Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29701) laci1978 válasza Madwe (#29693) üzenetére


laci1978
tag

Szia. Én is ezt szeretném megcsinálni. Egy Dell Latitude E5530-as laptop ami rá van kötve egy 2Tb-os külső vinyó és ezt szeretném összekötni ezzel. Jó ez a router ehhez vagy kell vegyek egy másikat.
Jaaa és az asszony laposa pedig wifin megy róla.
Ipv-s 30/20 netem van.

(#29702) batman25


batman25
csendes tag

Sziasztok! Az lg-50la660 ról hallottatok valamit?Ezért az árért (239e) Van jobb?Köszi!

(#29703) Lackó86


Lackó86
tag

Euronics Cetelem tapsztalatok?

jambi

(#29704) OldMike válasza huncutka1029 (#29700) üzenetére


OldMike
őstag

A wifi direct tulajdonképpen az az eset, amikor az androidos telefonomon vagy tableten nézek a youtube-on egy videót, kiválasztok egy tévére hasonlító gombot, megnyomom és a tévén az addig nézett műsort félresöpörve megjelenik az előbbi videó?
Ez csak androidos lehetőség, és csak a YT-re érvényes, vagy tudná egy wifis win7-es laptop is?

42LM660S

(#29705) Rbert


Rbert
aktív tag

Amikor Youtube-s videót nézel vagy a smart world-ben jobb oldalt az a kis antenna mit akar jelezni?Valamikor 1 valamikor több jelet mutat.

(#29706) Eszkimo


Eszkimo
csendes tag

Sziasztok,
Revidiálnom kell az álláspontomat a MR-el kapcsolatban...mégiscsak jó ez a cucc...most már értem , hogy a különböző bemeneteknél különböző menük jönnek elő, és ami a lényeg, hogy ua a távpiszka jó az LG házimozihoz, valamint a T-Home STB-hez is, hát ezen nagyon csodálkoztam. Szóval leszámítva a rázogatást, tényleg jó cucc... :R még a végén megszeretem :D

[ Szerkesztve ]

(#29707) Eszkimo válasza Eszkimo (#29706) üzenetére


Eszkimo
csendes tag

Még annyit, hogy agyrém ez a tvbe integrált használati útmutató, mert amikor nézem, akkor ki kellene próbálnom amit kikerestem a tvn, de nemtom, mert akkor meg nem látom, hogy mit kellene csinálnom...na, ha adtak volna egy nulla Ft-os CD-n használatit a tv mellé akkor már korábban értettetm volna, hogyan műxik a MR

(#29708) phamzai válasza music31 (#29688) üzenetére


phamzai
csendes tag

Nekem eddig egy tp-link 3420 300Mbit-es 2.4GHz-en működő routerem volt. Laptopról próbáltam több dlna szerverrel (plex, nero) is átküldeni a filmet a tv-re. A tv látta is a mappa rendszert, el is indított a filmeket, de akadásmentesen max. a divx-es filmeket játszotta le. HD szaggat, HD 3D esélytelen.
Ezért vettem egy D-Link DIR-826L routert, ami már dual band-es tudja a 2,4GHz-et és az 5GHz-et is + van rajta USB port amire külső tudok kötni + van saját dlna szervere, vagyis a tv egyből a routerről kapja a filmet (adatot), ráadásul nem kell külön bekapcsolni egy laptopot.
Azonban a problémám, ahogy azt feljebb már írtam, hogy a lejátszás alatt néha maga a tv kapcsolódik le a wifi hálózatról és ezért újra ki be kell kapcsolni a tv-t hogy újra csatlakozzon, majd újraindítani a filmet...
A tv LM660S, lehet nem bírja huzamosabb ideig a HD 3D-t dlna-n keresztül és ezért dobja le, na de akkor miért adták el így, miért nem írták rá hogy max divx-et visz gond nélkül, vagy lehet egy speckó LG által ajánlott router kell amiről tuti nem csatlakozik le?
Abban bízom hogy lesz egy szoftver frissítés, ami megoldja ezt a problémát. Addig ha bárkinek van valami ötlete, szívesen fogadom. :)

(#29709) #16729600 válasza phamzai (#29708) üzenetére


#16729600
törölt tag

Csodákat vártok ettől a netes megosztástól,pedig tudomásul kell venni,hogy ez ugyanolyan korlátozott tudással bíró opció,mint a TV beépített lejátszója.PC vagy külső mediaplayer nélkül egy romhalmaz a FHD és főleg a 3D-s tartalmak ilyen formában történő lejátszása .:) Lehet N es láncod, dualband akármid,felejtős a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#29710) Ravenloft


Ravenloft
tag

Nem tudom, de úgy látszik, hogy nekem "szerencsém" van ezekkel a DLNA media szerver progikkal. Ezen belül is a Serviio-val. Idestova 4 hónapja használom -mondhatni napi szinten- de eleddig még egyetlen egy olyan filmmel sem találkoztam volna, ami kiakasztotta volna! Megy minden legyen az 720p, 1080p, ilyen-olyan mkv, 3D, stb.. A lényeg szerintem, hogy ne wifin legyen összekötve a TV a router-el, hanem kábellel. Nálam 40/20-as DIGI net van + egy AirPort Express 5GHz-es n-es router (de amígy 20/10-volt addig sem volt gond) és semmiféle akadás, szaggatás megállás stb..nem tapasztalható. Minden tökéletesen működik! Ja és lehet tekerni a filmet minden gond nélkül előre hátra. Amúgy próbáltam már számtalan (értsd jópár) DLNA kliens progit (OSX alatt) de mind közül a Serviio vált be a legjobban. És mondanom sem kell, hogy mind közül ezt a legegyszerűbb bekonfigolni. Ja és ha nem mondtam volt a TV egy LA660S.

(#29711) StSanya válasza Ravenloft (#29710) üzenetére


StSanya
őstag

+1

Még az Universal Media Player csakcsak, de pl az nem viszi át nekem a feliratokat, bárhogy szenvedek vele, így azokra maradt a Serviio...

"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."

(#29712) #16729600 válasza Ravenloft (#29710) üzenetére


#16729600
törölt tag

Ha már LAN kábellel van összekötve és amúgy is van egy plusz madzag mi értelme van?Akkor meg közvetlenül inkább PC csatlakozás és nem kell kínlódni semmilyen programmal.

(#29713) edeleny


edeleny
őstag

Sziasztok.

Adott egy LW5590-LG TV.

Ki szerettem volna próbálni egy 3D-s játékot.

Odacipeltem a PC-t, HDMI 1.4-es kábellel összedugtam, beállítottam, és kaptam valami irtózatosan rossz 3D-s képet. (SBS-re volt állítva)

A játék maga adta ki a két fél képrenyőt, a TV-n a távirányítóval beállítva rakta össze a képet!
Az igazság az, hogy utána a PC-n elkezdtem lejátszani a MediaplayerHome Cinema-val egy SBS-es filmet, ugyan olyan módon, hogy a lejátszó csak játszotta (két felet láttam) és a TV-nek kellett volna összerakni, ugyan oylan tré minőség lett.

Mit lehet ne még állítani, hogy jó legyen? Elviekben a TV-nek fel kellene ismerni, hogy 3D-s tartalmat kap, és magától összerakni a képet? Nem?

Én egy jó ideig Nerot használtam DLNA szervernek, de pár hónapja áttértem a Plex-re. A Nero-val az volt a bajom, hogy 2-3 havonta ujra kellett telepíteni. Olcsó wifi csak avira jó, kell neki az UTP kábel. Onnan viszont még a 49 gigás Avatar-t is simán, akadás mentesen viszi. Én a régebbi LE5500 küzdök, Minden lát mindent, a TV a PC-t, a PC a TV-t, de a TV lejátszója mégsem lát egy darab fájlt sem!

Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

(#29714) phamzai válasza #16729600 (#29712) üzenetére


phamzai
csendes tag

Osztom a véleményt.
Ha a Tv-t úgy gyártják, reklámozzák, árulják, hogy wifi, dlna, smartshare, stb... akkor dugjam össze kábellel?
Ha ezekkel a funkciókkal adják el, akkor már igen is működjön! Ez ugyan olyan, mintha vennék egy új autót, ami tökéletesen működik, csak néha elkezd rángatni, fulladozni, majd leáll, újra kell indítani, és megy tovább rendesen.
Ennyi erővel vehettem volna egy bazinagy monitort, kábellel összekötöm a géppel és úgy nézem a filmeket...

(#29715) Watt25 válasza edeleny (#29713) üzenetére


Watt25
veterán

Levágás nélküli képarány beállítottad-e? Játékgép üzemmódot beállítottad-e?

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#29716) Indiant válasza Lackó86 (#29703) üzenetére


Indiant
addikt

Tavaly, nekem teljesen rendben volt. Mindenben segítettek. :C

(#29717) edeleny válasza Watt25 (#29715) üzenetére


edeleny
őstag

Játékgép be volt állítva, de aztán elkapcsoltam, mert rossz volt , nekem , a kép, a levágás nélkülit nem! :(

Hát ja, ha most vennék TV-t, vennék olcsón egy bazi nagy buta TV-t, meg egy lejátszót, olcsóbban kijönnék!!

Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

(#29718) kmarci25 válasza phamzai (#29714) üzenetére


kmarci25
veterán

Ez ugyan olyan, mintha vennék egy új autót, ami tökéletesen működik, csak néha elkezd rángatni, fulladozni, majd leáll, újra kell indítani, és megy tovább rendesen.

Rossz a hasonlat. Amit vettél az egy megjelenítő. A hasonlat úgy lenne helyes, hogy a megvett autó hifi berendezése nem játszik le pl. mp3-at.
El kellene fogadni, hogy a tv az tv, akkor is ha bullshit-marketinggel adják el. Lehet használni mindent benne: van DLNA, van böngésző, van médialejátszó. D egyik sem működik úgy, ahogy egy dedikált eszköznek kellene. Ezt különösebb utánajárás nélkül is lehetne sejteni...

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#29719) huncutka1029 válasza kmarci25 (#29718) üzenetére


huncutka1029
addikt

mélységesen egyetértek!

Ez jó hasonlat volt, és tisztán látszik, hogy mennyire megesszük a bullshit marketinget, majd pár nap mulva mikor lehull a lila ködös mámor fala, akkor jövünk rá, hogy még 1-2 évet várni kellett volna, hogy ez a része is megfeleljen a mai elvárásainknak..... :O

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#29720) Lajos_ válasza phamzai (#29714) üzenetére


Lajos_
tag

Már bocs de kétlem hogy a gyártók a wifi, smartshare és egyéb fícsöröket a nagy méretű letöltögetett 3d mkv-k átvitelét szem előtt tartva tervezték volna.
Nézz meg pár reklámot, ott látható mire gondoltak. Pl pc-n lévő családi fotóalbum könnyű elérése...
Ne sírjunk olyan problémákon ami a felhasználói szokásokból fakad...

(#29721) Kroni1 válasza edeleny (#29713) üzenetére


Kroni1
veterán

Melyik 3D játékot próbáltad ki? Megfelelően be volt állítva minden? Van a gépeden 3D segédprogi? Milyen VGA van benne? Ezek is fontosak, pl. a Tridef nélkül AMD kártyán a HD3D semmit sem ér, nVidia-ról nem tudok nyilatkozni. A 3D mkv fájlok alatt tökéletes a kép? Ha igen akkor ott a játékkal lesz gond. Nekem teljesen jó a 3D játék a TV-n..

Nem rakja át magától az SBS és a OU tartalmat, azt neked kell a gombal. Egyedül a Field sequential formátumot rakja át az enyém is magától, de állítólag a ujabb gen TV-k már az összes formátumot auto-n felismerik és kapcsolják.

(#29722) Tékozló válasza nufenen111 (#29687) üzenetére


Tékozló
tag

Októberben a 47"-osoknál ez volt a helyzet amit írtam, sőt a 47LA690S-nél most is ez a helyzet, hogy Cetelemmel olcsóbb, mint netről rendelve gyártói garanciával, vagy outletből bolti garanciával.

[ Szerkesztve ]

(#29723) #54657280 válasza >Deego.. (#29012) üzenetére


#54657280
törölt tag

Talán nem vakuval kellett volna fényképezni a TV-t... :Y

Más: olvastátok?
Kémkedik az LG okostévé a nézője után.

[ Szerkesztve ]

(#29724) troooper


troooper
tag

Sziasztok!

TV vásárláson töröm a fejem és egy 39LN575S -el szemezgetek. Mi a véleményetek a berendezésről? Pár hozzászólás alapján egész korrekt kis készüléknek tűnik. Valóban így van?

Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#29725) Kroni1 válasza >Deego.. (#29012) üzenetére


Kroni1
veterán

Ez a kompromisszum azért sokaknak nem vállalható. Szerintem a 27-32" túl kicsi a filmezéshez, konzolos játékhoz hacsak nem 1m-ről használod. Ha 2-3 esetleg 4m-ről nézed akkor már minimum kell egy 42-47-55"-os TV, ez az én véleményem. Ezzel pedig értelmét vesztette a dolog, mivel akinek van pénze rá az ugyis ezt fogja venni, ebben a kategóriában meg szinte csak olyan van ami 3D képes, és Smart. Nem véletlenül, mert a gyártónak ez minimális többletköltség, és valóban tud érte kérni egy kicsivel többet. Más kérdés, hogy ma egy 55"-os 3D LED TV-t annyiért adnak, mint 2-3 éve egy 42"-t!

És az ujabb LG TV-knek már igen jó az input lag értéke is, úgyhogy játékra is tökéletesek.

(#29726) edeleny válasza Kroni1 (#29721) üzenetére


edeleny
őstag

Crysis3-at próbáltam.
Csak próbaképp, hogy milyen. (Full grafikán, HD-ben kicsit csalódtam a látványvilágban. Nemrég cseréltem le a HD3850-et, és kíváncsi lennék mennyit fejlődött a látvány!)

A megfelelő beállításról nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom.

A VGA: Ati HD-7850

Nincs 3D segédprogramom, most tőled hallottam először hogy ilyen is kellene.

Magukkal a 3D mkv-vel soha nem volt gond, tökéletes a kép, a TV lejátszójával indítva, LG DP1 médiaplayerem van azon is, meg hálózatról is!

Beállítási gondjaim lesznek!

[ Szerkesztve ]

Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

(#29727) anddroid8205


anddroid8205
csendes tag

Sziasztok,
szerintetek a 42LA660S vagy a 42LA620S éri meg jobban?
A 620-asnak a direct ledjét jobbnak gondolom, de a 660-asban a 400 Hz megéri a 30-40 ezer ft többletet?
Input lag mindkettőnél ugyanolyan szerintetek? Bár játékra ritkán használnám.
Köszi

(#29728) bandi0000 válasza anddroid8205 (#29727) üzenetére


bandi0000
nagyúr

a 660-ban nem a 400hz-et fizeted meg, hanem a magic remot-ot, a 2.1 hangot, az edge ledet, a micro pixel kontrollt, mindkét panel 100hz-es

Xbox One: bandymnc

(#29729) huncutka1029 válasza #54657280 (#29723) üzenetére


huncutka1029
addikt

nem még soha nem hallottunk róla!

Lapozz vissza az előző kétszáz HSZre, 29270-től, minden 3-ik Hszben erről írnak

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#29730) Sárpac válasza bandi0000 (#29728) üzenetére


Sárpac
nagyúr

És a 42LA690S miben több mint a 42LA660S?
Az előbbin gondolkozom. Ezek játékra mennyire jók inputlaggra gondolok elsősorban?

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#29731) bandi0000 válasza Sárpac (#29730) üzenetére


bandi0000
nagyúr

dizájn és annyi, azt meg nem tudom szét kell guglizni a netet hogy lehessen róla valami infó, de szerintem 30 körül vagy alatta lehet szóval az jó

Xbox One: bandymnc

(#29732) Kroni1 válasza edeleny (#29726) üzenetére


Kroni1
veterán

Nekem is 7850-em van, de sajna a Tridef nélkül nem megy normálisan egyik 3D játék sem, a natív 3D támogatás ugyan beindult a Windows 8-al, de még nem tökéletes.. A nagy 3D TV-kkel az a baj, hogy nem adják hozzá ajándékba a Tridef-et, de pl. a kisebb LG 3D Personal monitor TV-khez igen. Itt van egy Topic ebben a témában, de igazából az a véleményem, hogy nem ér annyit a 3D játék hogy megvedd a Tridef-et, majd ha már rendesen megy natívan akkor kipróbálod és ugyis megunod, én se játszottam pár alkalomnál többször 3D-ben. (bár a Dirt3 elég jó, de lusta vagyok mindig kapcsolgatni, inkább játszom 2d-ben szemüveg nélkül)

(#29733) Kroni1 válasza bandi0000 (#29728) üzenetére


Kroni1
veterán

"a 660-ban nem a 400hz-et fizeted meg, hanem a magic remot-ot, a 2.1 hangot, az edge ledet, a micro pixel kontrollt"

Na ezek azok a funkciók amik engem speciel pont nem érdekelnének, (magic rem. nem kell, van 5.1 rendszerem, a local dimming a mostaniban is offon van) ugyhogy ha most vennék akkor én tuti a 620-assal is beérném, sőt! A mostanimban edge led van, de a direct LED szerintem jobb lenne..

(#29734) bandi0000 válasza Kroni1 (#29733) üzenetére


bandi0000
nagyúr

lehet én is a 620-at venném, bár engem csak a direct led izgatna hogy tényleg annyival jobb lenne e, mert idegesítő hogy 30k-val drágább a tv de rosszabb a képe

Xbox One: bandymnc

(#29735) mivamma


mivamma
senior tag

Sziasztok!

Tényleg senkinek nincs ilyen TV-je , hogy leírja a személyes tapasztalatait?
Gondoltam informálódom egy kicsit mielőtt megveszem.

Vagy ennyire rossz a választásom?

[ Szerkesztve ]

" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "

(#29736) István 67


István 67
tag

Hello!TV vásárlás előtt állok és az egyik jelölt a 47la860v LG,mi a véleményetek róla ha esetleg valakinek van pár szóban irjon róla !KÖSZI.

(#29737) huncutka1029 válasza bandi0000 (#29734) üzenetére


huncutka1029
addikt

ne mondj valótlant!
hogy lenne rosszabb a 660 képe?
ugyanaz a panel, csak más a megvilágítás4

Az edge led miatt többet kell piszmogni a bevilágítás eltüntetéséve, de ehhez van a micro pixel controll is, ami szoftveresen segít.
A közép, és prémium kategóriás tv-k már 2 éve az edge ledet kapják, nem a directet.
Ha rosszabb lenne a képe akkor gondolod, hogy nem változtattak volna?
:F

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#29738) mivamma válasza István 67 (#29736) üzenetére


mivamma
senior tag

Szia!

Itt van egy egész jó teszt.

" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "

(#29739) bandi0000 válasza huncutka1029 (#29737) üzenetére


bandi0000
nagyúr

nem akartam hülyeséget mondani, de tény hgy sokaktól hallom hogy a 620-nak kisebb a bevilágítása

Xbox One: bandymnc

(#29740) Vbazsi2 válasza edeleny (#29713) üzenetére


Vbazsi2
tag

Nekem is ilyen problémám volt és miután portot nyitottam a routeren a plexnek, megoldódott! :B

(#29741) simon87 válasza mivamma (#29735) üzenetére


simon87
csendes tag

Szia!

Én vettem egy ilyen TV-t, múlt hét csütörtökön 55" méretben.
A képe normális minőségű forrás esetén gyönyörű, a dizájn szintén. Minimális bevilágítást csak teljesen fekete képernyőnél látok, igaz még sajnos nem volt időm végig zongorázni a beállításokat, hogy ezen hogyan lehetne változtatni.
Filmeket DLNA-n keresztül dobom ki rá, röccenés nélkül viszi. Ami érdekes, hogy pl.: egy Samsung story station-t rádugva USB-n, képes megakadni néha a lejátszás.
Nem tudom mennyire szempont, de a 3D-s tartalmak elképesztően néznek ki. Írom ezt úgy, hogy ez nálam abszolút utolsó szempont volt a vásárlásnál.

Problémáim csak az "okos" dolgokkal vannak. A menü néha lassan reagál, a Youtube app fél percig viccelődik egy videó elindításánál és csak utána fut normálisan, a böngésző sem egy kapkodó idegbeteg. Abban bízom, hogy ezeket egy frissítés majd orvosolni fogja.

Alapvetően elégedett vagyok vele, jó bolt volt. Kicsit árnyalja a képet a smart funkciók kiforratlansága, de nem bántam meg, hogy ezt vettem.

Üdv, simon

[ Szerkesztve ]

(#29742) anddroid8205 válasza bandi0000 (#29739) üzenetére


anddroid8205
csendes tag

Ok, köszönöm a segítségeteket!

(#29743) mivamma válasza simon87 (#29741) üzenetére


mivamma
senior tag

Köszönöm!
Ha esetleg megbánnád egy héten belül, akkor jelezd :)

" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "

(#29744) edeleny válasza Vbazsi2 (#29740) üzenetére


edeleny
őstag

Nem az lesz a gond!

PC - rourter - LE5500
PC - ugyan az a router - swithc - LW5590 , a swithc-ről megy a DP1 is, ez így tökéletes, műxik.
Az első verzió nem megy, mindenki lát mindent,telepítés után 2 hétig jó, utána meg nem.

Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

(#29745) huncutka1029 válasza simon87 (#29741) üzenetére


huncutka1029
addikt

Problémáim csak az "okos" dolgokkal vannak. A menü néha lassan reagál, a Youtube app fél percig viccelődik egy videó elindításánál és csak utána fut normálisan, a böngésző sem egy kapkodó idegbeteg. Abban bízom, hogy ezeket egy frissítés majd orvosolni fogja.

Nem fogja

A Tv soha nem lesz pécé, vagy laptop....
Ez ennyit tud.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#29746) simon87 válasza huncutka1029 (#29745) üzenetére


simon87
csendes tag

A remény hal meg utoljára. :)
Egyszerűen nem hiszem el, hogy kis híján használhatatlan a youtube. Nyilván nem várom el egy PC sebességét/funkcióit, de ha a 4 éves WDTV Live-on sikerült megoldani a youtube használatát (amit azért jóval gyengébb hardverrel szereltek), akkor egy 2013-as középkategóriás TV-n miért nem?

(#29747) bandi0000 válasza simon87 (#29746) üzenetére


bandi0000
nagyúr

egyrészt FullHD és egy kis 2 magos procinak kell futtatni mindent, nem zárja be a TV részét se ha elfogy a memória, mint pl egy telefon csinálná...ez egy TV

Amúgy youtubozz a böngészőből

Xbox One: bandymnc

(#29748) Vgabor92


Vgabor92
tag

Sziasztok!

Egy-két embernek talán megoldás lehet!
Olvastam, hogy sokan küzdenek a DLNA-s progikkal. Én azok közé tartozom, aki feltette a Serviio-t és tökéletesen megy, a készülék egy LA620S.
3d, akármit lejátszik, semmi fagyás, szaggatás, lekapcsolódás.

router (tp link 150mbps, 2.4 ghz.) egy elég szerény t-home-os nettel.

Esetleg akinek olyan problémája van, hogy folyamatosan megszakad a wifi kapcsolat. Annak azt tudom javasolni, hogy a router menüjében állítsa át a csatorna választását. Még a tv előtt fordult nálam elő olyan, hogy folyamatosan ledobálta az egyik laptopot.
Javasolta egy rendszergazda, hogy mivel elég sok router lehet a környéken "összeakadhatnak" a jelek, így ezt próbáljam ki! Akkor átállítottam automatikus csatorna választásról a kézi csatorna választásra, ott pedig a 12-csatornára állítottam(persze mindenki arra a számra állítja át ami neki tetszik). Azóta egyszer se fordult elő olyan, hogy a laptopot vagy bármi mást ledobna a netről!

[ Szerkesztve ]

(#29749) g0dl válasza bandi0000 (#29747) üzenetére


g0dl
addikt

"egyrészt FullHD és egy kis 2 magos procinak kell futtatni mindent"

Persze azt nem a proci csinálja, meg aztán a tv adás is fullhd, amit ugyanez a vas ( cpu+gpu+vpu) szolgál ki.
A video dekódolása és megjelenítése nem kéne gondot jelentsen.

(#29750) huncutka1029 válasza simon87 (#29746) üzenetére


huncutka1029
addikt

azért nem, mert egy telefonnal sem tudsz olyan képeket lőni, mint egy profi fotócuccal.
Nem arra van kihegyezve.
Az elsődleges funkciója nem a youtube, és nem a böngészés, hanem a koaxon bejövő adás megjelenítése.
Minden más ennek van alá rendelve.

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.