Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:47:56

LOGOUT.hu

Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1576) tl-x


tl-x
őstag

Hátha segít valakinek. Nekem a filmek a "FILMEK" mappában vannak és azon belül nagy betűbel vannak írva évszám és egyéb info nélkul pl: "RED". Így színte mindent megtalál, ha nem akkor rámegyek a szerkesztésre és átírom a film címét és rányomok a scannelésre, ezután lehet választani több borító közül. Sorozatkonál én is szívtam mert volt egy pár sorozat ahová nem csináltam SEASON mappát és a többi felismert sorozatot sem jelenítette meg a kedvencekben. Total commanderrel rákerestem a sorozatos mappán belül az összes jpg, xml és mede8er fájlra és töröltem öket. Aztán a helyes mappastrúkturával megcsináltam újra a scannelést és azóta minden ok.

Nem tudjátok esetleg, hogy a kedvenceket, hogy lehet testre szabni? Nekem fura, hogy minden skinnél a kedvencek marad a kis négyzetes balra rendezett fix ikonos nézet. :R

Illetve láttam itt a fórumon olyat, hogy külön menüpont alatt szerepelnek a sorozatok és a filmek a főmenüben, van ilyen téma?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.