2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Kell egy ház! 2. rész. Kisjátszós kiskuckó derekas módra

Írta: | Kulcsszavak: mod . modding . matx . micro atx . mrderekas . derekas

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Esendő az ember és olykor enged a csábításnak. Így engedtem én is az alkotási kényszeremnek. A főszerep pedig ismét a HelyiForrás-é, valamint a 0 Forint büdzsé anyagi forrásáé.

Az előző részben taglalt és kísérleti jelleggel épült, újragondolt bontott ház újrafelhasználással megvalósított egyedi kuckó építése, annak sikeres kivitelezése, arra csábított, hogy a saját konfigurációmat is valami egyedi házba próbáljam bezsúfolni. Egy óra gondolkodás, nagy pontosságú tervrajzok készítésének elmaradása után és szemrevételezve a HelyiForrás megcsappant készletét egy MAXDATA PCMD/53113 házikóra esett a választásom. Tehát az alap megvolt – jó kis acélszerkezet és elég vastag acéllemez oldalfalak – már csak a meglévő konfigom komponenseinek méreteit kellett megismernem meg egy kupacba rakni a játékszereimet.

Első körben, belevágva a közepébe, de legalábbis az alsó harmadába a ház szerkezetének, a sarokköszörűé lett volna főszerep, ha idő közben nem érkezett volna meg egy kis Dremel 7700-as gépecske. Magát az acél szerkezetet, ezzel szabtam méretre, majd jöhetett a flex, mert fazont kellett igazítani az oldallemezeken.


Kellett egy alaplemez, mivel az eredeti frissen vágott ház alaplap tartó lemezét sehogy sem tudtam jól applikálni a szolidabb méretekhez. Ehhez egy szabadon választott A-Data házikót beleztem ki módszeresen és az alaplapom méreteihez igazítva vágtam ki belőle az alaplemezt, mAtx méretnek megfelelően, valamint a hozzá tartozó PCI nyílások megtartásával. Természetesen nem fért be elsőre, ezért némi kézből nyesegetéssel alakult ki a házba illő méret.

Ekkor nagyon nagyjából volt meg a ház és erősen vizualizálni kellett, hogy hogy valami kézzelfoghatót lássak benne. Jöhetett az internetes keresés, és a HelyiForrás dobozgyűjteményének átvizsgálása a számítógép hardvereinek méretének felkutatása céljából. Hatalmas megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy a toronyhűtőm, kényelmesen el fog férni a kuckóba. Aztán úgy ennyi is maradt az örömöm az ezt követő héten.

Adott volt a belső tér, helyén az alaplemez, következhetett a belső kiépítés a meghajtók, táp és hűtés részére. A képeken látható, hogy olyan, mintha lábakon állna. Az eredeti szerver ház keresztmerevítőit (hála a békebeli tervezésnek) meghagytam, hogy ezzel megmaradjon a ház stabilitása. Az alálógó „lábacskáknak” szerepe pedig az lett, hogy ezzel az alálógással kialakult egy olyan, aránylag tágas tér, amiben remekül el lehet helyezni a ventilátorokat és a kábelezést. Némi extra beépítés lehetőségéről nem is beszélve.
Az 5,25”-os helyre terveztem a táp beszerelését, alá pedig a 3,5-2,5”-os merevlemezek, ssd elhelyezését. Kicsit szét kellett darabolni az optikai meghajtók helyét, de alá éppen elfért egy olyan tartó, amiben kettő 3,5”-os merevlemez és az ssd is elfért, mindezt kilencven fokkal elfordítva, azaz a gép belseje és az előlap irányából lehetett megközelíteni a rögzítéseiket. Lehet macerásabb, de a kábelek eltüntetésében igen nagy segítségnek bizonyult.
Itt pedig jöhetnek a sztorik, hogy hányszor kellett belevágnom itt-ott, hogy újra gondolni kellett a vázszerkezet rögzítéseit, hogy szegecseltem, majd ki is fúrtam a szegecselést, hogy az alsó hosszanti merevítéseket, plusz alumínium szelvénnyel kötöttem össze, ezzel is növelve a ház stabilitását, masszívságát, hogy az elsőre vinklivassal történű függőleges hdd keret tartót, másodjára szintén alu profillal és szegecseléssel rögzítettem… A lényeg, hogy összeállt. Következhetett az alsó tálca kidolgozása.

Az alsó tálca vagy fenék, az eredeti ház alja maradt. Viszont ez tartalmazott olyan perforációt, amire úgy gondoltam nincs szükségem, és ki kellett alakítani az alsó befúvó ventilátorok helyeit. Izgalmas feladatnak bizonyult. Sőt, inkább kellemetlennek. Ugyanis körkivágó vagy korona fúró nélkül, ez elég bajos munka. Maradt a rajzolgatás és a dekopírfűrész. Azt hiszem itt szembesültem vele igazán, hogy valami brutálisan kemény acélból készült házat faragok. Végülis megküzdöttem vele és sok-sok reszelés és csiszolás után már hasonlítottak arra az alakra amit a ventik megkívántak. Kettő darab 80-as és egy 120-as ventilátornak volt meg a helye. A 120-as ventinek kialakított hely viszont feleslegesnek bizonyult, de ez többször is megváltozott a szerelés folyamán…
A befúvó légkavarók tehát helye megvan, de szükségesnek találtam legalább egy kifelé fújó ventilátor beépítését is. Erősen túlnyomásos hűtőrendszer alakult ki a 3-1 arányú ventilátorokkal, de reméltem, hogy kielégítő hűtőteljesítményt kapok. Hátulra az I/O panel fölött egy 80-as helyet alakítottam ki. Persze ez sem ment, mint a karikacsapás. Mivel két különböző házból készül születni a kiméra házikó, igencsak kellett közösíteni az illeszkedéseket, főleg, ahol íves rész simult a szegleteshez. Ez igensok óra házba bambulást is okozott, nagyjából eredményesen. A hátsó ventinek a ház saját anyagából sikerült egy perforált takaró lemezt kiműteni és alakítani, mint később kiderült, ezt is feleslegesen.
A ház tehát nagyjából elkészült, csak épp még arca nincs. Kellett egy előlap. Azt hiszem ezen törtem a legtöbbet a fejem. Sokféle anyagból kigondoltam és elvetettem. Kezdve a plexivel, folytatva a teflon, HDF, rétegelt lemez, műanyag, alu lemez anyagokkal, az acéllemezig bezárólag. Végül az acél lett a befutó. Ezt méretre vágtam és körbe „fejeltem” a már fentebb is említett alu profillal, amit szegecseléssel rögzítettem rá. Alakilag meg is voltam az előlappal, de ezt még rögzítenem is kellett valahogy. Az alu keret, pont olyan keskeny volt, hogy hogy a ház függőleges vázán keresztül nem tudtam csavarozni, mert a keret belső élei mellé szaladt volna a csavar. Én pedig ültem a kis műhelyemben és toporzékolni tudtam volna a tehetetlenségemtől. Fejben millió szétszedés-összerakás-tervezés-elvetés pörgött végig és végül jött az ihlet. Az aluprofilba pont beleillő rétegelt lemezt vágtam bele. (Abba most bele se menjünk, hogy miután fix a keret, hogy lehet egy 10mm-es rétegelt lemezt befűzni, úgy, hogy a szegecselés nem oldható kötésmód. A szegecseket meg nem akartam elfúrni, így a befűzés volt a megoldás) Megtörtént az áttörés. Gondoltam…. A ház merevítésén keresztüli csavarozást elvetettem végül, mert úgy találtam, hogy a beépített gépben, nem tudom annyira befelé dönteni a csavarhúzót, hogy tudjam csavarozni. Ezért a gép alján a ház előlapi belső lemezén két furaton keresztül tudtam rögzíteni az előlapot, felül pedig két kis vinkli vasat rögzítve a ház vázához, azok lyukain keresztül tudtam csavarozni az előlap rétegelt lemezébe. Rögzítés pipa és hátradőltem. Majd meghallottam a hangot: Powergomb????????????
Előlap leszerel és irány a HelyiForrás padlása. Számítógépházak szemléje és megtetszett egy gombpozíció. Na mondom, remek. Üvegszerű műanyag gombok, fekete írisszel, tuti világítósűberkirály lesz ez. A bontás egy perc, kitalálni, hogy hová is kerüljön az előlapra két perc, a lyukak létrehozása, baromi sok idő. A reset gomb egyszerű lett volna. Csak épp nem volt 13mm-es fúróm, sőt hirtelen a 10mm-eseket se találtam. Maradt a 9mm-es fúró és a Dremel… A power gomb elég nagynak tűnt a 36mm átmérőjével, ezért megpróbáltam dekopír fűrésszel kikanyarítani a helyét. A szűk ív miatt elég bajosnak bizonyult a folyamat, lévén, hogy az ív követése miatt, ahogy fordítottam a gépet, sokszor megszorult a lap és bizony keményen odacsapkodta. Viszont sikerült 34-35mm-re kivágnom a lyukat és ezt már egyszerűbb volt méretre köszörülni. Gomb projekt teljesítve. Közben az oldalt is kivágtam, merthogy legyen már ablak is. Ebbe mondjuk egyelőre 4mm-es ablaküveget vágtam, szintén HelyiForrásból.

Jöhetett a festés. A nulla forintos büdzsé itt be is dőlt, mert tudtam, hogy nem lesz elég a kölcsönkért fekete Maestro szpré festék fél doboza és vettem egy egészet, 1060 forintért a helyi barkácsboltban. A festés előtt még persze volt sok-sok csiszolás, sorjázás, de kb két óra alatt minden él meg volt törve, sorjázás letudva és precízen felcsiszolva a látszó felület. A festésre az udvaron került sor, kihasználva a kellemes tavaszi időt és a napsütést. Befeketedtem:


Elérkezett a költözés ideje. Kissé félve álltam neki szétbontani a saját gépemet, ugyanakkor már jótékony izgalommal vártam a költözés utáni első indítást. Különösebb koncepcióm nem is volt a beköltözés folyamatára, csak olyan azonnali sorrend megállapítással kezdtem bele. Ami biztos volt, hogy a táppal kell küzdenem kezdenem. Ez elég férfias küzdelemnek bizonyult, pedig a helypróbára használt donor tápot már többször is bepróbáltam. A saját tápom, viszont minduntalan megakadt az 5,25-ös keretben és pár milliméter kilógással gyakorlatilag ellehetetlenítette az alaplap beszerelését. Itt volt egy kis laposfogósdremmeles szöszölés, de csak bekerült a helyére. A merevlemezek is helyükre kerültek és mehetett fel az előlap.

Az alaplap amennyire egyszerűnek tűnt, annyira nem jött össze. Bár jól sikerült kiszámítani a pozícióját az alaplemeznek, azzal kellett szembesülnöm, hogy az I/O panel kiálló csatlakozóival nem kalkuláltam. Takaró lemez nélkül még épp elfért – volna - az alaplap, de az pár milis kiállás megakadályozta a befordítást. Mondjuk mire ide elértem, addigra hússzor is nekiálltam beemelni a helyére a processzor toronyhűtőjével együtt, ami feladta a másik tér rejtvényt… A merevítők és a hűtő mérete miatt, itt szintén a lehetetlennel akadtam össze. Mivel nem vagyok egy feladós típus, csak nem hagytam annyiba és bizony megtaláltam azt a magasságot és szögeket, ahonnét már bejátszható az alaplap. A hátsó panel miatt viszont kissé kényszeríteni kellett a ház vázát még befordul a helyére az alaplap, de csak beült végre. A panel takarót, pedig mint a rendőrök egyike, úgy tuszmákoltam be a helyére, ha már nem voltam okos.
Ezen a ponton kaptam sokkot. Azt tudtam, hogy belül fog futni a táp kábele végig a házon, már arra is gondoltam, hogy tápkábel toldóval oldom meg, csak arra nem gondoltam, hogy a táp bemeneti csatlakozója, pont oda esik ahová az alaplap 24 pines csatija. Ergo vagy a tápot dugom be, vagy az alaplapot. Sajna a VAGY nem elég oda, ahová az ÉS szükségeltetik. Mondá a hang: Újratervez…
Miután kiszerelni már nem akaródzott az alaplapot a fentebb taglalt eljárások miatt, megpróbáltam a tápot feljebb kényszeríteni, hogy a tápcsati és a 24-es épp elférjen egymástól. Itt volt erőlködés, kényelmetlenebbnél kényelmetlenebb benyúlkálás, tápház horpasztás, adag anyanyelvápolás. Aztán azért feljebb került. Tápcsati és a 24 pines is bekerülhetett a helyére. A csata viszont elveszett. A tápcsati ugyanis ezzel a ram slotokhoz került. Azaz most a tápvezeték és a ramok közül, megintcsak a vagy felállás volt életben. Azt hiszem sikeresen elkeseredtem.
Nagy-nagy komorságomban felrémlett, hogy egyszer régen vettem még a vaterán vagy 25 kiló pc alkatrészt. Azok között pedig volt egy 90°os tápcsatlakozó, méghozzá szerelhető kivitelben. Már csak elő kellett bányásznom a valahonnét…

Némi villanyszerelés után helyére került a tápcsati és a ram modulok is büszkén ültek a helyükön. Mondjuk az egyik nem annyira, mert több, mint közel volt a tápcsati hátoldala, de megfértek valahogy.

Következett az „alsóház”. Ventilátorok felerősítése, rácsozása már nem okozott gondot. Illetve… A 120as venti, mint kiderült, nincs túl jó helyen. Ugyanis az előlapba nem csak gombokat eszközöltem, de az usb3 előlapi kivezetésnek is megcsináltam a helyét, amit be is kötöttem. Ennek pedig van mérete házon belül is, amitől nem fér el a venti. Mondjuk egy 13mm vastag slim venti elférne, de hát ez nem annyi, ami nekem van. Fogtam és megfordítottam a bővítő panelt, aminek a teteje ami nyitott, most alulra került és kissé eltolva a ventit, az éppen el is fért. Kis módosítással a helyére került ez is.
A videokártyát sem volt egyszerű behelyezni. Bár a hossza elfért kényelmesen, a térrejtvény itt is adott volt a keresztmerevítők, a ram modulok, és a toronyhűtő bentléte miatt. Hajlítgatás nélkül ugyan, de nem koccanásmentesen sikerült a helyére varázsolni.


Ezután nem maradt más dolgom, mint eltüntetni a kábeleket, vezetékeket és minden olyat, ami nem való a szemnek 😊 Ezt ugyan elintézem itt egy félmondattal, azért a valóságban hősiesen megküzdöttem a kábelmentesítéssel, mint Laokoón a kígyókkal

és jó sok kötegelőt is elhasználtam.

Bedugva, ami dugva jó, elfedve, mit nem kell látni, csatlakozva, aminek csatlakozva kell lennie és jöhet az első bekapcsolás. Jöhetne. De nem jött. Újrakötés, ismét próba. Semmi. Ugye rémlik még, hogy a tápot feljebb költöztettem? Nos ennek okán nem szerelhető az előlap, mert nem férek hozzá a rögzítő csavarjaihoz, így nem férek a pover gombhoz sem. Mi ilyenkor a teendő? Azt nem tudom, de pár pin tüske hosszabító kábellel, rögtönöztem egy kivezetést, amire rádugtam egy szintén bontott bekapcsoló gombot. (Biztos volt a gomb hibája, mert rövidre zárva röffent a gép.) Kicsit visszakanyarodnék a power gombra. Az oké volt, hogy kibontottam, az is, hogy kivágtam a helyét az előlapon, csak éppen külön feladvány volt a rögzítése, a nyomó rugó rögzítése, a vezetőcsapok működésének megőrzése. Szóval volt vele nyűg bőven és erre most elárult. Szóval külső gomról indul a szekér és ez jó hír volt nekem. A gombot majd egyszer…. A reset gomb szépen villog, mutatja a hdd aktivitást, de nem resetel, tehát ez sem működik, valamint a power gomb sem világít. Bosszúság hegyek. Viszont megjött időközben egy rendelésem, amiben volt 5 darab 30 centiméteres és 12V-os hidegfehér ledszalag, kimondottan autók ajtajának aljába való. Valami 670 forintért. Ezt csak azért emelem ki, mert ez miatt sem nulla forintos a projekt. Nos ezekből kettőt gyors be is dobtam a házikóba, ha már van ablak rajta. Külön jól jött, hogy aluprofilt használtam itt-ott, mert egyrész jól el lehetett rejteni benne pár kábelt, és a ledszalag is remekül illeszkedett bele. Működés, világítás OK.


A hűtéssel még kellett szöszmötölni azonban. Hátulra is felkerült a venti, a ráccsal együtt. A teljes terhelés teszten, indokolatlanul magas hőmérsékleteket kaptam, legalábbis számomra, valamint olyan hangzavar kerekedett, mint orkán idején. Ezért az alsó 120 ventit takaró perforált lemezt, és a hátsó ventijét is eltávolítottam. Emberibb lett 100%on a hanghatás, valamint a hőmérsékletek is normalizálódtak. Nyilván lehetne tovább faragni a decibellt, de egyelőre nem tervezem a ventik cseréjét. Mondjuk amikor teker a hdd, az elnyomja a ventilátorok „zaját”, meg azért különösebb kiadásba sem akarom verni magam. A lényeg, hogy él és működik az egész rendszer, minden belefért, és úgy néz ki, ahogy nekem tetszik.

S hogy mennyivel is csináltam kisebbre az eredeti házamtól? Ennyivel:

Az elkészüléstől a cikk megírásáig ismét egy hét telt el és közben egy másik projektet is összedobtam. Egy nap alatt készítettem egy mini itx házat, és be is üzemeltem. Ezt majd a következő részben taglalom. Igazából két kis házat is megcsináltam alkatrész szinten, csak a legkisebbet még nem szerelem, amíg meg nem érkezik hozzá a pico-psu. Meg addig is ötletelek a csavareltüntetéseken és a könnyed szerelhetőségen.

Szóval eltelt egy hét, és mocsokul piszkálta a csőröm a power gomb lázadása. Gondoltam ma helyre hozom. Nos a mikrokapcsolónál tőben szakadtak a kábelei. Összerakáskor, bontáskor vagy az előző tulaj ügyeskedése miatt járt így, azt örök homály fedi. (Ráadásul a zsugor borítás tartotta rendesen és látszólag okés volt.) Viszont sikerült megoldanom, ha nem is forrasztással, de egyben van. Ráadásul immár szerelhető az előlap is, ami a táp felfelé kényszerítése miatt nem működött eddig. A másik különösen fájó pont az volt, hogy a feltételezett szálszakadás miatt nem világított a pover gomb. Szétkapva derült ki, hogy ez bizony egy soha a büdös életben nem világító power gomb Egyszerűen nem volt kiépítve a lehetősége sem, a hiányzó ledről nem is szólva. Ez miatti elkeseredésemben, meg ha már úgyis darabokban van, hirtelen felindulásból elkövetett világítást implementáltam bele. Tehát a gép elkészült.

Esetleg még gravírozott plexi megy az üveg helyett, meg talán még egy kifújó venti valahová, de nem igazán akarom újra vagdosni a kuckót. Nem pusztán, hogy nekem tetsző, de némi büszkeséget is érzek, amiért képes voltam kivitelezni az elképzelésem. Csak ismételhetem magam:

Ha gondoltál már rá, meg is tudod csinálni - by derekas

Köszönöm a megtisztelő figyelmetek és remélem nem raboltam el sok időtöket ;)

Hozzászólások

(#1) pet007


pet007
aktív tag

A haz is igen tetszetos lett, az irast is jo volt olvasni! Grat a remek cikkhez! Varjuk a tovabbiakat! :R

(#2) cinemazealot


cinemazealot
addikt

Ez is egy mutatós kuckó lett, gratula hozzá! :)

A lakó-ón kép linkjét esetleg majd cseréld ki erre, mert a jelenlegi nem működik. ;)

[ Szerkesztve ]

(#3) MrDerekas válasza pet007 (#1) üzenetére


MrDerekas
addikt

Köszönöm szépen! :R Jövő hétre még esedékes egy bemutató, illetve azután meg pont a Te támogatásod miatt egy felhasználói élményindex a 775-ös alaplap esetleges fejlesztéséről, valamint, hogy megéri vagy érdemes-e egyáltalán :R

(#2) cinemazealot Köszönöm! A korrekciót is :R
Pedig én is wikis linket adtam be neki :( Most Ok ;)

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

(#4) Zoja™


Zoja™
őstag

Elég ,,derekas" kis gép lett, - és előre is elnézést kérek - az előzőhöz képest klaszisokkal jobb.
Még 15-20 kuckót megépítesz és lehet nevezni egy-egy modding versenyre. :)

(#5) MrDerekas válasza Zoja™ (#4) üzenetére


MrDerekas
addikt

Nincs miért szabadkoznod ;) Nem vagyok vak sem és nem is vagyok elszállva kézügyességemtől, illetve annak hiányától. Valamint erősen vágyom az építőjellegű kritikákra. Tehát: Köszönöm az elismerést :R
(Ötletek még vannak, csak apad a HelyiForrás :DDD Meg nem lehet ezt űzni a végtelenségig nullás beruházással. Sajnos. De természetesen igyekezni fogok ;))

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

(#6) Zoja™ válasza MrDerekas (#5) üzenetére


Zoja™
őstag

Ha elég ügyes vagy, akkor úgy is felfigyelnek rád. :)
De vannak itt a PH-n belül is tapasztalt és segítőkész kollégák, gyanítom, hogy segítenének, instrukciókkal látnának el, ha megkérnéd őket. :R

(#7) GoldhandRent


GoldhandRent
őstag

Ügyes, jó kivitelezés!
Nekem is olyan CPU hűtőm van, meg vagyok vele elégedve, nagyon halk (szinte hangtalan).
Annyit kérdeznék még, hogy a PWR gomb, az "kukázva" lett az előzőből, vagy valahol be lehet szerezni csak a gombot ? Köszi :R

Edit: közben a gombos kérdésre választ kaptam a cikktől :U
Esetleg akad még a padláson ? :B

[ Szerkesztve ]

-

(#8) MrDerekas válasza Zoja™ (#6) üzenetére


MrDerekas
addikt

Köszi a tippet! Egyelőre autodidakta módon a magam kárán igyekszem tanulni, tapasztalni és direkt nem nézem mások munkáit, nehogy ötletet "lopjak" vagy kössem a kezem egy-egy remekmű láttán. Amennyiben komolyabban sikerül belemélyednem ebbe az irányba, mindenképp helyet keresek magamnak a javasolt közegben ;) Ha elbizonytalanodnék a jövőben, csak újraolvasom a kommentjeitek :R :R

(#7) GoldhandRent Neked is köszi! :) Majd áttúrom újra a HelyiForrás-t, de úgy rémlik ebből a fajta házból, csak egy volt. Mondjuk van még hasonló kiképzésű ház is odafenn... Dobok PÜ-t ha lelek ;) De sajna megígérni nem tudom, hogy találok. Mondjuk elég sok kacatot berendeltem íbéjről, és ott is van fillérekért olykor igen minőségi cucc ilyesmihez (is) ;)

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

(#9) Redneck


Redneck
veterán

Szép munka, tetszetős ház! :K
Festésnél hogy oldottad meg hogy pormentes legyen?

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#10) MrDerekas válasza Redneck (#9) üzenetére


MrDerekas
addikt

:R
A ráhordásra vagy a csiszolás utáni pormentesítésre gondolsz? A portalanítás egy pamut ronggyal történt ecsetes lesöprés után. A festés közbeni foltosodást vagy ráhordást pedig az alacsonyabb környezeti hőmérséklettel és azzal értem el, hogy a lemezeket mind a négy élének irányából fújtam telibe. Majdnemhogy tocsogósra fújtam, mert olyankor száradás közben szinte kihúzza magát a festék. Egyébként nincs festőkamrám, csak egy kis udvar :B Meg volt 10 perc szélcsend.

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.