Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9073) Weor válasza Veszett Róka (#9072) üzenetére


Weor
csendes tag

Abszolút egyetértek, de sajnos el kell fogadnunk, hogy a trend és a pénz beszél.

A leendő játékosok csak kis része játszott anno a Shadow of Chernobyllal, a nagy részének lövése nem lesz arról, hogy ki kicsoda a sztoriban, és majd szokás szerint megy a "kivittem 6 óra alatt", meg az "xy szkinnel lőttem az ellent" színvonal.

Sajnos elkurvult a világ, de ha egyszer erre van igény és egy valag pénzt lehet lehúzni így játékosokról, akkor szemrebbenés nélkül megteszik akkor is, ha ezen a játékosok 3-6%-a (beleértve téged is, meg engem is) zsörtölődik.

A Porsche is kiröhögte az ötletet anno, hogy SUV-t gyártson, aztán már a Lamborghini és a Ferrari is megcsinálta a sajátját.

Nagyítóval kell keresni a minőségi filmeket is, aminek van értelme, de ha talál is egyet az ember, a hozzászólások között hemzsegnek a "nem értem, ez szar" megnyilvánulások és rohan megnézni valamit, amin nem kell gondolkodni.

Sajnos a színvonal minden téren zuhan. Olvastam pár éve, hogy valahol 2000-2005 között volt az emberiség az intelligenciája csúcsán és az azóta eltelt 20 évben jóval meredekebben zuhant, mint ahogy az azt megelőző 20+ évben emelkedett.

Lehetne még sorolni, a lényeg, hogy a divat, a trend és a pénz diktál.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.