Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89901) hermandani


hermandani
tag

Sziasztok!

Ma kötöttem a Yettel-nél tv csomagot.
Telefonon megy oké, de okos tv-n (Samsung) hogyan tudok tv-t nézni?

Köszönöm :R

(#89902) MadMancs válasza Orgi (#89897) üzenetére


MadMancs
veterán

Többieket annyival egészíteném ki, ha új telóba sim átrakva 1 percet se volt ténylegesen VoLTE, akkor nem szolgáltatói engedélyezés/nem engedélyezés hiba. Ha nem támogatott telóba kerül sim, akkor is működik pár napot/hetet amíg a rendszer le nem tiltja VoLTE szolgáltatást. Feltéve ha a teló valóban tudja Yettel hálón.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#89903) szaboi6512 válasza hermandani (#89901) üzenetére


szaboi6512
őstag

Egyelőre esélytelen, nincs hozzá app.
Még Telenor volt addig volt hozzá....

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#89904) hermandani válasza szaboi6512 (#89903) üzenetére


hermandani
tag

Tehát a tv-men nem tudok tv adást nézni? :Y
Mindjárt elsírom magam...

Tv böngészőjéből lehet menne, de azzal nem fogok "szenvedni".

(#89905) donjohnson válasza hermandani (#89901) üzenetére


donjohnson
addikt

vegyél egy android-os tv box-ot vagy chromecast stick-et vagy laptop-ot hdmi-vel.

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#89906) tomp válasza MadMancs (#89902) üzenetére


tomp
félisten

Le nem tiltja egy nem létező lista alapján. :DDD
Ami fent van az oldalukon az csak egy régi tájékoztató...
Amúgy szerintem csak azokat a telefonokat tiltják amelyekkel már volt igazolt hiba.
Pl OnePlus-al nem volt soha telefon eredetű VoLTE hiba. Nem is tiltják le egyik modellt sem.

(#89907) Fecó88 válasza hermandani (#89904) üzenetére


Fecó88
tag

Képernyő tükrözésel tudod nézni

Ipone13 Samsung Galaxy A22 5g Samsung galaxy tab s6

(#89908) 4Grider válasza hermandani (#89901) üzenetére


4Grider
nagyúr

Tedd okosabbá a tv-det valami androidos box-al, vagy chromecast-al. A tv fejlesztése nélkül csak az erőforrásigényes képernyőtükrözés marad.

(#89909) Landsmann válasza tomp (#89906) üzenetére


Landsmann
addikt

Nekem egyszer úgy ment a levesbe a VoLTE engedélyezése, hogy próbából az egyik SIM-et kivettem a Redmi 6-ból. Helyére tettem egy Vodafone-ost. Talán 2-3 percig lehetett benne. Aztán vissza raktam az eredeti helyére a SIM-et és már le is kapták róla, pedig nem volt másik telefonba berakva. És tényleg le volt tiltva, mert akkor még a Mytelenor oldalon ez is fent volt. Harmadik ügyintézővel tudtam visszakapcsoltatni. :) De szerintem manapság már nem veszik olyan szigorúan. Ha egyszer sikerül kikönyörögni a bekapcsolást, vagy támo9gatott készülék lévén bekapcsolódik automatikusan, aztán már nem veszik vissza akkor sem, ha nem támogatott készülékbe kerül. Annak idején bekapcsoltattam az egyik kártyás előfizetésre. Kb 1 évig volt 3G képes készülékben. Aztán mikor ezt a kis ZTE telefont feláldoztam a készülékcsere oltárán, a SIm kártyát berakva az új telefonba, akkor is ott vírított a VoLTE kijelzés.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#89910) MadMancs válasza tomp (#89906) üzenetére


MadMancs
veterán

Van listájuk, csak nem publikus. :)
Mikor én bekapcsoltattam csekkolta adatbázisukban hogy támogatott készülék e. Kb 1 éve. Rendszer általi tiltásról nincs tapasztalatom, de itt a topikban volt már sok tapasztalat hogy bizony ha nem támogatott készülékbe kerül sim, akkor idővel VoLTE megy a levesbe.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#89911) tomp válasza MadMancs (#89910) üzenetére


tomp
félisten

Ha nem támogatottban van, megy a levesbe. OnePlus 5 óta aktív a VoLTE! Azóta abban a telefonban egy másik előfizetés van. Azon sem lett tiltva. Ezek szerint a mókolt VoLTE-t a Yettel elfogadja mint támogatott megoldás? Érdekes lenne. Szimplán nincs a problémás listán így nincs okuk tiltani.

(#89912) #76055552


#76055552
törölt tag

(#89913) tomp válasza #76055552 (#89912) üzenetére


tomp
félisten

Felőlem emelkedhet a havidíj mivel azt látom, hogy a mozgási területemen gőzerővel fejlesztenek. Az meg nincs ingyen nekik sem.

(#89914) gabor9991 válasza #76055552 (#89912) üzenetére


gabor9991
őstag

Elkezdenek versenyezni az előfizetőkért a többi szolgáltatóval, bevezetnek új tarifákat, több adatot adnak a régi csomagokban így várhatóan több előfizetőjük lesz, ezáltal a magasabb árbevételből több lesz a nyereség? :D

(#89915) Bl.Gyo. válasza hermandani (#89904) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Vegyél egy mi tv stick-et (Androidos), én azt hasznalok, azon natív megy a yettel tv app, távirányító is van hozzá, 15 körül kapni, és probléma megoldva megéri.
Chromecast-ot nem ajánlom avval csak a telefon vagy laptop képét lehet átküldeni tvre, szenvedés.

[ Szerkesztve ]

(#89916) Bl.Gyo. válasza Bl.Gyo. (#89915) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

[ Szerkesztve ]

(#89917) 4Grider válasza Bl.Gyo. (#89915) üzenetére


4Grider
nagyúr

Chromecast-al NEM a telefon/laptop képét küldöd át, hanem a stream címét az engedélyekkel együtt. Jó eséllyel az általad ajánlott mi tv-ben is van cast funkció, próbáld ki (átküldés után kapcsold ki a telefonodon a wlan-t).

(#89918) Bl.Gyo. válasza 4Grider (#89917) üzenetére


Bl.Gyo.
őstag

Igen van benne. De natív megy a mi tv stick-en az app és nem a telefonnal kell szenvedni ha csatornát akar váltani az ember, vagy bármit. Kipróbáltam már, kényelmetlen megoldás úgy, végszükség esetén jó csak. Én csak ajánlom ha az ember nem akar kiszúrni magával és egy normális tv szolgáltatást akar a tv-n, távirányítóval.

(#89919) pitiless válasza Bl.Gyo. (#89915) üzenetére


pitiless
senior tag

A Chromecast with Google TV viszont tökéletes.

(#89920) leo81 válasza #76055552 (#89912) üzenetére


leo81
aktív tag

Csak ne felejtsük ki a CETIN-t a képből, ami ugye a Telenorból vált ki.
Ott meg 20+ milliárd adózott eredményt értek el.
Lehet, hogy kevesebb a Yettel eredménye, de a CETIN-é meg több mint a duplája lett.

(#89921) burgatshow


burgatshow
veterán

Valami fejlesztés lehetett az elmúlt héten az M0 - Szentmihályi út találkozásánál mert korábban ezen a szakaszon a telóm (iPhone 12 mini) állandóan edge-re váltott és ezzel minden online meetingem megölt, ma viszont fullos 4G volt végig.

(#89922) Renwick válasza leo81 (#89920) üzenetére


Renwick
őstag

Az látod egy érdekes kérdés, hogy a CETIN-nek kell-e fizetnie pótadót, mert nekem ez nagyon nem egyértelmű.
A kormányrendelet szerint azoknak kell fizetni, akik az alábbi Eht. definíció szerinti szolgáltatást nyújtják:
188§, 16. Elektronikus hírközlési szolgáltatás: olyan, más részére általában ellenszolgáltatásért - jellemzően díjazás ellenében - nyújtott szolgáltatás, amely az elektronikus hírközlő hálózatok és elektronikus hírközlési szolgáltatások felhasználásával továbbított tartalmat szolgáltató, ilyen tartalom felett szerkesztői ellenőrzést gyakorló szolgáltatások vagy az információs társadalommal összefüggő, jogszabályban meghatározott, személyközi hírközlési szolgáltatásnak nem minősülő szolgáltatások kivételével magában foglalja
a) az internet-hozzáférési szolgáltatást;
b) a személyközi hírközlési szolgáltatást; és
c) a teljesen vagy nagyrészt jeleknek elektronikus hírközlő hálózatokon történő átviteléből, és ahol ez értelmezhető, irányításából álló szolgáltatást, ideértve a gépek közötti szolgáltatást és a műsorterjesztésre használt átviteli szolgáltatást is.

Talán a 16. c) ráhúzható a CETIN-re, de sztem inkább nem, mint igen.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#89923) Somnus


Somnus
csendes tag

Szeretném megosztani a tapasztalataimat Yettel kártyás függetlenítéssel kapcsolatban, mivel sehol sem találtam konkrét leírást az alább leírt szituációról. Minap vettem Yettel Expressz SIM társaságában egy telefont Euronicsben. Nincs feltüntetve hogy független vagy sem, sokkal olcsóbb volt így mint a kifejezetten függetlenként árult ugyanolyan típusú készülék. Előzőleg azt az információt kaptam Yettel ügyfélszolgálaton, hogy az így árult készülékeknek függetlennek kellene lenniük, vagy ha mégsem, ballagjak el egy Yettel boltba és lekérik ingyen a hálózat függetlenítő kódot a telefonhoz, és függetlenné teszik utólag. Nos, sajnos függő volt a vásárolt telefon. Yettel boltban pár perc alatt le is kérték a szükséges kódot. Bár először csak a SIM1 foglalthoz tartozó IMEI számhoz, pedig kifejezetten rákérdeztem, hogy ez mindkét SIM foglalatot függetleníti? (úgy tudtam IMEI alapján történik a függőség ill. a függetlenítés) Az volt a magabiztos válasz, hogy ez teljesen függetlenné teszi a telefont, amivel sajnos meggyőztek, hogy én vagyok a hülye. :) Eljöttem, mindkét SIM slotba tettem nem Yetteles kártyát, SIM1 kérte a kódot, beírtam, sikeres függetlenítés, SIM1 már független, utána felugrott egy ugyanolyan kódbekérő mint előzőleg, SIM2-höz is kéri a kódot... Így vissza kellett mennem, hogy a SIM2 foglalathoz tartozó IMEI-hez is lekérjék külön. A helyzet tanulsága, hogy ne hagyjuk magunkat meggyőzni, mindkét SIM-re kérje le szépen külön-külön a függetlenítő kódokat! Valamint nyugodtan vegyünk meg egy sokkal olcsóbb, de esetleg függő telefont, max meg kell látogatni egy Yettel boltot ráadásként. Egy párezer forintos butatelefonnal is eljátszottam ugyanezt, kíváncsiságból, függőként árulják 3000Ft-ért, de még aznap bementem Yettel boltba és megkaptam a függetlenítő kódot ingyen. Üzletpolitika a köbön! Függővé teszik, becsomagolják egy Yettel SIM kártya társágában, és mivel a többség beletörődik a függőségbe és nincs tisztában vele, hogy jogszabály szerint függetlenítheti ingyen is, ezáltal működik az emberek effektív becsapása...

Csak konstruktívan! ;)

(#89924) donjohnson válasza Somnus (#89923) üzenetére


donjohnson
addikt

jól tetted, hogy nem hagytad magad. :) úgy látszik, aki segített a boltban, nem volt elég gyakorlott.
másrészt hogy így árulják, ez valahol érthető a szolgáltató részéről, hiszen az emberek többsége 1 simkártyával használja és azt teszi bele, amit mellé adnak (különben nem érné meg nekik olcsóbban adni).

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#89925) -ZeeZee- válasza donjohnson (#89924) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Én 2 hónapja "küzdök" egy hívásrészletezőért. Első hónapban tört hónap, jól van, megvárom, lehet, hogy teljes hónap kell hozzá. Tegnap bementem, hogy most már teljes hónap van, hívásrészletező még sincs. Srác ellenőrzi, be van kapcsolva, a számla alján kell lennie. Mondom, akkor bocsi, számlát nem néztem, mert külön oszlopban van, hogy részletező. Nem, mondja határozottan a srác, meg a mellette ülő "csaj", a számla alján lesz, jó hosszú lesz a számla. Ok, elváltunk, mert siettem, otthon belépek, nézem a számlát: 3 oldal. Na, akkor most sincs részletező, mehetek megint vissza. Már a szerződéskötés sem ment simán, mert aki felvitte a rendszerbe betűt tévesztett és nem láttam semmit, mert nem az én email-emre jött a levél, hanem a semmibe. Dehát emberek vagyunk hibázunk, de miért kell immár negyedszer bemennem hozzájuk, kivárni a soromat, hogy aztán rendberakják azt, amit ők szúrtak el? Egyébként végtelenül kedvesek, segítőkészek, de már rühellek megint betérni az üzletbe, mert csak gond esetén megyek (mondjuk másért miért is mennék...)

(#89926) Landsmann válasza -ZeeZee- (#89925) üzenetére


Landsmann
addikt

Ha van Yettel fiókod, akkor ott be tudod állítani a részletezést. Nekem online van, nem papíralapút küldenek. webről ki tudom nyomtatni.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#89927) DrBubo77 válasza -ZeeZee- (#89925) üzenetére


DrBubo77
addikt
LOGOUT blog

Akkor ott valamit elronthattak.
A már lezárt számlákhoz papír alapon küldik a részletezőt. De a megrendelés utáni számlákhoz elektronikus részletezőt adnak az online felületen.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#89928) -ZeeZee- válasza Landsmann (#89926) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Én is elektronikust állítottam be, de nincs. Holnap bemegyek még egyszer.

(#89929) sfdrakex válasza -ZeeZee- (#89925) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Yettel.hu oldalon belépve a számláknál neked nem ilyen?:

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#89930) -ZeeZee- válasza sfdrakex (#89929) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Nem, nincs ott semmi:

(#89931) Landsmann


Landsmann
addikt

Mondjuk az érdekes, hogy a html és a pdf formátumú számla adattartalma nem azonos.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#89932) -ZeeZee- válasza Landsmann (#89931) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Igen, ezt is észrevettem már. :Y

(#89933) apuci04


apuci04
csendes tag

Segítséget kérek,flottás Yettel net kártya új,beálitásokat leküldte a rendszer nincs net,APN net re állitva net ok.De a telefon merül nagyon,készenlétben reggeli kb60% - .Több teloval prbva.1220 szerint én vagyok hulye hát merül mert bevan kapcsolva,android IOS is ugyanaz.

(#89934) aprokaroka87


aprokaroka87
nagyúr

Délután tölteni akartam a pre-paid kartyámra Yettel appon keresztül 1500ft értékben, természetesen szokás szerint megint nem ment, mert a banki app nem hajlandó elküldeni azt a nyamvadt értesítést... :)
Lehetséges ha 30x próbálkozók egyszer sikerül..
De inkább feladtam.
Viszont feltűnt valami más is, amit nem értettem.

Az új egyenlegem részt nem értem, akkor sem jönne ki ha 1500ft-al tölteném fel, mert jelenleg kb 1200ft van rajta.

(#89935) donjohnson válasza aprokaroka87 (#89934) üzenetére


donjohnson
addikt

lehet, hogy ott hibásan írja a leendő egyenleget.
a weboldalon keresztül se tudod feltölteni? https://www.yettel.hu/feltoltes

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#89936) Somnus


Somnus
csendes tag

Rosszul írja ki a leendő egyenleget, múltkor 10ezerrel töltöttem fel egy kártyát, ott is 5000Ft volt a leendő egyenleg, de valójában 10-el töltötte fel. szimpla placeholder az az "5000 Ft" :D

Csak konstruktívan! ;)

(#89937) aprokaroka87 válasza donjohnson (#89935) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Majd holnap megoldom.

(#89938) aprokaroka87 válasza Somnus (#89936) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Köszönöm, akkor ez direkt " bug " :D

(#89939) 4Grider válasza apuci04 (#89933) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha nincs wifin a telefon, akkor a mobilnet még készenlétben is sokkal jobban merít. Ha pedig két sim van a telefonban, akkor még inkább. Nem véletlen, hogy a mifi eszközök jó nagy akssikkal sem tudnak egy napot...

(#89940) apuci04 válasza 4Grider (#89939) üzenetére


apuci04
csendes tag

Igen ezt tudom,de itt reggelre -60% ,Telekom kártyára átkapcsolva töredéke,lehet hogy csak routerben lehet használni,normálisan.cella készenlét a legmagasabb fogyasztó.vagy kártyahiba?egy simmel is ua.

(#89941) 4Grider válasza apuci04 (#89940) üzenetére


4Grider
nagyúr

A Telekom ad még adatsimet? Az véletlenül nem hangcélú SIM?

(#89942) apuci04 válasza 4Grider (#89941) üzenetére


apuci04
csendes tag

De igen hang+korlátlan net, itt lehet a bibi a Yettel csak adatkártya telefonban lehet nem kéne használni,bár nem korlátozzák a használatot.

(#89943) #08176384


#08176384
törölt tag

Mai napon a Balatonnál végleg megszűnt a 3G. A maradék magasabb frekis 3G is kikapcsolásra került. Kíváncsian várom mi lesz a frekvenciával. 1220 hívása már egyből edge megy vissza a telefon. A hívás után viszont kicsit lassan tér magához a 4G/5G hálózat. Tomp, megnézed mi a helyzet a Galérius Fürdő tetején levő állomáson?

[ Szerkesztve ]

(#89944) Landsmann válasza #08176384 (#89943) üzenetére


Landsmann
addikt

Pedig azt írták, hogy júliusban kezdik a lekapcsolást, először a 900 MHz-es frekvencián a gyéren lakott területeken.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#89945) szabonagyur válasza Landsmann (#89944) üzenetére


szabonagyur
félisten

Lehet más a terv a nyári szezon miatt már azon a részen.

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#89946) p2pp válasza aprokaroka87 (#89934) üzenetére


p2pp
őstag

Még a Számlánkat is a Barionon keresztül fizetem már nagyon régóta. Sosem volt probléma.
Amióta jettel van is simán ment.

Iphone 14 Pro 17.4.1 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme

(#89947) bociusz válasza Landsmann (#89944) üzenetére


bociusz
aktív tag

Igen, tavaly ősszel valóban ezt kommunikálták, de hamarabb belekezdtek: január 17-én Baranyában, április 7-én pedig a Balaton körül lekapcsolák a 900 MHz-es 3G-t (az oldal legalján írtak róla).

(#89948) nullpoint


nullpoint
senior tag

15.kerület, használhatatlan megint... Jó esetben van térerő de javarészt az sincs..... Esetleg kegyeskedhetnének jelezni az oldalukon hogy mi van......

kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt

(#89949) BE4GLE válasza nullpoint (#89948) üzenetére


BE4GLE
aktív tag

Szia! Nálam se megy a 4G (Újpest). A 3G viszont működik. Arra átválthatsz amíg megoldódik. Akkor lesz szívás, amikor itt is lekapcsolják a 3G-t. :DDD

Redmi Note 9 Pro

(#89950) tomp válasza #08176384 (#89943) üzenetére


tomp
félisten

Csak azt tudom ami a CellMapperen is fent van. Azaz az összes létező frekin 4G-t adnak.
B1, B3, B7, B8, B20, B28. +az 5G.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.