- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
Aktív témák
-
válasz
Garfield.37 #53 üzenetére
Mint láthatod, vannak páran, pedig, mint bizonyítod, ingyen is lehet tök feleslegesen hülye kérdéseket feltenni.
-
Garfield.37
tag
Sziasztok !
Van aki még fizet az ilyenért ?
-
-
Hát erről lemaradtam.
Ilyenkor egy rendszerüzenetnek azért tudnék örülni, talán akkor többen elgondolkoznának a vásárláson.
Nekem be van állítva 4-5 hirdetésfigyelő is, így igazából ha jött is, akkor is ott marad, vagy legalább a csillag alá bekerülne.
Vagy a profilon egy rendszerüzenet. Valami, kicsit lehetne ebből még többet kihozni.E-mailben esetleg?
Nem tudom ,de így egy csomó dologról lecsúszik a user, ha a játékok kimennek értesítésbe, ez is kimehetne.. vagy emailben...
A RIOS Gépház bejegyzéseit én nem mindig olvasom el, ha épp arra dob az élet... VAgy bal szélen meglátom..
Ezt egy kicsit átdolgozhatnátok, mert én szeretem a prémium funkciókat, meg ebben az akcióban is dobtam volna még rá 2 évet.... Csak így lemaradnak sokan...
-
-
ehh, meg kéne hosszabbítanom a prémiumot, csak a tiltást használom de azt nagyon.
(csak vicc)
(vagy mégsem?)
-
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
Frissítem, de nácipólós marad így is!
Mobilon meg appot használok.
-
-
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
azt írta, hogy az 1 évet fiztő premium tagok. ebből gonodoltam, hogy aki 2 évet fizetett az talán kapott sapkát.
-
-
-
-
Szerintem kaphatnánk egyéves Premiummal mi is piros sipkát! Úgy látom a nagyon jól teljesítő Tg-k már abban virítanak...
-
Jól értem, hogy ha nem érdekel a pont, akkor bármikor máskor is ugyanennyi nekem?
-
FLATRONW
őstag
-
Köszi az infót, tényleg volt valami ilyesmi benne, talán több emailt is kaptam, mégis elfelejtettem.
Az tűnt fel egy idő után, hogy nem tudtam szerkeszteni a hsz-eket.
Most viszont még nem járt le a negyedévesem, úgy hosszabbítottam.
(lehet nem is nekem akartad írni a hsz-t, mivel engem annyira nem foglalkoztatnak ezek a %-ok?)
-
A markecing? Tudom én, de rühellem. Amellett, hogy értem a fogyasztásra gyakorolt hatását, mégis nagyon károsnak tartom.
Amikor veszek egy TV-t, mobilt vagy egy SSD-t is akár, abban nem a mérnökök szempontjait látom, hanem a marketingesekét. A piac nem a fogyasztókért van, hanem a fogyasztók vannak a piacért. No mindegy, egyelőre ez van, majd változik ez is...
(tervezett avulást se a mérnökök találták ki, csak végrehajtják)
-
LaMotta
aktív tag
Részemről lenne egy javaslat:
A ṔΗ pontok alkalmasak lehessenek arra, hogy csökkentsék a fizetendő végösszeget, ne csak úgy lehessen felhasználni, hogy teljes mértékben azzal fizetünk ki valamit..
-
Éljen a PH!
-
-igu-
veterán
válasz
instantwater #22 üzenetére
magam is, bar semmi szuksegem nincs ra, inkabb tamogato jelleggel nyitottam ki a tarcamat
-
Ilyen Forint árfolyam mellett beszálltam én is 2 évre
.
-
Csak nem markecinges vagy te is!?
" Ó hát nem azon a párszáz forinton múlik a dolog, de szeretem ha ösztönöznek! "
Na b+ ettől kapok arcidegzsábát! Ha kell, megveszem, ha nem kell, nem veszem meg.
Én meg akartam venni most az egyévest, mert felhívta ez az írás a figyelmem és amúgy el szoktam felejteni.
A doboz tojást is meg akartam venni 950-ért, két hónapja 600.-ért adták.
Hová csökkentsenek havi párszáz forintból, amellett persze, hogy egyre kevesebbet ér ez az összeg is!? Hová?
Nem bactatásként írom, de egy kicsit dehogynem!
-
Csak úgy van ez, hogy ha kap az ember kis kedvezményt akkor könnyebben fizet.
Hétvégén már néztemaz árakat, mert régen nem volt csillag a nevem mellett. Valamint Bog kínai beszámolója annyira tetszett, hogy egyből elgondolkozattott a tagságon.
Engem ezek a pontok annyira nem mozgatnak meg. Ha gépközelben leszek nekiveselkedek megint. -
Szuper, köszönjük
-
-
a 8000 ill. 12000 forintos premium már a kedvezményes ár? nem emlékszem mennyi szokott lenni
-
Köszönjük szépen! Szuper akció!
-
Én meg pont tegnap vásároltam be.
-
SZuper nagyon köszönnjük!
-
Apa kezdődik :-)
Köszönjük -
yanna
addikt
-
Yeyy! Köszönjük!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest