Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16301) DigitXT válasza Davetim (#16283) üzenetére


DigitXT
félisten

Megtiszteltetés, hogy ezúttal előtted karcolhattam az ívet.:R
(Általában én szoktam Davetim/Dulifi időket látni magam előtt.)

(#16302) TESCO-Zsömle válasza Jakab66[hun] (#16297) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Pedig egyszerűen megoldhatnák... Havidíjas szerverrel...

A játék ára tartalmaz 1 évi díjat oszt' csókolom. A többiért pár perka...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16303) DigitXT válasza TESCO-Zsömle (#16302) üzenetére


DigitXT
félisten

Ahhoz szerintem "nem elég jó" játék. Itt is sokan csak akkor vették meg, amikor már 2K-ért kapható volt: szerinted fizetnék a havidíjakat? Ahhoz nagyon nagyot kéne ütnie. (Bár nem tudom, hogy mit esznek az emberek pl. a WOW-on, ami ilyen havidíjas: persze úgy könnyű nem tudni, hogy sosem próbáltam, de nem is bánom, mert feelingre nem az én világom.:D Szerk: amúgy szerintem az MMOxxx halála a sok gyökér a neten, mint ahogy az a TDU-nál is látszik (fénysebességű játékosok), vagy pl. az LFS-nél: extrém, de ott már külön "klánt" alapítottak azok, akik nem tudnak (vagy nem akarnak) versenyezni, és direkt rombolják a versenyeket, szembe mennek a forgalommal, stb. Anno eléggé megutáltam ezért az LFS-t: ma már pl. automatikusan kivágja a szerver azt, aki szembe megy a forgalommal, de attól még féktávon simán kilök, mert ezt élvezi a barma.:( Ha viszont egy jófej társaság jön össze, akkor tényleg nagy élmény, azt nem vitatom: egészen más, mint az agyatlan gép ellen játszani.:R)

Ha most belegondolsz: a szervernek jelenleg főleg a "krúzolók" élvezik előnyét, miszerint együtt tartja őket (több, kevesebb sikerrel:DDD), ill. egyáltalán megtalálják egymást (ha sikerül:DDD)... A jelenleg futó online/offline bajnokságot pl. simán meg lehetne rendezni szerver nélkül is (screeneket akár offline profillal is lehetne csinálni, csak a pályák megosztását kéne megoldani, pl. egy fájl letöltésével valahonnan). Krúzra meg szerintem hasznosabb lenne egy jó minőségű P2P protokoll, és máris nem kéne azzal szenvedni, hogy kik kerültek véletlenül egy layerre, stb. (Menedzselhető lenne a dolog, meg minden.) Ha emellett figyelembe vesszük azt is, hogy a szerver mostanra (régen azért jobb volt) tele van szórva 0:00:01-es időkkel minden versenynél, akkor még azt sem mondhatjuk, hogy a csalásokat képes kiszűrni. Ez esetben viszont tényleg egy elcseszett konstrukció.:U

Na majd a TDU2-ben...:))

[ Szerkesztve ]

(#16304) DigitXT válasza TESCO-Zsömle (#16302) üzenetére


DigitXT
félisten

Még egy OFF "élmény" az LFS-ből: a sikánt jól elkapva a hosszú egyenesben tapadok az előttem haladóra, szélárnyékban közel kerülök (valószínűleg kifékezném a következő kanyarban), erre beleáll a fékbe (az egyenes kellős közepén!), és ezzel mindkettőnk versenyének lőttek. Kérdezem tőle, hogy miért fékez az egyenes gyorsítási szakaszán? Válasza: miért ne?:O Mivel következmények nélkül megtehetnek bármit, meg is teszik. (Ha viszont a szerver kezd el gépi döntésekkel durván szankcionálni, akkor meg egy-egy tévedés miatt megszívathatja a normális játékost: ahogy olvastam már a TDU-ban is előfordult, hogy lag miatti "ugrás" miatt vágott ki valakit a szerver.) Igazából az még egy használható megoldás, hogy a "rombolót" kiszavazza a nép: hátulütője, hogy verseny közben nehéz kezelni a szavazást, valamint tévedésből olyat is kiszavazhatnak, aki nem követett el semmit, csak épp a romboló kezdte a szavazást ellene. Szóval igazán jó megoldás nincs, semmilyen szerver/rendszer nem képes rendet tenni a fejekben: multizni kizárólag jó társaságnál van értelme.:R Szerk: ott viszont a havidíj lehet, hogy segít valamit, mivel aki gyökérkedik, és bannolva lesz, az bukja a havidíjat. Kár, hogy ezt nem valósítják meg, ezért lehet "csalovagyok"-nak sok 0:00:01-es ideje: ha már az elsőnél röpült volna, akkor oda a mókás nickjének.;] (Valamint a szerver törölhetné is a fals eredményeket.)

[ Szerkesztve ]

(#16305) Sanyix válasza DigitXT (#16304) üzenetére


Sanyix
őstag

ez is off: hihetetlen, de az lfs-ben elvárható módon működik a fizika is :) asszem a blackwood historical pályán van egy sikán aminek a közepe egy mélyedésben van, és mivel az alján ahol a legerősebben kell kanyarodni, folyamatosan egyre jobban emelkedik a pálya (mivel ott kezd kapaszkodni a dombra), és mivel itt az emelkedő miatt nagyon erősen a fölhöz szorul az autó, sokkal gyorsabban be lehet venni a kanyart csúszás nélkül, mint síkon lehetne :)
Ellenben a tdu fura fizikájában, ilyenkor egyszerűen nem kanyarodik az autó, ami eléggé vicces... az érthető hogy bukkanón miért nem (mert repül az autó), de amikor a nyomja a betonba a kereketet akkor vajon miért nem?

Egyébként meg erre való az observer, aki figyeli a versenyt, és kibassza a hülyéket. Mint az f1-ben a versenybírák.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#16306) Sanyix válasza DigitXT (#16303) üzenetére


Sanyix
őstag

nemkell több emberhez p2p... én ofp-zem és armázom, ezekben több száz négyzetkm-es szigetek vannak, hajó, autó, tank, helikopter, repülő, emberke. Embernek multiban, mozog a feje külön (főleg a trackir-t használóknak), futhat x irányba lő, fegyvert vált stb. Autóknak normálisan fordul a kormányzott kereke, arra megy amerre kéne mennie. Tanknál 1 ember vezeti magát a gépet, külön forog, és mozog a lövegtorony, és még azon külön mozog a parancsnoki géppuska, ergo jóval több és bonyolultabb mozgást tud mint a tdu-ban lehetséges, még is egy sima pc (ok nem gyenge), egy 100 megás netkapcsolattal, szerverként elbír 128 élő játékost(armaban már lehet 1024-re emelkedett), és !több száz! ai egységet, úgy hogy mindenki láthat és lőhet mindenkit (szal nem layerezik). Egyszerűen leszarták a készítők, azért kell layerezni, nem kell p2p sem, csak normálisabban megírt multi kód.

Bár ha visszaemléxem, ofp-vel 36vs 36 os multi gamek voltak, egy 3500+-os a64 procis(mert akkor még nagy szám volt az is), 2 giga ddr333-as szerveren, 100 megás nettel, lagg nélkül.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#16307) papi99


papi99
aktív tag

Sziasztok!

Nem tudom kit mennyire izgat a ferrari de új kém fotókat találtam a neten méghozzá a Ferrari F450- ről.

További jó szórakozást. :)

[ Szerkesztve ]

(#16308) Tibiajax válasza papi99 (#16307) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ronda..

(#16309) Fel válasza papi99 (#16307) üzenetére


Fel
addikt

Elég érdekes a formavilág... a hátsója olyasmi mint az Enzoé, de gömbölydedebb. A tető is túl magas, domború. Furcsa.

(#16310) dulifiO


dulifiO
aktív tag

Sziasztok!
Páran már kerestétek az eddigi versenyek végeredményeit, ezért összegyűjtöttem hasolnó rendszer szerint, mint annó Stormline. Íme az eredmény: PH# versenysorozat!
Mivel kb. 2500 hozzászólást bogarásztam át, nem lepődnék meg, ha tele lenni hibákkal, légyiszi jelezzétek.

Más: lenne egy olyan javaslatom, hogy a pontrendszert változtassuk meg. Átlagosan ugye 10,5 résztvevő van egy versenyen, de 12 ember kap pontot, tehát már az utolsó helyeken nincs is értelme pontot osztani. A másik, amit még gondolok, hogy így talán élesebb lenne a harc és az is szívesebben szállna ringbe, akinek tökmindegy, hogy 4 vagy 5 pontot kap a jelenlegi szerint.
A következő lenne a javaslatom:
1. - 12p
2. - 9p
3. - 7p
4. - 5p
5. - 3p
6. - 1p

Mégegyszer hozzátenném, hogy ez csak javaslat/kezdeményezés, ne tessék megkövezni érte. :B Mit szóltok hozzá?
Üdv.: Dulifi

[ Szerkesztve ]

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#16311) Tibiajax válasza Fel (#16309) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Mindig is hangoztattam, az autó, az fekete..

[link] vs [link]

[ Szerkesztve ]

(#16312) DigitXT válasza dulifiO (#16310) üzenetére


DigitXT
félisten

Nagyon tetszik az oldal, lényegretörő, sallangoktól mentes, teljes.:R
Esetleg azt nem lehetne, hogy a képek új ablakban nyíljanak meg?:B
Csak mert már vagy ötödszörre csukom be véletlenül az egészet...:DDD

(#16313) blazsey2 válasza dulifiO (#16310) üzenetére


blazsey2
senior tag

PH# 06 és PH# 07 időm nincs rajta,de a topikban mindkettő megvan,a pontszámok nekem azért jók így mert legalább kapok pár pontocskát ha 7-ik vagyok semmit,nekem már ez is számit,hiszen ha megszakadok se tudok jobb időt menni.Egész egyszerűen azért mert ennyire jogosítanak a képességeim. :) Meg a gamepadom! :D

PSN ID:blazseydr

(#16314) Davetim válasza dulifiO (#16310) üzenetére


Davetim
tag

Köszönjük a munkádat :R
Megegyezhetnénk, hogy az eredményeket közlő hszekbe írunk valami egyedi karaktersorozatot, hogy könnyen ki lehessen válogatni őket. Mondjuk ph#, ezt eddig is írogatták páran.

(#16315) E-Max


E-Max
tag

Sziasztok!
Megvan eredetiben ugyebár a TDU, de mivel dvd íróm, olvasóm nincsen, ezért egy virágbolti teljes imagem van, de itt van előttem az eredeti is.
A gép tudni fogja, hogy ez nem eredeti, amiről telepítem?
Crackelni nem akarom, csak ha muszáj, de viszont online szeretnék játszani a g25-el, ezért is vettem meg.
Ilyenkor mit tudok tenni? :F

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16316) e=mc² válasza E-Max (#16315) üzenetére


e=mc²
őstag

Egy no-cd patch-el... Fentebb mar linkeltek egyet. Ha visszaolvasol kicsit meg meg is talalhatod.

Ambulimax Provider

(#16317) DigitXT válasza E-Max (#16315) üzenetére


DigitXT
félisten

A G25 mellé nem fért bele egy DVD olvasó ~2K-ért?*:DDD
Az a baj, hogy ha "crackelt" verziót telepítesz, akkor az
eredeti exe fájlra lenne szükséged, hogy egy DVD-image
segítségével az eredeti kulcsoddal legálisan játssz online.
Bár ha az az image, amiről telepítenél - ez nem egyezik
amúgy azzal, ami csak azért kell, hogy elinduljon a játék -
még "origi" állapotú, akkor talán nem lesz vele gond.:R

Szerk: ahogy elnézem a konfigo(jai)d, valami más turpisság
lehet a háttérben, esetleg nem fér be egy olvasó a HTPC-be?
Ez esetben javaslom egy USB-s meghajtó beszerzését...:D
(Azért sok eredeti játék mellett mindig "virágbolti" image
fájlokat letöltögetni nem lehet túl kellemes foglalatosság.)

[ Szerkesztve ]

(#16318) dulifiO válasza DigitXT (#16312) üzenetére


dulifiO
aktív tag

Sziasztok!

DigitXT: Már javítottam is. :K

blazsey2: Tudom, de sajnos a pirateclub hamar törli a képet. Tőlem az a feltöltőoldal megkapja a különösen nem ajánlott minősítést. Amúgy: 1;2;3;4 Ez a szomorú igazság, bár lehet, hogy csak nekem nem nyitja meg. Ha esetleg valaki mentegette a képeket vagy az eredményeket, szívesen fogadnám őket. ;)

Davetim: Tetszik a felvetésed, mert borzasztóan megkönnyítené az összeszedést. Pl lehetne ez a jelölés: PH#(szám). A mostaninál így: PH#9
Teljesen mindegy, hogy miként vinnénk bele a hozzászólásba, nem muszáj, hogy az legyen a link címe, elég csak belebiggyeszteni

MInden este tervezem frissíteni az oldalt.

Üdv.: Dulifi

[ Szerkesztve ]

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#16319) E-Max válasza e=mc² (#16316) üzenetére


E-Max
tag

Ez megvan, a köv lépés, ahol elakadok, hogy indítom a játékot, beírom gamespy acc jelszót, címet, acc nevet, majd írja, hogy csatlakozik, és mindig azt dobja ki, hogy nem sikerült csatlakozni.
A kódot mikor kéri?
Mert se telepítésnél, se indításnál, sehol nem kérte eddig. :F

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16320) DigitXT válasza E-Max (#16319) üzenetére


DigitXT
félisten

Ha volt már fönt virágbolti verzió korábban, ez lehet az oka...:U
Keress rá itt a cdkey.txt-re, és megtalálod a megoldást...:R

(#16321) E-Max válasza DigitXT (#16317) üzenetére


E-Max
tag

Net sebességgel nincsen gond, 3 óra alatt lejön egy teljes játék, mindent kipróbálok törten, de ami tetszik, megveszem, legalább 15-20 eredeti játékom van, nem virágboltival multizok.. :B

HTPC-be nem fér bele, mert benne van a helyén egy 2. vinyóka.
Amúgy konfigok már elavultak, ma újraírom... :B
USB-s meghajtóm van, csak nincs szabad usb slotom, 4 van a házon, egér, bill, logi, külső vinyó... :(

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16322) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Duli: Köszönet az oldalért, ment PÜ. A pontrendszer nem rosz, de akkor visza kell számolni majd az összes eddigi versenyt is az ésszerűség kedvéért.

Dave: Elég lenne, ha mindenki a belinkelné a képet vastag betűkkel kiírva az időt, amit tanúsít. A píros úgyis eléggé kilóg a sorból.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16323) E-Max válasza DigitXT (#16320) üzenetére


E-Max
tag

Rákerestem, de windows 7-nél nem tudom, hogy rejtett fájlokat hogy jelenít meg? :F

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16324) E-Max válasza E-Max (#16323) üzenetére


E-Max
tag

TC-ben rákerestem rejtett fájlokra, ott se cdkey.txt, se semmi nem volt, egy desktop.dat volt, profilelist.dat volt, és ennyi. :F
Újraraktam a gamet, még mindig nem kér kulcsot... :O

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16325) Mosquitoo válasza E-Max (#16324) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

TC-ben: Beállítások->Általános beállítások-> Képernyő-> Látszik a rejtett/system fájl
A ProfileList a dokumentumoknál van, a CDKey viszont az All Users-> Application Data részén! (Legalábbis XP-n)

(#16326) E-Max válasza E-Max (#16324) üzenetére


E-Max
tag

Na kis segítséggel végre valahára megtaláltam, feltettem a bonus packot is, ott kért kulcsot, megadtam, játékba belépek, kéri adjam meg gamespy accot, majd írja, hogy csatlakozás, utána meg kidobja, hogy network error vagy mi, és hogy próbáljam újra.
Ilyenkor mi van? :F

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16327) DigitXT válasza E-Max (#16326) üzenetére


DigitXT
félisten

Van vmi bug ezzel a GameSpy accounttal, én pl. azért nem tudok DigitXT néven játszani, mert hiába hoztam létre előre, valamit beszólt anno.:DDD (Hogy már foglalt a név, vagy nem tudom, ami jó vicc, mert én foglaltam le, de nem ette meg a jelszavamat, stb.) Azt hiszem, mindenképp a játékban kell az accot létrehozni, akkor fog működni a dolog. (De a pontos lépéseket most nem tudom megmondani, mert már elég rég csináltam, de a topikban keresgélve megtalálod gondolom a szükséges infókat: azt is szokták írni, hogy tetszőleges emailcímet megadhatsz itt, stb.:D) Szerk: Ezeket a HSZ-eket nézd át minimum...:R

[ Szerkesztve ]

(#16328) E-Max válasza DigitXT (#16327) üzenetére


E-Max
tag

Játékban nem igazán enged regelni... :F

Egyébként majd hol tudom kiválasztani, hogy a ph szerverére akarok csatlakozni? :B

[ Szerkesztve ]

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16329) Mosquitoo válasza DigitXT (#16327) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

Sőt, a kamu emilcímet könnyebben benyeli, mint a valósat... :DDD

(#16330) DigitXT válasza E-Max (#16328) üzenetére


DigitXT
félisten

Nagyon egyszerű kiválasztani: nincs a PH-nak szervere. Egy szerver van.:DDD

(#16331) E-Max válasza DigitXT (#16330) üzenetére


E-Max
tag

És hogy talállak meg titeket? :DDD

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16332) dulifiO


dulifiO
aktív tag

Jópár bugot javítottam az oldalon.
Ha így lenne a pontozás:
1. - 14
2. - 11
3. - 9
4. - 7
5. - 5
6. - 3
7. - 1
így nézne ki a tabella (csak pár emberét számoltam át):

Davetim -101
dulifiO -74
TESCO-Zsömle -55
Mosquitoo -50
B2man -45
DigitXT -44
blazsey2 -15
StormLine -7
Fel -6
Kloss -3

Elég szorosnak tűnik. Vélemények?

TESCO: :R

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#16333) DigitXT válasza dulifiO (#16318) üzenetére


DigitXT
félisten

Ha mást nem, akkor a képek feltöltőinek meg kell lennie az eredetinek.
Akinek ilyen probléma miatt hiányzik a képe, töltse fel újra, és egyben
linkelje az összeset, hogy a hiányzó eredményeket pótolhassuk.:R

Egyébként a pontrendszer változtatásoddal radikálisan lenyesnéd az
összes pontszámot, de az első három sorrendje (amit persze a most
rendelkezésre álló, az oldaladról lemásolt eredmények alapján nézek)
nem változna. Arany középútként megfontolnám az F1 pontrendszer
használatát (bár mostanában azt is cseszegetni akarják)...:))

Az a baj, hogy ha kevesen kapnak pontot, akkor épp az a motiváció
veszik el, hogy van értelme legalább részt venni minden versenyen*,
hiszen még egy 10. eredmény is pontszerző (most). De ha csak az
első 6 kapna pontot, akkor azok, akik eddig gyakran részt vettek, de
hátrébb végeztek csúnyán visszaesnének a sok nulla pont miatt...:B

*: természetesen, mint TESCO-Zsömle kifejtette saját szórakozásunkra
játszunk, de ha már verseny, és pontrendszer kérdésekről beszélünk, akkor
beláthatjuk, hogy az is jelentősen motiválhat, ha sikerül jó eredményt elérni.
Szóval nem csak a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.:DDD Érted.:D

Szerk: mire ezt megírtam, látom, már előkerült egy pár TESCO eredményeiből.
Így viszont visszaestem, mint atom.:O Nade ha szoros, akkor van miért küzdeni,
a bajnokaspiránsunk meg amúgyis érinthetetlen.:DDD (Két három versenyen kéne
nulláznia, hogy fogható legyen, ha az üldözője mindig nyer, de ugye nem szokása
nullázni, stabilan részt vesz a futamokon, mindig nagyon jó időkkel, dobogón.;))

[ Szerkesztve ]

(#16334) E-Max válasza E-Max (#16331) üzenetére


E-Max
tag

No, elég nagy problémába ütköztem.
Beírom a gamespy oldalán regelt jelszót, mailt, azt írja, nem sikerült csatlakozni, beírok egy nicket, meg egy valós mail címet, jelszóval, azt írja, nem jó a jelszó, ha a mail cím kamu, meg a név, akkor is azt írja, a jelszó nem jó.
Próbáltam csak betű, csak szám, mindkettő, kis-nagybetű-szám, kis-nagybetű kombinációt, de semmi... :(

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#16335) DigitXT válasza E-Max (#16331) üzenetére


DigitXT
félisten

Engem sehogy, de akik szoktak a szigeten autókázni, azokat először itt a topikban megbeszéltek alapján, aztán később a barátlista, meg a tökömtudja mi segítségével.

(#16336) dulifiO


dulifiO
aktív tag

Leszek az első mintakövető PH!-s polgár:

PH#9: 1'00"14

Akkor új pontrendszer javaslat :DDD :

10: 1
9: 3
8: 5
7: 7
6: 9
5: 11
4: 13
3: 15
2: 17
1: 20

Nekem nagyon nem tetszik a forma1-es pontozás, meg ez amúgyse F1. A versenybeli összesített állás pedig szinte semmilyen pontozás esetén nem fog radikálisan változni szerintem. :R

[ Szerkesztve ]

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#16337) DigitXT válasza dulifiO (#16336) üzenetére


DigitXT
félisten

versenybeli összesített állás pedig szinte semmilyen pontozás esetén nem fog radikálisan változni szerintem
Ha up-to-date-ek az eredmények, akkor betöltöm Excelbe még egyszer.;)
Ezek után tetszőleges pontozást be tudok neki adni, aztán lehet nézegetni,
hogy mi milyen változást okozna (összehasonlítottam a jelenlegit az általad
javasolttal, valamint az F1 rendszerrel): elég nagy különbségek alakultak ki.
Persze mint az előző HSZ-ben szerkesztettem az élmezőnyt nem nagyon
hatják meg a változtatások, ugyanúgy jól fognak állni (és menni:DDD) tovább.

(#16338) DigitXT válasza dulifiO (#16336) üzenetére


DigitXT
félisten

Véglegesek az eredmények? (Minden hiányzó kép/idő összejött a háttérben?:DDD)
Azért kérdezem, mert akkor mondjuk "frissítenék" egyet a pontszámok miatt, de
feleslegesen nem akarok dolgozni, ha később "be lesz szúrva" még eredmény, s
megborul az addigi összes számítás. Bár lehet, hogy inkább scriptet írok rá...:D

[ Szerkesztve ]

(#16339) Mosquitoo


Mosquitoo
senior tag

PH#9:59"97
Idegesít az a kevesebb, mint 1 tized... :( Az emelkedős balos visszafordítóban mindig vesztek vagy fél másodpercet, azt nem tudom, hogy csinálod (bár egyszer rally-stílusban sikerült egy kis előnyre szert tennem :DDD ) :R

(#16340) dulifiO válasza DigitXT (#16338) üzenetére


dulifiO
aktív tag

Ami most fent van az már nagyon végleges, hacsaknem valaki beszúr közben egy új eredményt. Na jóéjt! :DD
Szerk.: miközben postoltam, lett is új eredmény!!! :))

[ Szerkesztve ]

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#16341) DigitXT válasza Mosquitoo (#16339) üzenetére


DigitXT
félisten

Ne idegesítsen, mert akkor kénytelen lennék még javítani,
pedig már beleéltem magam, hogy nyerem a futamot...:D
Amúgy gratula, hogy bementél 1 perc alá! Csak most már
ez sem egyedi.:DDD
Azt a "puklis" balost meg lendületesen
kell csinálni, de elég szűken, hogy jó legyen a kigyorsítás.
Egyébként én akkor hagytam abba, amikor ugyan éreztem,
hogy van még benne, de belefáradtam éjjel, s úgy már nem
tudtam újra elérni azt a jó időt. (Jól sikerült az a karika, na.)

dulifiO: természetesen a PH09 még nincs lefutva (sajnos:DDD),
arra ezért nem is gondoltam, csak a korábbi eredményekre...

[ Szerkesztve ]

(#16342) Mosquitoo válasza DigitXT (#16341) üzenetére


Mosquitoo
senior tag

Egyébként én akkor hagytam abba, amikor ugyan éreztem, hogy van még benne, de belefáradtam éjjel, s úgy már nem tudtam újra elérni azt a jó időt. (Jól sikerült az a karika, na.)
Pontosan... :K Én is kb (ma) a 4. próbálkozásra mentem azt az időt, azóta megközelíteni se tudtam (utána mindig 1'00"40 körüli időket mentem)...

(#16343) TESCO-Zsömle válasza DigitXT (#16341) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Van benne, az nem kifejezés, már az én időm se aktuális.

Megyek is fel döntögetni.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16344) DigitXT válasza TESCO-Zsömle (#16343) üzenetére


DigitXT
félisten

Meddig van fent még a verseny?:O (:DDD)
Ahogy ezeket a HSZ-eket elnézem, ha
pl. holnap reggel derül ki, hogy már nem
vagyok első, nem lesz időm visszavágni,
mert kb. délig lesz csak fent. (Most meg
nem tudok elkezdeni javítgatni, ez van.*)

Szerk: * de ezt nehogy panasznak vegyétek,
hiszen ez egy technikai sport.:DDD Massa sem
ment ki az időmérőn "még egyszer", mert azt
hitte, elég lesz a Q2-be kerüléshez az ideje.:DDD

[ Szerkesztve ]

(#16345) TESCO-Zsömle válasza DigitXT (#16344) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Bezony jól látod, de ez benne van a kalapban...

Am megvolt az első köröm, amikor kaptam zöld CP-ot!! Nembaj... Úgyis rég nyertem már versenyt... :P ;]

Látod Kimi-nek elég volt, mégis sikerült elb@#ni a futamát...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16346) TESCO-Zsömle válasza TESCO-Zsömle (#16345) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Ahoy!

sz: Minden azon múlik, milyen zene szól! :DDD

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16347) DigitXT válasza TESCO-Zsömle (#16346) üzenetére


DigitXT
félisten

Preview...:DDD

Szerk: és még épp belefértem a szerkesztési időbe is!:))

Zenét természetesen nem hallgatok: motorhang + kerékcsikorgás.:D
(Ill. így meg lehet hallani a legapróbb hibát is, ha lecsíped a kanyart.)

[ Szerkesztve ]

(#16348) TESCO-Zsömle válasza DigitXT (#16347) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Tudom...

Ez akkor is bennevolt, amikor én mentem. Nincs mit tenni, pedál nélkül nem tudok jól rajtolni...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#16349) DigitXT válasza TESCO-Zsömle (#16348) üzenetére


DigitXT
félisten

Pedál?:DDD Az nekem sincs.:D
Amúgy mivel mész? Billel? Mert akkor szerintem
eszement időket produkálsz, akárcsak dulifiO.

(#16350) DigitXT válasza TESCO-Zsömle (#16348) üzenetére


DigitXT
félisten

Ez akkor is bennevolt, amikor én mentem.
Momentán meg egy csomó másik hiba van benne.:DDD

Jah, hogy "EU konformok" legyünk: PH! #09: 0'59"53

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.