Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#60880) stingy2 válasza Reggie0 (#60878) üzenetére


stingy2
senior tag

Pedig nincs így :)- mint a dedóban b+ :D . Nem értem, mire jó, hogy a szabályok be nem tartására buzdítasz? A biciklis védtelen, ált. ő húzza a rövidebbet, te pedig azt bizonygatod már több hsz-óta, hogy nyugodtan szegjenek csak szabályt, majd a bíróság felmenti. De ezt kb. baxhatja, ha mozgásképtelen lesz egész életére, az autóst meg felmentik. Amúgy meg itt egy jogerős ítélet, szóval azt mondom, - már meg ne sértődj, de továbbra is sületlenségeket beszélsz: [link]
"A bíróság megállapította, hogy a kerékpáros azzal, hogy kerékpárját hajtva a kijelölt gyalogosátkelőhelyen megkezdte az áthaladást, megszegte a KRESZ 54. § (4) bekezdésében foglalt szabályt. A vádlott által vezetett személygépkocsi felé a sértett elsőbbségadásra volt köteles, amit nem biztosított.
Az ítélet jogerős. "

#608798th Igen, és az is szép, amikor pl. ott a zebra és mellette a külön kerékpárút, elsőbbségadás kötelező táblával, de a biciklis lex@rja, aztán megy a csodálkozás.
PL: [kép] a múltkor itt jött majdnem a kocsi oldalának - igen, már rajta voltam a kerékpárúton, mikor arra gondolt, hogy elsőbbsége van, mert zebra is fel van festve ott - egy agyhalott kerekes, és még elkezdett pofázni. Helyretettem :) .

[ Szerkesztve ]

INTJ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.