2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Náthás vagyok 2022

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2021-ben augusztus 31-én voltam náthás. Évszakváltó göthösség ON.
Vége a tomboló nyárnak, itt az ősz, és egyből október végi időjárás alakul ki. Addigra le is győzi az immunrendszerem a betolakodót. Akárcsak tavaly.
Egyébként mi van a "hírhedt" Coviddal, ami mégis csak végzett 45ezer emberrel hazánkban. Egyre többen köhögnek mindenfelé. Oké, hogy cirka kétszáz légutakra specializálódott kórokozó van, de a Covid továbbra sem cukimuki "csak használlak egy kicsit önmagam terjesztésére" náthácska.

Hozzászólások

(#1) KISDUCK


KISDUCK
addikt

A covid megint sláger, érdemes patikában venni egy gyors tesztet kb 1700HUF körül van a beleköpös.

(#2) ThodEE válasza KISDUCK (#1) üzenetére


ThodEE
őstag

2 hétig itthon van az asszony mert 2 pozitív tesztje lett így nem mehet dolgozni, semmi tünete, él és virul tényleg semmi. Én csak ezen a héten vagyok itthon vagyis ha pénteken is negatív lesz a tesztem mint tegnap 2 is (különböző, egyik nyálas másik agytúrós) akkor szombaton már mehetek, ez ugyan az a munkahely :D Én két hete úgy köhögök az arcom leakar esni, orrom folyik, néha szakad is fel hurut, szedtem rá többmindent :C

http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink

(#3) Algieba válasza KISDUCK (#1) üzenetére


Algieba
őstag
LOGOUT blog

Köszi a tippet!

Szerdán dunsztolom magam, vagyis ágyban maradok, forró teát iszom, fokhagymát csócsálok és így tovább. Aztán csütörtökön veszek tesztet és meg is csinálom, mert pénteken gombavizsgáló napom lesz, és jobb tudnom, hogy Covid vagy sem. Persze maszk sima nátha esetén is lesz rajtam.

A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.

(#4) ncc1701


ncc1701
veterán

Covid lett az új influenza. Kb a hatása is ugyanaz, xarni kell bele, a legtöbb köhögős covidos, csak annyira enyhék a tünetek, h nem foglalkoznak vele.
Van most új dráma, amivel lehet riogatni a népet, infláció, putyin, nem lesz gáz, válassz. A covid huszonötöd rangú gond lett sztem mindenkinél.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.