Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:27

LOGOUT.hu

SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9937) Kolondrum

No kérem, egy igazi szint lépés a 4000+, nem kimondottan a képminőség terén. Azonnal belefut a felhasználó a hibajavításokba.
Az első a tok amit ugye egyszerű a többi típusra is ráhúzni. Ez nagyon jó, mert nehezebb túlnyomni, ezzel beszakítva a gombot. A 4000+ tokja és ezt nem tudom a többinél is megcsinálták e, de olyan, hogy ha elhúzod a kis fekete nyilat akkor alá tudsz nyúlni, hogy felhúzd a fület. Az 5000 wifinél örök gond volt ez nekem, ráadásul ott a nyíl is nehezen moccant meg. Itt fél kézzel nyitható, apró de nagyon jó dolog.
MicroSD foglalat 5000wifinél bután volt megalkotva és nehéz volt kivenni. Itt simán ujjal lenyomod és kattan, nem kell mélyre lenyomni a kártyát.
További okosság a tok azon része ahol rögzíted, alapból mattra van csiszolva. Igaz a tartozékok nincsenek. Itt is él az ami az 5000 wifi alatt, hogy a tartozékok anyagvastagságai mások mint a 4000-nek. Tehát itt kicsit az 5000-be nyúltak bele, mert ott voltak gondok ezzel. A Jhook a legjobb példa erre. A gyárit vissza is csomagoltam, mert minden a sima 4000-esre van előkészítve nekem. Röviden: Gyári dolgokat a gyárival kell használni, aki nem akar gondot az alapból egy sima 4000-es tartozék családot kezd el használni. Az a gyakoribb.
Gombok: Nagyon puhák, nagyon nagyon. Biztosan más fajta mikrokapcsolót alkalmaztak itt mint a többiben.
Kijelző: Visszalépés az 5000wifihez képest, de én úgy érzem jobb a megjelenítés, szebbek a színek.
Menü: Olyan minden mint a 4000-es sorozatban, aki ismeri az 5000 wifit azt tudja, hogy ott megvariálták. Bekapcsolás a szokásos tetű lassú, nézzük a logot meg sj4000+. A beep hang nagyon hangos, zavaróan, ha meg kikapcsolod akkor nincs be és kikapcsoló hangod (bukóban hallottam ha bekacsolt, most meg nem). Szoftveres hibákba is belefutottam már. Pár példa: Kiveszed a memkarit, berakod gépbe, állítasz pl azon, hogy nagyba nézd az ikonokat, kiveszed berakod a kamerába és bekacsolod. Minden jó lesz mutatja, hogy esetleg van rajta anyag és ezért kevesebb a felvétel, de léptetve a menübe az előnézeteknél az fogad, hogy "nincs fájl". A megoldás, hogy vagy csinálsz egy képet vagy 1 pillanat videót és minden rendbe jön. Csak video lapse van az 5000 wifiből megismert időközökkel. Arra még nem jöttem rá miként kell elindítani egy ilyen felvételt. :) További szoftveres érdekesség, hogy ugyan megszűnt az 5000 wifiből megismert playback bug, itt az nincs, de a 2 és a 4x-es visszajátszás akad. A 8x megy simán. Fényképek készítésénél hiába kapcsolod ki a dátumozást az ott marad. WIFI nevet itt lehet változtatni, 5000 wifi alatt nem mentette el valamiért.
Felvételi idő: 16Gb Samu evora 1 óra 44 perc 2K-ban és 1080P 60FPS-ben (1:33 ~225Mb). Alapértelmezett az 1080P 60fps amúgy. Akkura még nem tudok mit mondani, 1x sem merült le totál. Az már biztos, hogy az 5000 wifiből megismert első 15 percben jelentkező eltűnik látszólag a töltöttség bug nincs meg, ez rendesen mutatja hol tart merülésben éppen. Leírás ahány nyelv annyi időt ír, de mindegyik egyetért abban, hogy 1080P-ben kell érteni. :D
Tartozékai egyetlen dolgot kivéve nem egyeznek meg az 5000 wifiével: Nincs szilikon takaró a lencsére.... Nagy hiba! Cumi mire elkezdik azt is gyártani.
Magyar nyelv van, de erősen gondolkozom, hogy visszarakom angolra, mivel úgy is értem és nem lógnak ki a szavak, illetve előfordulnak buta fordítások. Töltő nem jár hozz, csak kábel. Nekem csomagoltak a gyári fóliázott (!!!) doboz mellé egy adaptert, de se nem jó a magyar szabványhoz, se nem járt hozzá töltő.
Teszt videók töltődnek, később a nyers felvételek is.
Ja akku az akku... 5000 wifibe úgy kellett beleverni az akkut, ebbe bele zuhan szinte, a takaró ablak a szokásos silány minőség.
Eddig ennyi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.