Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 18:59:30

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1801) greggggg


greggggg
aktív tag

Segitseg kellene: reggel mikor levettem a toltorol az ipadot ezt irta ki hibauzenetnek:
Hiba 1224
Bloodg ksconyárat!
Valaki?
Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.

(#1802) erdoke válasza z0d1AK (#1800) üzenetére


erdoke
titán

Szerintem 3-4 nap alatt, (gondolom) fizetős alkalmazások nélkül nem is nagyon lehet a legjavát megismerni...

A legjobb aláírás a héten

(#1803) engusz válasza erdoke (#1802) üzenetére


engusz
veterán

Szerintem is több idő kell ahhoz, hogy egy eszközről kiderüljön, mennyire válik be.

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#1804) erdoke válasza greggggg (#1801) üzenetére


erdoke
titán

3G-s iPad? Valaki küldött egy vicces SMS-t.

A legjobb aláírás a héten

(#1805) Karma válasza erdoke (#1804) üzenetére


Karma
félisten

Hacsak nem rakott fel SwirlySMS-t, az iPad nem fog SMS-t fogadni és megjeleníteni. (Bár tudná, akkor nem zsonglőrködtem volna annyit anno a Yodafone-os microSIM-mel.

“All nothings are not equal.”

(#1806) erdoke válasza Karma (#1805) üzenetére


erdoke
titán

Én nem raktam fel semmit, mégis látom a beérkező SMS-eket. Igaz, csak addig, amíg a notifit le nem okézom, utána nem visszaállítható. Tegnap is jött rá egy T-s ünnepi üdvözlő SMS-s.
Szerk: iOS 4.3.3 (+ JB, de nem rémlik, hogy SMS-sel kapcsolatban bármit bütyköltem volna).

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#1807) z0d1AK válasza erdoke (#1802) üzenetére


z0d1AK
veterán

A 3-4 nap abszolút találó.Igazából a későbbiekben sem vásárolnék alkalmazást, mivel hiába van olyan jó világ, hogy belefér megvenni egy iPad 2-t jó áron, annyira azért már nincs, hogy sorra vegyem meg az appokat 500-1000 forintokért. Sajnos ez ilyen.

Kicsit fura is az, hogy jó néhány app amit Androidon ingyen letölthetek a Marketen, az AppStore-ban fizetős. Oké, lehet más a minősége, vagy egyebek, de pl. egy Angry Birds szinte semmiben sem különbözik, feltételezem.

De az alkalmazások nem is zaklatnak annyira, elsősorban netezek, olvasgatok, de valahogy nem jött át az életérzés. Nincs mit tenni, nem lehet minden tökéletes mindenki számára.:)

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#1808) erdoke válasza z0d1AK (#1807) üzenetére


erdoke
titán

Hát nem tudom, ha nekem van havi 20 ezrem (iPad részletre) vagy 200 ezrem egyben, akkor a havi 1-2e Ft is belefér alkalmazásokra... Egyébként nagyon kevés dologra kell 240-480 Ft-nál többet fizetni, és rengeteg az időszakosan ingyenes alkalmazás is.
Nem tudom, az Angry Birds-ök között mi a különbség, de az iOS-en fizetős verzióban (merthogy van ingyenes is) nincs reklám, és töménytelen pálya van 240 (iPhone) ill. 480 (iPad) Ft-ért. Nagyon sok app esetében nincs így szétbontva a telefonos és a tabletes verzió, így 240 Ft-ért mehet 4 iOS eszközön ugyanaz a megvásárolt progi. Akinek ez sok, annak szerintem nem futja iPad-re sem.
Én pl. olyan szinten nem bírom a reklámokat, hogy ha véletlenül ilyet töltök le, akkor vagy megveszem, vagy azonnal törlöm. Nyilván nem fogok 240-480 Ft-ot lopni egy megvásárolt 200 ezres készülékhez, ahhoz már nagyon szennynek kell lenni...

A legjobb aláírás a héten

(#1809) z0d1AK válasza erdoke (#1808) üzenetére


z0d1AK
veterán

Nekem közel nem súrolta a 200-at az iPad 2, inkább csak a felét. De mint mondtam, nem az alkalmazások voltak az elsődleges problémák nálam. Valahogy a rendszerrel nem tudtam megbarátkozni.

Már ott kezdődött a problémám, mikor este 10-kor hulla fáradtan szerettem volna egy Apple ID-t, hiszen anélkül nem sokmindenre használható, azonban azt az iPad-ről nem tudtam megcsinálni, mert egymás után 3x is hibára futott és külön le kellett ülnöm hozzá a géphez. Nem nagy dolog, de iszonyatosan fáradt voltam, csak arra vágytam, hogy feküdjek és olvasgassak kicsit elalvás előtt.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#1810) erdoke válasza z0d1AK (#1809) üzenetére


erdoke
titán

Én egy átlag új iPad 2 árát írtam le, de nem igazán lényeg, hogy 120 vagy 240e, nagyságrendileg ugyanúgy viszonyul a program árához.

A legjobb aláírás a héten

(#1811) z0d1AK válasza erdoke (#1810) üzenetére


z0d1AK
veterán

Igen, a programok árához viszonyítva valóban közel mindegy, hogy 140-ért veszem az alap modellt, vagy 250-ért a fullost.:)

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#1812) ladlac


ladlac
tag

A Flipboard nevű alkalmazást használja valaki? Én csak jót hallottam róla, kipróbáltam, de nem azt hozza, amit vártam. Azt hittem, ha hozzáadsz egy tartalmat, akkor abból "kiveszi" a tartalmat, és a szövegből meg a képekből csinál neked egy újságot. Erre egyfajta RSS olvasóként funkcionál, betölt pár mondatot újságos formában, a többit pedig elolvashatod a weboldalon - eredeti környezetben. Ebben mi lenne a pláne? Elmentem Safariban az oldalt könyvjelzőként, és ugyanott vagyok. (Jó, nyilván megvan az RSS olvasóknak is a jogosultsága, de nekem ez jelenleg semmivel nem nyújt többet, jobbat, mintha a kedvenc oldalaimat könyvjelzőzném.)

Igaz, csak felületesen néztem utána, de én meg voltam győződve, hogy ez újságot fog csinálni a kedvenc oldalaim tartalmából, nem a hagyományos oldalakat kell majd olvasnom. Illetve arra sem jöttem rá, tudok-e olyan csinálni, hogy például indulás előtt lehúzom a tartalmakat, majd offline elolvasom őket.

(#1813) erdoke válasza ladlac (#1812) üzenetére


erdoke
titán

A Zite inkább úgy működik, amit leírtál, de offline az se táraz be, arra inkább valami jó RSS kliens kell, pl. a Perfect RSS.

A legjobb aláírás a héten

(#1814) Totheground válasza ladlac (#1812) üzenetére


Totheground
addikt

Nekem arra jó, hogy a FB/Twitter/IG/google readeren kívül rá van aggatva vagy 20 oldal, és így sokkal gyorsabban át tudom futni őket. Illetve a Google readerből néhány folder külön is ottvan, ami esetleg fontosabb.
Én imádom.

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#1815) Domxc


Domxc
senior tag

iOS 5-nel, csak nalam nincsenek widgetek az ertesiteseknel? Par forumon irtak, hogy ez naluk is problema, erre van megoldas, vagy inkabb ne is probalkozzak?

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#1816) xnace válasza Domxc (#1815) üzenetére


xnace
őstag

iPaden nincsennek.

Lejött ma a fóliám, remélem 2 napig nem lesz semmi baja a "kicsikémnek" :)

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1817) Domxc válasza xnace (#1816) üzenetére


Domxc
senior tag

Fuuuuuu... :D

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#1818) ladlac válasza erdoke (#1813) üzenetére


ladlac
tag

Köszönöm, ezeket majd megnézem.

Egyébként azt megtudom valahogy oldani, hogy letöltésnél ne kérjen jelszót az AppStore? Legalább az ingyenesek alkalmazásoknál ne... Egyelőre úgyis csak azt töltök, mert van egy régi amerikai Apple ID-m, amit anno mindenki használt, hogy az iTunes borítókat szedjen le az albumokhoz (kártyaadat nélkül, az Apple cupertino-i címével :) ) . Akkor még AppStore sem nagyon volt. :) Legelső alkalommal a Beállítások/AppStore oldalon jelentkeztem be. Néha kéri a jelszót, de előfordult, hogy anélkül is lehetett appot tölteni.

(#1819) xnace válasza ladlac (#1818) üzenetére


xnace
őstag

Erre JB-s megoldás van, de JB nélkül írogatni kell a jelszót.

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1820) erdoke válasza ladlac (#1818) üzenetére


erdoke
titán

Csak azt tudod beállítani, hogy mindig kérjen jelszót, vagy 15 percen belül ne. Én örülök ennek a megoldásnak, mert a gyerekek néha nagyon tudnak nyomkodni játékokon belül.

A legjobb aláírás a héten

(#1821) Tomeewap


Tomeewap
tag

Sziasztok!

Karácsony alkalmából vásároltam egy iPad 2-őt. Tényleg eszméletlen jó készülék, azonban a második napon majdnem földhöz vágtam. Mikor fény felé fordítom a képernyőt, látszik rajta egy elég mély 1-1,5 mm-es karcolás. A szélén az alu burkolaton szintén egy nagy mélyedés található (ez a kibontáskor már ott figyelt).

A készüléket még keveset használtam, és egy puha tokban tárolom, semmiféle behatás nem érte. Lehet ez gyári hiba, vagy az ujjam ennyire "éles"?

Érdemes visszavinni oda ahonnan vettem vagy éljek így vele?

(#1822) z0d1AK válasza Tomeewap (#1821) üzenetére


z0d1AK
veterán

Ha bontatlan volt mikor vetted, akkor kérdéses, hogy mit mondanak a karcolásra a kijelzőn. A hátlapi benyomódást még talán kezelhetik úgy, mint gyári hibát, de ezt sem biztos.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#1823) icecave válasza Tomeewap (#1821) üzenetére


icecave
nagyúr

A helyzet az,hogy maga a puha tok semmire sem garancia...

Nekem iPhone 4-hez van ilyen, de simán odament egy porszem, vagy valami, mikor "toltam bele" a tokba,és a súrlódás következtében a porszem olyan szépen végigszántotta a hátlapon lévő fóliát, hogy a körmöm megakad benne.

(#1824) ladlac


ladlac
tag

Már nem emlékszem pontosan, hogy ki ajánlotta itt régebben az AppShopper-t, de köszönet neki. :) A kérdésem az lenne, ha most a karácsonyi akcióban letöltök ingyenes alkalmazásokat, akkor azok számomra ingyenesek lesznek később is? Vagy ha egyszer letörlöm őket, és le akarom tölteni megint, amikor már fizetősek, akkor fizetnem kellene?

(#1825) Tomeewap


Tomeewap
tag

Hja igen. Egy emailt azért dobok a boltnak, hátha mondanak valami hasznosat. Ha nem, akkor veszek rá egy fóliát.

Csak azért furcsa, mert van egy iPhone 4-em is, amit fél éven át fólia nélkül használtam, és még mindig karcmentes. (Pedig nem kímélem).

(#1826) xnace válasza ladlac (#1824) üzenetére


xnace
őstag

Ingyenesen fog később is frissülni.

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1827) ladlac válasza xnace (#1826) üzenetére


ladlac
tag

De ha most letöltöm, holnap letörlöm, majd két hónap múlva, mikor már nem akciós, mégis kellene? Akkor emlékezni fog rá, hogy én ezt anno ingyenes akció keretében szereztem be? :)

(#1828) vtechun válasza ladlac (#1827) üzenetére


vtechun
veterán

persze, amit egyszer letöltessz, az a tied lesz mindig

(#1829) erdoke válasza ladlac (#1827) üzenetére


erdoke
titán

Én nagyon gyakran mar letöltés közben törlöm az alkalmazásokat, csak azért indítom el, mert ritkán, vagy akkor először ingyenes, és látok benne némi fantáziát. Magyarul csak azért, hogy meglegyen... ;)

A legjobb aláírás a héten

(#1830) Domxc


Domxc
senior tag

Tudnatok irni par oldalt ahonnan le tudok tolteni hasznos appokat/ jo jatekokat? Reg volt ios-em, az oldalakat mar elfelejtettem. :(

Egyet ismerek, ezt látogasd meg légy szíves![link]

[ Módosította: philoxenia ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#1831) Kommy válasza Domxc (#1830) üzenetére


Kommy
veterán

Itunes-ban az itunes store a te embered más néven appstore.

(#1832) Domxc válasza Kommy (#1831) üzenetére


Domxc
senior tag

En fogalmaztam rosszul. Par oldalt ahol ajanlanak hasznos appokat, jatekokat, amiket a storebol elerhetoek.(lehetoleg nem fizetosek) Mint pl. a Napiapp, csak en ott nem talaltam sok dolgot.
Srry, kicsit faradt vagyok.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#1833) Kommy válasza Domxc (#1832) üzenetére


Kommy
veterán

iphoneclub.hu
appshopper.com (ebből van program is, igaz angol), tudsz beállítani figyelmeztetéseket, hogy pl ingyens lesz a program akkor jelez és meg tudod venni ingyen.
napiapp.com
napiapp.hu

(#1834) Domxc válasza Kommy (#1833) üzenetére


Domxc
senior tag

Koszi.

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#1835) ladlac


ladlac
tag

Miért van az, hogy a twitter app nem küld értesítéseket? Beállítások/Értesítések/Twitter menüpontban az Értesítési központ aktív, Megjelenítés - 5 előző elem, Jelzés stílusa - Szalaghird., Jelzés-alkalmazásikon, Hangok és a Megjel. zárolásnál is aktív.

Ha belépek magába a twitter appba, akkor frissít egyből. Állandóan wifin vagyok, mail beállításoknál még beállítottam egy 15 perces push-t is, de semmi. Hol és mit kellene még beállítani?

(#1836) Kommy válasza ladlac (#1835) üzenetére


Kommy
veterán

én úgy tudom csak mention-nál van notification, ha másnál nincs

(#1837) manchester85 válasza erdoke (#1829) üzenetére


manchester85
addikt

Azért ezt ne vedd készpénznek. Én 2 éve egy egynyelvű programot vettem meg 80 centért karácsonyi leárazás keretében 20 euró helyett. Pár héttel később már nem volt fenn a program... Fenn volt egy másik, hasonló, ugyanazon a néven, így ha nem lett volna feltelepítve az iPhone-omra, rá se jövök, hogy nem u.a. Többször megfogadtam, hogy minden program, ami fontos, azt gépen iTunes-ba is letöltöm.

i6 Silver

(#1838) Domxc


Domxc
senior tag

Vettem egy handcandy tokot az iPad 2om melle. Talan o volt a legracionalisabb valasztas, mindenkinek ajanlani tudom, osszvissz 12k volt.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#1839) xnace


xnace
őstag

Gondolt ma egyet az iTunes, és zárolt 32.500 Forintot a számlámon. Remélem, visszakapom. :W

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1840) icecave válasza xnace (#1839) üzenetére


icecave
nagyúr

Hacsak nem vásároltál ennyi értékben, nem zárolhatta. Ha meg vásároltál, minden vásárlást zárol, pár munkanap, mire a tényleges levonás megtörténik.

(#1841) xnace válasza icecave (#1840) üzenetére


xnace
őstag

Nem vettem semmit már két hete. Nem is vettem volna észre, csak jött az SMS a bankomtól.

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1842) icecave válasza xnace (#1841) üzenetére


icecave
nagyúr

A netbankon meg tudod nézni? Ott pontosan kiderül, mikor mit zároltak, én már az sms-ek alapján nem itélek... Főleg,hogy ugyanaz a szöveg fogad tényleges fizetéskor, és zároláskor is. Szóval 2szer kapok sms-t, ugyanazzal a szöveggel, mikor vásárolok, egyből, meg pár nap múlva, és így az egész úgy jön le, mintha kétszer vontak volna le.

(#1843) xnace válasza icecave (#1842) üzenetére


xnace
őstag

Megnéztem. Semmi értelmes nincs itt sem. iTunes, a címük, és az összeg.

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1844) icecave válasza xnace (#1843) üzenetére


icecave
nagyúr

Szép... akkor most örülök,hogy a Cib külön netkártyát ad... így mindig csak minimális összeget tartok rajta pluszban ahhoz képest, amennyit költök. Szóval nem történhet ilyen.
Hacsak nem vett valaki az accoddal valamit, én a helyedben átnézném a purchased fület iTunes/Appstore-ban.

(#1845) Kommy válasza xnace (#1843) üzenetére


Kommy
veterán

iTunes-t indítsd el, és a Store menüpontban nyomjál rá a View My Accountra, jelenkezz be, és nyomjál rá a Purchase History részbe a see all gombra és nézd meg mik voltak az utolsó vásárlásaid.

Itt csak a téynleges vásárlások látszanak árral együtt, azingyenes appokat is látod.

[ Szerkesztve ]

(#1846) xnace válasza icecave (#1844) üzenetére


xnace
őstag

Az volt az első dolgom. Az MC3 az utolsó, amit én magam vettem meg 2 hete. Melleseleg nagyon jó játék :)

Kommy

Ugyanez hozzád is szólt. :R

Még nem csinálok balhét, de ha nem kapom vissza 5 munkanapon belül, akkor csúnya levelet fognak kapni screenshotokkal. :W

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#1847) icecave válasza xnace (#1846) üzenetére


icecave
nagyúr

Akkor Apple Supportnak levél, printscreenekkel, minden adattal...

(#1848) engusz válasza xnace (#1839) üzenetére


engusz
veterán

Egyszeri hozzajarulas az uj Apple szekhaz megepitesehez. :D

Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.

(#1849) gergo0328


gergo0328
senior tag

melyek azok a programok amikkel a gépet tudom irányítani. Van a TeamViewer, de úgy tudom van még másik is ami sokkal gyorsabb.

(#1850) Kommy válasza gergo0328 (#1849) üzenetére


Kommy
veterán

pl.: logmein

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.