Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90810) Cs1csó válasza C. s. (#90806) üzenetére


Cs1csó
félisten

A Shutup 10 "elvileg" minden telemetriát lelő de ha marad bármi ami néha dob jelentést az is megtudja tenni akkor amikor IDLE - passzív módban van a gép és nem bizgerálom épp.

(telemetriátol én nem félek de ha lehet kikapcsolom de görcsölni nem fogok rajta. A telemetria jelentése: nagy távolságú adatküldés. Igazság szerint a Windows alapban gyűjti saját magának elég megnyitnod az eseménynaplót dugig van mindenféle dologgal ilyen adatokat küld de ezek nyers adatok nem szabadna tartalmaznia személyes dolgokat pl. ha összeomlik a WORD akkor nem küldi el a dokumentumot csak a technikai adatokat. stb.)

A CD-n kévő driver-ek általában már akkor elavulnak amikor rákerülnek a CD-re és becsomagolják az alaplap mellé, és még ezután is fog állni egy-két hetet-hónapot egy raktárban amíg valaki megveszi :))

Alap driverek-en amúgy azokat értem amiket a Windows meg tud találni és fel tud telepíteni a számítógép telepítésekor pl. chipset driver, sata driver stb.

Tipikusan a VGA driver az amit érdemes manuálisan telepíteni, és vannak olyan hardver eszközök amihez csak egy alap driver-t telepít és ha speciális funkciókhoz akarsz jutni akkor telepíteni kell a termék honlapjáról elérhető legfrissebb driver-t pl: hangkártya driver, vagy nekem van egy RAZER egerem és a DPI beállításoz kell egy Synapse nevű program stb.

A korábban említett Sandboxie problémába nemrég én is belefutottam, talán a 1809-es vagy a 1803-as build nem tetszett neki de már akkor is felajánlotta az aktuális beta driver-t.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.