Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16306) Sanyix válasza DigitXT (#16303) üzenetére


Sanyix
őstag

nemkell több emberhez p2p... én ofp-zem és armázom, ezekben több száz négyzetkm-es szigetek vannak, hajó, autó, tank, helikopter, repülő, emberke. Embernek multiban, mozog a feje külön (főleg a trackir-t használóknak), futhat x irányba lő, fegyvert vált stb. Autóknak normálisan fordul a kormányzott kereke, arra megy amerre kéne mennie. Tanknál 1 ember vezeti magát a gépet, külön forog, és mozog a lövegtorony, és még azon külön mozog a parancsnoki géppuska, ergo jóval több és bonyolultabb mozgást tud mint a tdu-ban lehetséges, még is egy sima pc (ok nem gyenge), egy 100 megás netkapcsolattal, szerverként elbír 128 élő játékost(armaban már lehet 1024-re emelkedett), és !több száz! ai egységet, úgy hogy mindenki láthat és lőhet mindenkit (szal nem layerezik). Egyszerűen leszarták a készítők, azért kell layerezni, nem kell p2p sem, csak normálisabban megírt multi kód.

Bár ha visszaemléxem, ofp-vel 36vs 36 os multi gamek voltak, egy 3500+-os a64 procis(mert akkor még nagy szám volt az is), 2 giga ddr333-as szerveren, 100 megás nettel, lagg nélkül.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.