Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG Optimus Black P970 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10451) sheep válasza bubus66 (#10450) üzenetére


sheep
addikt

volt már másnak is ilyen a kdz-vel, próbáld ki másik gépen...
nekem a munkahelyi gépen (xp) nem sikerült, otthon a win7 x64-en meg simán...

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10452) DemonDani


DemonDani
addikt

[link] hihető ez az akció?

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#10453) kiszeko válasza #83057152 (#10442) üzenetére


kiszeko
csendes tag

Szia!

Nálam pontosan ugyanez a helyzet, mint amit te is leírtál. Egyik pillanatról a másikra nem ismerte fel a simet, aztán már csak a "Biztonsági hiba" üzenet éktelenkedett a kijelzőn... Bevittem a T-hez, ahol felvették a hibát, majd elküldték a szervizbe javításra. Kértem cseretelót, de 3 nap múlva jött is az sms, hogy mehetek a készülékért. Sajnos azonban javítás nem történt, és mindössze annyi indoklással, hogy illegális szoftveres beavatkozás történt, garanciamegvonás kíséretében visszakaptam a telefont. El tartott egy ideig, míg utána tudtam járni, mit is értenek illegális beavatkozás alatt (én ugyanis legjobb tudomásom szerint semmi olyasmit nem csináltam). A T-Ponttól a márkaszervizhez navigáltak, onnan meg a hivatalos LG ügyfélszolgálathoz, ahol felmerült, hogy "esetleg" egy számítógépen történő frissítési kísérlet okozta a hibát - amit tényleg elkezdtem egyszer, de nem ment végbe, ezért ki is ment a fejemből. 1-2 hét múlva jött a levél, ahol szépen leírták, hogy kivizsgálták az ügyet, és a márkaszervizzel konzultálva arra az eredményre jutottak, hogy ez a frissítési kísérlet nem okozhatott ilyenféle hibát, viszont szolgáltató függetlenítés nyomait fedezték fel a készülékben, ami miatt ugrik a gari. Nos, ha mondják, kénytelen vagyok elhinni, hogy ez történt, viszont biztosan nem általam, mivel fogalmam sincs, hogy mi fán terem a sim unlock. Sosem érdekelt, épp a garancia miatt. Ha nem tetszik, ezzel a szakvéleménnyel a területileg illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulhatok. Ez elég necces, mert nekik szakvéleményük van, nekem meg a puszta szavaim. Még annyit megérdeklődtem, hogy esetleg az észlelt beavatkozás időpontját meg lehet-e állapítani szerviz eszközökkel, csak hogy ki tudjam zárni, hogy nem akkor történt-e, amikor nem nálam volt a telefon, hanem mondjuk náluk, a szervizben. Persze negatív választ kaptam, és ezzel zárták a témát: "Mindenképpen azt tudnia kell, hogy ezen okostelefonok egy mini számítógépként működnek, amely magában hordozhat minden olyan negatív jelenséget, amelyet egy hordozható számítógép vagy akár egy pc is elszenvedhet, amikor interneten barangol."
Szóval úgy érzem, meg vagyok lőve, mert mind a T, mind az LG el tudja hárítani magáról a felelősséget, hiszen kimutatható a beavatkozás, de hogy az miként, mikor történt, az már nem érdekli őket. :(((

(#10454) tzsolesz válasza kiszeko (#10453) üzenetére


tzsolesz
nagyúr

Atya ég. Akkor reszkessünk? :Y

(#10455) pcsabat válasza kiszeko (#10453) üzenetére


pcsabat
őstag

Na erre mondjuk mi azt, hogy ebben a tetű országban minden élősködőnek mindent szabad... Nem kell túl messzire menni. Csak kicsit nyugatabbra. Szó nélkül cserélnek neked bármit (sokszor blokk, számla vagy akár garancia levél nélkül is). Sajnálatos, hogy ilyen esetek előfordulhatnak. Már írták mások is, hogy volt, olyan t-mobilos készülék ami gyárilag a T-től kihozva független volt. Ergo ők cseszték el GYÁRILAG! Ezzel az a gond, hogy soha az életben ezt be nem fogod tudni nekik bizonyítani...

(#10456) kiszeko válasza tzsolesz (#10454) üzenetére


kiszeko
csendes tag

Nem tudom. Volt, aki azt javasolta nekem, hogy elég látványos "hisztivel" talán érhetek el eredményt (fogyasztóvédelem, Tékozló homárral való fenyegetőzés stb...), de én valahol vagyok olyan naiv, hogy bízom abban, hogy ha ártatlan vagyok egy vádban, akkor nem érhet baj. Most azonban úgy tűnik, megszívtam. Az a baj, hogy teljesen érthető az érintett szervizek álláspontjukat is, hiszen megnézték, ott van a beavatkozás, és részükről téma lezárva. Valaki valahol azonban belepottyantott a levesembe, és nem tudom, kire kell haragudni.

(#10457) tzsolesz válasza kiszeko (#10456) üzenetére


tzsolesz
nagyúr

Ne add fel. Vidd el másik szervizbe. Próbálj olyan havert, barátot rokont keresni, akinek vannak kapcsolati a T-Mobile valamelyik szervizében. Biztosan másképp fog menni a dolog.

(#10458) sheep válasza kiszeko (#10453) üzenetére


sheep
addikt

bakker ezt de rühellem
akkor ezek szerint ha a gyári lg updater mondjuk rosszul működik és nem megy végig a frissítés akkor lehet hogy ugrik a gari?
ezek hülyék

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10459) tzsolesz válasza sheep (#10458) üzenetére


tzsolesz
nagyúr

Hát ez pedig ez a legjobb tudomásom szerint nem így van ám.

Androidos okostelóknál úgy tudom hogy meg van engedve a szoftverfrissítés, egyéb moddolások. Csak a függetlenítés a tilos nem?
Nyílt oprendszer..... :U

(#10460) tutis válasza tzsolesz (#10459) üzenetére


tutis
őstag

a nyílt op rendszer meg a garancia nincs köszönőviszonyban. A módosítgatás lehetséges, de garanciavesztéssel jár

http://www.youtube.com/tutisgsxr

(#10461) kiszeko válasza tzsolesz (#10457) üzenetére


kiszeko
csendes tag

Most mindenképp az jön, hogy egy másik szervizhez beviszem, hiszen garival, vagy anélkül, de meg kell javítani a készüléket (az LG-s kontakt szerint valószínűleg alkatrészcsere nélkül javítható a probléma, tehát nem vészes összegről van szó). Persze első körben csak szakvéleményt fogok kérni, hogy ők is nézzék meg, áll-e a T-s partner márkaszerviz álláspontja. Arról meg, hogy mennyi ideig érdemes próbálkozni, hát elég szkeptikus vagyok. Ahogy pcsabat is írja, nem bizonyítható az igazam. Meg kell jegyeznem, elég segítőkészek voltak az LG-nél, a válaszleveleiken is látszott, hogy nem szimpla sablonszöveg, hanem tényleg foglalkoztak az ügyemmel. Ez nem mondható el a T-Mobile-os munkalapról, amiben csak annyi állt, hogy "illegális szoftveres beavatkozás miatt a készülék javítását garanciában nem tudjuk vállalni". Gondolom, sok gyanútlan ügyfél már ezen a ponton lepattan a védelmi rendszerükről. Én legalább a végére jártam a dolognak, és egy pontig úgy is tűnt, hogy visszakaphatom a garanciát (amire mondjuk az említett szoftverfrissítés ellenére akár hajlandóak is lettek volna, de az unlock úgy tűnik, más tészta, azt nem hajlandóak megenni...).

(#10462) 8nemesis8


8nemesis8
veterán

Nektek USBről üres akkuszintről, kb mennyi idő mire teljesen feltölt?

(#10463) kriszpontaz válasza 8nemesis8 (#10462) üzenetére


kriszpontaz
veterán

3-4 óra.

(#10464) sheep


sheep
addikt

úgy tűnik kezd beállni az aksi:
24h töltéstől számítva és 67%-on van
zeus v6.11
(kis játék, pár óra wifi készenlét, némi hívás)

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10465) 8nemesis8 válasza kriszpontaz (#10463) üzenetére


8nemesis8
veterán

Köszi, mert battery wipe után vagyok és nem tudtam, hogy elég lesz e kb 4 óra töltés neki vagy inkább fali töltővel álljak neki :)

(#10466) kriszpontaz válasza tzsolesz (#10454) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Na ezért szeretném már végre a hivatalos T-s szoftvert a gyári frissítővel feltenni, nem pedig mókolászni. Nekem a szűz telefonnál a szoftverfrissítési menüben még volt dátum megadva hogy mikor frissült a telefon utoljára, de amióta KDZ-ztem, azóta tök üres mind2 sor. Nem tudom mennyit ér egy gyári updaterrel történő helyreállítás? Az nem resetel mindent a telefonban? Elég ahhoz egy Europe Open szoftvert feltenni a telefonra hogy "függetlenítési kísérletnek" tűnjön a dolog?
Elég szomorú ez.....
Lehet ha ilyen helyzetbe kerülök, kapásból LG szervízbe megyek, nem a T-hez, mert ha ilyen köcsögök, és garanciát vonogatnak, az nálam nem OK dolog és nem ferr.

(#10467) 8nemesis8 válasza kriszpontaz (#10466) üzenetére


8nemesis8
veterán

Amúgy érdekes ez, máshol is ezt hallom, más telefon esetében. Szerintem tudják a T-nél is, hogy az android milyen szabadságot adhat és már-már sportot űznek ebből, hogy minden telefon szoftveresen moddolt és átlag user nem tud vele mit kezdeni...

Szomorú, hogy hova jutunk, illetve senkit nem akarok ezzel gyanúsítani, de amiket hallani, abból érdekes a konzekvencia amit le lehet szűrni!

(#10468) cyberlaci


cyberlaci
tag

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a ROOT-olásba, akár privibe, személyesen Bp-en, persze nem ingyééé.
Egyedül biztosan nem tudom megcsinálni, ezért kérem a segítséget.

köszi

(#10469) 8nemesis8 válasza cyberlaci (#10468) üzenetére


8nemesis8
veterán

Ne bízz ennyire magadban...
Nem kell hozzá egy PC-n kívül sok minden egyéb más.
Egyébként pár nap anyagát ha visszaolvasod, akkor elég sokszor le lett írni, illetve szívesen segítünk, ha van még kérdés.

(#10470) kiszeko válasza sheep (#10458) üzenetére


kiszeko
csendes tag

Nem vagyok benne biztos, hogy a megszakított (vagy végigfutott) updater miatt, de az LG ügyfélszolga első kérdései erre vonatkoztak, és ezt jelölte meg a hibafelvételkor, mint lehetséges garigyilkos okot... És azok alapján, amit elmondott, úgy tűnt, hogy ez még egy visszafordítható folyamat, az LG felülvizsgálta és elbírálja az ügyet, és ha csak (hivatalos updaterrel történő!) szoftverfrissítésről van szó, akkor ezt jelezték volna a T felé, és visszakérték volna nekem a garanciát a készülékre. Csak hát az én esetemben, mint kiderült, mást találtak.

(#10471) pcsabat


pcsabat
őstag

ZEUS 6(.11) rommmal bírók! A zeus scriptben a change governor ponton belül melyik opciót érdemes választani? Aksi idő lenne a fontos számomra. Illetve melyik mit csinál pontosan? Bocs, ha alap kérdés, de ezzel most ismerkedem éppen.

[ Szerkesztve ]

(#10472) doctorem válasza pcsabat (#10471) üzenetére


doctorem
csendes tag

Itt egy leírás arról, hogy melyik mit tud:
[link]
Hogy melyik a jó kombináció? Jó kérdés, próbálgatni kell. Állítólag a smartass a jobb teljesítmény/rosszabb battery, míg az interactivex a rosszabb teljesítmény/jobb battery.

[ Szerkesztve ]

(#10473) pcsabat válasza doctorem (#10472) üzenetére


pcsabat
őstag

köszi, hasznos leírásnak látszik!

(#10474) bubus66 válasza sheep (#10451) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#10451) sheep

Meg próbáltam, és a gyerek gépen sikerült. Az én gépem is 64 bit-es igaz 32 bit-es WIN7 van rajta, de a gyereknek32 bites és azon sem ment el a a Win7-ten csak az xp-n. Az lesz dobok a Win 7 mellé egy XP és azon csak az LG cuccukat használom.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#10475) tzsolesz válasza bubus66 (#10474) üzenetére


tzsolesz
nagyúr

Azért annyiszor csak nem fogsz frissíteni, hogy egy XP-re áldozz még partíciót. :D

(#10476) Zsolt96 válasza sheep (#10448) üzenetére


Zsolt96
tag

hali, figyi bocsi hogy béna vagyok meg izé :D de azt a browser.apk ot be írtam googleba hogy lg optimus blac xda browser.apk nem találtam meg tudnál adni egy linket ahonnan letölthetem?

(#10477) bubus66 válasza kiszeko (#10470) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#10470) kiszeko

Sajnos a garancia ilyen, és újabban már minden szarért szőröznek, én a ZTE Skate voltam, úgy hogy porosodni kezdett a kijelző belűről, és a T-szervit visszaírta ilyen hibával nem találkoztak, még előtte, meg tucat szám cseréltek, őket ilyen hiba miatt. (lásd ZTE Skate topic). Viszont azzal tisztában kell lenni, hogy a root, és utána lévő minden nevű beavatkozás garanciai vesztéssel. Azt viszont nehagyd mert igenis tudja a szerviz, napra percre, pontosan mikor avatkoztak be és melyen műveletet hajtottak végre. Előfordulhat, az is, hogy a gyári frissítésnél bizony tégla is lehet a telefon, a P500 a fiamét akartam frissíteni, és lefutót a frissítés, csak a telefon nem lehetet bekapcsolni, mint a visszaküldött munkalapból kiderült, hogy alaplap hibás lett, és ezért nem lehette bekacsolnia, természetesen az alaplapot kicseréltek. A meg jegyzés rovatba, pedig bel írták, „hogy ritkán, de elő fordulhat ilyen.” Nem kell naivnak lenni keményem csak ha más képen nem lehet, és mint az előttem szóló javasolta,(#10457) tzsolesz ismerős barát kinek van ismerőse a T-nél más képen fognak hozzá állni. Ezt mondhatom saját tapasztalatból, mert volt egyszer kétszer mikor én is igénybe vetten egy szervizes ismerősöm segítséget, de nagyon sajnálom, segítettem volna csak már ott hagyta a szervizet, és kiment külföldre dolgozni. De utána fogok érdeklődni tőle, hogy mit javasol, természetesen tájékoztatlak a válasszal.

Kérdezd meg embe fórumtársat, az jobban tudja,de azt hiszem a ha jól emlékszem ZTE Bladen volt olyan rom vagy custom rom amitől független lett a telefon.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#10478) sheep válasza Zsolt96 (#10476) üzenetére


sheep
addikt

itt a 2.hsz-ben van mindenféle originál lg cuccos
[link]
de a terminal emulatort nem próbáltad? az egyszerűbb levileg
mindjárt felrakom a browsert valahová

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10479) bubus66 válasza tzsolesz (#10475) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#10475) tzsolesz

Hát, igen igazad van amennyit meg frissiteni kell, meg csínálom a másik gépen majd összegenerálozom valahogy, a WIN7-en.

Nem csak tegnap visszatettem, a V20o a gyárit, és mivel kísérletezős kedvemben voltam meg próbáltam ki robotolni, eddig nem sok sikerrel, Annyit el érte, hogy a z4root-tal az első újra indításig van root jog. Az UPk csomagban lévő BlackJackre meg sem nyikkant a root. Pedig szépen lefutott, úgy ahogy kell, csak újra indítás után se super user ikon sem root jog nem volt

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#10480) kiszeko válasza bubus66 (#10477) üzenetére


kiszeko
csendes tag

Köszi, nem is adtam fel, csak konstatáltam, hogy pillanatnyilag nem áll jól a szénám. :) A napokban újranézetem egy szervizben, hogy amit csak lehet, bányásszanak ki a logokból - ha igaz, amit mondasz, legalább azt fogom tudni, hogy mikor nyúltak bele a telefonomba, és az alapján talán azt is, hogy ki.
HA belenyúltak egyáltalán...

(#10481) 8nemesis8 válasza kiszeko (#10480) üzenetére


8nemesis8
veterán

Ha már ott lesz figyeld kérlek, vagy írasd fel, hol és milyen logfile-ból tudnak bármit is megállapítani, igen hasznos infó lehet, már ha kiadják...

(#10482) sheep válasza Zsolt96 (#10476) üzenetére


sheep
addikt

itt a gyári browser apk:
[link]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10483) bubus66 válasza kiszeko (#10480) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#10480) kiszeko

Utólagos engedelmeddel el küldtem a srácnak az írásodat, de PÜ-ben írd meg mi volt a pontos hiba. Légyszíves Ezt az írásod, ha válaszol akkor meg írom,ide topicba, hogy másoknak is lehessen segíteni.

[link]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#10484) DemonDani


DemonDani
addikt

Van itt valaki aki az XXLGSM-től vette?
Valamint mennyire bugos/lassú a gyári szoftver?

Barátnőmnek lenne, szoftveresen sosem lesz mókolva. Bevállalható véleményetek szerint? Bocsi de nem akarok több ezer hsz-t visszaolvasni :B ha nem akartok szemetet akkor PÜ-ben is megfelel nekem, valaki szakértsen nekem pls :DDD

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#10485) sheep válasza DemonDani (#10484) üzenetére


sheep
addikt

én is gsm boltból vettem, gyári szoft a 2.3.4, simán használható
vannak nyűgjei mint minden androidos telefonnak de semmi komoly...én ajánlom, persze nem mindegy hogy milyen áron jutsz hozzá
itt a hardveraprón is látok 50 körül gsm garisat, annyiért jó vétel sztem

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10486) Recon666 válasza DemonDani (#10484) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Nem bugos, a V20o már gyorsabb egy pár custom romnál is. Teljesen jó gyári romal, sőt nem sok jobb custom rom van tőle, stabil, jól bírja az akksi is.

(#10487) DemonDani válasza sheep (#10485) üzenetére


DemonDani
addikt

xxlgsmben teljesen újonnan most 55k

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#10488) Recon666 válasza DemonDani (#10487) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Annyiért jó ár érte, használtan szokott 50k körül menni.

(#10489) Zsolt96 válasza sheep (#10482) üzenetére


Zsolt96
tag

köszi. terminal emulatoral csinálom be irtam hogy su, zeus , beadott 1-8ig számokat meg a számokhoz oda van irva hogy mi micsoda gps stb ott melyik is kell?

(#10490) Zsolt96 válasza Zsolt96 (#10489) üzenetére


Zsolt96
tag

Sikerült kösz mindent!:D

(#10491) tzsolesz válasza DemonDani (#10487) üzenetére


tzsolesz
nagyúr

Annyiért ajándék. Én hűséggel vettem 67K-ért, és még így is elég jó vételnek számított.

(Egyébként most mindenki Black-et vesz?) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10492) sheep válasza Zsolt96 (#10490) üzenetére


sheep
addikt

zsíír

tzsolesz:
hát most mond egy jobbat ennyiért :D

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#10493) bryan051992


bryan051992
tag

hát...én tavaly szeptemberben vettem előfízetéssel hüséggel 95k-ért.......:(

[ Szerkesztve ]

(#10494) Recon666 válasza bryan051992 (#10493) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Akkor én yo vagyok élőfizuval 68k tavaly augusztusban. :P

(#10495) embe válasza bubus66 (#10477) üzenetére


embe
nagyúr

Háááát igen. A ZTE Blade korszakban voltak érdekességek. Voltak különböző gyári állapotra visszaállító flashek. Ezek akkor azért készültek, hogy a telót gariztatni lehessen. Akik így vitték gariztatni, azoknak simán átment a garin.
Ezek a gyári frissítők hivatalos dolgok. Ha közben valami hiba miatt leáll, és a teló meghal akkor vajon mivel bizonyítják, hogy pl. áramszünet vagy egyéb user error miatt döglött meg a dolog? Ezt csak úgy kérdezem. Vagy csak úgy vannak vele, hogy emiatt is történhetett, így a hozzáállásuk alapján elzárkóznak a gariztatástól.
A helyes az lenne, ha azt mondanák, nem biztos, hogy emiatt történt, így gariztatnák a telót.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#10496) saphancs


saphancs
aktív tag

Nálam is megvolt ugyanez a simes hiba, vmikor tavaj szeptemben, írtam is ezt akkor a fórumra! Én mielőtt bevittem volna, visszatettem a v10a smarflashtoolal, teljesen legyalúltam a gépet, kivettem a memkarit! Nekem akkor szó nélkül alaplapot cseréltek, és valahogy független lett a teló! Szerintem inkább az lehet a baki, hogy nagyon sok az ilyen hibás készülék (rengeteget olvasok más fórumokon is róla), és sokba fáj a cserélgetés, ezért geciznek!
Nem tudom, te hogyan vittedbe, de ha nem csináltál előtte olyanokat, amit fentebb írtam, akkor próbáld meg így bevinni egy szervizbe! Bár iemi alapján könnyű látni, hogy mikor mi történt szervizügyileg!
Viszont az tuti, hogy nem 2 ftos javítás lesz ez, mrt azt majdnem biztosra mondom, hogy a hiba az alaplapcserével orvosolható!

(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch

(#10497) 8nemesis8 válasza Recon666 (#10494) üzenetére


8nemesis8
veterán

Tavaly vettem/cseréltem szeptembergen Iphone 3G + 13 000
Úgy, hogy 1 hónapos sem volt a telefon 2-3hetes...Azért az sem rossz nem? :)

(#10498) bubus66 válasza embe (#10495) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#10495) embe

Igen sajnos a hozzá állással van, gond meg esetleg, nekem a véleménynem milyen ing van a szervizesen. Mint ahogy írtam, a ZTE Skatenál, volt a porosodás. Tucat szám cseréltek, nekem meg a T-Pont szervizbe azt mondtak, hogy ez nem befolyásolja a készülék működését. Azt lehet, hogy nem de esztétikailag, hogy néz ki ráadásul kijelző védő fólia és tol volt hozzá.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#10499) bubus66 válasza embe (#10495) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

embe

Nem tudsz nekem olyan linket adni ahol a SmartFlashtol-hoz a Gyári V20O-t le lehetne tölteni?

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#10500) Recon666 válasza 8nemesis8 (#10497) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Annyira nem ;] :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  LG Optimus Black P970 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.