Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-08 22:56:03

LOGOUT.hu

Redmi Note 9 Pro topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) Roachy


Roachy
senior tag

Ma visszakaptam a telót a gariból.
Nem vagyok boldog... :((
Nem csináltak vele semmit. :W A tmx-nél járt amúgy a készülék a vodán keresztül.
A jegyzőkönyvben ezt írják: A készülék műszeres és üzemszerű körülmények között történt vizsgálata során a jelzett hibát nem tapasztaltuk. Megállapítást nyert, hogy a készülék a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően és a gyártó által meghatározott műszaki paraméterek alapján üzemszerűen működik.
Ennek ellenére a készüléken karbantartási jelleggel a beállításokat ellenőriztük, azt újrakalibráltuk és a legfrissebb szoftvert telepítettük.
Megjegyzem egy fr után milyen beállításokat ellenőriztek és hogy telepítették a legfrissebb szoftvert, amikor eleve az volt rajta? :F
Ehhez képest, ahogyan kijöttem a Mammutból, rögtön ellenőriztem a gps működését. Légyszi nézzétek meg a videókat, mert ha ennél a telónál ez számít pontosnak, akkor valóban cserélnem kell valami értelmesebb készülékre, ha viszont szerintetek is gáz, akkor holnap viszem is vissza, most már személyesen a tmx-hez, és addig nem megyek onnan sehova, amíg meg nem nézik a videókat.
Ez gyalogosan készült, ahogy kijöttem a Mammutból.
Ez pedig a valós útvonal, ahol mentem, berajzolva a google térképre.
Ez meg amikor autóval próbáltam ki.
Szóval légyszi véleményezzétek, mert ettől függ, hogy mi a következő lépés.
Köszi!

(#1952) Pancsermeste


Pancsermeste
őstag

Sziasztok!
Kb. 3 hete használok egy zöld 6/128ast. (11.0.5.0 QJZMIXM)
Eddig egy hibát vettem észre.
Fotó készítése után, ha szerkesztem a képet (átméretezés/vágás), akkor azt PC-re töltve nem tudja megnyitni a win képnézegető.

Találkoztatok ilyennel? Mi lehet rá a megoldás?

Más:
A kamerában egyelőre nem látok port.
Viszont, azt szeretném tudni, hogy a kamerán van gyárilag védő fólia?
Ez csak az üveg széle, vagy esetleg valami protektor rajta?
[link] [link]

-= Pancsermeste® =-

(#1953) crok válasza Roachy (#1951) üzenetére


crok
nagyúr

Ez így tényleg elég furán néz ki viszont ilyet nálam a GMaps csinált, nem a telefon: Life360-ban visszaellenőrizve az útvonal helyes, úgy értem járdán sétálva út mellett / ház mellett voltak a pontok és autóval is mindig az útra estek a pontok de a GMaps elég furán viselkedett. Holnap megpróbálok csinálni egy hasonló tesztet, mennem kell úgyis az irodánkba és ebédelni úgyis el akarok sétálok valamerre.. Egyébként most voltunk egy hete egy hetet Pécsett és csak ezt a készüléket használtuk helymeghatározásra, tökéletes volt, nyoma se volt hasonló viselkedésnek, egyetlen egy helyet kellett "utókeresni", az egy autós McD volt de az a Sygic hibája volt mert egyszerűen rossz helyre volt letéve a POI.

(#1954) Roachy válasza crok (#1953) üzenetére


Roachy
senior tag

Nem hinném hogy a térképpel van a gond, mert akkor az másnál is jelentkezne, nem csak nálam. Vagy megoldotta volna az fr, esetleg egy frissítés.
Mondjuk most éppen ki tudtam vele nyitni a Greengot, de előtte kb 10-ből 6 esetben sokadik próbálkozásra sem sikerült, mindig azt írta túl messze vagyok az autótól.
És a Greengo térképén is látszott a jelenség.
Átlag 3-10 méter a pontatlanság.
A tesztet megköszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#1955) Jim74 válasza Roachy (#1954) üzenetére


Jim74
nagyúr

Lehet, hogy ezen is túl vagy már, de a biztonság kedvéért megkérdezem. Az iránytűt bekalibráltad már?
Nekem pl. amíg nem csináltam meg azt a levegőben 8-asok rajzolása mozgást, addig a térképen folyamatosan mászkált a pozícióm, hiába álltam egyhelyben.
Ráadásul kétszer kellett ezt megtennem és a második kalibrálásnál kb. 15 másodpercig "kalimpáltam", mire rezgett, hogy kész.

(#1956) Remiel


Remiel
őstag

Nekem az első nap konkrétan nem talált GPS jelet (waze használok, de mással sem nagyon) bekalibráltam az iránytűt. akkor sem, azután csináltam egy teljes gyári visszaállítást, szerencsére kb semmi nem volt még a telefonon, azóta tökéletes

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#1957) Brockey


Brockey
csendes tag

Mobilaréna teszt:
[link]

(#1958) fireman123 válasza Brockey (#1957) üzenetére


fireman123
őstag

hát nem dícsérték feleslegesen :)

(#1959) 4ron


4ron
senior tag

Szerintetek vissza tudom vinni a Notebook.hu-nak azzal az ürüggyel a telefont, hogy ~1 hét után laggol, illetve a kamera alatt is poros a lencse? Soha nem éreztem még így, de most úgy gondolom, hogy át vagyok verve ezzel a telefonnal és meg akarnék szabadulni tőle.

⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

(#1960) Trooper82 válasza Roachy (#1954) üzenetére


Trooper82
senior tag

Tudom ez nem segítség de nálam az első naptól kezdve gyorsan talál jelet a gps és masszívan tartja. Még beltéren is egész jól. Előző telók a lakás közepén nem igazán találták a gps jelet, ez igen. Iránytű kalibrálás előtt pontatlanul mutatta az irányt , de a pozíció rendben volt úgy is. Kalibrálás után meg tökéletes. Annyi volt, hogy a google térkép eddig 2-szer (napi szinten használom) szétfagyizta a telefont, csak power gomb hosszú nyomással indult újra. De ez inkább app hiba szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#1961) Roachy válasza Jim74 (#1955) üzenetére


Roachy
senior tag

Volt kalibrálás, FR, külső appokkal gps fix, stb..., sőt ugye állítólag a szerviz is kalibrált valamit.

(#1962) Danecay


Danecay
őstag

Sziasztok!

Rég vásároltam már szolgáltatótól telót de most így fog történni és Note 6 Pro-ról váltok. Feltételezem szolgáltató függő lesz a készülék és kérdésem az lenne, hogy pl. hűség lejárta után meg lehet e szüntetni a szolgáltató függőséget? Gondolok itt pl. bootloader nyitásra és alternatív, pl. EU-s rom telepítésére vagy valami hasonló, vagy nem ilyen egyszerű a dolog?

(#1963) Roachy válasza Danecay (#1962) üzenetére


Roachy
senior tag

Full gyári, teljesen független készüléket adnak. Legalábbis a Vodánál tuti.

(#1964) fireman123 válasza Danecay (#1962) üzenetére


fireman123
őstag

2 sim kártyás telóknak szerintem minden szolgáltatónál függetlennek kell lennie

(#1965) crok válasza Danecay (#1962) üzenetére


crok
nagyúr

Szerintem nem feltételezed jól, enyém Telekomos és független mindkét SIM slot.
Egyébként a hűség lejáratakor ugyanúgy meg lehetne szüntetni ha függő egy készülék, de a Telekomnál "SL" (SIM Locked) jelölésűek voltak azok a készülékek amik lock-al voltak adva. De mindegy is, mert 2017 október végétől szerintem nem volt már függővé téve egyik se (ugyanis onnantól lehet ingyenesen függetleníteni), főleg a dual SIM-esek (esetleg a 3G/4G modemek..).

De a bootloader nyitásnak meg az EU ROM telepítésének ehhez semmi köze nincs.

(#1966) Viktor0610 válasza 4ron (#1959) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ha személyesen vetted, akkor nem.
Amennyiben netes rendelés, akkor 14 napos elállásra van lehetőség.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1967) Danecay válasza crok (#1965) üzenetére


Danecay
őstag

(#1963) Roachy
(#1964) fireman123

Köszönöm a válaszokat!
Igen, abba bele sem gondoltam, hogy Dual SIM-es készülékről van szó ami kapásból értelmét is vesztené ha lockolva lenne :N Feltehetően az zavart meg, hogy a szolgáltató oldalán fel vannak tüntetve az előfizetéssel megvásárolható készülékek valamint van külön olyan, hogy független készülékek és abban a listában nem szerepel a Note 9 Pro.
Mivel a hálózat függőség tudtommal szoftveres korátozás, ezért gondoltam arra, hogy bootloader nyitással és valamilyen alternatív ROM telepítésével vagy valamilyen más trükközéssel megkerülhető lenne a dolog. Bár jobban belegondolva valóban szoftveres a korlátozás de EPROM szinten, nem pedig telefon szoftver szinten, így valóban nincs köze a két dolognak egymáshoz.

(#1968) crok válasza Roachy (#1961) üzenetére


crok
nagyúr

Tettem pár kisebb kör sétát Debrecen belvárosában.

GPS Status and Tools lebegőben, alatta GMaps.

GPS Status and Tools szerint olyan 3..4.5m pontosan volt jele (ami szerintem (is) normális), a séta közben a sétálóutcán átmentem egyik oldalból a másikba (sokszor, oda-vissza) meg átmentem árkádok alatt is meg épületek mögé is és annyira volt pontos amennyire maga a térkép az volt, mivel jól ismerem a helyet meg a térképet is így láttam és tudtam hogy jó helyen vagyok de a térkép szerint fura volt, ahogy nálad is, mondjuk ennyire talán nem. De a második körben a Maps.Me-vel ahogy néztem azon sokkal "pontosabban"látszott hogy hol megyek, vagyis úgy értem ha ház mellett mentem akkor a térképen is ház mellett mutatott (és nem benne és nem a tér közepén) mentem, de azért a GMaps se volt nagyon off-the-map csak amennyira aránytalan volt maga a rajz is.

Reggel GMaps ment a kocsiban míg vezettem és - hacsak nem zoom-oltam bele max-ra - teljesen jól és pontosan mutatta a helyzetemet, figyeltem mitől mennyire vagyok arányosan térben és a térképen és még az orientáció indikálás is pontos volt. Max-ra zoom-olva persze fura volt hogy nem haladok az úton, de az nyilvánvalóan abból eredt hogy a térképen az út se pontosan van rajzolva (négysávoson szembe jövő sávok elválasztására gondolok pl.) és belső sávban úgy látszódott mintha a felüljáró középső elválasztójában haladnék, de ez szerintem a pontosság miatt is normális (3..4.5m pontosság mellett ugye teljesen belefér egy "sávváltás", szóval ezt én nem tekintem hibának, szerintem nem lényeges a jobb pontosság mint a 3..4.5m meg nem is igen lehetséges, csak kis segítséggel, lentebb említem majd).

Ami nekem fura ahhoz képest amit a videódon láttam, hogy én a kezemben a készülékkel sétálva (és kocsival is) egyenletes volt a GMaps-en a haladásom, nem voltak benne torpanások / megállások. Nem tudom van-e / lehet-e köze hozzá, de én használom a Google féle pozíció segítést (fused location - Google location accuracy a beállításokban) és ilyet, mint amit nálad láttam nem tapasztalok. Nem tudom ez segít-e neked, ha nem akkor tényleg nem tudok többet mondani mint hogy verd a tamtamot a szervízben meg vidd el őket "tesztkörre" meg add le valahogy a videót is esetleg a garanciáztatáshoz ):

(#1970) Roachy válasza crok (#1968) üzenetére


Roachy
senior tag

Köszi a tesztet!
Sajna tuti rossz, mert ma egy másik régebbi (4 éves) telóval a kezemben mászkáltam én is a környéken és szembeötlő volt a különbség.
Futottam azért délelőtt egy kört a TMX-el és elkezdte beleverni a 2. szöget a telefon koporsójába.
Ugyanis írtam nekik levelet, leírtam, hogy most járt náluk a készülék, leírtam pontosan mi a baj, elküldtem a videókat.
Konkrétan kértem őket, hogy véleményezzék a látottakat és írják le szerintük ez így normális e. Rákérdeztem, hogy vihetem e közvetlenül hozzájuk, megírtam, hogy a vodánál azt mondták vihetem stb.
Végig higadt voltam nem kötekedtem, hogy elsőre nem csináltak semmit. Erre ez a válasz jött:
Tisztelt Ügyfelünk!

Ebben az esetben javasoljuk lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval, az Ön készüléke esetében nekik van jogosultságuk segítséget adni az Ön részére.

Megértését köszönjük!

Ennyivel elintézték, még csak nem is válaszoltak egyetlen konkrét kérdésemre sem.
Úgyhogy ezt válaszoltam nekik, amire semmi nem jött még és van egy érzésem, hogy nem is fog:
Őszintén mondom nem értem ezt a választ.
Maguk szerint normális a videókon is látható működés? Erre a kérdésre kérnék elsősorban választ, ez volt a lényeg.
A Vodafone nem szervizel, ha megint vissza viszem oda, ők úgy is tovább küldik maguknak. És akkor még a pontatlan működést bizonyító videókat sem tudom mellékelni, megint nem lesz egy hétig telefonom, amit feltételezhetően megint javítatlanul kapok vissza.Tehát mindenképpen maguk foglalkoznak vele, a szolgáltatóm mit tudna még tenni?

Köszönöm!

Szerintem meg sem nézték a videókat, egyszerű lerázásnak tűnik.
Szóval lehet az lesz, hogy megpróbálok a Vodafone-ra hatni, hogy a hiba miatt és mert a TMX leszar, csináljuk vissza ezt a bizniszt és legyen inkább valami másik teló. Csak azzal meg az a baj, hogy már minden márka ehhez a fos TMX-hez tartozik, szóval a support nem lesz jobb.
De ezt így használni nem tudom.
Megfordult még az is a fejemben, hogy földhöz vágom, hogy teljesen tönkre menjen és lebiztosítózom. Befizetem az önrészt aztán kapok egy újat. De úgy meg az önrész miatt 10 ropival többe lesz a teló, amit meg sajnálok rá.
Annak nem tudom van e bármi értelme, hogy megint végig vinni a garancia procedúrát a vodán keresztül... :F
Most csináltam megint teljes fr-t, manual frissítést. Aztán holnap tesztelek még egy kört, hátha csoda történik. Mert egyébként furi, de azután, hogy most újrahúztam megint, lett app drawer a poco nélkül is. Lett egy ilyen kapcsoló. Érthetetlen ez is, mert a MIUI verzió ugyanaz. A 11.0.4-re telepítettem újra ugyanezt. Lehet még párszor újrahúzom és MI 10 pro lesz belőle. :))

(#1971) peestike válasza Roachy (#1970) üzenetére


peestike
senior tag

sajnálatos eléggé amit írtál. :((
viszont az is, hogy a tmx így áll az ügyfélhez.a telemax-al kapcsolatban már 2009-es bejegyzést is találni a homáron, azért 11 év alatt sem sikerült fejlődni, sőt, még több márka szerződött vele (vajon miért?)
arra kezd emlékeztetni, hogy anno miért kínából rendeltem a telefonokat, hiszen itthon úgy is 0 a garanciális szerviz, de legalább jóval olcsóbb. xiaomi előtt itthon is úgy próbáltam venni laptopot- telefont, hogy a szerviz ne a tmx legyen. így lehet marad ismét valami eu raktár, ami olcsóbb, mint itthon (mert a garancia ismét lehet egyenlő a nullával...)

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#1972) KTU válasza Roachy (#1970) üzenetére


KTU
addikt

Vidd vissza 3x, midig pontosan írd le a hibát, akár külön papírra 2 példányban, erre is dátum, és "vetesd át", írd rá a munkalapra hogy külön hibaleírást mellékelsz, (rövid linket oda is belehet írni).
4. alkalommal kérhetsz cserét, vagy elállhatsz a szerződéstől, visszakapod az árát.

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1973) esox


esox
senior tag

problem1 - Használ valaki android auto + waze kombót?
Én évek óta használok, az autóm támogatja, zseniális, de sajnos egyetlen xiaomi készülékem sem ment eddig normálisan ezzel a kombóval, a Note 9 Pro sem kivétel. AA + gmap tökéletes, de AA + waze megáll a kiindulási pontnál, mint ha nem lenne gps és nem mozdul sehová a pozícióm miközben vezetek. gmapre váltva azonnal minden tökéletes.
Ha van valakinek működő megoldása, szívesen venném a segítrségét.

problem2 - Ma egyébként reggel reboot kellett a telónak, mert nem hallottam a hívó felet, ő viszont robot hangra panaszkodott... réges rég volt ilyen note 2-vel... anno sw-en javították ezt.

problem3 - közelségérzékelő mindenkinél jól működik? Több hívásom volt már, ahol mute, hangszóró ki-bekapcsolást végeztem a fülemmel/arcommal, de nagyon sokszor látom hogy felvillan a képernyő, de nem kellene.

Mindezek ellenére elégedett vagyok, de ezeket jó lenne persze megoldani :)

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>

(#1974) SsPL711 válasza esox (#1973) üzenetére


SsPL711
őstag

Csak az utolsó részhez van saját problem kategóriám. :)
Nekem hívás befejezése előtt mikor már nincs a fülemen a készülék nem adja vissza a hívás kijelzőt, fekete kijelző van, nem tudom bontani a hívást. Nyomogatni kell össze vissza, de akkor se mindig jelenik meg.
Addigra a másik fél meg már bontja a hívást.

[ Szerkesztve ]

NP(1) Garmin Venu 2, HW Watch 3 Pro / Honor Watch GS pro / HW Watch GT 2 Pro

(#1975) F.B.I. válasza peestike (#1971) üzenetére


F.B.I.
veterán

+1, kintről olcsóbban ha így állnak hozzá, úgyis csak kamerát vagy törött kijelzőt szoktam magamnak cserélni, az meg ebben a kategóriában nem sűrűn kell és ha mégis... hát bagó kintről.

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#1976) Trooper82 válasza Roachy (#1970) üzenetére


Trooper82
senior tag

Pfu ez szomorú. Egyre kevesebb kedvem van velük felvenni a kapcsolatot. Jó az a poros kameralencse. eh...

(#1977) Trooper82 válasza esox (#1973) üzenetére


Trooper82
senior tag

Ezeket nálam a redmi note 8t csinálta rendszeresen ez nem. Biztos szoftveres probléma lesz.

[ Szerkesztve ]

(#1978) Roachy válasza KTU (#1972) üzenetére


Roachy
senior tag

Ez tényleg így van?
Mondjuk Budaörsön van a TMX, nincs kedvem állandóan oda járkálni balhézni.
Vagy a Vodafone-hoz kéne mindig vinni? Bár igazából úgy is szopó, mert egy ilyen kör legalább 1 hét.
Szóval ha ez működik, akkor is csak a legvégső esetben. A Vodafone-ban még bízom, már sok egyedi problémát/igényt sikerült velük megoldanom.

(#1979) batai15 válasza esox (#1973) üzenetére


batai15
félisten

Elég sok buggal találkoztam már, ebből az android auto nálam nem is indul állandóan mintha ki be huzogatna az ember a kábelt. Többivel még nem.

(#1980) KTU válasza Roachy (#1978) üzenetére


KTU
addikt

Kicsit macerás, de ha akkurátusan végigcsinálod, beleírsz mindent, plusz videó link, GreenGo ajtónyitás stb.
akkor elállhatsz a szerződéstől.
Másik, említetted van biztosítás, úgy megoldva 10 e Ft az önrészed.

Cég névre van a számla vagy magánszemély?
Cégnél még macerásabb a fenti gari csere.

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#1981) SteadyMan


SteadyMan
aktív tag

Ma én is csatlakozom a fórumhoz egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Interstellar Gray színű készülékkel, iShop rendelés.
Egy 4 éves Xiaomi Redmi 3S 3/32GB telót vált le, ami megjegyzem, még mindig hibátlanul teszi a dolgát, csak kellett már nagyon az NFC.
Első tapasztalatok: (ha valakit érdekel)
1. Ami azt illeti, elég nagy péklapát, de szerencsére nagy a kezem, így nem lesz gond.
2. A szürke színtől azért elég messze van, inkább kék lesz ez, de adtak hozzá egy füst színű szilikon tokot, ami ideiglenesen szürkévé varázsolja, meg amúgy is jön hozzá az ütésálló ruha.
3. Ahogy látom van rajta gyárilag egy kijelző védő fólia, vagy üveg, nem tudom, nem piszkálom inkább.
4. MIUI Global 11.0.3 Stabil verzióval érkezett, amit az 5GHz WiFi kapcsolat létrehozása után, azonnal le is frissített a MIUI Global 11.0.4 Stabil 11.0.4.0(QJZEUXM) verzióra.
5. Android verzió: 10 QKQ1.191215.002, Biztonsági csomag: 2020-07-01.
6. Gyönyörű a kijelző, a MIUI rendszer nekem bejött eddig is, bár néhány apróság megváltozott és van ami hiányzik, de remélem lesz olyan is amivel jobb lett.
Kezdem belakni és biztosan fogok még hozzátok fordulni kérdésekkel később.

(#1982) Roachy válasza KTU (#1980) üzenetére


Roachy
senior tag

Igen van biztosítás, de pont az zavar, hogy így sem volt olcsó, a Vodánál nincsenek jó árak, ők az előfizuval kompenzálnak. A +10 ropival meg már száznál többe lenne ez a teló. Akkor már inkább rádobnék még és felsőbb kategóriából választanék.
Nem céges, a saját nevemen van.
De a TMX-et, vagy a Vodát kéne ostromolnom a folyamatos gariztatással?

(#1983) fireman123


fireman123
őstag

A Turbadónál mit jelent a garanciánál az aláhúzott rész?

...most akkor gyári vagy bolti garancia van náluk? Vásárolt már valaki innen? :R

(#1984) Trooper82 válasza batai15 (#1979) üzenetére


Trooper82
senior tag

Nálam működik az android auto...
Ha az se menne kkor már elég ideges lennék. Custom romokkal volt olyan h nem ment, na de gyárival működjön már...

Wazet nem próbáltam , de ki fogom mert ma lefagyott navi közben már negyedszer a google térképtől az egész telefon. Hatalmas élmény vezetés közben...

[ Szerkesztve ]

(#1985) perzeus


perzeus
tag

Sziasztok!

Nekem még az alábbi van:

MIUI Global 11.0.2.0 Stabil

2020-04-01

10 QKQ1.191215.002

Ez normális? Április?

[ Szerkesztve ]

Gábor

(#1986) crok válasza perzeus (#1985) üzenetére


crok
nagyúr

MIUI Global 11.0.2 Stabil 11.0.2.0 (QJZEUXM)? Global vagy EEA a készülék? Ha az összefoglalót megnézed akkor ott a link a telefon letöltőoldalára, lehet kézzel is frissíteni (az EEA-t pl. V11.0.4.0.QJZEUXM -re).

(#1987) RVR400 válasza peestike (#1971) üzenetére


RVR400
veterán

(#1988) perzeus válasza crok (#1986) üzenetére


perzeus
tag

Köszi. EU-s.

Gábor

(#1989) esox válasza Trooper82 (#1984) üzenetére


esox
senior tag

AA nálam is, csak a waze a problámás AA alatt.
Samsung galaxy s5,s7,s8,s10E céges telóim voltak, egyikkel sem volt baj AA+Waze-val
Viszont Redmi Note 2, Note 6 Pro, Note 9 Pro mind ugyanazt csinálja. Waze elindul, megtalálja a pozíciót, aztán ott befagy a kisautó ahol indultam. Ha átváltok gmapre AA-n belül, akkor minden tökéletes.

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>

(#1990) Pancsermeste válasza Pancsermeste (#1952) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Sziasztok!
Akkor hát nem találkozott még senki sem a fotó megjelenítési hibával?
Esetleg kipróbálná nekem valaki? Jó lenne tudni, hogy ez csak nálam van így, vagy mindenkinél jelentkezik. (11.0.5.0 QJZMIXM)

-= Pancsermeste® =-

(#1991) norb27 válasza fireman123 (#1983) üzenetére


norb27
tag

Vásároltam, éltem is a garanciával. 48órán belül cserélték egy bontatlan újra a telefont, futárral vitték-hozták. Félve merem leírni, de lehet jobb is mint a "gyári" gari.

(#1992) Viktor0610 válasza norb27 (#1991) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ez a fajta prémium garancia megszűnt már náluk.
Meg ez eleve 10% plusz költséggel jár(t).

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1993) norb27 válasza Viktor0610 (#1992) üzenetére


norb27
tag

Nem vettem plusz garit ez volt a normál garis eljárás júliusban. Lehet nekünk volt szerencsénk... kaptam én már itt sztárolt bolttól bontott javított telót újként, persze nem ismerték el...

(#1994) Viktor0610 válasza norb27 (#1993) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Akkor nem szóltam, de én úgy emlékszem, ez a "gyorsaság" pluszpénzes volt. :D
Mert ha ez a sima gari, akkor milyen lehet a prémium?

Fény post küld? :))

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1995) norb27 válasza Viktor0610 (#1994) üzenetére


norb27
tag

Nem tudom, csütörtökön írt egy emailt a feleségem, egyből válaszoltak, leírta a problémát és feltöltött egy videót a hibáról, következő hét hétfő 9re kérte a futárt, kedden délben írtak, hogy egy az egyben cserét kér vagy másik típust ráfizetéssel, szerdán reggel 9körül hozták az új készüléket. Örültünk :))

(#1996) Brockey válasza Trooper82 (#1984) üzenetére


Brockey
csendes tag

batai15, esox, Trooper82, vagy akárki:
Az Android Autohoz kellene egy kis segítség.
Apkmirror.com-ról leszedtem jópár verziót (arm-v8a), telepíteni is tudom (beépített alkalmazás frissítéseként). De amikor telepítés után szeretném megnyitni, ugrik egyet lefelé a képernyő, és eltűnik, indítóikont pedig nem találok. 5.5.603434 a legújabb verzió (szeptember 03-i), ami ott figyel a download mappában. A programfájlok között ott van, csak elindítani nem sikerül. Nem tudom, mit kellene tennem, hogy legalább a telefonon megjelenjen és utána próbálkozhassak az autóval összedugva.
Talán teljesen le kellene törölni és utána futtatni a telepítőt. Viszont ezt meg nem tudom, hogyan kellene, mert gyárilag rajta volt a telefonon (beépített alkalmazás). 11.0.4.0(QJEUXM) gyári verzióm van. Emiatt nem szeretném feltenni a Xiaomi.eu romot (talán az megoldaná a problémát), mert már eléggé belaktam, de bármi más megoldás érdekelne.
Tudna valaki legalább tippeket adni, hogy mi lehet ennek az oka, vagy mit lehetne kipróbálni?
Előre is köszönöm.

Illetve akinél működik, legyen szíves írja meg, hogy milyen rom verziója van a telóján? Ilyen, mint az enyém, vagy másik?

[ Szerkesztve ]

(#1997) fireman123 válasza norb27 (#1995) üzenetére


fireman123
őstag

Köszi az infót, közben emailben megkérdeztem a Turbadót a gariról és hogy a TMX-nél javíttatják-e, az alábbi választ kaptam:
"A termék mellé 2 év forgalmazói garanciát biztosítunk díjmentes oda-vissza szállítással és saját szervizháttérrel."
Kezd egyre szimpatikusabb lenni ez a webshop (13:30-kor írtam és 15:50-kor már jött is a válasz email), már csak a porosodást kellene "kizárni", ....várok egy kicsit hátha már a "jó szériából" jut nekem :D

Igen, a normál garinál írják, hogy gyári hiba esetén cserélik:

(a prémium valóban +10%, de arra külön oldal van a szolgáltatásokkal)

[ Szerkesztve ]

(#1998) fireman123 válasza fireman123 (#1997) üzenetére


fireman123
őstag

Prémium szolg. +10%-ért:

(#1999) esox válasza Brockey (#1996) üzenetére


esox
senior tag

Hello,

nekem MIUI Global 11.0.4 Stable van QJZEUXM de nem volt "gyári" alkalmazás az AA. Hogy lehetett ez neked? Nem is értem, furi. Én is innen szedem egyébként, de semmi ilyet nem csinál az app.

__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>

(#2000) batai15 válasza Brockey (#1996) üzenetére


batai15
félisten

Elvileg Android 10en be építetten van , próbáld meg alkalmazás frissítés törléssel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.