Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-11-08 22:56:03

LOGOUT.hu

Redmi Note 9 Pro topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1851) peestike válasza peestike (#1850) üzenetére


peestike
senior tag

*nillkin, nyelvtannácik miatt...

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#1852) Viktor0610 válasza peestike (#1851) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A nyelvtannácik belekötnének a kisbetűbe is ;] , de bőven elég volt a veszekedésből, szóval minden OK! :D

Senki nem huzigálja a másik bajszát!

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1853) peestike válasza Viktor0610 (#1852) üzenetére


peestike
senior tag

Persze! Tudom, love, peace meg hasonlók! Csalódás volt nekem a márka tokban, nem volt olcsó a kettő különböző üveg sem, ezért remélem egy legalább majd beválik. :)

[ Szerkesztve ]

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#1854) Roachy válasza crok (#1821) üzenetére


Roachy
senior tag

Ahhoz képest hogy nem nézel hülyének már az első mondatod is burkoltan, de ezt sugallja, "ha már általánosítunk akkor inkább a felhasználók mint készülékek". Aztán a másodikban folytatod is a pebkac-al.
nekem zsebből kivéve az említett GPS teszt app-al 5..8 sec a fix
Eddig nekem egyik telefonnál sem volt szükségem fix-re hiába csak 5.8 sec, zsebből kivéve mindig működött pontosan. Eltekintve néhány esettől, de azok mind külföldi tartózkodás alatt voltak, legalább 500 km-re otthonról, ahol addig használtam. Fúrcsa, hogy neked szükséged van rá... ;) Itt meg csinálhatok bármit, konkrétan használhatatlan, de biztosan én vagyok túl hülye hozzá.
ha neked spec. appokhoz kell egy készülék akkor olyat kell használni amin azok mennek
Ez aztán nagy okosság, pedig te tényleg annak tűnsz a menő angol mondásaiddal. De akkor azt mondd meg, honnan a nyavalyából kellett volna tudnom, hogy ami eddig minden telefonon hiba nélkül működött, az itt szarakodni fog? És nem az a baj, hogy a MIUI kilövi, hanem az hogy egyszerűen nem megy. Arról is van ám videóm, amit elküldtem az app fejlesztőjének, amire az a válasz jött, hogy nem tudják mi a baj, de nem az appal van a hiba, javasoltak egy reinstallt. Nem segített, csak egy gyári visszaállítás és aztán újra telepítés. Azóta még egyszer volt ilyen, de akkor már elég volt az újra telepítés. De nyilván ez is user error ugye?
Szerintem meg te általánosítasz azzal, hogy nem fogod föl, vagy nem akarod elhinni, vagy ez téged szíven szúr ezért nem veszel róla tudomást, de bizony az én készülékem problémás. És ezzel nem vagyok egyedül, dúrva mi?
És ha sikerült volna értelmezned az előző hozzászólásomat, láthattad volna, hogy miért vagyok hajlamos az általánosításra, hiszen leírtam az okát.
De mindig kiemeltem, hogy elsősorban az én készülékemre gondolok és azt is , hogy igazából nem akarok megvállni tőle, és hogy tetszik is és hogy ezért az árért nincs jobb, és hogy bízom benne hogy helyreáll, csak egyelőre ott van nekem egy de...
Hogy én is élhessek egy népszerű angol okossággal no offense, de erre még reagálnom kellett.
Ígérem most már jó fiú leszek és figyelmen kívül hagyom amit írsz, ha az éppen nem segítség (mert azt meg fogom köszönni, ha lesz olyan ami hasznos). Nem akarlak még jobban megbántani a hibásan működő telefonom történetével. :R Ha te is így teszel ezután, a te lelked is békésebb lesz egy kicsivel.

(#1855) Roachy válasza Scarletiel (#1833) üzenetére


Roachy
senior tag

Mi elhisszük és tudjuk hogy van vele gond, nem tökéletesnek állítjuk be, de tudjuk, hogy 70-80 ezerért jelenleg ennél jobbat nem kapunk
Na pont akkor indult el a lavina, amikor lemertem írni, hogy nyilván nem véletlenül annyi az ára amennyi.
Pedig ezzel a mondattal teljesen egyetértek még most is.

(#1856) Scarletiel válasza Roachy (#1855) üzenetére


Scarletiel
senior tag

Én ugyan nem értek a telefonokhoz, de amit előzőleg írtál, hogy bizonyos app/appok nem úgy mennek a készüléken ahogy a többin az nem feltétlen a telefon hibája. 100000 androidos telefon van, óhatatlan, hogy bizonyos appok bugosak lesznek valamelyik készüléken. Jelen esetben most ez szívta meg, ilyenkor várni kell, hogy patcheljék. Én azt mondom amíg a mindennapi funkcióit be tudja tölteni egy készülék, addig nincs gond, mondjuk a navigáció nekem mindennapi, így ha neked azzal van baj akkor hát sajna vagy vársz vagy váltasz. Mondjuk nálam a Waze és Google maps is megy, illetve pontos.

(#1857) crok válasza Roachy (#1854) üzenetére


crok
nagyúr

Tulkepp' kosz hogy irtal mert nem gondoltam hogy ezek lehulyezesek lennenek, de abban igazad van, hogy az (direkt) altalanositas volt. A pebkac-al siman elfelejtettemhogyletiltottam, inkompatibilisetintallaltam vagy oopsiedaisybeneztem tipusu dolgokra gondoltam ott altalanosan, de ettol nem hulye a felhasznalo, max. pl. figyelmetlen vagy nem olvassa a readme-t. Ugy ereztem altalanositasra altalanositassal valaszolok. A GPS problemat is elhiszem, csak en jobb szeretem adatokkal latni ha gond van, ennyire gondoltam csak. Problemas, garanciaztatod is, teljesen rendben van az eset. Az mondjuk fura, ha kategorikusan azt mondjak a video utan, hogy nem az app hibaja (remelem a bugreportot/logot azert elkertek) de nem kozlik miert dobta el, mert igy aztan kvazi lehetetlen elindulni. Vagy nem jofejek vagy nem is foglalkoztak vele igazan, ez a maganvelemenyem. A honnankellettvolnatudnielorehogynemfogmenni gondolatmenet termeszetesen nem igy volt gondolva ahogy irod, arra utaltam hogy ha kiderul hogy nem jo ne eroltesd, egyaltalan nem tudhattad termeszetesen elore es persze nem utasitasnak szantam. Azt nem tudhatom hogy mennyire fejlett a szarkazmusod de a "no offense" utan nincs olyan "but" ami utan kotekedsz ugyhogy gondolom no offence (: Egyedul a "Nem akarlak még jobban megbántani" miatt gondolnam hogy van "but" de ne legyen igazam, amugy is azt irtad jofiu leszel (: Peace.

[ Szerkesztve ]

(#1858) jenei1994


jenei1994
addikt

Sziasztok!

Ez [link] a tok jó minőségü ? Milyen tokot érdemes rendelni a telefonhoz ?

(#1859) Dimond G válasza jenei1994 (#1858) üzenetére


Dimond G
senior tag

Nekem ez vált be!

[link] - Nillkin tok. A kijelzőre hajlik, vékony és a kamera kitüremkedést is rendesen fedi, azaz a kamera rész nem nagyobb mint maga a tok ezen része!
Nem csúszik ha a kezemben van, kényelmes.

(#1860) Dimond G válasza jenei1994 (#1858) üzenetére


Dimond G
senior tag

Azaz a szürke van nekem: [link]
Ráadást most olcsóbb és ebből van is raktáron nekik.

(#1861) jenei1994 válasza Dimond G (#1860) üzenetére


jenei1994
addikt

Aha jó lesz ez köszi! :K

(#1862) Roachy válasza Scarletiel (#1856) üzenetére


Roachy
senior tag

Azt is olvastad, hogy írtam az app fejlesztőinek? Mondták, hogy nem náluk van a hiba, szóval nincs mit patchelni.
És főleg a navi miatt, ha visszaolvasol le van írva, vissza vittem már gariba. Remélhetőleg úgy kapom vissza, hogy működni fog. Ha a navi rendben lesz, akkor szerintem marad a teló, a többi gonddal majd megbirkózom valahogy.

(#1863) Roachy válasza crok (#1857) üzenetére


Roachy
senior tag

Milyen adatot küldjek a gps-ről? Ott nincs bug report, csak a videó, amin látszik, hogy mennyire pontatlan. És ezt csinálja mindig. Nem tudom vele kinyitni a greengo/mollimo/sharenow autókat sem.
A videóban benne van a bug report is, és kikérdeztek mindent, hogy mikor, milyen körülmények között, hogyan stb történik. Illetve miután írtam nekik, hogy az fr segített, megköszönték, hogy jó tudni, illetve, hogy felveszik a gyártóval a kapcsolatot. Egyébként gyanús, hogy a néha nem működő fuinkciók is gps-el kapcsolatosak, illetve AR-el.
A szarkazmusom elég fejlett, bíztam benne, hogy nem egy Sheldon Cooper olvassa és érti a célozgatást. :C
Eddig is jó fiú voltam, de a teló szarakodása némileg frusztrál, hiszen tényleg nem csak telefonként használnám. Ez bizonyára visszaüt a posztjaimon.

(#1864) crok válasza Roachy (#1863) üzenetére


crok
nagyúr

"Milyen adatot küldjek a gps-ről?" -- Developer options-ben van GPS debug, nem mindegy hogy mit keres, hogy keres, az se mindegy mit hogy talál (pl. SNR), egyáltalán milyen állapotban van az almanach, használ-e egyéb segítséget (BT scan, WLAN scan, cellainfo) hw clock rendben van-e.. ilyesmire gondoltam. A szarkazmusos részhez meg: akkor inkább ne próbáld leplezni mert annyira nem fejlett ;] Az ilyesfajta célozgatásnak szerintem értelme nincs, főleg nem egy anonim fórumon. De ezt is te tudod, majd megszokom vagy nem olvasom :D

(#1865) Roachy válasza crok (#1864) üzenetére


Roachy
senior tag

Akkor mégiscsak egy Sheldon Cooperrel van dolgom. :))
Igyekszem észben tartani. :)

(#1866) crok válasza Roachy (#1865) üzenetére


crok
nagyúr

Köszönöm. Nagy rajongó vagyok.

(#1867) DaWehun


DaWehun
tag

Aki dupla simmel használja a telefont tapasztalt már esetleg olyant, hogy jó hálózat esetén is olyan mintha nem lenne térerő éppen és nem érnek el telefonon? Sokadik alkalommal van úgy, hogy kint van mellettem az asztalon a telefon az irodában(városban), folyamatos 4g elérhetőség van mind kártyámon - Telekom és Teleonor - és mégis csak sms-t kapok arról, hogy valaki próbált hívni... Ötlet?

...

(#1868) crok válasza DaWehun (#1867) üzenetére


crok
nagyúr

Kikapcsolt VoLTE nélkül esetleg? Úgy próbáltad? Nem ideális, tudom, de akkor legalább leváltana kérdés nélkül híváskor. (Ha nem használsz hotspot-ot akkor nem nagyon gond persze nem is optimális). Egy tesztet megér. Előtte a SIM-ek milyen készülékben voltak? Ott ment amúgy rendesen?

(#1869) DaWehun válasza crok (#1868) üzenetére


DaWehun
tag

igen, ezt csináltam most, hogy kilőttem a 2. simről a VoLTE-t. kíváncsi leszek rá, nekem más ötletem nem volt.
előtte Honor8ban volt. ott semmi gondom nem volt velük. az első Telekomos simmel most sincs, a céges Telenoros simemmel vannak ilyen gondok

...

(#1870) Dévidzon válasza Roachy (#1854) üzenetére


Dévidzon
tag

Kipróbáltam volna neked, hogy nálam is fagy-e. De 3500-ért azért inkább mégse :)

(#1871) crok válasza Roachy (#1854) üzenetére


crok
nagyúr

Fura amúgy a video és benne a bugreport (ami amúgy végig volt görgetve?), arra sír java.lang.reflect.invocationTargetException-el hogy nem ér el valamit ami a PhotoPills egyik XML-jében van definiálva, android.view.inflate.exception vagyis egy kép vagy valami amit ki kéne rajzolnia (drawable). Dehát mire hivatkozhat a saját XML-jében amit utána nem ér el :F Jogosultságai mind rendben vannak az appnak?

(#1872) Viktor0610 válasza DaWehun (#1869) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Kiváncsi leszek, mit tapasztalsz majd, mert nálam a VoLTE kikapcsolása sem segített, csak az, ha max. 3G-re áll a készülék.
Szintén Telenor.
Milyen ROM van a telefonodon? Nekem 11.0.5.0 MIXM

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1873) crok válasza Viktor0610 (#1872) üzenetére


crok
nagyúr

Volna kedvetek egy dolgot kiprobalni? Letrehozni minden APN-t amit a szolgaltato megad de kezzel, nem azt hasznalni ami a ROM-ban van tarolva. Telenor
Plusz az IMS: Új APN > név, APN, APN típusa = ims (többi mező üres marad) > mentés, nem fog latszani utana.

[ Szerkesztve ]

(#1874) Viktor0610 válasza crok (#1873) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem jó így sem. :(

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1875) DaWehun válasza Viktor0610 (#1872) üzenetére


DaWehun
tag

egész délután VoLTE off volt, de úgy sem értek el. átraktam 3G-re én is és úgy már tudtak hívni. nem értem... egyre nagyobb csalódás ez a telefon :D :D nekem 11.0.5.0QJZMIXM

nem kellett volna csicsázni, elég lett volna 1 fix 4g-s slot bele, ez a kettős 4g mód szerintem szarnak a pofon. honorban is csak 1 slot volt, de az fixen működött két simmel, akár egyik simet fel tudtam hívni a másikkal és kicsörgött... :D

(#1873)
az a baj, hogy én ilyenekhez nem értek :D szívesen kipróbálnám, de szerintem mire elmagyaráznád mit hova írjak, addigra valaki kipróbálná.

[ Szerkesztve ]

...

(#1876) Viktor0610 válasza DaWehun (#1875) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem szükséges kipróbáld, én már megtettem.
Nem segített.

A Telenorral egyeztettem, azt mondták, a készülék szoftverével van gond. :( Nem kezeli beérkező hívásnál a 4G-ről leváltást.
Jeleztem a Xiaominak, reméljük, nem csak én tettem így és javítják.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1877) DaWehun válasza Viktor0610 (#1876) üzenetére


DaWehun
tag

igen, közben olvastam!

de milyen leváltásra gondolsz?? nálam állandó 4G térerő van, nem csak ilyen 1-2 csíkos, hanem stabil 4-5 csík. vagy az is ingadozónak számít és emiatt vált vissza 3G-re?

...

(#1878) Viktor0610 válasza DaWehun (#1877) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mikor hívásod érkezik, és a telefonon nincs bekapcsolva a VoLTE, akkor levált 3G-re.
De ezt a leváltást nem kezeli jól a teló.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1879) crok válasza Viktor0610 (#1876) üzenetére


crok
nagyúr

"Nem kezeli a 4G-ről leváltást" - de akkor ez így egyszerre két probléma, nem? Mármint.. VoLTE-vel is elérhetetlen de anélkül 4G-ról 3G-re se vált le ha hanghívás van? Az úgy meglehetősen erős. A SoC magában tudna dual VoLTE-t mert az X15 tudja de ez így picit mintha arra hajazna hogy vagy a SoC-hoz itt se vette meg a Xiaomi a dual VoLTE-t vaaagy.. ja, inkább bug.. de a Pro Max (ami az indiai és "csak" ROM-ban (meg band-ekben) tér el a Global/EEA Max-tól) meg tudja, csak "Dual 4G SIM requires the support of local telecom operator services, and may not be available in all regions." Akkor már inkább bug. Ajj.. nem tudok Telenor SIM-et szerezni :(((

(#1880) DaWehun válasza Viktor0610 (#1878) üzenetére


DaWehun
tag

így már értem, viszont én azt hittem, hogy a VoLTE csak 4G+nál van, az viszont kevés helyen van csak, legalábbis ahol én vagyok ott nem igazán jellemző. tehát ahol nincs VoLTE ott én úgy értelmezném, hogy csak a sima 4G-t használja tehát akkor ott a VoLTE nem játszik, elméletben mivel eleve nem tudja fogni azt a jelet... vagy?

...

(#1881) Viktor0610 válasza crok (#1879) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nekem bekapcsolt VoLTE-vel bejöttek a hívások.
De ott rossz volt a hangminőség néhány hívónál (ha emlékszel, beszélgettünk már erről).

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1882) Viktor0610 válasza DaWehun (#1880) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mindenféle 4G-hálózaton megy a VoLTE.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1883) crok válasza Viktor0610 (#1881) üzenetére


crok
nagyúr

:W Ahogy leírtam eszembe is jutott..

(#1884) jenei1994 válasza Dimond G (#1859) üzenetére


jenei1994
addikt

Na megis rendeltem Nillkin tokot. Egy kérdésem lenne ez igaz vékonyabb mint a gyári tok ?

(#1885) Jim74 válasza jenei1994 (#1884) üzenetére


Jim74
nagyúr

Pont ilyet rendeltem én is, kb. 3 napja érkezett meg. Szerintem nem vékonyabb a gyárinál, inkább kicsit vastagabb, de szerintem jobb, mint a gyári.

(#1886) feel2006 válasza Jim74 (#1494) üzenetére


feel2006
tag

Ez a duplakopp ebredes engem is erdekelne vasarlas elott. Illetve, hogy az ujjlenyomat olvaso gomb is egyben, vagy erinto felulet csak? :R

Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/

(#1887) crok válasza feel2006 (#1886) üzenetére


crok
nagyúr

Ébredés van és gomb is az ujjlenyomatolvasó (power gomb).

(#1888) Viktor0610 válasza feel2006 (#1886) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Két módon állítható a bekapcsoló gomb: csak érintésre már feloldjon vagy nyomásra tegye ugyanezt.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1889) kovacsit


kovacsit
tag

Sziasztok,
Jól tudom, hogy ez a telefon egyszerre tudja használni mindkét kártyán a mobilnetet?
Vagyis ha beszélek az egyiken akkor a másik kártyán lévő mobilnet nem szakad meg...

Más:. A dual SIM beállításokban elvesztem. Az tiszta, hogy ha nem állítok elsődleges simet, akkor tárcsázásnál feldobja, hogy melyik kártyáról indítsam...
Milyen más beállítás van még, mert hiába állítom be az egyiket alapértelmezettnek, valamiért mégis a másik kártyáról hív...
Köszönöm

Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...

(#1890) Edison777


Edison777
csendes tag

A kijelző vibrálásra van valami megoldás? Az ujraindításon kívül. Mert az nem jön be. Valamint, banki alkalmazás nem fogadja el az ujjlenyomat azonosítást. Ilyen gond van valakinél.?

(#1891) hojos válasza Edison777 (#1890) üzenetére


hojos
aktív tag

Budapest Bank-nál működik.

(#1892) vilga válasza Edison777 (#1890) üzenetére


vilga
tag

CIB-nél , simple, Dashline, ok. sőt ahol csak lehet jelszó helyett ujjlenyomatot használok, az más dolog hogy időnként frissíteni kell ezt is

(#1893) Dimond G válasza Edison777 (#1890) üzenetére


Dimond G
senior tag

A kijelző vibrálás alatt azt érted, hogy ha mappát nyitsz a főképernyőről, akkor az első ikon villog?
Mert ha igen, akkor nálam is ez a gond!
Erste bank is oké ujjlenyomat szempontjából!

(#1894) Remiel


Remiel
őstag

tudna valaki segíteni aki otthon van a romolásban?

mi most a legújabb (és lehetőleg működő) TWRP és EU rom a telefonhoz?

nagyon kéne az állandó hívásrögzítés

"Never stop dreaming" - Freddy Krueger

(#1895) Viktor0610 válasza Edison777 (#1890) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nálam is OK a Budapest Bank app.

Meg minden más app, plusz a feloldás is.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1896) Edison777 válasza Dimond G (#1893) üzenetére


Edison777
csendes tag

Cib nálam is ok. VICA alkalmazás nem akarja elfogadni.

Én a villogás akkor látom, ha a messengert használom. Írás közben villan egyet, aztán bezáráskor szintén. De volt ilyen a galéria használatakor is.

(#1897) Viktor0610 válasza Edison777 (#1896) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az az app nálam sem OK.
Küldtem nekik visszajelzést.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1898) kovacsit válasza Edison777 (#1890) üzenetére


kovacsit
tag

UniCredit, Raiffeisen, simple, edenred ok

Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...

(#1899) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

alt="" title=""

[link]

Tehát, azért késik, mert a nulláról kell megírják.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html

(#1900) aprokaroka87 válasza Viktor0610 (#1899) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

:D

Szerintem Októberben érkezik kb...

Amúgy is fura dolog ez... :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.