Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6542) ffodi


ffodi
veterán

Elnézve a teszteket, azt kell hogy mondjam, nem sikerültek rosszul ezek az új nvidia vgak. Ha ez most újdonság lenne, azt mondanám hűűha, nem rossz. Viszont vannak tények, amikkel mindenki tisztában van. Több mint fél év kellett mire megjelentek a radeonok után, így is +~150W-al többet fogyaszt a gtx480 mint egy 5870, melegszik mint az állat, és mire ideér kis hazánkba lesz kb 130-140k az ára. Biztos vagyok benne, hogy sokan megveszik majd, mert elvégre nem egy rossz kártya, és a tesztek alapján egész jól tuningolható, szóval van benne tartalék, és sok helyen veri az 5870-et, főleg Unigine Heaven-ben(mondjuk azt ne felejtsük el, ha a radeonon bekapcsoljuk a replicationt akkor +10%, és így mindjárt kisebb az előny).

Másrészt nagy előnye, csak ott van a geforce-oknak ami Nvidia sponzorált játék. :U
Illetve az is érdekes, hogy a külföldi tesztek között néhol elég nagy eltérések vannak. Kiváncsi leszek majd a PH-s tesztre. :))

tome.jr:

Itt elsősorban nem azzal van a baj, hogy sokat fogyaszt a gtx, hanem azzal, hogy a Redeonhoz képest fogyaszt sokat. És ha valaki józan ésszel mérlegeli a helyzetet, akkor inkább vesz egy vga-t ami ugyan kb 10%-al lassab, de majd' fele annyit fogyaszt, és 30-40k-val olcsóbb. Tudom vannak elvetemült Blood Steve-ek akik mindenbe belesz@rnak, és annyi pénzük van mint a szemét, nekik nem számit. De én jelen pillanatban nem cserélném le az 5870-emet egy GTX-re. :N

[ Szerkesztve ]

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.