2023. november 29., szerda

Gyorskeresés

Mit írj a Hardverapró hirdetésedben az "ár" mezőbe?

Írta: | Kulcsszavak: hardverapró

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Főszabály: a hirdetés CÍMÉBEN árusított 1. termék/szolgáltatás bruttó ára legyen forintban az ár mezőben.
Licitre, ajánlatok kérésére nincs lehetőség! (Ha nem tudod az árát, akkor a beárazós topikokban megkérdezheted.)

Pontosítások:

- ha általános címed van, például "Eladó alaplapok", akkor a hirdetési szövegmező 1. termékének az ára kerüljön az ár mezőbe, DE ha a címben az általános elnevezés mellett egy konkrét termék is van (pl. Eladó Abit IC7 és egyéb alaplapok), akkor ne a szövegmező 1. terméke, hanem a cím 1. termékének az ára legyen az ár mezőben, hiszen van egy konkrét termék a címben)
- ha csak együtt vásárolhatóak meg a termékek (pl. a párban árult RAM-ok vagy egész PC konfiguráció), akkor ne 1 termék vagy komponens árát írd az ár mezőbe, hanem annak az egységnek az árát, ami a címben van és amit egyben árulsz, tehát például a RAM pár teljes árát vagy a teljes gép árát!
- Az ár mezőbe írt árnak mindig összhangban kell lennie a címbe írt mennyiséggel! Például ha a címben egy darab termék szerepel, melynek az ára egy darab vásárlása esetén 10 forint, 2 db vásárlása esetén 18 forint (kedvezménnyel), akkor nem írhatod az ár mezőbe a 9 forintot, mert nem lehet annyiért egy darabot venni. Egy darab ára 10 Ft, tehát ezt írd az ár mezőbe, a kedvezményt pedig a hirdetés szövegébe írhatod.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.