Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15620) #70339072 válasza Dananto (#15619) üzenetére


#70339072
törölt tag

A beállításod valóban jó lehet, de sajnos nem a nagy tömegek számára hanem a kicsit már erősebb gépekkel rendelkező gamereknek. nálad is a beállítás szerint majd nem ugyan az a 2 autó, 1 kamion a felállás a tömbben, mint a gyáriban és a jócskán megemelt 400 feletti autó egyidejű megjelenítési engedély a gémnek sztem túlzó a ma legjobban elterjedt középszerű 2 magos közepes videokarival rendelkező gamerek számára. szép dolog és megemelem a kalapom a több órás szöszmötöléseden, de ha mindent belekalkulálsz majd te is amit csak lehet, és a tesztelés több gépen is megtörténik, a teljesen gyengétől kezdve az erősekig, fog kialakulni majd benned is a végső konklúzió a paramétereid helyességének vagy helytelenségének az irányáról.

Az hogy az én brutálisabb gépemen mi megy el, számomra sem volt mérvadó már a kezdetek óta sem, mert ha erre épült volna a brutál, már csak a felső kategóriás gépeseknek szólna, és nem volna népszerű pont azért, mert a kisebb gépesek csak legyinthetnének rá, - Á... a brutál nem nekünk való.
Így viszont a mostani állapotában amit az asztalra letesz, nem csak hogy az erősebb gépeseknek próbál nyújtani + grafikai élményt, hanem a gyengébb gépeseknek is az FPS barátibb megjelenítése által de ezt sosem tudtam vona elérni, ha nincs az a sok tesztelő barát innen a fórumról.

ha jó modot akarsz készíteni, javaslom tedd közszemlére itt is akár a paramétereidet, vagy a 2 fileodat, és ha páran letesztelik valósabb képet kaphatsz széleskörűbb gépeken is alkalmazva, mint ha önállóan próbálnád ki találni vagy a gépeden letesztelni mi az ami jó, vagy mi az ami már nem...

Én ezt így gondolom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.