Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13201) Sensut válasza SaGa59 (#13200) üzenetére


Sensut
őstag

Sikerült átjutnom az inverterrel.
Szóval, az átjáró az X-16 alatti alagútban van, a végén, ahol ki tudnánk mászni a létrán Jantarra. Viszont előbb kell az inverter, ami a labor bejárati liftaknájának a fenekén van Prohor hullájál (gondolom ő volt az). Először ezen jól átsiklottam, nem vettem észre a hullát és a végén nem jutottam át a blokádon. Az invertert a pisztoly slotjába kell tenni, vagyis "kézben" kell tartani. Továbbá, mielőtt az emelvényre érnénk, találunk egy zsákot egy sárga xenomorffal, ami aktiválja az átjárót. Aztán fent az emelvény tetején összefutunk még az arcváltoztatóval is, majd az alagútból teleportálódunk a blokád mögé Ó-Jantárra. Ha valami nem jó, akkor itt visszakerülünk újra Jantarra.
A fegyveres részt nem értettem tisztán. Nálam csak egy Luger van, remélem ez fog kelleni Gosának a hangárnál. Ezt nem engedte eladni sem, viszont egy csomó német fegyvert eladtam... hamarosan elválik.

(#13202) SaGa59 válasza Sensut (#13201) üzenetére


SaGa59
őstag

A Luger mikor került hozzád? Mert amit a Zónából hoztál, azt Borman elvette. A hírnök visszaadta?

Fordítás közben pont azt nem sikerült kiderítenemi, mert olyan idióta időegyeztetés és alany-állítmány egyeztetés van abban a három mondatban, hogy egyszerűen nem értem, ki kivel van. Már kértem egy "hivatalos" fordító véleményét is, erre még várok.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13203) Sensut válasza SaGa59 (#13202) üzenetére


Sensut
őstag

Azt hiszem Geiger zsákjában volt, amikor a xenomorfokkal mentem hozza, de már halott volt az alagútban. Nem biztos, de megpróbálom kideríteni a mentésekből. Azt tudom, hogy mikor a banditák bázisára értem a Mocsárban, már nálam volt.

Nem ott volt. Hallgatag adja, miután visszamész a bázisra a dobókéses feladat után:

Ekkor kapod meg a blokád átjáróját. Ez a szöveg folyik ott, de a fegyvert ő adja ide, hogy elvigyük Gosának (?) :

[ Szerkesztve ]

(#13204) Antonius1978 válasza SaGa59 (#13193) üzenetére


Antonius1978
addikt

En epp ezt nem csinaltam meg, marmint a szivattyuhazas kesdobalast, mert kellettek a kesek a Vadvideken a barnal, hogy kicsinaljam Chon-t, a banditat, mivel azt hittem, hogy a Katonai Raktarak fele kell menjek, es az atkelon nem keltem at, mert tulmentem azon a ponton.
Mivel a kesdobalas utan sem engedett ott at, eszrevettem, hogy a Barnal a terkep aljan is van egy atkelo, amin azt irja hogy Szemettelep, vegulis korabban is lattam hogy azt irja, mert az egeret ravittem, de ez igy nem jo, mert a jatekost osszebolondithatja, ha lehetsege, ird at ott az atkelot Regi Szemettelepre, mivel fontos, mert ott van Gosa akivel beszelnunk kell.
A mocsarban valamelyik bandita - utal az atyara, en el is mentem a templomhoz, es adott egy valamifele Repulesi Utmutatot Pilotaknak, vagy ilyesmi, nemet nyelven, a 3-ik Birodalomtol.
Szoval visszaterve, a kesdobalast nem csinaltam meg a mocsarban (elotte igen, de nem maradt 1 kesem sem) azt hittem, hogy Chon kinyirasa fontos mert anelkul nem lehet tovabbmenni, majd tesztelem, kivancsi vagyok, ha bukjuk Chon-t, akkor atenged-e a regi Szemettelepre, valoszinuleg tuti, csak epp nem kapunk egy erdemrendet meg a hadnagytol, aki adta a kuldetest, marpedig az az erdemrend olyan hogy 12-en kaptak meg csak az egesz nemet hadseregben, 7 poszthumusz.

Bandita hirnev, kocsi kaja : en szepen lelovoldoztem oket, ez van.Most a zsoldosoknak kell megkeressem Dr Ripley-t.

Atjaro, inverter : lehet hogy at lehet menni nelkule is, de semmikepp sem azelott, hogy leadnank az ezredesnek a kuldetest, hisz mint irtam, probaltam.

UI : mindenkepp ugy jatszodjatok, hogy szerezzetek meg azt a 190 kg-t cipelo ruhat, nelkule eleg szar lehet, mert nagyon meg kell valogasd, hogy mit viszel magaddal.A Geptelep vagy ilyesmi palyat ott van a Szabadsag bazisa, ott mindent megjavit a szerelo az emeleten, igaz, kisse borsos aron, a 25%-ra kopott exo javitasa szerintem 1 milla rubcsi volt, tiszta szerencse, hogy a degeneraltaknal lehet talalni rez-arany szemeket (xenomorfok) amiket a javito srac orommel megvesz, darabjat negyed millaert.Kerdes, hogy ezekbol kell-e az inverter javitasahoz, vagy sem, mert ha megis, akkor leszivtad.
Fegyverek teren szerencsem volt, mert sikerult szerezzek a Katonai Raktar es Geptelep kozotti atjaronal egy SR-25-t, es egy M4-est, tavcsovel es hangtompitoval, ugy dontottem hogy lecserelem a G-37-t, vegulis nem nyertem nagyot a cseren, mert az SR 2 kiloval nehezebb mint az orosz mesterlovesz puskak, igy hiaba nyertem 1 kilot az M4 - G37 cseren, elvesztettem 1 kilot a mesterlovesz cseren :D
Persze a kedvencem a PKM, van is hozza 2500 tolteny - az gondolom kihuz a szarbol amikor sok mutanssal vagy harcossal kell verekedni.Es van a SPAS-12 jo mutansok ellen, habar a PKM is szepen gyakja oket.

(#13205) SaGa59 válasza Sensut (#13203) üzenetére


SaGa59
őstag

Ez az, köszi. Itt nem tudtam rájönni, hogy most ad egy fegyvert, amit el kell vinni, vagy beszél a fegyverről, amit majd át kell venni Gosától. Ezek szerint odaadja. Na majd eszerint javítom a fordítást. Ebből következően még az is lehet, ha nincs meg az inverter, de a stukkert "fogom" megnyílik a térkapu.
Azt hiszem, kipróbálom ezt a menetet is.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13206) SaGa59 válasza Antonius1978 (#13204) üzenetére


SaGa59
őstag

Várjunk. Van a Szeméttelep, ami a "klasszikus", meg van a "Régi Szeméttelep", amit azóta javítottam Elvadult Szeméttelepre a térképen is, mert szövegelés közben így emlegetik. Ez az, ami a Lost Alfában is benne van. Gosa ezen az "Elvadult Szeméttelepen" kellene legyen a hírhozó szavai szerint.

Az invertert senki se tudja megjavítani, arra nem érdemes gyüjtögetni, de a sztorihoz hozzá tartozik, hogy mindekivel megpróbálod megjavíttatni. Az "Arany Disznóval" kapcsolatban más feladat lesz, igencsak fontos szerepe van az egész legendában..

Az M4-gyel az abajom, hogy hajlamos elakadni, mikor újra kell tölteni, mégy jó állapotban is.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13207) Sensut válasza SaGa59 (#13205) üzenetére


Sensut
őstag

Az a Luger kell Gosának. Kéri a fegyvert de nem vette el végül. A szöveg itt már jó. Nálam maradt a fegyver, de lehet, hogy csak egy hiba, mert többé nem esett szó róla.

(#13208) shield válasza Sensut (#13207) üzenetére


shield
Topikgazda

A pisztolyt már a dobókéses küldi előtt megkaptam.
Még a kápolnában héderelek, ti keményen haladtok.

SaGa nekem is üres volt a Gépállomás melletti tároló. :O

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13209) SaGa59 válasza shield (#13208) üzenetére


SaGa59
őstag

Van ilyen.

Megyek megkeresem a Chasert, aztán megyek összeszedni a xenókat.
Kijavítottam a hírhozó szövegét, felkerült a 14-es verzió. Az ipse erős „tájszólást” használ, nem elírás a sok hiba benne.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13210) Sensut


Sensut
őstag

Beléptem a Bűnbánó - II. részbe, elértem Limanszkot. Most már 100%-ig tetszik a mod. Az elején kicsit furcsálltam az üres pályákat meg a sok gyaloglást, de most már tiszta, hogy miért van ez. Párhuzamosan viszem a dominó sort is, elég jól adja a célpontokat, mindegyre fentebb az erőmű felé, úgyhogy már nem is kell sokat visszafordulni miattuk. Mindenképpen el kell kezdeni időben ezt a feladatot is, mert később már nem lesz rá mód.
Amikor a Vörös Erdőben a zsoldosok megemlítik Ripley nevét, kezdjetek el pakolni egy vadiúj PKM-be, mert a nélkül nem sok esély lesz kimenekíteni őt. De már előbb is nekifoghattok :K

(#13211) borovi


borovi
aktív tag

Sziasztok!
Látom, új modot toltok. Olvasgattam a hsz.-eket, azok alapján szimpatikusnak tűnik. Pár napja fejeztem be a Fallout 4-et, jó lenne most kicsit sztalkerezni. Bele lehet nyúlni a játékba? A súlylimit feljebb tolása érdekelne elsősorban, mert szeretek mindent összeszedni. Bár mintha azt írta volna valaki, hogy elég szegényes a fegyverarzenál, és alig van mit gyűjtögetni.

(#13212) rétisün válasza shield (#13208) üzenetére


rétisün
veterán

ha ez vigasztal (bár azt hiszem, nem fog :N ) én még sehol se tartok, valahogy mindig van más, mint a s.t.al.k.e.r. nem más játék, úgy általában más elfoglaltság...

(#13211) borovi: *.db* fájlok vannak, nincs gamedata mappa, csak a magyarításé, de SaGa linkelt korábban egy kicsomagoló progit, szóval biztos megoldható a dolog. én is belepiszkálnék kicsit, ha kell :B

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#13213) SaGa59 válasza borovi (#13211) üzenetére


SaGa59
őstag

Elvileg bele lehet nyúlni, actor.ltx van is kibontva, de eleve 90 kg a súlylimit és viszonylag korán lehet találni egy +100kg-t adó exot is.
Nincs sok értelme a gyűjtögetésnek, pénzed lesz dögivel, artikat elég azokat összeszedni, amik adnak valami pluszt, mert még dupla áron se túl értékesek, fegyvert meg találsz dögivel. lesz javítóláda is.

A súlynál egyedül a dobókés a probléma, abból nem árt 20-30, bár ha ügyes vagy, meg lehet oldani a dobókéses feladatot annyival is, amennyit adnak hozzá. Mondjuk lesz később olyan is, ahol nem előírás a kés, de a csendes meló javasolt.
Meg a xenoformok összegyűjtése lesz kicsit súlyproblémás. mert 18 kell belőle és darabja 99 deka.

(#13204) Antonius1978

A bár déli kijáratánál nem lehet átírni a térképen az átjáró nevét, a modderek nem javították az eredetit. Ha kijavítom a szövegben, akkor a rendes szeméttelepi átjáró is rossz lesz.
Meg kell jegyezni: a Bárból nem a „normál” Szeméttelepre vezet az út, hanem az elvadultra. Amúgy logikus is. A bőr már belül van a Blokádon, onnan nem vezet út visszafelé csak inverterrel, féreglyukon át.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13214) borovi válasza rétisün (#13212) üzenetére


borovi
aktív tag

Valami stalker_data_unpackert leszedtem valamelyik itteni stalker topikról korábban, az lesz az, gondolom.
A belepiszkálást meg sose szégyelld! :N Belepiszkálni kell. Szükséges. :K Akármit mondanak mások. ;]

(#13215) borovi válasza SaGa59 (#13213) üzenetére


borovi
aktív tag

Igen, de amint olvastam, nem mindenkinek adja be az exot például. Anélkül meg azért elég karcsú az a 90 kiló... Rendesen 250-300 kilóval szoktam mászkálni más modokban. :DD Tudom, barbárság meg játékélmény megrontása, ám vállalom. :DDD És ha az actor.ltx ki van bontva, akkor akár sikerülhet is a dolog (bár van még egy fájl, a neve most nem ugrik be, ahol még át kell írni a súlylimitet).

[ Szerkesztve ]

(#13216) SaGa59 válasza borovi (#13215) üzenetére


SaGa59
őstag

Az exot mindenkinek beadja, csak nem könnyű megtalálni, ha dinamikus fényre van állítva.
Növelheted a limitet, de nem lesz belőle semmi hasznos előnyöd. Szerintem.

A működőképes kicsomagoló is ott van a google drive-omon a többi sztalkeres cucc között.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13217) borovi válasza SaGa59 (#13216) üzenetére


borovi
aktív tag

OK, köszi a választ és segítséget.

(#13218) SaGa59 válasza Sensut (#13210) üzenetére


SaGa59
őstag

Kérdés: Szidor xenomorfjait ugye nyugodtan otthagyhatom Jantarban, ami kell a továbbhaladáshoz, azt megtalálom odalent?

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13219) Antonius1978 válasza Sensut (#13210) üzenetére


Antonius1978
addikt

Akkor te tartasz a legelorebb a moddal, en most ertem at Radarra, es osszefuttam Fjonn hadnaggyal, Ripley lent van a laborban de hogy odajussak kell egy SEVA,valami X10-es laborban lehet szerezni, az hol van ?
Meg kellett keresni Fosvenyt a Szabadsag bazison, de sehol sem talaltam, o merre van, valamelyik masik palyan, vagy csak nincs a bazison ?
Sajnos akkor en bukom a Domino Elvet, mert mar nem tudok visszamenni, de igy jartam.Amugy is, rengeteg szereplot kell kinyirni, nem ertem, mire jo ez, talan kesobb majd megvilagosodom.

SaGa59 ertem en, hogy esszeru, csak epp a kuldetes szerint a Katonai Raktarakat keresed, es mivel nem ismered a modot elsore, nincs ahonnan kitalald, hogy a deli reszhez kell menned eloszor, mert az a Regi Szemettelep, ahol talalkad van Gosa-val.Mivel ezt nem tudod elore, igy megvezethet a dolog, forgolodsz foloslegesen mint golyafos a levegobe.

(#13220) Sensut válasza SaGa59 (#13218) üzenetére


Sensut
őstag

Az átjutáshoz való xenomorfot megtalálod lent a laborban. Ott hagyhatod szerintem mind a 18-at, de azért jobb, ha átviszed a blokádon valahova, hogy ha kell majd, akkor elérhesd (mert ugye Jantarra már nem lehet visszamenni). Nem tudom kellenek-e valahol, én cipeltem egy darabig őket, de aztán a Raktáraknál otthagytam én is. Nem hiszem, hogy kellenek. Én már az erőműnél járok és keresem az utat a Halott Városba, de még senki se érdeklődött felőlük.

Antonius1978: szkafandert találsz az X-10 laborban. Van 3 kódolt ajtó odalent, az egyik kinyílik egy egytagú számjeggyel. Már nem emlékszem hányassal, de próbáld végig 1-től 0-ig, és ott lesz bent a szkafander egy kis meglepetéssel társítva :) A második ajtó az.

[ Szerkesztve ]

(#13221) Antonius1978 válasza Sensut (#13220) üzenetére


Antonius1978
addikt

Az utalast lattam, de gozom nem volt hogy hol az X-10-es labor,mert reg jatszodtam az alapjatekkal, asszem abban be kell menni ebbe a laborba, vagy ha nem, akkor mas mod alkalmaval jartam ott, de semmi sem jelzi a terkepen, csak ugy tudtam meg hogy hol van, hogy neztem a YT vegigjatszast, utanna eszrevettem a terkepen egy sotetebb kockat, arra ravive az egeret irta hogy X-19.Valami eliras vagy tevedes lehet a modban, vagy az alapjatekbol maradt, es nem irtak at X-10-re, nem tudom.Most atmentem Limanszkba, holnap folytatom onnan.
Jaj igen, a Limanszki atjaronal balra van egy teherkocsi, rajta zsak, es abban Gauss.

(#13222) SaGa59 válasza Antonius1978 (#13221) üzenetére


SaGa59
őstag

Az X19-et én írtamel, máris javítom. Az X10.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13223) Sensut válasza Antonius1978 (#13221) üzenetére


Sensut
őstag

Hú, te aztán tényleg rég játszhattál a SOC-al :D Az X-10 az a labor, ahol lekapcsolod az Agyperzselőt az eredeti játékban. A bejárata ott van fent Radaron az antennáknál, a vonatalagútban, csak kövesd a síneket.

(#13224) shield válasza borovi (#13214) üzenetére


shield
Topikgazda

Ha használsz Totalcommandert, akkor indítsd el EZT a plugint. Mindegyik .db-t hozzá lehet társítani.
Az actor.xml kint van a gamedata-ban csak a system.xml-t kell kiszedned. Ezzel simán kimásolható.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13225) rétisün válasza shield (#13224) üzenetére


rétisün
veterán

azt hiszem, win10 x64-en nálam ez pont nem működött....

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#13226) Sensut válasza shield (#13224) üzenetére


Sensut
őstag

Ha jól értem az actor és a system kell nektek. Itt van mindkettő a Hullócsillag modhoz...

(#13227) shield


shield
Topikgazda

Végre meg van az exo, ott volt ahol az arti világított (végigjátszás szerinti helyen).

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13228) Sensut


Sensut
őstag

"Fösvényt" találtátok meg a Szabadság bázison, azután, hogy a teherautót a hússal odavittük? Vele kellene beszélni arról, hogy még mi volt a teherautón a húson kívül. A leírás annyit mond, hogy ha tudod hol a Szabadság bázis, akkor könnyű megtalálni őt, de sehol sincs a bázison (ATP) :F

(#13229) Antonius1978 válasza SaGa59 (#13222) üzenetére


Antonius1978
addikt

Rendben, vajon azt a sotet negyzetet, ami a labort jeloli, hogyan lehet feher karikara atvaltoztatni ? Mert jo lenne ha latszodna a terkepen, hogy ott a labor.

Sensut valoban reg jatszodtam a ShoC-al, kb 5-6 eve szerintem, kisse kikopott, hogy ott miket kellett csinalni, pl total kiment a fejembol, hogy abban is lekapcsoljuk az agyperzselot...

Fosveny : en is ezt kerdeztem toled, de atsiklottal a kerdes felett...

(#13230) SaGa59 válasza Sensut (#13228) üzenetére


SaGa59
őstag

A szöveg alapján, amit Nyemec mond, átköltözött az egész hippi banda a Halott Városba, így talán ott van Fösvény is meg Budulaj is.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13231) SaGa59 válasza Antonius1978 (#13229) üzenetére


SaGa59
őstag

Ezekhez a spawn fájlokat kellene mókolni, ahhoz meg eszköz kellene és szakértelem. Megjegyzem, az X-10-hez sosem volt kör, mert a föld alatt van a bejárata.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13232) Sensut válasza SaGa59 (#13230) üzenetére


Sensut
őstag

Meglehet, hogy ott lesznek. Épp beértem a halott városba, ahol a Szabadság és a Szolgálat úgy lövik egymást, mint az istennyila :Y Mindkettővel jóban vagyok, fogalmam sincs mit kell csinálni, melyiket segíteni... Plusz még bent van a katonaság is...

(#13233) borovi


borovi
aktív tag

shield; Sensut:

Elkényeztettek! :K Köszi a segítséget mindkettőtöknek! :R

(#13234) shield


shield
Topikgazda

Kordont, Mocsarat, Boszorkány mocsarat, Szeméttelepet, Sötétvölgyet lerendeztem, akkor hogyan tovább?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13235) sklopp


sklopp
őstag

Üdv stalkerek. Még az elején járok, csak néhány helyen voltam. Bormannak kéne visszavinnem a Sötétvölgyben lerendezett fickók holmijait, de hol találom? Tiszta ideg vagyok már emiatt, meg a bénaságom miatt, hogy nem jövök rá.

(#13236) SaGa59 válasza sklopp (#13235) üzenetére


SaGa59
őstag

Borman ugyanott van, ahol felvetted tőle a feladatot, az Osztályozón a barlangban ácsorog a kitömött vérszívó meg az álkutyák között.

(#13234) shield
Milyen aktív feladatod van most?

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13237) Antonius1978 válasza SaGa59 (#13231) üzenetére


Antonius1978
addikt

Ez termeszetesen igy esszeru, de hogy a jantari blokadnak, aminek szinten fold alatt van a bejarata/atlepo pontja, es kapott kort, akkor a modderek az X-10-hez is rakhattak volna, mi van ha valaki meg sose jatszott a ShoC-vel, csak most eloszor, es ezzel a moddal ? Nincs ahonnan kitalalja, hogy hol az X-10es labor emiatt.

Na lam, en is vegigmegyek most Limanszkon, van par batyu, egyikben RPG, masikban egy kepzodmeny, a tobbi nem erdekel, es kivancsi vagyok hogy folytatodik a tortenet.

Sensut, a doki kisergetesehez nem feltetlenul kell egy vagon loszer, ha felvetted a Gaust a Limanszki atjaro elott levo teherkocsirol.3 loves a fejbe, es kifekszenek a zombik, a zsoldosokat meg konnyu barmivel kifektetni.

(#13238) sklopp válasza SaGa59 (#13236) üzenetére


sklopp
őstag

Kösz. Úgy látszik, kihagyott az agyam. Már mindenhol kerestem, csak ott nem. Öregszem ;)

(#13239) shield válasza shield (#13234) üzenetére


shield
Topikgazda

Keresd meg a Prohor nevű banditát.
Találkozni a Megvágott Gosával.
Juss át a Blokádon.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13240) SaGa59 válasza shield (#13239) üzenetére


SaGa59
őstag

Akkor a feladat adott. Le kell menni a jantari laborba és átkutatni a hullákat, végigmenni rajta és ha mindent jól csináltál, átjutsz a blokádon. De visszaút nem lesz, így gondold meg, mit viszel magaddal.
Géppuska-Prohor az a bandita, akire az egyik mocsári bandita (Bibsi) utalt, amikor megvetted tőle a vaskeresztet, hogy valahol ott kavirnyálhat a többiekkel együtt a Jantar tó környékén, mert ott vadászták össze a fura, német géppityuval járó zombiktól a cuccot, de Prohor magával vitt pár dolgot. Pontosabban: ő osztotta szét a zsákmányt.

Az "ösvény", amiről a hírhozó Hallgatag beszélt, a labor kijáratánál van jelölve, Gosát meg az Elvadult Szeméttelepen jelzi a térkép két "dominó" társaságában. Most én is itt tartok. Egyszer már jártam ezen a részen, csak nem mentem le a laborba, de fent mindent végigtúrtam. prohor sehol. A végigjátszás fotóján már látszik, hol van, elég egyértelmű, bár nekem elsőre nem volt annyira.

Javaslom a legfrissebb magyarítás letöltését, mert ezzel kapcsolatban is javítottam pár dolgot benne. Úgy fél órája tettem fel, a száma még mindig 16-os, de a délelőttihez képest frissebb.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13241) Sensut válasza SaGa59 (#13240) üzenetére


Sensut
őstag

Amikor azt mondta "Jantar tó", akkor én az Ó-Jantarra gondoltam, mivel az inkább hasonlít egy kiapadt tóra a hajóroncsok miatt. Ez az újabb Jantar is egy tó volt, ami kiszáradt, de a két pálya lényegében ugyanaz a pálya, csak az Ó-Jantar az eredeti modellezés, amit később a SOC készítői lecseréltek a mai kisebb Jantarra, így az Ó-Jantar a Lost Alphába került "Jantarként".

Megtaláltam a teherautót és kimenekítettem a CNPP2-re, de... nem lövöm le a poént :N A játék annyira beindult, hogy képtelen vagyok abbahagyni. Nagyon f@sza, izgalmas, fordulatos. Most már a III. rész közepén tartok, de muszáj abbahagynom mert meló van :W

(#13242) shield válasza SaGa59 (#13240) üzenetére


shield
Topikgazda

Szóval akkor a Hangárban fel kell számolnom a raktáramat.
Poén kedvéért nem mentél vissza az Osztályozóra?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13243) Sensut válasza shield (#13242) üzenetére


Sensut
őstag

Nem tudsz visszamenni már az Osztályozóra. Azóta nem, amióta el kellett menekülnöd onnan :K

(#13244) shield válasza Sensut (#13243) üzenetére


shield
Topikgazda

Gondolom, tűzharc felvállalásával lehetne. Néztem a végigjátszást, a csávó már csak így tudott átjönni, már messziről lőttek rá. Nem tudom mit csinálhatott. Sok fegyvert eladtam a határőröknek, most be kellene gyűjteni. :D

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13245) SaGa59 válasza shield (#13244) üzenetére


SaGa59
őstag

Az áthaladás trükkös, gyanítom attól függ, van-e a pisztoly slotban megfelelő belépési engedély. Engem már lőttek cafatokra akkor is, amikor még haverok voltunk, mert nem az engedély, hanem egy stukker volt ott. A fiamat meg leRPG-zték az autóval együtt, amikor közelített feléjük, pedig csak Szidort akarta meglátogatni és békésen autókázott az úton. Én meg többször is elhajtottam a sorompó mellett bántódás nélkül, csak én Szidor felől jöttem, azaz nem szembe a sorompóval, hanem oldalról.

(#13241) Sensut
SPOILER:
A mod legendáriuma szerint (erről talán a hadnagy mesél, aki a Vadvidékre ad feladatot) Ó-Jantar, meg az elvadult szeméttelep tulajdonképpen nem is létezik, vagy nem a mi „terünkben” csak afféle „puffer”, ami magába szívja és eloszlatja a Blokád energiáját, hogy az ne emésszen fel maga alatt mindent.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13246) Sensut válasza SaGa59 (#13245) üzenetére


Sensut
őstag

Ebben a modban így van. Azt mondja, hogy a Szeméttelep, meg Ó-Jantar csak valami álomvilág, vagy mi a fene. Pontosan most bonyolódtam bele ebbe a sztoriba az Időjósokkal, miután megmentettem a haverjait. Valami határról mesélt élők és holtak között itt az elvadult szeméttelepen, aztán kaptam egy feladatot, hogy keljek át a folyón (?) a híd alatt, ami a határ (?), és egy nagy vörös kérdőjel jelzi a helyet a Szeméttelepen, a hangár előtt. Fogalmam sincs mi ez, azt írja, hogy JJ-t rémálmok gyötrik és talán ez segít :F . Csakhogy nem történik semmi, hiába kelegetek át a híd alatt. Valami trükk van itt is, most próbálom kideríteni.

shield: nem a harcról beszélek az Osztályozónál. Engem egyáltalán nem teleportált már vissza Kordonról. Az átjáró megszűnt, csak a jele maradt a térképen. Legalábbis nálam ez történt, miután kimenekültem a hamis kártyával banditaruhában, és vissza akartam volna menni valamiért. Csak visszatöltés segített.

[ Szerkesztve ]

(#13247) shield válasza shield (#13242) üzenetére


shield
Topikgazda

Még csak ezután fogok átcuccolni Jantarra, mert végig kellett járnom a területeket a dominók miatt.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#13248) SaGa59 válasza shield (#13247) üzenetére


SaGa59
őstag

Kérdés: Chron brigádja elintézve, a góré dobókéssel, ahogy kell, de nem adja be a Felszámolni a banditák piacát a Vadvidéken feladat végét. A végigjátszás azt ajánlja, az épülő ház harmadik szintjéről intézzük el őket, de akkor se.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13249) SaGa59 válasza SaGa59 (#13248) üzenetére


SaGa59
őstag

Vissza az egész, sikerült megoldani. Valamelyik valószínűleg csak megsebesült, de azon a körön kívül, ahol még jelzi az élő embert. Vagy nem tudom, de harmadikra összejött.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#13250) Sensut válasza SaGa59 (#13249) üzenetére


Sensut
őstag

Nálam is megtörtént. Az egyik bandita elkóborolt előre egész az épület alá és elakadt a lépcső alatt. Másodszorra valahogy előkerült, akkor vettem észre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.