Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#2901) Duree válasza kosarob8 (#2898) üzenetére


Duree
veterán

Ez egyértelmüen VGA kártya hiba.Nálam az utóbbi idöben 4 ilyen gép járt ezzel a hibával.

duree54

(#2902) Thunderzolee

Üdv!

Amilo Pi 1505 notebook problémám van.
Nem lehet rá telepíteni rendszert.
Egy évig működött, aztán a gari lejárta után félretették, mert nem lehetett hazsnálni többet a gépet.

Ha kiszerelem belőle a merevlemezt, akkor elindul a telepítő, vagy ha olyan lemezt teszek bele, amin egy lemezről futó XP van (Preinstall Edition), akkor az szépen betölt, és fut a lemezről, a noti tökéletesen használható.
De ha visszarakom a merevlemezt, akkor bekapcsolás után megáll.
BIOS-ba be tudok lépni, a BIOS látja is a merevlemezt, de nem tud rá se telepíteni, se a rajta levő rendszer nem indul el, se tovább nem megy, ha a BIOS beállításokból F10-el kilépek.

A merevlemez asztali gépben használva tökéletesen működik.

Kipróbáltam, h egy másik, illetve egy harmadik 2.5"-os merevlemezt tettem a notiba, (másik notiból, ill. külső winchesterből), de azokkal is ugyanez volt a helyzet.

Tehát nem a merevlemez a rossz.

A CD/DVD egység is tökéletesen működik.

Amire tippelek, h az alaplapon a déli híd chip halhatott meg? Illetve ott a SATA csatinál valami? Vagy mi lehet a rossz?

Van hozzá épp egy alaplap a Vaterán (sajnos itt az aprókban nem láttam), esetleg megvenném hozzá, de csak akkor, ha tutira alaplapcserés, és nem is javítható. :F

Ötletek esetleg? :F

Még arra gondoltam, h USB-re kéne rendszert tenni, és arról használni a gépet, úgyis főleg csak neteztek vele, de egyrészt nem tudom, az USB-s megoldás mennyire használható (lassú/gyors :F ), másrészt elkezdtem Googlezni, h hogy is kell USB-re feltenni, és hát asszem nem találtam olyan leírást ami aktív linkeket tartalmazott volna, így nem fogok belevágni.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2903) spieler válasza kosarob8 (#2898) üzenetére


spieler
csendes tag

Szia!

Vegyél bele egy új (!) mxm kártyát, garanciával. A bontott kártyák alacsonyabb ára ugyan csábító, de ha nem akarsz csalódni, akkor kerüld el őket.

(#2904) Blip


Blip
csendes tag

Sziasztok!

Egy Toshiba Satellite A300-21C tápja tönkrement. Kérdésem, hogy mindegy-e, hogy milyen tápegységet használ hozzá az ember. Mert a gyári alkatrész 30 ezer lenne, míg 5 ezerért is vannak univerzális laptop-tápegységek. De nyilván ha az utóbbi nem passzol hozzá vagy tönkreteszi az aksit stb, akkor az nem kell.

Szóval, Milyen tápot érdemes venni?

(#2905) NEMO1968 válasza Blip (#2904) üzenetére


NEMO1968
őstag

Szia!
Kicsit hosszú lesz a válasz,bocs.
Bizonyos határok között mind1,milyet használsz.
DE!!!!
Először is nézd+ a gépeden,vagy a régi tápon,milyen Feszültség(V) és amper(A)értékek vannak +adva.
Feszültségre mindenképp olyat keress,ami tudja pontosan azt a feszkót,ami a gépedre van írva.Ez nem tanácsos hogy kevesebb,vagy több legyen.
Ha kevesebb,előfordulhat,hogy leterheled a gépet,és 1szer csak kikapcsol.
Ha több,akkor a masina töltésvezérlő része melegszik jobban,és ez sem egészséges.
Az amper érték lehet több,abból nincs gond,sőt még jobb is,mert nem melegszik annyira a tápod.
Viszont ha kevesebb a géped minimális igényénél,ami rá van írva,akkor túlterheled,és akár el is füstölhet a szép új adaptered.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#2906) hkari


hkari
őstag

Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne,hogy anyám ügyesen leöntötte a laptopját. Utána kikapcsolt,és kivette az akksit. Ma nagyjából szétszedtem,de semmi nyoma folyadéknak benne. Ezért bedugtam. Azt csinálja,hogy hálózatról felpörög a venti,de nincs kép. Biosig nem jut el szerintem,mert nem adja ki a cd-tálcát,és semmire sem reagál. Akksiról csak úgy indul,ha folyamatosan nyomom a bekapcsoló gombot. Akkor ugyan ez van szintén. Próbáltam más rammal ,és vinyóval ,de úgy is ugyan ez a baja. Van valami ötletetek?

Amúgy a típusa Acer 2492.

(#2907) hkari


hkari
őstag

Hopsz 2szer ment. Sorry

[ Szerkesztve ]

(#2908) Atos23


Atos23
senior tag

Ismertek olyan üzletet vagy nagykert, aki valóban nagy (nagyon nagy) azonnali raktárkészleten tart utángyártott de MEGBÍZHATÓ noti akkukat? (Esetleg max 1-2 napos szállítás)

Előfordul, hogy SOS, egy napon belül kell nekem ugy notiakku, de már elegem van az 1
hét -1 hónap várakozási időből, és hogy az akkuk 80-90%-át vissza kell vinni hiba okán. :D

Felújítás most ebben az esetben nem érdekel :R

(#2909) Atos23 válasza Blip (#2904) üzenetére


Atos23
senior tag

Vegyél egy eredetit használtan PH-n, vagy Vaterán, pl. találsz Toshiba töltőt 5-10 K körül, ( nálam is van).

Az utángyártott csatija szét fog menni, elolvad, eltörik, leesik, elveszik, stb. Legalábbis az 5.000 Forintos vicc kategória amit említettél, biztosan. A tisztességes utángyártott 10K-tól indul.

Amúgy nem tudom melyik lehúzó rablóbanda garázsbolt mondott neked 30K-t eredeti Toshiba töltőre, én a Technotrade-től 12-15K-ért veszem számlával, 1 év garral.

[ Szerkesztve ]

(#2910) Atos23 válasza hkari (#2906) üzenetére


Atos23
senior tag

Sajnos ez a leöntéses téma az a fajta noti alaplap hiba, amit nem szívesen vállal el senki. Minden bizonnyal kuka a gép.

Még annyit próbálj meg, hogy a BGA Chipek alá csinálj erős légmozgást egy ventillátorral, vagy hajszárítóval, hátha kitolja a chip alá esetlegesen befolyt folyadékot, majd mehet neki egy CMOS reset.

Ha azután sem indul, akkor kapa van.

(#2911) hkari válasza Atos23 (#2910) üzenetére


hkari
őstag

Okés. Köszi,megpróbálom. Nem tudod ,hol lehet az elem ebben a típusban? :B

(#2912) Atos23 válasza hkari (#2911) üzenetére


Atos23
senior tag

Akkor mégsem szedted szét :)

Ram foglalatok mellett, vagy a Touchpad alatt. Szét kell hozzá szedni fullosan, az utolsó csavarig.

(#2913) hkari válasza Atos23 (#2912) üzenetére


hkari
őstag

Én csak az alját szedtem le,és kiszedtem belőle mindent,amit tudtam. Jól eldugták azt az elemet :(( Keresek akkor valami leírást, remélem azzal menni fog.

(#2914) Blip válasza Atos23 (#2909) üzenetére


Blip
csendes tag

Köszi a válaszokat!

A 30K-t már nem találom újra, hogy hol láttam, de valahogy a Toshiba honlapján keresztül jutottam oda. De akkor ezek jók és reálisak 10 ezerért?

http://www.laptopalkatreszek.hu/toshiba/satellite_a300/3732
http://www.laptopalkatreszek.hu/toshiba/satellite_a300/8263

(Hogy pontosan melyik teljesítménye passzol, azt most nem látom, nem az enyém a gép.)

(#2915) Atos23 válasza Blip (#2914) üzenetére


Atos23
senior tag

Teljesen jók, nem is szabad többet adni érte, de nem szabad ugy-t sem venni :)

(#2916) Atos23 válasza Blip (#2914) üzenetére


Atos23
senior tag

Persze ilyen árkülönbség mellett vedd a nagyobbat, elektronikában hosszabb életű lesz, és általában a kábelei is vastagabbak, nehezen törik meg.

(#2917) Duree válasza Atos23 (#2908) üzenetére


Duree
veterán

öket keresd meg nagyon korrekt cég hatalmas választékkal,szinte mindenhez van akkujuk 1 év garanciával.Egyébként csinálnak akku felújítást is

[ Szerkesztve ]

duree54

(#2918) hkari válasza Atos23 (#2912) üzenetére


hkari
őstag

Nah egy szolid 2 óra alatt szétszedtem ma teljesen.... Meg is találtam a nyálkás folyadékféleséget benne. Benzinnel kipucoltam,és nem is értem hogy,de elindult :D Eléggé meglepődtem. Viszont néha magától kikapcsol. Így is újjat kell venni,de legalább van némi sikerélményem :DD

(#2919) Atos23 válasza hkari (#2918) üzenetére


Atos23
senior tag

;) :C

(#2920) iwen


iwen
csendes tag

Sziasztok!

Kevesebb, mint 2 hete vásárolt notebookkal van problémám. Egyszer csak elkezd zúgni és befagy a képernyő. Egér nem megy, alt+ctrl+del nem segít és elég hangosan zúg. Csak a power gomb 5 másodperces lenyomása segít. Újraindításkor pedig megkérdezi, hogy milyen módban szeretném elindítani a gépet (csökkentett/normál mód stb). Először egy hete csinálta először. Azóta 3-4 ilyen akció volt. Általában winamp+chrome+autocad civil3d fut ilyenkor a gépen. Ma már olyat is csinált, hogy csak 1-2 másodpercig zúgott, utána meg ment minden ugyan úgy rendesen.

Mit tanácsoltok? Vigyem vissza? Szoftver vagy hardver probléma? Még természetesen érvényes rá a garancia.

Gép típusa: TOSHIBA Satellite Pro C650 13E

A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!

réka.

(#2921) Atos23 válasza iwen (#2920) üzenetére


Atos23
senior tag

Mi zúg? Hangszóró? Ventillátor? A töltő? Az ODD? A füled? Nagyfrekvenciás zaj? :U

Szerintem vidd vissza a kiskerbe, mert úgy érzem ezt ennyi kevéske háttér információból nem fogjuk tudni kellően gyorsan orvosolni :)

(#2922) iwen válasza Atos23 (#2921) üzenetére


iwen
csendes tag

Hát, hogy őszinte legyek fogalmam sincs, hogy mi zúg. Nem hiszem, hogy a hangszóró zúg, a töltőt sem hiszem. Nem tudom mi az az ODD, bocsi. Lehet, hogy a ventillátor. A nagyfrenkvenciás zajt sem vágom :/

(#2923) hobbiletolto


hobbiletolto
tag

Sziasztok!

Egy HP ProBook 4720s -géppel lenne problémám. Alapból 4részre van osztva a winchestere. 20GB rendszer partíció amin linux volt (win7 64bitest telepítettem utólag, de nem ide), 7,5 és 2,9 GBos partíciók amiken nincs szabad terület (fogalmam nincs mit tartalmaznak ezek de nem akartam bántani őket) illetve van a maradék.

Amire nekem szükségem volna egy 100Gbos rendszer partíció és egy másik a maradékból az adatoknak.

A problémám: A 20Bos partíciót ami alapból megvolt nem tudom sem törölni, sem hozzáadni a nagyobb részhez de még csak fel sem ismerik a fájlekezeő programok, így használni sem tudom. Azt írja rá hogy unallocated. Próbáltam a Win7 telepítője segítségével és Partiton magic programmal is.

Ha a nagy részt kettéválasztom, 100Gb és maradékra akkor pedig ott a 100GB használható, felment rá a rendszer, de a maradék szintén unallocated lett. Eleve nem látja az intéző sem.
Az unallocated partíciókkal pedig nem tudom mit kell kezdeni. Nem tudom, hogy formázhatnám őket, hogy elérhetőek legyenek. Se a win7 telepítő sem a partition magic nem tudja megcsinálni, nem elérhetőek azok a lehetőségek. Ellenben a kettéosztott nagy partíció területét vissza tudom adni a 100GBoshoz nagy egésznek. Csak h. nekem nem így kéne...

Ez az első alakalom, hogy notebookra telepítek valamit és az első alkalom, hogy win7el foglalkozom, így valószínűleg amatőr dolgokra nem jövök rá. Mivel nem az enyém a gép, így nem tudok vele végtelen ideig foglalkozni, ezért kérnék gyors segítséget ha lehet.
Előre is köszönöm!

(#2924) chromic


chromic
csendes tag

sziasztok,

barátnőm notebookja egyik napról a másikra elromlott. Bekapcsoláskor a kép totál sötét, két halványfekete függőleges csík látható a képernyő jobb szélén. A rendszer töltődése nem folytatódik, de nem kapcsol ki a gép.
Monitorra rádugva semmi nem történik. Feltételezem ezért nem képernyő hiba, de akkor mi?

A gép ASUS F3Tseries, nVidia GeForceGo 7300 videókártyával.

Amennyiben VGA-hiba, akkor cserélhető vajon? Ha pedig alaplapi, akkor kuka?

[ Szerkesztve ]

(#2925) Shurycen


Shurycen
tag

Sziasztok!

Segítsetek kérlek, került hozzám egy laptop és az a baj vele hogy a qwerty feletti számsor helyett a speckó karaktereket írja a gép.. mi lehet a bibi?

(#2926) hobbiletolto válasza hobbiletolto (#2923) üzenetére


hobbiletolto
tag

Sikerült megoldanom LiveCds particio programmal.

(#2927) alienpapa


alienpapa
senior tag

Sziasztok!
Vettem ma egy notebookot, volt rajta valami linux, grafikus felület nélkül. Fel akartam telepíteni a win7et rá, a telepítőben töröltem a régi (gondolom linuxos) partíciókat, csináltam újakat. A windows fájlokat felmásolja de a második résznél, ami a win-fájlok kibontása 0%-on megáll és nem megy tovább 20 perc alatt se. Nézek magam elé.... f@sza....

Elővettem két régebbi win-xp cd-t. Mindkettőt elkezdi telepíteni, majd azelőtt a lépés előtt, ahol lehet partíciót formázni mind a kettő kilép kék képernyővel. Ezt írja: Távolítsa el az újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket, ellenőrízzem h megfelelően vannak e konfigurálva a merevlemezek. TKO ... Nincs is a laptopon semmi, fél órája partícionáltam újra akkor mi a f@szomat ellenőrízzek rajta?

CD kivesz, gép indít vinyóról és meglepődtem. Bejön valami, nem tudom mi lehet. GNU GRUB version 0.97 ez van írva a legfelső sorba. Aztán egy grub> és kapok egy villogó kurzort.

Szerintem a win7 telepítő nem formázta jól le a vinyót és fentmaradt valami a linuxos cuccból ami összeakad a win telepítőkkel. Szerintetek? Előre is köszi a segítséget.

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#2928) drk88 válasza alienpapa (#2927) üzenetére


drk88
senior tag

az xp azért nem kezdi el a telepítést mert hiányzik neki a achi sata driver a telepítő lemezről azt manuálisan kell hozzá adni a telepítő lemezhez vagy kis floppyról lehet be tölteni az elsőt ajánlom

[link]

A win7 sokat szokott állni 0%-n és egyszer csak megindul bár nem tudom h 20 perc reális e :D lehet h fent maradt a linux a bootmanager progija vagy fene tudja, de sztem próbáld meg újra a win7-t várjál többet kicsivel.

(#2929) NEMO1968 válasza alienpapa (#2927) üzenetére


NEMO1968
őstag

Szia!
Próbáld + kivenni a vinyót,és ha van rá lehetőséged ,USB-s házban külső vinyóként formázd 1 másik gépen valahol.
Nekem 1szer 1 túl nagy méretű vinyót kellett így formáznom és 2felé osztanom.
Bejött.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#2930) fry74


fry74
csendes tag

Sziasztok!Van egy Fujitsu Amilo A1645-s laptopom.
Bekapcsol,venti pörög,de kép nincs,van amikor csak úgy áll le,ha kiveszem az akkut,de általában a bekapcs gombbal kikapcsolható.
BGA lehet a ludas?

Másik gépem egy Gericom Supersonic Force 17120 ezen csak egy kék led világít,de mást nem csinál.Van valami ötlet?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fry74

(#2931) alienpapa válasza drk88 (#2928) üzenetére


alienpapa
senior tag

Biztos h fent maradt a linux bootmanagere. Amikor a gép a winchesterről bootol ezt jöne be:

Ezt h lehet leszedni?

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#2932) alienpapa válasza drk88 (#2928) üzenetére


alienpapa
senior tag

Na sikerült végre leszednem a grub-ot. Elindítottam megint a win7 telepítőt, eddig 20 perce áll, de várok még. Az nem lehet h ennek is hiányzik az achi driver?

Nemo1968: Nem akarok kivenni a vinyót mer elvesztenéma a garanciát. :(

[ Szerkesztve ]

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#2933) drk88 válasza alienpapa (#2932) üzenetére


drk88
senior tag

egyedül xp-hez kell az a sata driver vista/win7-be már benne van!

(#2934) sbazsi


sbazsi
veterán

tud vki olcsó, megbízható szervizest? ventit kéne cserélni...

(#2935) NEMO1968 válasza alienpapa (#2932) üzenetére


NEMO1968
őstag

JA!
Azt nem írtad,hogy ennyire új a masina :D.
Bocs.
Az a pár sor,hogy "vettem ma egy laptopot" :D

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#2936) netzoli válasza Thunderzolee (#2902) üzenetére


netzoli
tag

Írtad, hogy a dvd működik rendesen. Talán tehetnél egy próbát egy ilyen beépítő kerettel amibe az odd helyére lehet berakni hdd-t. Nekem nagyon bevált lehet róla bootolni is stb. Így néz ki.
http://img508.imageshack.us/img508/3853/p1030885k.jpg

[ Szerkesztve ]

Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<

(#2937) tzatzikiii


tzatzikiii
tag

Sziasztok!

Itt is elsirom a problemam, bar mar az Acer topicba is megirtam:
Van sajnos egy kis gondom a par honapos Acer Aspire 5745G-mmel: a mai napon egy restart utan a starting Windows felrattol kezdve a ventillator maximum sebessegen kezdett el porogni. Everest szerint mindekozben a proci homerseklete nem ment 40°C fole, es kb 25%-os terheltsegen volt. A homerseklet megfelel az elvarasaimnak, a 25%-os terheles talan amiatt volt, hogy boot utan voltam. Mivel nem indult el a virusirtom, abban remenykedtem, hogy talan virus. Csokkentett modban ujraindultam (ott is eszmeletlenul tekert a ventilator), de sajnos ott se tudtam elinditani a viruskergetot, igy ugy dontottem, ujrarakom a rendszert. Sajnos emellett meg azt is tapasztaltam, hogy nagyon nehezen kapcsol ki a gep: kilep a windowsbol, majd sokaig vilagit a bekapcsologomb ledje, mintha varna valamire, aztan kialszik.
Most ujratelepitettem a recovery diskekkel, es ugyanez maradt, bar meg nem huzta le a WU a drivereket, azt meg megvarom.
Szerintetek mi lehet a baj? Alaplap, es kuldjem Brnoba? Vagy probaljak meg BIOSt frissiteni? Meg sose csinaltam eletemben, kicsit tartok tole.

(Ami kizarhato: porosodas, tulmelegedes)

(#2938) Atos23 válasza tzatzikiii (#2937) üzenetére


Atos23
senior tag

Szerintem csomagolhatod :)

(#2939) Atos23 válasza netzoli (#2936) üzenetére


Atos23
senior tag

Lehetett kapni ilyen keretet SATA HDD - IDE DVD csatival az alaplap felé? Nyilván az már átalakító elektronikás, nem megy olyan jó hatásfokkal, de érdekel :)

(#2940) Atos23 válasza sbazsi (#2934) üzenetére


Atos23
senior tag

Ventit megvetted már? Ha nem, vegyél újat, ezen nem szabad spórolni, sztem teljesen mindegy hogy 5K használtan, vagy 8K újonnan... :U

(#2941) tzatzikiii válasza Atos23 (#2938) üzenetére


tzatzikiii
tag

Hja, a franc essen bele, mar varom a futart... :(
Nem vallaltam be vegul a bios frissitest, mert nem vagyok benne rutinos, es mert az Acer honlaprol letoltott biost tartalmazo zip-ben nem volt windows alatt futo utility (winphlash), DOS-lemezt pedig nem akartam irni, mert sose csinaltam meg, es nem az elsodleges gepemen akarok kiserletezgetni. Raadasul, ahogy utanaolvastam, az Acer altal ajanlott winphlash sokaknak gondot okozott 64 bites win 7 alatt, igy vegkepp elbatortalanodtam egy olyan kiserlettol, ami nem biztos, hogy megoldana a helyzetet.

Atos, szerinted mi okozhatja ezt a ventillator porgest? Tegnap este azt hittem, hogy windows-zal kapcsolatos, mert mindig a betoltodesekor bogott fel eloszor a ventillator, de aztan egyszer beleptem a BIOSba, megnezni, hogy nincs-e valami elallitva, es akkor jottem ra, hogy ott is beindul 30-40 mp mulva, szoval OS fuggetlen.
Eros a sejtesem, hogy alaplapcsere lesz. :(((

(#2942) PHtornya


PHtornya
csendes tag

Sziasztok van egy Acer Travelmate 4101 notim az a baj vele hogy elindulás utána szép lassan elkezd belassulni , majd lefagy vinyó 98%-os mi lehet a baj ?

(#2943) Atos23 válasza PHtornya (#2942) üzenetére


Atos23
senior tag

Ventillátor portalanítás, és hűtőpasztázás megvolt?

(#2944) b05styp


b05styp
tag

Itt egy kérdés mára:

Hogy tudod kiszedni a jack dugó maradékot a dugaljból amibe beletörte a szobatársad és csak 3mm-es darabja van bent jó mélyen ... ? pillanatragasztós megoldás meg tű nem vált be.. javaslatok?

:)

(#2945) NEMO1968 válasza b05styp (#2944) üzenetére


NEMO1968
őstag

Laza?
Zörög esetleg,ha finoman rázogatod?
Lehet hogy kiesik magától.
Jó erős mágnes(pl.vinyóból kiszedett,vagy hasonló)lehet hogy kirántja.
Több ötletem nincs.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#2946) netzoli válasza Atos23 (#2939) üzenetére


netzoli
tag

Igen létezik. IDE-IDE, SATA-IDE, SATA-SATA.

Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<

(#2947) Atos23 válasza b05styp (#2944) üzenetére


Atos23
senior tag

Így: Szobatársad felképeled, elviszed szervizbe a notit jack cserére (mert jó eséllyel kitágította az aljzatot), aminek a díját ő állja. :) Legalábbis én ezt tenném.

(#2948) dolezsal


dolezsal
tag

Sziasztok!

Van egy HP dv5-1199eh laptopom és a következő hibát észleltem rajta. Néha elkezdenek ilyen nagyon vékony csikok megjelenni, esetleg rohangászni fel le a kijelzőmön, de ha hozzáérek rögtön elmulik. Néha más pozicioban is ujrakezdi. Lehet ezzel valamit kezdeni? Kell aggodnom miatta?

Köszi a válaszokat!

(#2949) NEMO1968 válasza dolezsal (#2948) üzenetére


NEMO1968
őstag

Szia!
Igen,kell aggódnod miatta,de nem nagyon =re.
Dugj rá 1 külső monitort.
Ha ott is jelentkeznek a csíkok,akkor valeszeg vidkari hiba,akkor kezdhetsz nagyon aggódni.
Ha úgy jó,akkor valszeg csak a szalagkábeled kontakthibás,és akkor nem kell olyan nagyon aggódnod,annak a javítása nem olyan nagy érvágás.

Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.

(#2950) mozesgy


mozesgy
tag

Sziasztok.

Tosiba portege 3000-es gépen milyen módon lehet rendszert telepíteni??
Jelenleg iszonyat lassú, és megkértek rá, hogy próbáljam meg, mert eddig senkinek nem sikerült.
Még nincsen nálam, mert amíg nem tudom milyen módon lehetne kivitelezni, addig el sem hozom.

Köszi.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.