2022. október 5., szerda

Gyorskeresés

Top 25 Vígjáték

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Na ez az egyik legérdekesebb top lista. Miért? Mert ebben tér el legjobban az emberek ízlése, mivel ami a másiknak vicces az egyeseknek szemét. Nos mindenki más-más poénért indítja meg vízszintes szájmozgását felfelé, vagy ad hangot is mellé. Nos jelentem a top lista több mint fele ami számomra mindig mosolyt csal az arcomra, rengeteg kritika és értékelés szerint egy szemét a köbön, de még azzal se említhető egy szinten. De mivel ez még mindig egy saját top lista és senkire nem akarom ráerőltetni. Tekinthetjük akár útmutatónak is, hogy aki még nem látta ezeket a filmeket pótolja, hogy szerethesse vagy fikázhassa. Azért hízott ekkorára a rangsorolás, mert nem tudtam lentebb szűkíteni a listát. Nos nem is szaporítanám tovább a szót, lássuk mely filmek és színészek kerültek be a mérlegelés alá. Fontos, hogy ahol csak színész nevek szerepelnek a felsorolásban, ott az összes vígjátéka szerepel a mérlegelésben (igen láttam is őket kivétel nélkül le is ellenőriztem az imdb-n).

Továbbra is fent áll a Spoiler veszély, bár itt se a sztorin van a hangsúly, hanem a poénokon!

Olyan színészek általi filmek kerültek megnézésre/mérlegelésre mint: Leslie Nielsen(nyugodjon békében!), Ashton Kutcher, Seann William Scott, Eddie Murphy, Jim Carrey, Martin Lawrence, Owen Wilson, Ben Stiller, Will Ferell, Kevin James, Adam Sandler, Johnny Knoxville, Seth Rogen, Danny R. McBride, Jonah Hill, Paul Rudd, Wayans testvérek,
Akik nem lettek említve azoktól 1-2 film került be a mérlegelésbe: Shop Stop 1-2, Dogma, Jay és Némabob, Beverly Hills-i Dili, Torrente 1,2,3,4, Horrorra Akadva 1,2,3,4,5, Argó, Üvegtigris 1,2,3, Legényanya, Eszement Freddie, Macska-Jaj,Basebolondok, Családiüzelmek, Női Szervek, Crank 1,2, Superhero Movie, Movie 43, Mohó kopó okos lopó, Ford Fairlane Kalandjai, Már Megint Egy Dilis Amcsi Film, Utolsó Cserkész, MacGruber, A Szomszéd Nője Mindig Zöldebb 1-2.
Szóval nem kevés filmből történt a mazsolázgatás most sem.

Na akkor jöjjenek a sorba állítások. 5 helyezettenként összefoglalás bejegyzés vagy elkalandozás veszélyét fent tartom! Lesz az első fejezetben sok magyar film és egy bércsaládos is bekerült. :)

Most az imdb értékelést írom le a zárójelbe, meg a szokásos évjárat és műsoridőt. 25-21-ig inkább Magyar filmek vannak, melyek méltóan megérdemlik, hogy a nagyok közzé legyenek emelve.

Top 25:

25. Legényanya (1989, 95 perc, IMDB:7,8, 697 szavazat alapján):

Ez egy olyan vígjáték, mely a mai napig meg tud nevettetni, és egyedi atmoszférája van. "Béláim" gondoskodnak arról, hogy rekeszizom fél percre se maradjon mozgás nélkül. Számtalan jó poén van benne, melyek kicsit sem klisések és vontatottak. "Az anyja parasztja" meg a "Bassza meg a kutya, és a kedves feleségét is" szófordulatoktól mindig eszébe jut az embernek az idióta jelenet, a "Túltoltuk Béláim" jelenetről nem is beszélve. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem pótolja be, mert kevés a magyar vígjáték és ez igen is jó! Az egyik legjobb fekete-fehér(nem a bőrszínre hanem a képre gondoltam) szórakozás!
Íme egy kis ízelítő:

24. Üvegtigris 1 (2001, 100 perc, IMDB:8, 3279 szavazat alapján):

Ez a film bomba ként robbant be a köztudatba, alig volt ember aki ne idézett volna belőle aranyköpéseket. Szerencsétlen csapat minden napjait mutatja be egy kihalt büfénél, aminek a neve a címmel egyezik meg. Vannak benne egyedi karakterek mint a Róka, vagy a Csoki. "Easy Rider öcsém" vagy a "Sokkot kaptál mi?" vagy az "Alsó gatyát is?" és még rengeteg aranyköpés amik a mai napig szállóige ként terjednek közöttünk. Méltóan került bele a 25 legjobba, mert megérdemli.
Egy kis kedvderítő:

23. Üvegtigris 2 (2005, 100 perc, IMDB:6,9, 1861 szavazat alapján):

Nos ritka mikor olyan történik, hogy az első résznél jobb a második, de itt megugrották a lécet sikeresen. A harmadik részt említésre se méltatnám, mert az ehhez a két részhez képest egyszerűen fogalmazva "SZAR". De ebben a részben minden a helyén van a hülyeség fokozódik, a nevetésre szánt poénok és szállóigék és fokozódtak, mennyiségük nőtt. "Ki lőjem a kezéből? Mivel? Ja semmivel!" "Mennyire vagy túsz sörhöz hozzá férsz?" "Láttál már puncika?" "Hülye vagy? Sanyi vagyok" és még sorolhatnám a jobbnál jobb poénokat.
Tessék nevetni:

22. Családi Üzelmek (2013, Director Cut-ba 118 perc, IMDB:7,1, 217.296 szavazat alapján):

Az új filmek között ritka a jó vígjáték, de ez a film az elejétől a végéig fent tartja a figyelmet és igyekszik a rekeszizmok mozgásában tartására. Rengeteg értékelhető vicc, nagyon jó helyzet komikumok és szócsaták tökelege. Ez a film működik, nincs kínos poénok áradata, csak a nevetés.
Csak meggyőzés ként:

21. Macska-Jaj (1998, 127 perc, IMDB:8,2, 32.706 szavazat alapján):

Nem véletlen, hogy bekerült a listába. Ez egy remek szórakozás, jellegzetes beszólásokkal és emlékezetes karakterekkel. Akadnak bőven benne a jó ízlés határait feszegető poénok, de kell néha az ilyen is. Egyik örök kedvenc beszólás "Ha ez még egyszer előfordul megbaszom a narkós kúrva anyátokat".

Íme:

A következőkben inkább paródiák lesznek túlnyomó többségben melyek között lesznek régi és lesznek új filmek is. Igénytelen paródia, két klasszikus film és egy autóversenyzős poénokkal tűzdelt film de ne hagyjuk ki az egyik legelvontabb filmet se a felsorolásból

20. Spártaiak Titkos Élete (2008, 86 perc, IMDB:2,6, 79.165 szavazat alapján):

Igen jól látjátok az imdb értékelés alapján ez egy okádék/hulladék, de számomra egy első osztályú szórakozás faktor, hogy miért? Mert néha szeretem az igénytelen poénokat, és akkor ez a legjobb. Van itt minden: Buzi spártaiak, kanos baszós pingvin, Rocky Balboa(leverem a fejed), vizes törölköző harc, Paris Hilton, Tánc harc, GTA paródia, Transformers hülyülés, James Bond és minden féle ízléstelen és jó ízlés határain messze túlmutató igénytelenség. De mivel nem vagyunk egy formák így számomra ez egy első osztályú szórakozás!

Egy kis bemutató: (sajnos nem magyarnyelvű de így is vicces)

19. Csupasz Pisztoly 2 1/2 (1991, 85 perc, IMDB:6,8, 67.123 szavazat alapján):

Azt hiszem vannak filmek amikhez felesleges bármit is írni, mert azt eladja a főszereplő vagy maga a film ismerete. Ez pont egy olyan film mely hatalmasat markol és sokat fog is, mert ha szórakozás akkor Leslie Nielsen (nyugodjon békében az örök szórakoztató mester!). Ez a film pedig méltó folytatása az előző résznek. Ezen a filmen bármikor tud derülni az ember.

Egy jelenet:

18. Csupasz Pisztoly 1 (1988, 85 perc, IMDB:7,6, 89.811 szavazat alapján):

Nos az egyik legjobban sikerült széria darab, itt él az a rendszer miszerint az első rész a legjobb. Sokat morfondíroztam, hogy a szűk listába egy film 1-2 része kerüljön bele, mert a másik film a Sziki Szökevény volt de végül kiszorítva őt, került ide ez a remekmű. Frank Drebin mint mindig a legjobb formában van!

Bizonyíték:

17. Horrorra Akadva 2 (2001, 83 perc, IMDB:5,2, 97.342 szavazat alapján):

A már megjelent 5 rész mind szórakoztató a maga nemében, de a listába csak egy fért be ezek közül és hajszál híján de a 2. rész került be. Miért? Mert a Wayans tesókat mindig öröm látni, mivel a szórakoztatás a vénájukban van (még mindig egy saját vélemény nyilvánításról van szó!). Olyan igénytelenségek vannak itt mint tolókocsi verseny, pulykaujjazás, bohóc erőszak, füves cigi visszaszív, bohóc megerőszakolás, sok napos bugyi, és még rengeteg hülyeség.

Egy kis ízelítő:

16. Hazárd Megye Lordjai (2005, 107 perc Unrated, IMDB:5,0, 58.988 szavazat alapján):

Tökéletes szórakozás, mely a vígjáték és az autós jelenetek tökéletes keveréke. Van itt páncélszekrény húzás, robbantás, autó verseny, rendőrös üldözés és a közben végtelen hülyeségek tárháza, melyhez jól adja az alapot Seann William Scott és Johnny Knoxville. Szem nem marad szárazon.

Egy kedves jelenet:

Az elvont filmek továbbra is folytatódnak, de most fokozódik a gusztustalanság és a jó ízlés határát átlépő jelenetek sokasságával ellátott filmek. Lesz itt ízléstelen szex jelenet, nőnek öltözött férfiak, állandóan pörgő idegbeteg csávó, sok részből álló film melyek részleteiben is elvarázsolnak, és idétlen szuperhős. Vágjunk bele a következő ötbe, érdekességből nem lesz hiány.

15.Superhero Movie (2008, 82 perc Extended Edition, IMDB:4,5 43.579 szavazat alapján):

Nos egyik személyes kedvencem a szuperhős paródiák között. A Pókember első részének tökéletes mása átparodizálva. Leslie Nielsen keveset szerepel a filmben, de azzal is csak hozzáad a színvonalhoz. Iszonyatos viccek, jó parodizálások és 2-3 percenként legalább egy poén.

Egy kis cikk:

14.Feketék-Fehéren (2004, 109 perc, IMDB:5,3, 73.324 szavazat alapján):

Úgy érzem a Mrs. Doubtfire Robin Williamsan nőnek öltözött férfi-s filmek megszaporodtak ennek a hatására, melyeknek legnagyobb aránya szemét, de ez itt egy gyöngyszem a Wayans tesók gondozásában. Itt nem egy hanem kettő férfi öltözik nőnek egy nyomozás során. Hatalmas nevetésre van kilátás hála a nagy darab néger (Terry Crew) szereplése miatt. A robot tánca félmeztelenül, a szerelmes megnyílvánulásai és a melyik fiú, hogy szereti ha altájon kényezteti őket jelenetek mind-mind garantálják a nevetést.

Egy kis kedvcsináló:

13. Crank 2 (2009, 96 perc, IMDB:6,2, 82.979 szavazat alapján):

Jason Statham és a vígjáték? Igen itt az van ezerrel. Pörög a film de nagyon és olyan szinten nem áll le, hogy mikor feljön a stáblista is csak liheg az ember. Van itt Sex a lópályán, öregasszony simulás, égő test közbeni harc, sokkolóval való kéjelgés, könyöklevágás, Godzilla stílusú harc, biztonság öv nélküli repülés és rengeteg ötletes hülyeség. Egy igazi beteg film a szó szoros értelmében.

Betegeskedés:

12. Movie 43 (2013, 94 perc, IMDB:4,4, 61.373 szavazat alapján):

Hát erről a filmről felesleges bármit is írni, kis filmekből áll és mindegyik beteg. Van itt: here áll, törpe gyilkolás, mestruációs viccelődés, homosexuális macska, meri nem meri játék, szülők akik maguk tanítják a fiukat, i márka paródia, mind-mind hihetetlen elborult ábrázolás móddal. Sokak számára szemét lehet de aki szereti az igénytelen szórakozást annak ez a film az ideálja.

Miről süketelek?:

11. Eszement Freddy (2001, 87 perc, IMDB:4,5, 36.338 szavazat alapján):

Ez a film tipikusan bemutatja, az ízléstelenség legalját ami alá már nem lehet lemenni. Tipikusan az olyan szar, hogy már jó kategória. A főszereplő lelocsolja az apját elefánt ondóval, kiveri egy ló farkát, nyalogatja az eltört barátja csonkját, világra hoz egy gyereket nem a legelfogadottabb módon és ha ez nem lenne elég a legkarakteresebb ember a Freddy apja. Annyira durva, annyira karakán, annyira arrogáns annyira elborult, hogy öröm nézni azt az idegsokkot amit produkál.

Kóstoló:

Na már is az utolsó 10-hez értünk nehéz úton keresztül, sok kompromisszum kötéssel, de még mindig nem bántam meg a filmeknek kiosztott helyezéseket. A következő ötös kötegben lesz velünk Baseball kosár keverék, magyar suttyó film, egy nem mindennapi nyomozó, és egy különleges nindzsa akinek párja nincsen, vágjunk is bele, mert itt már majdnem a tetőfokára hágott az izgalom.

10. Basebolondok (1998, 103 perc, IMDB:6,6, 43.263 szavazat alapján):

Szerintem ha azt mondom, hogy a két főszereplő a South Park két megalkotója(Terry Parker és Matt Stone) nem is kell tovább ecsetelnem mekkora hülyeség halmaz van itt. Keverik a Baseball és kosárlabda szabályait amiben a legnagyobb előny, hogy zavarni kell a másikat, hogy elvétse a dobást. Itt olyan féle hülyeségek kerülnek elő a tarsolyból, melyet szerintem nagyon kevés ember képes nevetés nélkül végig ülni. Első 4-5 alkalommal mikor megnéztem a földre kuporodtam le, mert nem bírtam az ágyon ülni a nevetéstől.

De beszéd helyett egy kis videó:

9. Argó (2004, 103 perc, IMDB:7,0, 1814 szavazat alapján):

Ez az egyik legjobb Magyar film amivel találkoztam. A színvonala eléri a nagy amerikai filmekét. Vannak benne nagyon jó képi megjelenítések, melyek nem jellemzőek a hazai filmekre, de mégsem ez az ami a filmet a négyzetre emeli, hanem a remek hangulata és Balogh Tibi meg a bandája és azok marhulásai. Lesz itt: nikotin tapaszos kivégzés, tehenes fedezékbe vonulás, és rengeteg helyszín. Emlékezetes beszólások közzül pár: "lófasz van itt nem kincs" "Nem azt mondtam, hogy bonyolult csak nem lesz olyan egyszerű" "igen bazd meg itt fogyasztjuk az útnak a kellős közepén" és még oly sok jelenet van ami könnyeket csal az ember szemébe a nevetéstől.

Íme a legjobb jelenet:

8. Ace Ventura 2 (1995, 90 perc, IMDB:6,2, 123.043 szavazat alapján):

Jim Carrey-t nem kell bemutatni, de véleményem szerint ez a szerep a leginkább rá illő. Senki se tudná így eljátszani mint ő. "Kicsi kocsi bumm bumm kicsi kocsi 100-al tép." Talán nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom az első része jobb ennél, de ez is egy vállalható folytatás.

Íme egy jelenet:

7. Ace Ventura 1 (1994, 86 perc, IMDB:6,9, 164.329 szavazat alapján):

Állatira nyomoz ez a Ventúúúúúúra, mert "Én a nyomkereső vagyok nem a Batman" " A pisztolytáskája nyomja a csípőmet woááá" Nem tudom ismételni önmagamat, hogy ezt a szerepet senki se tudná eljátszani még megközelítve se. Hatalmas vígjáték ikon ez a Jim fiú.

Egy jelenet mely többet mond az írásnál:

6. Beverly Hills-i Nindzsa (1997, 88 perc, IMDB:5,4, 25.600 szavazat alapján):

Igen ez a film egy igazi klasszikus idiótaság. Chris Farley (RIP) hatalmasat alakít benne. Már önmagában is vicces egy dagadt nindzsa de amit még leművel mellette az külön élvezet. Rengeteg bénázás van benne amit a Robin Shou (Liu Kang) hoz helyre észrevétlenül, így úgy hat mintha ez a harci duci csinálta volna. Nincs benne semmi ízléstelen figura vagy beszéd, hanem egy éppen, hogy korhatáros önfeledt szórakozás maraton.

Bemutató:

Most, hogy túl vagyunk a klasszikusokon is, és mielőtt belevágnánk az utolsó ötös listába, megjegyezném, hogy fáj a szívem, hogy kimaradt a listából az Utolsó Cserkész, de mivel nagyon feszített a sorrend, így ő ha nem is máshol, de itt külön kiemelést kap. Következik az utolsó 5-ben egy kretén és ízléstelen rendőr sok sok hülye egy rakáson. Na akkor jöhet az utolsó fogat, amivel felteszem az i-re a pontot. Remélem senki se fog csalódni.

5. Torrente 3 (2005, 91 perc, IMDB:5,5, 3.196 szavazat alapján):

Ő az egyik kedvenc rendőröm. A retardáltság, bunkóság, kapzsiság, korrupció, rasszizmus, igénytelenség legalja. Ebben a részben csapatot toboroz a legelitebb emberek közül akik olyan bénák, mint egy csapat szélütött. A kezdésben egy jó kis Szeptember 11 paródia üti fel a fejét és ismét kiderül torrente mekkora egy szar ember!
Lásd:

4. Torrente 4 (2011, 93 perc, IMDB:5,4, 2.551 szavazat alapján):

Egy film melynek a negyedik része is van olyan jó mint az előzőek. Érdekes, hogy tartja a színvonalat. Itt van túl spilázott rendőr üldözés, seggben becsempészett telefon, szarás a temetőben( "a sírnak virág kell a virágnak meg trágya"), Torrente és a technika vívmányai ("az akkumulátorral akarod kiszúrni a szememet?"). Egy fontos tanács, ha embert akartok ölni buszjeggyel előtte bizonyosodjatok meg róla, hogy nem volt-e használva! Egy jól összerakott film mely megőrizte az alpáriságot a humort és a Torrentére jellemző bunkóságot, rasszizmust.

Láss csodát:

3. Torrente 1 (1998, 97 perc, IMDB:6,9, 7.046 szavazat alapján):

Az első része a torrentének, mely olyan szintű poénokat mert meglépni, melyet kevés film enged meg magának. Van itt rasszizmus, éjfélig ivás (utána nem mert szolgálatban van), dugás, apja szélütöttségének kihasználása, kínai étterem balhé (Mi ez? Bambusz! Azt a pandák zabálják, hát Pandának nézek én ki?"), "Kiverjük egymásnak de semmi buzulás buzulás az nuku" és még írhatnám a jelenetek és beszólások sokasságát. Ez az ember a legalja mindennek, de olyan jól játsza a szerepét, hogy mondhatni annyira ráillik a karakter mint Ace Ventura Jim Carreyre. Nem véletlen az ennyire előre tett helyezése.

Meggyőzés ként:

2. Torrente 2 (2001, 99 perc, IMDB:6,5, 4.061 szavazat alapján):

Miért ő lett a legjobb Torrente rész? Mert van benne idegbeteg autós vezetés (ugratás), Néger megszólás, Gyúrás, Torrente apja, Vízbe hugyozás, Legjobb barát prédikálás, 3 jó fogás egy nőn, Minden nő egy kúrva szófordulatos rész, kúrvák és mind ez olyan hülyeséggel és beszólásokkal körbe ölelve. Csuja Imre magyar hangja (Csoki) csak emeli a színvonalat és fokozza a poénokat.Lehet mások értékrendjébe ne mfér bele még a 30 legjobba se, de nálam majdnem a legjobbak helyét öleli fel a 4 rész, és hogy miért nem ez a legjobb? Mindjárt kiderül, addig is egy videó.

Videó:

Vajon ki mit tenne be ezen lista alapján első helyezettnek? Mi maradt ki ami legalább megüti a szintet? Ford Fairlane Kalandjai? Jó film de sajnos éppen, hogy lecsúszott a listáról. Szomszéd Nője Mindig Zöldebb? Azok is jók nagyon, de nem ő az első. Már Megint Egy Dilis Amcsi Film? ő sem Női Szervek? Nem. Miért soroltam fel ennyi filmcímet ahelyett, hogy az első helyezettet írnám le? Mert ezek a filmek is annyira élvezetesek, hogy még ha nem is került bele a rangsorolásba, megérdemlik az említést! Hát akkor lássuk ki lesz az első! Előszóba annyit, hogy 2001-es és a hülyeség és káromkodás szótárát ehhez írnák

ha lenne! Ez a film nem más min:

1. Jay és Némabob Visszavág (2001, 104 perc, IMDB:6,9112.688 szavazat alapján):

Mert ki más érdemelné meg jobban? Kevin Smith(Néma Bob) rendezése első osztályú. Olyan mennyiségben adagolja a poénokat, hogy a felét első látásra nem is hallja az ember, mert elnyomja a nevetésével. Vegyünk pár jelenetet melyek sírógörcsöt okoznak: Egyből a film kezdete, mikor a két gyereket a bolt előtt hagyják, vagy a "kis rakéta nagy joya" vers, Ben Affleckes Cameo, Majom lopás, Csikló maestro, kopasz kígyó, szőke herceg("mocskos baribaszó"), "hogy szerencsék legyen le is szopnál?", "Ön is a könyv szerint él?" "te jó ég köcsög piros csizmiben vagyok. Mi a faszért nem szóltál?" és még oly rengeteg beszólás, egysoros és vicces jelenet jellemzi a filmet. Hányszor néztem már meg? ha 50-szer nem egyszer se. Sztorija 0, de annyira jól eltalálták a poénokat, és a fricskákat, hogy nem szabad kihagyn ia filmet. Amerikai pités gyerekre is ráosztanak. "Nem ismernek fel? Én vagyok a pitebaszó. Hát a sitten majd te leszel a pite". Zárásnak még egy jó szófordulat: "Mi a faszom az az internet?"

Mivel ő az első helyezet, ezért mindjárt 3 videót is fog kapni:


Ennyi lett volna a top lista. Rövid? Kicsit sem. Miért sikerült ennyire hosszúra? Mert nem tudtam jobban leszűkíteni a kört. Így is sok filmet kellett kihagynom, melyek csak külön említés ként szerepeltek a listán. Mondhatjuk, hogy a vígjátékok iránti értékrendem igénytelen? Mindenkinek szíve joga eldönteni, ez csak ízlés és nézőpont kérdése kinek mi az ideális. Biztos vagyok benne, hogy ez az értékrend sokaknál nem így állna fel. Ez a szép benne, hogy nem vagyunk egyformák, így mindenkinek más-más okozza a nevetési faktor fokozását. Ha nem értesz egyet a listával, kommentbe szívesen elolvasom a te rangsorolásodat, mert minden leírásból tanul az ember.

Ha tetszett a firkálmányom olvasd el az előző bejegyzésemet is: [link]

Mindenkinek köszönöm szépen a figyelmét!
Remélem tetszett!

Hozzászólások

(#1) Syl


Syl
nagyúr

>nem tudtam jobban leszűkíteni a kört. Így is sok filmet kellett kihagynom

Ebből a 25 filmből én legalább húszat kihagytam volna :B De ez az én egyéni ízlésem.

The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.

(#2) rdt89 válasza Syl (#1) üzenetére


rdt89
addikt

Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak más az értékrendje. :) Neked melyik lenne a top 5? :)

(#3) upsyka


upsyka
aktív tag

Én az Austin Powers 2-t biztos nem hagytam volna ki :)

Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...

(#4) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Jók ezek a beszúrható YouTube videók, faszán megakasztják a gépet.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Eladó MSI GTX 1070 Quick Silver OC 8G, Samsung Galaxy S9 tokok, stb.: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bjorgersson/index.html

(#5) Bjørgersson válasza Syl (#1) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Ezmiez, hogy offban másolod be, amire válaszolsz, de előtte meg az a kis csecsbimbó meg on? Valami Linuxos hülyeség? :D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Eladó MSI GTX 1070 Quick Silver OC 8G, Samsung Galaxy S9 tokok, stb.: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bjorgersson/index.html

(#6) Lauda


Lauda
félisten

Hat ez mindenkinel mas lenne, eltero izlesek miatt, ahogy irtad is.

(#7) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

Én és én, meg az Irén-t is bevettem volna, meg párat ki.. :))

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#8) #65675776 válasza Bjørgersson (#5) üzenetére


#65675776
törölt tag

Csak tudja használni formázótageket.

A lista meg... Azért mondjuk a két üvegtigris sehol sincs mondjuk a Fényes nyergek vagy az Űrgolyhók mögött.

(#9) Bjørgersson válasza #65675776 (#8) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Nem értelek.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Eladó MSI GTX 1070 Quick Silver OC 8G, Samsung Galaxy S9 tokok, stb.: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bjorgersson/index.html

(#10) Feketelaszlo válasza upsyka (#3) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

No igen, meg Wayne világa, Világtörténelem, Magas szőke férfi felemás cipőben, Horgász a pácban, Dutyi dili, Gyalog galopp, Intim részek, satöbbi. Mindenkinek más a listája ;)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.