Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#84324) Jahno


Jahno
őstag

Jelentem sikerült egy kiscsoportos (6 fő) fotós sétát letolni Koppenhágában. Kora reggeli repülővel mentünk. Nyilván nem itt születik meg életünk képe, de teljesen jól el voltunk, ittunk eredeti drága dán sört, rácsodálkoztunk mindenre, este jöttünk. Mindent is leképeztünk, ahogy kell :C


Volt pár turistás és művészülős kép, evvan:


Utána most Pesten csatlakoztam a Scott Kelby-féle fotós sétákhoz. Ahova nem jött el a szervező és egy helyi srác esett be rajtam kívül, meg egy amerikai figura. Utóbbi elég jó arc volt, egyből röhögtünk mindenen, első 100 méter után közölte, hogy az sem baj ha nem sétálunk és egy kocsmában kötünk ki. Csomó dolgot tudott a magyar fotósokról meg mindenről, csaj lestem. 1965ben végezte a művészeti sulit, reklám cége volt de megunta és most utazik. Éppen Rigából jött, 5 nap Pest, utána Berlin, London, miazmás, jó 1 hónapos kerülő Európában.

Pécsen szerveztek még hasonlót, ha az össze részvételt nézem, akkor haverral ketten 28.6%-át tettük ki a helyi létszámnak, szóval nem volt túl nagy az érdeklődés. Mi tudtuk, hogy ha senki nem jön, akkor is jól el leszünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.