Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16191) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Huhuuu....micsoda vita kerekedett itt ki kérem szépen!

Anélkül hogy belepofáznék..elmondanám azért én is a véleményem ha szabad:)
Ahogy én látom, a trade nem csalás. Lehet hogy valakinek bántja a csőrét de az hogy "János" vesz egy kocsit 10K-ért, majd eltudja adni akár 5-10M-ért is az nem csalás, csaupán egy lehetőség. AZ persze lehet hogy a vevő csalással szerezte meg rá a pénzt de ettől az eladó még messze nem kapja meg a cheater titulust.

A másik, a bugok. Hát kérem, a bug miért lenne csalás? Az egy hiba a játékban amit a fejlesztők otthagytak, ergo van egy lehetőséged hogy a SAJÁT dolgod megkönnyítsd.
Például: Cod4be van "falon át lövés", nah és van olyan bug is hogy az emberke néha átlóg a falon....ha én ezt látva lelövöm az ellenfelet akkor miért lennék csaló? Ez a fejlesztők hibája hogy egyáltalán ilyen történhet a játékban, más is kihasználja és én is kihasználom, te is használd ki!

Semmi feszkót nem szeretnék ujragenereálni, csak elmondtam a véleményem ÚGY hogy a TDU-ba még nem is voltam online...peace :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.