Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:55:44

LOGOUT.hu

Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5020) Eli_Stone válasza JamesHun (#5015) üzenetére


Eli_Stone
aktív tag

Én az NFS-t nem hasonlítanám a ME-hez de igen egy rakás sz** a The Run (amit szintén megvettem) viszont az sose volt listavezető főleg nem azonnal mint az ME.
Az NFS minden része egy különálló story, a ME meg egy story 3 részben.
A SW-ről nem tudok nyilatkozni a Crysis-al meg nem volt problémám. Olyan amilyen az egy lövöldözzünk ész nélkül FPS nincs mögötte döntésekre alapuló rendszer.
Annak meg örülj, hogy ennyiért tudtad megvenni, de, ha nem CE változatot vettél akkor azt az 1500/2000Ft-ot nem tudod megspórolni, ha akarsz a DLC-vel is játszani.
a felháborodásokra meg annyit, hogy egy "nagyszerű" politikusunk szavaival éljek, ha te körtét kérsz és almát kapsz helyette azt szó nélkül hagyod???

A SPOILER-ekről meg annyit, hogy olvasd el a téma címét.

@Blyan: Nem emlékszem, hogy a Collector küldetéskor be volt e kapcsolva a lopakodó üzem ott a Reaper IFF volt a lényeg, hogy átjussanak az Omega 4 relén.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.