Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24246) hackeeeee válasza dchard (#24237) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ha meg valóban nem tud a technológia többet felfelé, akkor miért nem lehet megállni az arányos sávszélességnél? Jah igen, mert akkor biztos mennének máshová az efik. Bár, akinek nagyobb upload kell, ígyis menni fog.. A többi "nagyobb" szolgáltató ezt képes volt megoldani, a T erre miért nem képes? Azért, mert nem képes rá a technológia? Akkor meg nem kellett volna elszállni a csomagokkal. Így is vicces lesz azért, hogyha nem fejlesztenek, akkor itt meg fog akadni a fejlődés, és nem lesznek képesek többet nyújtani.

Inkább maradna a 80-as csomag a max, és ahhoz termelnének ki valami értelmes feltöltési sebességet, hogy arányos legyen.. Mert jelenleg a 25/5 az még oké, de a nagyobb csomagok lényegében pofátlanul aránytalanok, főként az árukért cserébe. Több értelme lenne.. Ami nem megy, azt minek erőltetik?

Itt mondom azt, hogy az Invitel-nek, és a Digi-nek volt esze, hogy elkezdett FTTH-ra fejleszteni.. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.