Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16601) FID válasza Panthera (#16599) üzenetére


FID
őstag

Olyan régi lapnál szerintem kivezetés nincs csak a kivezetés helye az alaplapon.

A livehoz van ilyened?

domedee

Ezek közül az omnit venném lehet, hogy drágább, de újabb is a többinél így driver támogatás is tovább várható. Különbségeket a specben találsz. Pl dts connect, jel/zaj viszony stb.

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16602) Panthera válasza AtHoS (#16600) üzenetére


Panthera
őstag

Értem, akkor egy 4 tűs portot kellene keresnem az alaplapon...köszi a segítséget!

[link]
[link]

FID: nincs live-hoz olyanom, de majd megnézek mindent és teszek fel képeket. Amúgy jó ötlet az plusz kártya, de nem tudom van-e ilyen port rajta.

[ Szerkesztve ]

(#16603) Panthera


Panthera
őstag

Itt részletesen le van írva, hogyan kell csinálni egy spdif rca kivezetést:
[link]

(#16604) FID


FID
őstag

Mivel nekem 5.1 és külön stereo rendszer is van a gépen. (Fentebb van kép) Ezért filmhez a creative recaon 3di-t használom. Zenéhez meg böngészéshez vettem egy hónapja Asus xonar U1-et ami csak optikán tudja a 8 csatornát mivel egy mikrofon be és egy fejhallgató kimenete van. Tetszik a hangja bár a driver nem akart rendesen felmenni, A lényeg az, hogy ha filmezek vagy zenélek akkor a beállításoknál váltok közöttük. Viszont ma véletlen félre nyomtam :DDD És a digitális kimenetet választottam az asuson. És sokkal szebben szól rajta végre semmi extrát nem ad a hanghoz és nem vesz el.Igaz így bukom azt a szolgáltatását, hogy ha tekerem a kupakját akkor hangosít halkít. De a lényeg az, hogy egy jack rca kábellel hogy a viharba lehet hangja digitálison mikor auxra van kötve és az analog? :F

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16605) AtHoS válasza FID (#16604) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Egyébként a zene/film váltás esetén "kábelt" is cserélsz? Vagy folyamatosan optikán van kötve? Ha optikán, akkor mit is váltasz tulajdonképpen?

"De a lényeg az, hogy egy jack rca kábellel hogy a viharba lehet hangja digitálison mikor auxra van kötve és az analog?"

Elvesztettem a fonalat ennél a mondatnál. Valami nem maradt ki a mondandódból?

read-only mode on the forum

(#16606) FID válasza AtHoS (#16605) üzenetére


FID
őstag

Jobbra 5.1 balra stereo. Semmi kábelt nem cserélek csak vezérlőpultban hangkártyát váltok. És az asuson a digikimenetre raktam véletlen. ami ugye optika viszont jack rca van beledugva de szólt ezt nem értem.

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16607) AtHoS válasza FID (#16606) üzenetére


AtHoS
nagyúr

jaj átfutottam a recon fölött, emiatt keveredtem el erősen :DDD

Viszont most, hogy tisztázódott a félreértésem, egyből felmerült egy másik, amit nem értek.

Miért a vezérlőpultból váltogatsz a hangkártyák között? Gondolom itt vezérlőpulton a wines lejátszóeszközök ablakot érted

Az értelmesebb kialakítású lejátszóprogramokban lehetőség van meghatározni milyen hangeszközön szólaltassa meg a hangot, függetlenül attól, hogy winben mi van alapértelmezetten beállítva.

read-only mode on the forum

(#16608) FID válasza AtHoS (#16607) üzenetére


FID
őstag

Mert az 5.1 játékra is van. Meg az a 2click jobb alul belefér. Bár egy gadget jobb lenne, de nem találtam ilyet.

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16609) Panthera válasza FID (#16601) üzenetére


Panthera
őstag

Készítettem egy fotót, így néz ki a hangkártya:

Jobb oldalon van egy 5 pines SPDIF_IO port. De egyébként a center/sub kimenet mellé is oda van írva, hogy "digital out" (baloldalt a legfelső).

[ Szerkesztve ]

(#16610) FID válasza Panthera (#16609) üzenetére


FID
őstag

Igen abba kell egy mono jack rca kábel. Én egy hétig használtam úgy hogy stereo jacket elvágtam megkerestem melyik szálon van a digijel össze kötöttem egy sima elvágott rca kábellel és simán ment. De ahogy nézem azt a narancs csatit gondolom mini jack. Rég volt már nem emlékszem.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16611) Panthera válasza FID (#16610) üzenetére


Panthera
őstag

Az is 3,5-es jack, mint a többi a kártyán, csak ennek ilyen a háza, gondolom a kombinált digitális kimenet miatt.
Érdekes, hogy ehhez a típushoz nem találok manualt, többnyire csak azt a "IDE-szerű" port kiterjesztős változatot dobja ki.

Másik érdekesség, hogy valahol 4 érintkezős jack-et ír a digitális kimenethez, de ugyan melyik koax kábelnél lenne értelme ennek? De megnézem majd multiméterrel, nem a csatlakozásnál van-e valami hiba és azért nem működik a mono jack -> rca.

Vagy a másik lehetőség, amit Te is írtál, hogy talán nem ott van a jel és sztereóval kellene próbálkozni - úgyis van otthon jack -> 2xRCA kábelem, meg kell nézni mindkét kimenetet.

Azt hittem, egyszerűbb lesz ezt megoldani, de most már a végére akarok járni.

[ Szerkesztve ]

(#16612) Panthera válasza FID (#16610) üzenetére


Panthera
őstag

Összeállt a kép, ehhez a digitális kimenethez valóban 4 pines jack kell. De ezt így normálisan nem lehet használni, mert egyidejűleg csak 2 csatorna jelét tudom ráküldeni az erősítőre.

(#16613) DarthSun válasza Panthera (#16611) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Mono jack- ból > RCA dugóba. Ilyen kábellel használom én is az SB0220- ast, a kártyából a végfokom RCA digit in- jébe, teljesen jó, a polaritásra kell figyelni csak. Valamint ehhez az SB0220- hoz csak a saját OEM drivere jó.

A 3 test probléma nem megoldható.

(#16614) Panthera válasza DarthSun (#16613) üzenetére


Panthera
őstag

Na most úgy sikerült, hogy a sztereó jelet küldöm ki, de a digitális kimeneten. Ha nem váltom át sztereóra, akkor pl. filmeket nem is lehetne normálisan nézni, mert ugye csak 2 csatorna jele lesz meg. A HM erősítő lekeveri valahogy a hangfalakra, de hallatszik, hogy nem az igazi így. Meg ráadásul így buktam a vezérlési lehetőségeket, mint center és sub hangerő, 3D balansz.

Szerintem ez a jack kimenetet direkt SB cuccokhoz van kitalálva, így hiába is erőlködök. Akkor marad az analóg összekötés, az szerencsére van az erősítőn. Köszönöm mindekinek a segítő szándékot!

(#16615) AtHoS válasza FID (#16608) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Bizonyára Te tudod jobban ez a kialakítás miért is kényelmes számodra, de én belőném az 5.1-et defaultra és a zenelejátszót beállítanám az U1-re, így nem kellene kapcsolgatni

read-only mode on the forum

(#16616) ßrainiac


ßrainiac
addikt

Sziasztok!

Sajnos elvette a helyet a lapon a vga, igy meg kell valnom a hangkartyamtol es helyettesitenem kell valami kulsovel. Olyat keresek amin van optikai (ez megy az erositobe) es 5.1 analog (ide megy az 5.1 headset).

Otletem sincs, hogy milyet kellene venni, a Creative 5.1 pro az nem tunik eleg jonak, ami ennel jobb az meg mar 30k-hoz kozelit.

Vkinek otlet?

:R

(#16617) FID válasza AtHoS (#16615) üzenetére


FID
őstag

Azért mert amit játszok játék abban nem lehet hangkártyát váltani. Kodiban, aimpban természetesen minden be van állítva. De még dacolok a dac gondolatával. De nem változtatna az átkapcsolásos dolgon. Akkor egy hangkártya lenne viszont ott is váltanom kellene digi és analog között. Még ráérős mert asszony nem tudom mikor jön haza a 2db yamaha stereo párommal, röhej, hogy vaterán ami 30k az hollandba 40euro. És akkor a képen látható kis fehér pöttömöket száműzhetem. És a fekete dobozok mennek az 5.1re mert most az a stereo pár. Nagyon szép kellemes hangjuk van, de 10cm mély mozira tökéletes viszont stereora nem.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16618) ßrainiac válasza ßrainiac (#16616) üzenetére


ßrainiac
addikt

Hoppa, lehet, hogy amator vagyok, de most derult ki szamomra, hogy a PCIe x16-ba belemegy az x1-es hangkari :C

Szoval milyen PCIe hangkartyat vegyek nagyon maximum 18 ropiert ami a fentebb emlitett dolgokra eleg es ertelmes minosege van? Asus DSX?

(#16619) FID válasza Panthera (#16614) üzenetére


FID
őstag

Ez kell neked:[link] Amúgy ne lepődj meg 99%-ban minden hangkártyán digitálison bukod a beállításokat mivel analógra érvényesek. Ezen mérgelődtem én is. Stereonál nem zavar törekszem arra, hogy minél kevesebb dolog nyúljon a zenébe, de játéknál filmnél jól jött volna párdolog.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16620) TheProb


TheProb
veterán

Sziasztok!

Melyik az a legolcsóbb usb-s hangkártya (laptophoz) amit már ajánlotok? Olyanra is kíváncsi lennék ami tud virtual 7.1/5.1-et is csinálni.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16621) DarthSun válasza FID (#16619) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Mostanában kísérleteztem vele. USB- s X-Fi- n, optikai kimeneten ha a DDLive be van kapcsolva megmarad a 6 hangszóró hangerejének állítása + a surround quickbalansz + a dialog + equalizer + mélyláda hangerő és kiemelés ( ez még DTS hangsávnál is amikor az erőlködő LFE- t jelez ki ). Zenénél minden ilyet lelövök de egyetértek hogy filmnél hasznos ha ki lehet egyensúlyozni a hangzást. Főleg a mélyláda és a többi hangszóró egymáshoz viszonyított hangerejét.

A 3 test probléma nem megoldható.

(#16622) FID válasza DarthSun (#16621) üzenetére


FID
őstag

Sajnos reacon 3di-nél (Asrock game blaster) Digin csak annyi van, hogy stereo mix keverés. Világéletemben gépről moziztam nekem jobban tetszik így. Creativeok mindig is tetszettek a mélyeik miatt egyik sem volt kopogós puffogós. A mostani kis yamaha mély ládán ledöbbentem mennyire szépen és feszesen szól vele. Persze jacken. Hozzáteszem nem szoktam szétküldeni a házat zavar ha üvölt mind a zene mind a mozi.
Hangerőt nem kell állítanom az 5.0 ugyanazokkal a hangszorókkal vannak szerelve a képen fentebb látszik nem akartam álló frontokat mert asztal és fal között tudtam csak volna elhelyezni úgy meg nem lett volna értelme. Mivel ez egy panel félszoba.(Macskák miatt van itt minden) Macskák meg ha nem vagyok itt kivannak zárva mielőtt nagy kergetőzésbe kezdenének és borúlna minden + nem szőröznek annyit. Így is tudnék kötni hetente zoknit abból amit a vízhűtés radi beszív :DDD Ha a nagyszobába lennének a dolgaim teljesen más lenne az egész.

Egy asus hdav azért mozira izgatja a fantáziám csak nem tudok róla semmit. Ésakkor még ottvan az avermedia felvevő is a gépben ami szintén hdmi akkor már hdavnál azt jelenti hogy:

Vga-hdav-avermedia-monitor így is elég brutális :DD Vagy épitek egy htpc-t megint ésakkor csak játékra megy a nagy gép. De akkor meg ott van az, hogy itx a hdav meg 2db kártya. Bonyolult ez.

És ott a szép spec mindegyiknél dts hd audio, És hiába van hang egy fullhd filmnél vajon azt hallom amit kéne vagy csak lekódolja olyanra, hogy legyen hang? Mert szépnek szépen szól, de ha a hdav teljes mértékben megeszi a hd audiot akkor beruházok majd egyre.

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16623) Panthera válasza FID (#16619) üzenetére


Panthera
őstag

Pont amiatt bukom a beállításokat, mert sztereóra kell állítanom, a 4 pin miatt.
A külön spdif out még lehet jó.

Köszi a linket.
Amúgy a kártyán lévő hátsó csatihoz meglett a lábkiosztás, ahhoz készítek majd egy kivezetést. Szerintem ott nem kellene már ehhez külön elektronika.

[ Szerkesztve ]

(#16624) Szaki Bácsi


Szaki Bácsi
tag

Sziasztok! Kisebb segítségért fordulnék hozzátok.

A sztori:
Leváltottam a 775-ös konfigomat, egy 1366-osra. Vettem egy Gigabyte GA-EX58-UD4P-t. Beépített Realtek alc889a hangkártyával. Ami recseg, kattog, pattog minden baja van. Utána olvasgattam és láttam, hogy elvileg ez egy alap hibajelenség. Ezért vettem egy Sound Blaster Audigy 4-et. Amivel már megoldódott a probléma, de negyede olyan hang erőn szól. Ilyenkor mi a teendő?

Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

(#16625) TheProb válasza TheProb (#16620) üzenetére


TheProb
veterán

erre vki?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16626) F_Zolee válasza Szaki Bácsi (#16624) üzenetére


F_Zolee
veterán

Gyanítom nem xp-vel használod azt a kártyát. Új oprendszerek esetén(7,8) mókolt driver kell neki. Nézd meg, hogy a beállításoknál(vezérlőpulton belül) a hangkiemelés be van-e kapcsolva.

(#16620) TheProb: egyáltalán mennyit szánnál rá? Mert olcsón csak noname van inkább.

(#16627) ßrainiac


ßrainiac
addikt

Sound Blaster Z OEM (a "pajzs" nelkuli) az mennyire ajanlott, volt mar valakinek?

(#16628) F_Zolee válasza ßrainiac (#16627) üzenetére


F_Zolee
veterán

Ez a pajzs szerintem kicsit túl van "hájpolva". Nem hiszem, hogy bármilyen különbséget is hallanál a kettő között. Mellesleg ha nem "profi" cuccot kötsz rá akkor meg pláne...

(#16629) ßrainiac válasza F_Zolee (#16628) üzenetére


ßrainiac
addikt

Remelem en is, hogy igy van.

Akkor benevezek szerintem egy OEM-re.

Miki nem rossz, de azt a plusz lovet nem eri meg nekem.

Titanfall tegnap ejjel oriasi volt! :))

(#16630) TheProb válasza F_Zolee (#16626) üzenetére


TheProb
veterán

hát elvi szinten 10et max, de az már eléggé foghúzós lenne. Ezért kérdem, hogy mi lenne az a kategória amit már ajánlanátok. Noname = a szarral?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#16631) F_Zolee válasza TheProb (#16630) üzenetére


F_Zolee
veterán

Kb, amit láttam is, hogy "tud" 7.1-et az ilyen.[link][link]

Még a határon de talán már jobb féle.[link]

(#16632) Szaki Bácsi válasza F_Zolee (#16626) üzenetére


Szaki Bácsi
tag

Jól gyanítod. Windows 8 x64-el el megy. Hangkiemelés be van kapcsolva. S ugyan úgy halk. Pontosan hogy érted, hogy mókolt diver kell neki?

Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

(#16633) FID válasza Szaki Bácsi (#16632) üzenetére


FID
őstag

Úgy, hogy az audigy4 kb 2005-2006ban volt sláger nekem is ez időben volt. És a támogatás xp-vel ki is merült.

Az hogy megy windows 7-8 alatt az azért van mert lelkes felhasználók belepiszkáltak a driverbe.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16634) Bodz válasza TheProb (#16620) üzenetére


Bodz
nagyúr

Xonar U3, az tudja a Dolby Headphone funkciót, ami szerintem a legértelmesebb virtuális térhangzás csináló. Persze a fejhallgatótól is függ a végeredmény.

(#16635) Szaki Bácsi válasza FID (#16633) üzenetére


Szaki Bácsi
tag

Tehát egyszerűsítve keressek olyan zug oldalt ahol van valami win8-hoz moddolt driver? Mert elvileg ami a Creative oldalán van fent jó 7-hez és 8-hoz is. 2014 Február 4.-ei a driver.

[ Szerkesztve ]

Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

(#16636) FID válasza Szaki Bácsi (#16635) üzenetére


FID
őstag

Ha fent van akkor gyári, de elég régiek ezek már ahoz, hogy win7 win8-on érdemes legyen velük foglalkozni.
Hangjuk szép, de itt ki is merült.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16637) Szaki Bácsi válasza FID (#16636) üzenetére


Szaki Bácsi
tag

Azért lenne fontos, hogy üzemeljen, mert mint említettem az alaplapom gyárija egy kalap ****. Én viszont zenével, és videókkal foglalkozom. De mivel most váltottam le a gépet így nem nagyon van már keretem venni egy másikat. De ha esetleg tudtok ajánlani valamit ami nomális (5-8 ezer) áron megy, akkor vevő vagyok az ötletekre. Ezzel is van annyi bajom, hogy nem mini PCI-e. Így csak a hatalmas DCU II-es hűtő alá fért be, ami majdnem hogy hozzá ér.

Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

(#16638) DarthSun válasza Szaki Bácsi (#16637) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt tedd fel hozzá. Az Audigy2ZS Platinum Pro- hoz ezt használom Win7 alatt, tökéletesen megy vele. Audigy4- hez Win8- alá is jó a leírás szerint.

A 3 test probléma nem megoldható.

(#16639) Szaki Bácsi válasza DarthSun (#16638) üzenetére


Szaki Bácsi
tag

Feltettem, de semmi javulás. Nem tudom mi lehet a baj. Volt aki azt mondta, hogy lehet nem kap elegendő áramot. De egy 650W-s TT-táp csak elbír egy ilyen kártyát. Azon gondolkozom még, hogy valahogy még ad jelet a Realteknek is. Az csinált hasonlót amikor jack elosztóval ketté osztottam a jelet, hogy mind a 2 fele olyan hangosan szólt. Viszont le van tiltva az eszközkezelőben. Szóval nem értem. :(

Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\

(#16640) eszakas válasza Szaki Bácsi (#16624) üzenetére


eszakas
senior tag

Nem tudom volt-e de nézd meg a controlpanelen nem 5.1-be van e kapcsolva, ugyan is az az alapbeállítás. Ha sztereóban hallgatod akkor szokott ez a jelenség előfordulni.

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16641) gxyb


gxyb
aktív tag

Sziasztok!
Korábban írtam, hogy hangkártya vásárlásán gondolkodom.
Alaplapi Realtek HD892-t váltanék ki vele.
Közben kaptam kölcsön egy Xonar DS-t. Minimális külömbséget hallottam a kettő között. Nagyot csalódtam benne, meglepődtem, hogy ezért a hangért kb. 15-öt kérnek.
Arra lennék kíváncsi, hogy a Xonar DX milyen lehet ehhez képest?
Milyen külöbség lenne hangban?

(#16642) eszakas válasza gxyb (#16641) üzenetére


eszakas
senior tag

Előzőleg már leírták egy páran hogy az ASUS válogatott C-Média /azt hiszem alias, ozon stb./ csipekből építi a hangkártyáit. És azt is, hogy ebben a kategóriában nincs /vagy kevés/ különbség van köztük. Ami érthető is. A felsőbb kategóriákban hallható javulás és ott már műveleti erősítőt lehet cserélni olyan hangzásúra ami neked tetszik mert ott sem mellbevágó néha a különbség az alap oamp-al.

[ Szerkesztve ]

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16643) varmi2 válasza gxyb (#16641) üzenetére


varmi2
nagyúr

Az se mindegy, hogy a kölcsön kapott DS -ben gyári műveleti erősítő volt, cserélt jobb minőségűre. Illetve, az sem mindegy, hogy milyen hangfallal próbáltad ki.

[ Szerkesztve ]

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#16644) gxyb


gxyb
aktív tag

Gyári műveleti erősítő volt benn, az NE5532.
A felsőbb kategóriánál melyik kártyákra gondoltok?
Rog probeus solo, D2x stb. ?
Z906-hoz lenne.

[ Szerkesztve ]

(#16645) Quent1n válasza ßrainiac (#16627) üzenetére


Quent1n
senior tag

Én pajzs nélkülin gondolkodtam de aztán úgy voltam vele, hogy a mikrofont is tudom használni, a pajzs se lehet rossz elektromos szűrő és amúgy se 1 évre veszem a kártyát szóval... csapassuk :) A legidegesítőbb dolog a pajzsos kártyába a két rohadék vörös LED. Amúgy én eddig maximálisan elégedett vagyok a kártyával szóval tudom ajánlani. :)

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#16646) BaLee válasza gxyb (#16641) üzenetére


BaLee
addikt

Én anno alaplapi Realtek chipes kártya után SB X-Fi gamerre váltva elég nagy különbséget hallottam a kettő ő közt. Főleg fejhallgatóval (AKG K530LTD) mind játékban de főleg zenénél.

Most az X-Firől Asus Xonar D1-re váltva már nem hallottam különbséget.

(#16647) zsolt1225


zsolt1225
aktív tag

Hali!
Kicsit off, de mikrofonos topic halott. Van egy Xonar DGX-em. [link] egy ilyen mikrofon jó lehet valamire? Tiszta hangot adhat vajon?

(#16648) gxyb válasza BaLee (#16646) üzenetére


gxyb
aktív tag

Köszönöm!
Utánaolvasok ennek a kártyának.

(#16649) FID válasza gxyb (#16641) üzenetére


FID
őstag

Itt még az a kérdés, hogy mit hallgattál velük. Mert ha egy fos mp3at akkor nem is lesz nagy különbség :N

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16650) gxyb válasza FID (#16649) üzenetére


gxyb
aktív tag

Sting: All this time DVD a tesztlemezem, azt már jól ismerem. Egyik nagy kedvenc :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.