Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18751) #20844032 válasza #16729600 (#18747) üzenetére


#20844032
törölt tag

ld alant. Többféleképp értelmezhető ez a kérdés. Egyébként megoldható lenne amire te gondolsz, nem is lenne nagy truváj, van is ilyen techno a piacön több is, viszont evvel más problémák vannak, nem kifejezetten technológiai.

(#18752) Lacinavi válasza norbszt (#18750) üzenetére


Lacinavi
tag

1080 P és 24Hz és nem kell állítgatni mindig.

(#18753) BloodRay válasza #16729600 (#18741) üzenetére


BloodRay
veterán

""A mobil eszközök tartalmát ki tudom-e lökni a TV képernyőjére vezeték nélkül (böngésző, youtube, képek, videok"

Ki igen,de csak fájlokat ( képek, videók) alkalmazásokat nem."

-> Pontosan erre van a Widi, vagy a Wifi direct. Ez konkrétan az eszközöd képernyőképét küldi a tv-re, mindegy mit csinálsz épp(tehát milyen alkalmazásban vagy).

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#18754) coxy01 válasza M@Db0Y (#18719) üzenetére


coxy01
tag

Helló érdeklődnék a K400 bill. felől. Most akarnék én is venni, de vannak kétségeim. Most próbának egy vezetékes HP bill. dugtam az LG-re. A tapasztalatom az, hogy a böngészőbe megy rendesen, de nekem a további alkalmazásokban pl. (youtube, MTV videotar, 3Dtár, stb.) ahol virtuális bill. jelenik meg ott nekem sajnos nem használható a rádugott bill. Csak a számokat lehet beírni és a nyilakkal mozogni a menüben, de semmi más karaktert nem ír! Neked ezzel mi a tapasztalatod? A touchpad része jól működik? Napi használatra MotionRemote helyett szerinted érdemes rendelnem?

Samsung A5-2017 - LG G3 (D855) 3Gb/32Gb - Op3n dott Z2520 - Asus memo pad 7 me70c

(#18755) ZPKing válasza coxy01 (#18754) üzenetére


ZPKing
tag

Nekem is van egy K400-am én is a tv-hez vettem.
én nagyot csalódtam.
Tapipad akadozik billentyűzet meg hol ment hol nem.

Mobil távirányítás:
Van egy Galaxy S Advance telóm android van rajta ugye.
Van egy alkalmazáz LG TV remote a neve külön van LW szeriához
és külön LM-hez szerintem egy az egybe ki lehet váltani vele a
mutogatós távirányítót még az appokat amik a tv vannak azokat is listázza.

Mobilról tv-re videó kép hang egy kattintással.
Android alatt van (legalább is nekem alapból volt) egy AllShare kis progi.
ezt megnyitva majd fájt kiválasztva és lejátszva fel ajánlja hogy a tv-n
jelenítse meg.

Annyi a lényeg mind két alkalmazásnál hogy azonos hálózatba legyen
a tv is meg teló is.

(#18756) opti06 válasza ZPKing (#18755) üzenetére


opti06
aktív tag

szerintem csak elfogy a hatótáv, rakj rá egy usb hosszabbítót legyen rálátás jelvevőre

(#18757) norbszt válasza Lacinavi (#18752) üzenetére


norbszt
tag

köszi
akkor igy fogom beállítani.

(#18758) lrobertoc válasza #20844032 (#18749) üzenetére


lrobertoc
tag

>Úgy nem is lehet.Az MR egy viszonylag exkluzív cucc házon belül, biztosan nem fogják kiütni egy appal. Másrészt a telefonok/tabletek giroszkópjainak pontossága nagyon eltérő, így nagyon eltérő lenne a felhasználói élmény is. Touchpad van az appon.

Ha remote-on muxik a touchpad, már az is egy fokkal jobb, mint a sima táv (mármint, ha nincs magic).

>Ennek az az oka, hogy a kérdésed nem egyértelmű, és eltérően értelmezzük. Olyatlehet, hogy a my apps-ba a tévén olyan alkalmazásokat pakolhatsz, amilyet akarsz. Böngésző is ott van. Az LG remoteba viszont megjelenik a my apps a saját ikonjaival, el tudod őket indítani, Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy az appok képernyője is megjelenik, akkor a válasz: nem. De ennek nem is sok teteje van. Egyrészt ezek az alkalmazások léteznek telefonra is, hameg látod a tévét, akkor telefon képernyője felesleges. Másrészt ezzel jogi problémák lennének, hisz a smart alkalmazások jórészében külső, jogvédett tartalmak is megjelennek.

Valóban nem fogalmaztam pontosan a kérdést! Itt valójában a touch irányításra gondoltam. Szóval nem a TV appjait akartam telefonon használni, hanem a TV appjait irányítani touch elven, azaz a telefon érintőképernyőjét használva, illetve pl. a billentyűzetet felváltani a teló billentyűzetével. Ha érthető.........

>Konkrétan a youtube és a safari érdekel! Ha jól tudom Apple TV-nél az AirPlay szolgál erre
A stream rendben, videók, képek esetében. Viszont a TV-n sajna a böngésző és a youtube sem működik tökéletesen, ha telefon/tablet képét valamilyen formában ki lehetne nyomni a TV-re, akkor ez a kérdéskör is megoldott!
BloodRay említette, hogy a wifi direct ezt a célt szolgálja. Ugye a 620s-ben wifi support van, nekem nem is lenne szükségem a wifire, mert a TV alatt van a wifi router, szóval a TV kábellel lenne a roterhez kötve. Vajon ebben az esetben is használható a wifi direct??? Gondolom ez hasonló az AirPlay szolgáltatáshoz (Apple)

(#18759) #20844032 válasza lrobertoc (#18758) üzenetére


#20844032
törölt tag

>Szóval nem a TV appjait akartam telefonon használni, hanem a TV appjait irányítani touch elven, azaz a telefon érintőképernyőjét használva, illetve pl. a billentyűzetet felváltani a teló billentyűzetével. Ha érthető.........
Ez természetesen tökéletesen működik a gyártói alkalmazással.

>BloodRay említette, hogy a wifi direct ezt a célt szolgálja. Ugye a 620s-ben wifi support van, nekem nem is lenne szükségem a wifire, mert a TV alatt van a wifi router, szóval a TV kábellel lenne a roterhez kötve. Vajon ebben az esetben is használható a wifi direct??? Gondolom ez hasonló az AirPlay szolgáltatáshoz (Apple)
Szerintem ez nem fog menni, de ezt már írtam. A wifi direct nem ez, a wifi direct egy p2p technológia, amin KERESZTÜL lehet screen sharinget csinálni, ehhez viszont szoftver kell, a wifi direct önmagában nem kínál olyan átviteli protokollt, amin keresztül ez megvalósítható (a WIDI igen de az az intelé, ahhoz atomos telefon/tablet kellene, abból viszont nincs sok, illetve notebook természetesen). Hogy van -e ilyen IOS-re ezt én nem tudom, de első blikkre azt mondanám nincs, és nem is hiszem, hogy nagyon támogatná az apple hogy legyen, hisz nekik van sajátjuk az airplayyel, az viszont nem fog menni ezekkel a tévékkel. Guglizz, hátha találsz valamit.
Ja igen: ehhez viszont wifi kell, be sem tudod kapcsolni a tv-n beépített, vagy dongle wifi nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#18760) #16729600


#16729600
törölt tag

Hiába kapcsolom be a telón a wifi direct opciót ( SGS III ),és a TV hiába írja ki ,hogy csatlakoztatta a mobilt (képernyő megosztás bekapcsolva ) a smart share opciónál nem jeleneik meg az eszköz.Az ellenben érdekes infó,hogy nem kell aktív wifi a direct-hez,ugyanis ha nem kapcsolódom valamilyen aktív hálózathoz,inaktív a wifi direct opció a mobilon.

[ Szerkesztve ]

(#18761) lrobertoc válasza #20844032 (#18759) üzenetére


lrobertoc
tag

>Szerintem ez nem fog menni, de ezt már írtam. A wifi direct nem ez, a wifi direct egy p2p technológia, amin KERESZTÜL lehet screen sharinget csinálni, ehhez viszont szoftver kell, a wifi direct önmagában nem kínál olyan átviteli protokollt, amin keresztül ez megvalósítható (a WIDI igen de az az intelé, ahhoz atomos telefon/tablet kellene, abból viszont nincs sok, illetve notebook természetesen). Hogy van -e ilyen IOS-re ezt én nem tudom, de első blikkre azt mondanám nincs, és nem is hiszem, hogy nagyon támogatná az apple hogy legyen, hisz nekik van sajátjuk az airplayyel, az viszont nem fog menni ezekkel a tévékkel. Guglizz, hátha találsz valamit.

Hát igen, nagyon úgy fest, hogy az ios nem támogatja a wi-fi direct-et! Akkor marad a feleségem galaxy ace 2-je a próbára :)
szunya1 fórumtárs hozzászólása viszont aggaszt az SIII & Wi-fi Direct ügyében! Még az is érdekelne, hogyan jeleníti meg a TC a képet a screen sharinggel pl. ha forgatom a telefont, illetve felbontás (amilyen a telefon képernyőjének a felbontása)???

>Ja igen: ehhez viszont wifi kell, be sem tudod kapcsolni a tv-n beépített, vagy dongle wifi nélkül.

És az LG Remote apphoz is kell dongle, vagy built-in wifi???

(#18762) ZPKing válasza opti06 (#18756) üzenetére


ZPKing
tag

Hatótávval semmi gond mert laptopra dugva egész lakásba műköbék még egy szobával arrébb
is.

(#18763) opti06 válasza ZPKing (#18762) üzenetére


opti06
aktív tag

viszont a tv nagyon árnyékol! (tapasztalatból mondom)
ha van kábeled próbáld csak ki, veszteni nem vesztesz

(#18764) #20844032 válasza lrobertoc (#18761) üzenetére


#20844032
törölt tag

Ahhoz nem kell.

(#18765) M@Db0Y válasza coxy01 (#18754) üzenetére


M@Db0Y
senior tag

Alkalmazásokban valóban nem megy a billentyűzet. Szerintem sokkal egyszerűbb vele a böngészés mint magic remottal. Ha sűrűn használod akkor megéri. Touchpad része is tökéletesen megy csak néha görgetésnél a böngésző hülyül meg egy kicsit és folyamatosan görget de aztán helyreáll.

(#18766) BloodRay válasza #16729600 (#18760) üzenetére


BloodRay
veterán

Wifi direct-hez nem kell a smart share tudtommal.
Ezt viszont nem értem: "nem kell aktív wifi a direct-hez,ugyanis ha nem kapcsolódom valamilyen aktív hálózathoz,inaktív a wifi direct opció a mobilon" -> A wifi direct külön kapcsolható és ugyanez az aminél nem kell, hogy a tv-vel egy hálózatra csatlakozzon a telefon wifin keresztül.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#18767) vityax82


vityax82
tag

A wifi direct nekem sem működött!
Se LG házimozin, se LG tv-n.
Még ha kapcsolódott is akkor sem ment át se kép, se videó :(
(Galaxy s2)

(#18768) Indiant válasza vityax82 (#18767) üzenetére


Indiant
addikt

Most mondjam azt, hogy nem lep meg. ;]

(#18769) #16729600 válasza BloodRay (#18766) üzenetére


#16729600
törölt tag

Ha nem a smart share opciónál,akkor hol jelenik meg a telefon TV-re átküldött képe?Milyen opció alatt?Mert nekem sehol nem elérhető,látható. Wifi direct opció pedig nem kapcsolható a telefonon kikapcsolt wifi-nél tessék kipróbálni.Ilyen esetben szürke a kiválasztásához tartozó ikon.

[ Szerkesztve ]

(#18770) Indiant válasza vityax82 (#18767) üzenetére


Indiant
addikt

Tudod miért nem működött, mert nem LG telefonnal próbáltad. ;]
szunya1: ez a funkció nem azért van ,hogy használd, hanem marketing célból :D
..majd az új fw-el! :C

(#18771) secka


secka
csendes tag

Sziasztok! LG 47LM660s tulaj vagyok tavaly november vége óta.

Kb. egy hónapja olvasom ezt a fórumot és nagyon hasznosnak találom.

Nagyjából mindenkinek hasonló problémái vannak, melyekre többé kevésbé meg is van a magyarázat, vagy ha nincs akkor mindenki a fw frissítéstől várja a megoldást (mint ahogy én is) . :))

Az én problémám is ott kezdődött, hogy a tévé felajánlott egy frissítést és én ( bár nem azonnal, de ) frissítettem.

Nálam olyan problémák jelentkeztek, hogy az integrált youtube több helyen is lefagy amit előtte ugyan azon a videón , meg hát amúgy sem fagyott le illetve bár én nem igen használom a 3dWorld-öt de mikor megvettem a tévét azért megnézegettem, akkor hibátlanul betöltött minden tartalmat , most meg karácsonykor a rokonokat érdekelte a dolog akkor meg már abszolút nem akart semmit betölteni vagy csak irtó lassan.

Gondoltam megosztom veletek.

Ha valakinek van esetleg hozzászólása akkor azt szívesen fogadom.

Amúgy a legtöbb probléma nálam is fennáll, mint pl. hangsávváltás vagy fájlok átküldése tévére okostelefonról.

amúgy nekem egy sony xperia ion telóm van videót átlöki fényképet nem, érdekes...

Az LG TV REMOTE viszont szépen szalad.

Üdv. Mindenkinek

(#18772) Pickle Rick


Pickle Rick
senior tag

Sziasztok.

Kinéztem magamnak egy LG 42LM615S TV-t. Érdekelne a tapasztalatotok erről a készülékről. ~150k-t megér? Vagy ennyi pénzért van jobb alternatíva? Az M620 mivel is tud többet? Esetleg megérné az a plusz ~15k-t?

Előre is köszönöm a válaszokat. :R

Üdv,

• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick

(#18773) a2d2 válasza secka (#18771) üzenetére


a2d2
addikt

Szép hosszú mondat, 3x kellett nekifutnom :)

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#18774) secka válasza a2d2 (#18773) üzenetére


secka
csendes tag

csak úgy jött magától, mondhatnám kiírtam magamból...

Bár nyelvtanilag nem helyes, párszor tagolnom kellett volna. :DD

Frissítésről nincs még semmi hír? Vki vmit??? :F

(#18775) prazsi


prazsi
csendes tag

Szasztok

Tegnap vettem egy 47 lm760-at...
Csodálatos gép, szép kép, gyors proci, finom gördülékeny szotver, briliáns dizájn... szóval tökéletes!!!

És itt a bibi... hogy lehetséges az, hogy ennyire tükröződik a képernyő???
Létezik az, hogy 2013-ban a nappaliban este nem lehet tv-t nézni egy hátam mögött világító hangulat világító lámpával?!

Titeket ez nem zavar?

Mi lesz nyáron amikor világos az egész nappali? Hogy fogom nézni az És megint dühbe jövünket nappal...

[ Szerkesztve ]

(#18776) He-Nike válasza prazsi (#18775) üzenetére


He-Nike
aktív tag

Igen, ez nekem is problémám. Csak nekem most télen is mert a tv-vel szemben van az akváriumom konkrétan látom a képernyőn a halaimat... Már gondoltam valami matt fóliára mint a telefonomon de tuti nem tudnám szépen felrakni, gányolni meg nem akarok.

Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.

(#18777) #20844032 válasza prazsi (#18775) üzenetére


#20844032
törölt tag

>Titeket ez nem zavar?
Engem péell ebszolájte nem zavar, hogy a te tévéd tükröződik :DDD
Nem plazmát vettél, tehát valójában fogalmad sincs arról milyen az, amikor a képernyő VALÓBAN tükröződik :)
Amúgy mi vitt rá, hogy 760-ast vegyél? Meggyőződésem volt, hogy abból egy darabot nem adnak el.

(#18778) prazsi válasza He-Nike (#18776) üzenetére


prazsi
csendes tag

Nem tudom te hogy vagy vele, de én még vissza tudom vinni a tv-t, de megmondom őszintén nem véletlenül nem egy samsung 46es6560 vagy hasonlót vettem...
borzasztóan sajnálnám és amióta használtam is tudom, hogy nem lesz ilyen jó és szép a másik

:(

teljesen el vagyok keseredve

(#18779) prazsi válasza #20844032 (#18777) üzenetére


prazsi
csendes tag

Komoly beszólás volt testvér, hatalmasat nevettem...
A királyi többes azoknak szólt akik hasonló felépítésű készülékkel rendelkeznek, kvázi ugyanaz a dizájn akármilyen sorozatú is legyen a tv. Mivel ez az egész csak a látszólag keret nélküli kialakítást miatt van.

És hogy miért vettem? Jó áron olyan szolgáltatásokat ad, amire szükségem van és még szép is..
De ha már ilyen nagy gondolat olvasó vagy, oszt már meg velem mik a fenntartásaid a készülékkel?

(#18780) #20844032 válasza prazsi (#18779) üzenetére


#20844032
törölt tag

Nincs fenntartásom vele igazából, csak pont abba a szegmensbe esik, ahol az árért elvárják a vásárlók az alsó-középkategóriához képesti többletszolgáltatásokat. Konkrétabban nagyjából 10% felárért ott a 8-as széria, ami egy nagyon komoly vas ehhez képest. Az olcsó kategóriában 10% nagyon sok, a világvégére elmennek érte a vásárlók ha kell, de ez inkább már az a kategória, ahol 10-15% nem tétel. Gondoltam én

(#18781) kmarci25 válasza prazsi (#18779) üzenetére


kmarci25
veterán

Ajjajj... Húzogatod az oroszlán bajszát. :)) Pedig még a szmájli is ott volt, nem kell ezeken megsértődni. Van egy olyan gyanúm, hogy most alaposan megtudod mik a fórumtárs fenntartásai a készülékkel szemben, illetve en bloc az LG-vel szemben. Bár ha visszaolvasnál néhány oldalt, nagy eséllyel megtudnád. :K
Egyébként, hogy on is legyen: engem nem zavar a tükröződés, de nem is teszek a tv elé lámpát. A tv-vel szemben kanapé van (mögötte a fal), a kanapé mellet van egy állólámpa, de az nem tükröződik. A tv pedig függőleges síkban süllyesztve van a polcba, így az ablakok miatt sincs tükröződés.

Szerk.: megelőztek. :)

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#18782) Indiant válasza kmarci25 (#18781) üzenetére


Indiant
addikt

..na jah, akinek van külön tv szobája ;]

(#18783) kmarci25 válasza Indiant (#18782) üzenetére


kmarci25
veterán

Persze, meg akinek kicsi a nappalija... :P

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#18784) prazsi


prazsi
csendes tag

Bameg...
Total respect az egész háznak...
nem 760 hanem 47lm670-et vettem, rosszul írtam...
micsoda gyík vagyok
elnézést kérek!!!
na mondjuk azt tényleg hülyeség lenne venni..

de a probléma ugyanaz, tükör tükör tükör sima
ez nem szoba kérdése mert nekem például a padló is vissza tükröződik zavaróan, vagy ha csak simán átmész előtte is csillog mint a bradpitt foga..
azt mondjátok a plazma még szarabb?
hát nem nyugtat meg...

(#18785) a2d2 válasza prazsi (#18784) üzenetére


a2d2
addikt

Ez az LG hülyesége.
Nekem is ugyanabban a szobában van az akváriumom az is látszik, az ablakokra is kellett vennem sötétítő rolót.
Ezelőtt plazmánk volt (valami régi panasonic), de ennyire az sem tükröződött.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#18786) Gioni válasza a2d2 (#18785) üzenetére


Gioni
csendes tag

Sziasztok!

Nemcsak az LG hülyesége..A samuéknál is minden smart tv. ugyanúgy tükröződik.Ez van ezt kell szeretni.
Valamivel védeni kellett a képernyőt az illetéktelen /por,karcolás,kosz/behatolástól ezért egy üveglapot raktak elé.Az üveg pedig tükrözödik.
Csá

Ps.néha előfordul hogy a beépitett3d-s tartalmat lökö szerverük beszarrik,, ezért nem elérhető olykor.pár órát.,amig ki nem javítják.

(#18787) #20844032 válasza Gioni (#18786) üzenetére


#20844032
törölt tag

Túrót. Ez mindenhol a felépítés kérdése. Ott ahol merevíthető kerettel a panel, ott ilyen nincs, ahol nincs keret valójában ott is van keret, csak a keret átlátszó, és az egészet panelt beteríti, a keretnélküliség látszatát keltve. Ez kvázi gyártófüggetlen. Az már persze nem, hogy az átlátszó keret mennyire tükröződésmentes. És kizárólag design célokat szolgál, nincs itt szó semmiféle mechanikai védelemről. Egy anti-reflection lap ugyanannyira véd a mechanikai sérüléstől, és tonképp van a hagyományos lcd paneleken is.

(#18788) #20844032 válasza prazsi (#18784) üzenetére


#20844032
törölt tag

760->670: No az azért már más :D

Hát plazmánál is gyártófüggő, de a plazmák nagyrésze sajnos borotválkozótükör. Főleg az olcsóbbja.
Ugyan plazmapárti vagyok, de épp mostanság egy sincs belőle, de amikor van, akkor napsütésben bizony le kell engednem a redőnyöket, mert hát a plazmák fényereje is elmarad az lcd-ktől. Ilyen szempontból a 620-as jó választásnak bizonyult: se nem tükröződik, fényerő is van dögivel.

[ Szerkesztve ]

(#18789) Remi1234 válasza #20844032 (#18787) üzenetére


Remi1234
aktív tag

Mintha regebben valahol azt olvastam volna, hogy szebb kepet ad uveglappal a Tv. De lehet, hogy ez baromsag.

Nekem is 660-as van, es hat zavaro tud lenni, foleg, ha az oldalrol jovo szort feny ugy torik meg az uvegen, hogy szivarvanyt visz a kepbe..

PSN ID: RemiFungus

(#18790) a2d2 válasza #20844032 (#18788) üzenetére


a2d2
addikt

Ja én a 620-asra írtam hogy nekem nagyon tükröződik.
Akkor milyen lehet a 660? :)

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#18791) #20844032 válasza Remi1234 (#18789) üzenetére


#20844032
törölt tag

Némi igazság van benne, mert az a lap, ami a keretes lcd paneleken van, az inkább anti-glare, mint anti-reflection, azaz bentről kifelé is megszórja picit a fényt. Ezzel pusztán kettő probléma van: ezt maximum monitoroknál, rohadt közelről nézve látod, hogy a pixelek széle nem annyira kontúros, és az összhatásában is van egy kicsi ráhatása, de ez tévénél természetes távolságból nem észrevehető. Másrészt ez csak optimális esetben igaz, azaz többet buksz az egyik oldalon(méghozzá sokkal), mint amit nyersz a másikon.

(#18792) shaneee5


shaneee5
csendes tag

Sziasztok, segítségre lenne szükségem és véleményekre.
lg 47 lm670s készüléket szeretnék venni. annyit derítettem ki, hogy ez annyiban különbözik az lm660s-től, hogy ezüst színű, és van köztük kb 8.000ft különbség..:S
teszteket olvastam a tv-ről ott egész jónak hozzák ki. nektek mi a véleményetek? ebben az árkategóriában jó tv ez? megérné?
köszönöm

(#18793) #20844032 válasza #20844032 (#18791) üzenetére


#20844032
törölt tag

De a teli előlapos tévéket is el lehet(ne) látni anti-glare bevonattal (minthogy némelyik el is van), ha tükröződik, az kizárólag divat, vagy költségcsökkentési célokat szolgál.

(#18794) prazsi válasza #20844032 (#18788) üzenetére


prazsi
csendes tag

Mit értesz 620 alatt?! Az lg plazma? Neked olyan van?!
Hu en láttam egy Panasonic full extrás plazmat, nano plazma...
Hat en meg olyan szépet nem láttam soha!!!! Na az ára se kutya..
Valami ptv50...

[ Szerkesztve ]

(#18795) #20844032 válasza prazsi (#18794) üzenetére


#20844032
törölt tag

Nem plazma, LCD. 42LM620. Most épp nincs plazmám (otthon). 2 samu lcd-m van, meg ez, napi használatban.

(#18796) #20844032 válasza a2d2 (#18790) üzenetére


#20844032
törölt tag

Van tükröd? ;]

(#18797) Gioni


Gioni
csendes tag

Jó lenne ha valahol megnyugtató leírás szerepelne TV- képernyő tisztításnak módjáról.
A piszok sógorom egész nap a tv.e lőtt cigizik és a dohányfüst már lerakódott rajta..A dobozban található zsebkendő méretű kis rongydarabon a jelek azt mutatják hogy csak vízzel szabad törölgetni.Vegyszer nem használható.

Könyörgöm a víz önmagában nem oldja fel a lerakódott dohányfüstöt.
Egyébként is a vízben lévő mocsok/pl vízkő/ száradás után meglátszik a képernyön apró kis pöttyök formájában..Kérdésem az lenne hogy minitortisztító spray használható e vajon?

(#18798) sz.zs. válasza Gioni (#18797) üzenetére


sz.zs.
senior tag

Én vettem a tv-vel együtt az Euronicsben lcd és plazma tisztító sprayt. Aszonta a zeladó hogy csak evvel szabad. Még nem próbàltam.
Szerk.: Szerintem jó a monitortisztító is!

[ Szerkesztve ]

Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó

(#18799) blakey válasza Gioni (#18797) üzenetére


blakey
titán

Naná, hogy csak azzal szabad, hísz el kell adni :), sokáig alkoholmentes ablaktisztítóval tisztítottam az lcd-ket, plazmákat, soha semmi bajuk nem volt, a boltban a tisztítószerek között van ilyen, ez is jó, de ajánlott hozzá a mikroszálas törlőkendő. Esetleg a tv osztályon drágábban kapható szerek.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#18800) laccy88


laccy88
senior tag

sziasztok!
némi magyarázatra szorul számomra a következő:
Tehát adott egy radeon hd6770 vga, egy hdmi kábel(3d kész) és egy 42lm3450 tv. Szerettem volna 3d br iso és mkv filmeket nézni, program: powerdvd12.
Feltelepítettem, nem állítottam semmit a programban:

így hagytam. a video elindulásakor(powerdvd 3d mód bekapcsolva) a tv kiírja h 3d módba váltott(ilyenkor "OK" után eltűnik a felugró ablak, és ugye a tv semmiféle beállítást nem enged), majd szemüveg fel, és 3d van. Viszont feltűnt, hogy olyan színtelen, nem szép, sokszor szétesik a kép.
Azután javasolták, hogy lg tv-khez a következő módot kell kiválasztani:

így beállítva+ felcserélve, hogy a jobb vagy bal lencse képe legyen először, a 3d hatás sokkal jobb és a képminőség probléma is megszűnt :K
Viszont, amit nem értek, hogy ilyenkor a film elindításakor a tv nem kapcsol 3d módba(nem is jelzi, és ugyanúgy minden beállítás elérhető mint bármikor) :U
Na ehhez várom az építő, okosító hozzászólásokat! :R

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.