Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4551) gejala válasza HUTCHDB (#4548) üzenetére


gejala
őstag

Boltban valóban csak pár fokkal jobb a Samsung feketéje, csak nehogy le kelljen kapcsolni a villanyt. :D

A bolt azért is trükkös még, mert otthon egyáltalán nem úgy fog kinézni a tévé gyári beállítással sem, ha meg kalibrálja is az ember, akkor olyan, mintha nem is ugyanaz a tévé lenne.
Ezért is szeretem a netes, megbízható review-kat. Azokból kiderül, mit tud a tévé kalibrálva. Persze vannak dolgok, amik boltban is látszanak, azokat meg kell nézni. Jó LG teszteket viszont nehéz találni ebben a kategóriában. :(

[ Szerkesztve ]

(#4552) rasotamas


rasotamas
veterán

Sziasztok!
Vettem a minap egy LG 42LF2510 készüléket. Lenne egy pár kérdésem, biztosan tudtok nekem segíteni, új vagyok ebben az LCD tévé dologban. Szóval 1366*768-ban jó, de 1920*1080ban egy kis fekete keret van a kép körül. Ezért mozi nagyítás módban kell használnom a tv-t. Ja még annyit, hogy ez a monitorom is egyben. Erre ajánlottak egy olyat, hogy CCC-ben ki kell húzni a széléig, de ilyen nincs a Catalistban. Másrészt milyen frekvencián használjam? Van 24i-től 60ig minden. Milyen lejátszó, kodek satöbbi? Azt szeretném, ha a fullhd mkv vagy akármilyen más formátumú fájl minden pixele natívan egy pixel legyen a tv-n is. Ja, ati 3850 DVI/HDMI átalakító HDMI kábel ez beledugva a HDMI1 csatlakozóba. Másrészt szeretném ezt az USB menüt előcsalni, 3.55 szoftver van most rajta, de a garit nem akarom elbaszni, állítólag van infra hack is, ehhez kell egy nokia s60 teló. Másrészt itt van analóg kábelszolgáltatás, és szeretném mindemellé a földi digitális/HD adásokat is fogni. Felhívtam a kábelest, azt mondta a nőci, hogy ami hd az így is hádé megy(m1,m2,duna), de baromira nem. Vagy ezek a csatornák csak bizonyos időközönként hd-k pl meccs közben? Én arra gondoltam, fogom és egy az egyben összedugom az antennát meg a kábeltv-t. De itt valószínűleg problémák adódnának a frekvenciaütközések miatt. Bár egy sávszűrő ezen segítene. Másrészt merre kell az antennát fordítani? Asszem most Kékesre van (Dányban élek) de nem 100%. Minden segítséget nagyon köszönök!!!!

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#4553) #09634560 válasza rii (#4550) üzenetére


#09634560
törölt tag

Neki se sajátja:teszteli.
300 ból 50-es plazmát vehets zvagy 46-47-es LCD-t.

(#4554) #09634560 válasza rasotamas (#4552) üzenetére


#09634560
törölt tag

Catalystban Overcant keress,azt 0-ra kell kihúzni. Szgépről 60hz-en használd,filmeknél pedig a saját frekvenciájukat,pl 24 Hz.Erre XBMC-t kell letöltened a gépedre.
Valóban ne dugd egy az egyben össze(csúnya balesetet okozna) hanem van antenna-kábeltévé közösitő amin van átkapcsoló,olyat vegyél/iktass be.Ilyet példáulNőcinek akkor lenne igaza ha digitálisban is adnak ami DVB-C sávon megy.

[ Szerkesztve ]

(#4555) rasotamas válasza #09634560 (#4554) üzenetére


rasotamas
veterán

Köszönöm a választ, így sokkal tisztábbnak tünik a kép, hogy 0%-ra állítottam, a TV-n meg "levágás nélkül"-re. Ez az XMBC nem valami olyan cucc, mint egy videotár? Vagy ezt mire érted, hogy erre van szükségem? Szerintem meg kéne nézni, milyen frekvenciájú a digitális jel, azt sem tudom, hogy ez mekkora sávot foglal el, és az antennára sáváteresztőt, a kábeltévére meg sávszürőt kéne tenni, bár lehet ez sokat ront a minőségen, ekkor nem kéne kapcsolgatni. Bár szerintem a tv-ken elférne 2 bemenet, hogy ez ne okozzon gondot. Ha kérek digitális szolgáltatást a kábeltévésektől (990/hó az ismeretterjesztő csomag, ehhez jár ingyen az alapcsomag is digitálisan) akkor vajon ha kiveszem a kártyát a set-top boxból és átteszem a tévébe fog müködni?

https://tinyurl.com/rasoapro

(#4556) Kalmi18 válasza HUTCHDB (#4548) üzenetére


Kalmi18
csendes tag

Én a saját tapasztalataim alapján bátran merem ajánlani a 750-est, a számomra szűk keresztmetszetet jelentő UPC-s "digitális" adás scartos box-al meglepően jó.
A maga nemében teljesen korrekt kis cucc, pláne ennyiért.

(#4557) #09634560 válasza rasotamas (#4555) üzenetére


#09634560
törölt tag

Digitális jel az külön sávot foglal el,nem az analóg sávban van.Felejtsd el ezeket a sávszürő/áteresztőket! Egy ilyen kapcsoló mindent megold. Nme szoktak 2 Rf csatlakozót tenni,esetleg DVB-s-re menetest(F-csatlakozót) LNB-nek Szolgáltatódtól függ hogy müködik-e a PCMCIA-ba helyezett megfelelő kártyaolvasóval. Legtöbbnél igen,müködik,UPC-nél nem.

(#4558) dh66e válasza gejala (#4544) üzenetére


dh66e
veterán

100k kategóriáról beszélek,te meg valami másról.Amennyiben tudsz ilyen áron jobbat akkor nosza. :)

(#4559) rasotamas válasza #09634560 (#4557) üzenetére


rasotamas
veterán

Na ez így furin hangzik XD Azért attól függetlenül, milyen kódolást alkalmaznak még van frekvenciája. Lehet az négyszögjel, bár nem valószínü, QAM, AM subpressed carrierrel, vagy egyéb kódolás, a sávszürő tuti megfogja/átengedi. Amúgy elvileg léteznie kell olyan szobaantennának is, amibe belemegy a kábeltévé és kijönnek együtt. Ja amúgy ezt kézzel kapcsolgatni kell, vagy micsoda? Telefonos ügyfélszolgálatos csaj azt mondta nem de nem látszott úgy hogy toppon van a témában. Majd megkérdezem az egyik szerelőt. Amúgy a HFCnetworkről beszélek.

https://tinyurl.com/rasoapro

(#4560) #09634560 válasza rasotamas (#4559) üzenetére


#09634560
törölt tag

Mi hangzik furin? Nem az analóg sávban van a DVB-C?Analóg tunerrel nem fogható a DVB-C.Lehet félreérthetöen irtam.Szobaantenna van olyan amibe bedughatsz Rf-et.de kétlem hogy jó ereményt érnél el vele.

[ Szerkesztve ]

(#4561) HUTCHDB válasza gejala (#4551) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

szóval megnéztem egy Samsung LE-C750-et.
na ez már valami!
itt nincs vita, hogy ez nem jó, meg az nem tetszik.
az ára viszont jóval több, mint amennyit én szánnék egy készülékre.

visszatérve az LG-re, biztos igazad van, és nem véletlenül tesztelik hozzáértő személyek a készülékeket.
DE! régebben (90-es évek végén) különböző német magazinokat bújtam, amelyekben egyebek mellett tesztelték a képcsöves tv-ket, és akkor általában a Sony-kat hozták ki győztesnek.
igaz a következő lapon már ott virított a Sony reklám.....így nem volt elfogult a teszt. :N
a baj ezzel a teszteléssel az, hogy a tesztelők miután leírták a véleményüket nézték a saját készüléküket, de én úgy szeretnék dönteni, hogy "hú de jó készülékem van, jó nézni!",
mint ahogy döntöttem anno, mikor a jelenlegi tv-met (ami egy Loewe) megvettem.

ettől függetlenül szívesen olvasnék ilyen teszteket, ezért ha van kedve valakinek belinkelhetne weboldalakat, hogy hol nézzek szét.

tény, hogy a Samsung C650-es is egy jó készülék, ami árban hasonló az LG 750-el, így nehéz lesz a döntésem.

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#4562) rasotamas válasza #09634560 (#4560) üzenetére


rasotamas
veterán

Én nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak véleményem szerint, ha valami JEL, akkor van frekvenciája, ergo frekvenciája alapján szűrhető. Szóval én arra gondoltam, hogy a digitális jelből kiválasztjuk a szükségeset, megnézzük mely sávban van, és szűrjük, hogy csak ez mennyen át (sáváteresztő szűrő). Ugyanakkor az analóg jelből kiszűrjük az azonos frekvenciájú összetevőt, még ha ezzel 1-2-3-4 csatornát el is veszítünk. Hülyeséget beszélek? Ja és nem dvb-c, a digitális földi jelet akarom összehozni az analóg kábeltévével.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/rasoapro

(#4563) gejala válasza HUTCHDB (#4561) üzenetére


gejala
őstag

Szerintem ezek a megbízhatóbbak oldalak, ebben a sorrendben (legjobbtól haladva):
[link]
[link]
[link]
[link]

Egyébként tényleg a Sony volt az egyik legjobb CRT tévében. :D

(#4564) #09634560 válasza rasotamas (#4562) üzenetére


#09634560
törölt tag

Értem csak azt hittem hogy a kábeltévé jelét is meg akarod célozni,azért VB-C-t irtam. DVB-T a sugárzott ezt természetesen tudom. Végülis megoldható lenne kérdés hogy mennyiért. Igen van a jelnek amplitúdója,frekvenciája,fázisa.. De csak töredéke helyet foglalja mint az analóg igy 1 csatornára több digitális adást rakhatnak. De látom ezzel te is tisztában vagy.Ezért tényleg csak 1-2 adást veszitenél.Probléma ott van hogy olyan szürőről nem tudok ami a 55öst nem engedi át az 54 és 56-ost pedig teljes intenzitással átengedi,ezért nem egy szüröröl hanem szürök sokaságával lehet összehozni.Ezért beszéltem hogy a digitális jelet nem analóg fogalmakkal kell leirni,tehát szürökkel nemhogy rosszabb lesz a kép hanem nem is fogod megtalálni a tunerrel,mihelyt 65% alá süllyed a DVB-T jelszintje. Ezért beszéllek le róla.
Remélem érthető vagyok. Bocsi hogy nem fogalmazok érthetően számodra.

[ Szerkesztve ]

(#4565) Teaway válasza Cxgrav (#4549) üzenetére


Teaway
veterán

Nincs személyes tapasztalatom. Csak az tudom leírni, ami a használatiban van:

- A külső áramforrást (több mint 0,5 A) igénylő USB-eszközöket csatlakoztassa az áramforráshoz. Ennek elmulasztása esetén előfordulhat, hogy az eszköz nem ismerhető fel.

- Ha az USB-merevlemez nem kap külső tápellátást, akkor előfordulhat, hogy a készülék nem észleli az USB-eszközt. Ezért mindenképpen csatlakoztassa külső áramforrásra.

- Külső tápellátásként használjon hálózati adaptert. A külső tápellátáshoz nem biztosítunk USB-kábelt.

- USB külső merevlemez használata esetén a javasolt kapacitás legfeljebb 1 TB.

Nincs itthon csokid??

(#4566) Tomekk.


Tomekk.
aktív tag

Melyiket vennétek?:
Samsung 40c654
vagy
Sony 40EX500

(#4567) HUTCHDB válasza gejala (#4563) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

köszönöm a linkeket!

"Egyébként tényleg a Sony volt az egyik legjobb CRT tévében."

te szívod a vérem! :D

látod, ez egy jó példa arra, hogy kinek a pap, kinek a papné.
nekem is volt vagy 3 Sony-m, de a két utolsó már Loewe volt/van, ami talán a Philips- hez áll a legközelebb.
nekem ez a színvilág tetszik.

az viszont tény, hogy a Sony-k képe, képminősége 3-4 év használat után sem változtak, tartósan tudták azt amit első pillanatban mutattak. (nem hiába voltak a stúdiókban szinte csak Sony-k. ja most meg plazmák :DD )

ez viszont nem mondható el a mostani tv-mre, mert azt látom, hogy évről évre csökken a contrast, képélesség.
az is tény, hogy a Sony (képcsöves tv) képe lényegesen közelebb áll a valósághoz, de sajnos (vagy nem) nekem az élénkebb, vagyis a kevésbé naturális színek tetszenek.
ez van.
egy dologban kiegyezhetünk, a Samsung C750-es készülék ultra jó! :K

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#4568) Cxgrav válasza Teaway (#4565) üzenetére


Cxgrav
senior tag

Köszönöm szépen!

Akkor veszek egy 1TB-osat amit eredetileg is akartam.

Picture me Rollin' by 2pac

(#4569) ribizly válasza Ace Ventura (#4097) üzenetére


ribizly
veterán

Szia!

Mindenféleképpen megéri a 100Hz.
Nekem egy LG LH5000-es szériából van TV-m (az mondjuk 200Hz-es, de láttam Samsung B650-est is ami 100Hz-es), de ég és föld az 50 és a 100Hz között a különbség. Komolyan...
Szóval ne spórolj azon a 20K-n, mert megéri. Meg különben is, ha már TV-t veszel és rászánsz egy valag pénzt, akkor már nem éri meg egy kicsivel többet rászánni, hogy aztán ne bámuld a kirakatokban a 100Hz-eseket, hogy "ejh olyat kellett volna"...? ;)

Üdv,
Gyuri

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#4570) Zebu


Zebu
addikt

Valami ötlet erre: TV csere

Elvileg a pénzt is visszakaphatom! :)

(#4571) Z0mbi válasza Zebu (#4570) üzenetére


Z0mbi
senior tag

Hehe...en mint LCD parti pont az ilyen tortenetektol kezdek a plazma fele huzni... :(
Egyebkent multkor szamoltam ki es kozze is tettem hogy a 100W os fogyasztas differencia kb 21000h tv nezes utan terul meg...
Szerintem apam Videoton Infracolor 2000 je nem ment annyit 88 ota :D.
Ugyhogy en azt javasolnam hogy vegyel egy pana plazmat ;)

(#4572) Zebu válasza Z0mbi (#4571) üzenetére


Zebu
addikt

Korábban egy Samsung 42-es Plazmám volt 360W-os fogyasztással. Ez most 60W. Valójában havi szinten kb 4 rugót jelentett ez, mert elég sokat megy a TV a gyerek miatt napközben is.

Pana nem tudom mennyire játszik le MKV-t, USB-vel hogy áll és, hogy van-e optikai kimenet rajta.... DTS hangot kilöki-e pl az erősítőre... meg ilyenek :) Ez is kellene

(#4573) #09634560 válasza Zebu (#4572) üzenetére


#09634560
törölt tag

Ha régen volt Plazmád,azóta javult a helyzet.A Mai 42-nek nincs akkora fogyasztása.még a tápjuk is kissebb. Samsung 50C6500-asra cserélj ha mindenképp kell a médialejátszó funkció. Pana ebbben nem erős,minden mást tud amit leirtál,DTS-t és optikai kimenetet is.De ha nagyon félsz a plazmától akkor 46C750-revagy 55C650-re cserélj.De fogyasztásilag és képileg ma már éppp a plazmával jársz jobban a LED-en kivül

(#4574) c41r0^ válasza Zebu (#4570) üzenetére


c41r0^
őstag

TV csere előtt esetleg megpróbálhatod a sarkokban meglazítani a külső burkolat csavarjait, mert a panelt ezek esetleg jobban odaszoríthatják és emiatt ezeken a területeken intenzívebb a háttérvilágítás - bár mivel ez belépő kategóriás edge-led-es TV, ezért alapból "kell", hogy legyen a széleken valamennyi bevilágítás, azonban lehet, hogy ezzel a lazítássa mérsékelni tudod ezt, CCFL/EEFL-es TV-knél be szokott jönni ez a trükk. Persze úgy csináld, hogy a csavarhúzó helye lehetőleg ne maradjon a csavarokon, mert még rádfogják, hogy szétszerelted... durvább esetben a TV-n belül is lehet lazítani a panel sarkain lévő szorításon, de ezt persze egyáltalán nem javasoljuk itt a topicban, csak ha már nem lenne a TV-re garancia.

(#4575) Gabor970 válasza Zebu (#4572) üzenetére


Gabor970
addikt

ó de rossz lesz az a +40-50W a jobb minőségér cserébe...

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#4576) CurrentValue


CurrentValue
tag

no megvan az új szerzemény:
3órát szenvedtem a nettek mire rá találtam a megoldásokra de:

LG 42LD420 volt a választott, jó áron vettük, tetszett. Bár itt azt irtátok hogy nincs video, ténylg nem is volt, de már van.

Kis hack és megy a video fullscreen, hang is ok, MKV-t és fullhd-t is eszi, 16gb-os pendrive és 320Gb-os HDD tesztelve, de szerintem a nagyobbakat is megenné. Picit sok idő ha nem mappába tartjátok a filmeket, a betöltés, de tökéletesen megy.

Röviden elsőre ennyi:).

én is rágódtam egy 32es led samsungon, annak asszem 90w volt a referencia értéke, ennek 190w, amikor a lépcsőházba értünk tudtam hogy jól döntöttem:)

[ Szerkesztve ]

(#4577) Zebu válasza Gabor970 (#4575) üzenetére


Zebu
addikt

Nem a 40-50-ről beszéltem... Csak mondjuk ha sokat megy akkor egy 300W felett fogyasztó jószág nem túl kifizetődő.

A lazítás kérdést megpróbálom lehet... kösz a tippet :)

46,55. baromi nagyok. EZek nem férnének bele. A 40c6000 230 rugó volt....

[ Szerkesztve ]

(#4578) BBéci válasza Zebu (#4577) üzenetére


BBéci
titán

A 2010-es plazmák közül a 60 col felettiek fogyasztanak 300 wattot, de csak abban az esetben, ha rosszul vannak beállítva.

Baromi nagy a 46 colos tévé??? :Y
Ne viccelj!

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4579) runner 125 válasza CurrentValue (#4576) üzenetére


runner 125
nagyúr

Szabad tudni hol vetted, s mennyiért?

Köszi.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4580) CurrentValue válasza runner 125 (#4579) üzenetére


CurrentValue
tag

Tesco extra Fogarasi
150 prémium gondoskodás 5 éves garival

[ Szerkesztve ]

(#4581) Zebu válasza BBéci (#4578) üzenetére


Zebu
addikt

Hmmmm az jobban hangzik :)

Ahhoz mérten nézem a baromi nagyot, hogy miként állunk hellyel otthon :)

(#4582) Gabor970 válasza Zebu (#4577) üzenetére


Gabor970
addikt

300W felett? Korábban már írtam, -sokszor- Samu PS50C430 120W-140W átlagos fogyasztás beállítástól, tartalomtól függően. 140W átlagnál semmiképp sem több!
leggyengébb Eco mód + 21:9 filmnézés jellemzően 100W alatt. Erről beszéltem, nem 300W-ról. Hol van az már.....

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#4583) Zebu válasza Gabor970 (#4582) üzenetére


Zebu
addikt

ok, akkor ez már így ok :) :K

(#4584) Zebu válasza #09634560 (#4573) üzenetére


Zebu
addikt

PS50C6500 egyre jobban tetszik, de csak mondjuk 50 ropival drágább, mint a jelenlegi készülékem :(

PS50C530, 46c650?

(#4585) TaliGa


TaliGa
aktív tag

Sziasztok!
Bedöglött a jó öreg 72cm-s CRT-m, ez egy kimondott esti agyzsibbasztásra szánt, analóg adásokra felhízlalt síkképpernyős Samu vót, isten nyugosztalja. Na ehelyett kéne nekem egy 590*1000mm-es polcba beférő jóság, maximálisan 150-160e ft környékén, de az olcsóbb jobb elv mellett :). Nem, nem kell plazma, mert van már a nappaliban, ez meg később jó lehet majd monitornak . Főleg analóg kábeltévé adásokkal lesz hajtva, és pöttyet magasabban van a fej síkjánál a kézülék, tehát olyan legyen mint az ideális menyecske, azaz alulról jó betekintési szög kívánatos, meg picit oldalról is. Legyen FullHD, mert néhanap megtámadnám számítógéppel is. Ennyi. Konkrét márka és típusjavallatokat várnék.
Köszke.

"So say we all"

(#4586) BBéci válasza TaliGa (#4585) üzenetére


BBéci
titán

Éppen azoknak a feltételeknek felel meg legkevésbé egy LCD tévé, amiket leírtál.
Samsung c650-ből a 37 colos biztosan befér a megadott helyre. Például.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4587) zsolacs


zsolacs
csendes tag

Sziasztok.

Lg 42LD450-em van 2hete,de nekem nem támogatja a film lejátszást USB-ről????
nagyon nehéz megcsinálni???
Ha vkinek lenne rá ideje légyszi dobja már át pü.-ben lehetőleg lépésről-lépésre hogyan kell csinálni mert nagyon béna vok az ilyen dolgokhoz.
NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE IS :C :B :B :R :R

(#4588) Zebu válasza Zebu (#4584) üzenetére


Zebu
addikt

C530 ha jól látom 50hz, szóval az kieső

(#4589) #09634560 válasza Zebu (#4584) üzenetére


#09634560
törölt tag

46C650. Mivel 100 hertzes.

(#4590) TaliGa válasza BBéci (#4586) üzenetére


TaliGa
aktív tag

A 37es nem jó, 907,6 x 621,2!!! x 255 mm. Tisztában vagyok a hátrányokkal, de most őszintén vegyek CRT-t, miközben lassan átáll a világ digitálisra?

"So say we all"

(#4591) runner 125 válasza CurrentValue (#4580) üzenetére


runner 125
nagyúr

Hm, netes shopokban 130k, azért annyira nem jó az az ár. :)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4592) CurrentValue válasza runner 125 (#4591) üzenetére


CurrentValue
tag

netshopba nincs kamatmentes hitel és 5év garancia, szerintem megérte:)

(#4593) Zebu válasza #09634560 (#4589) üzenetére


Zebu
addikt

C6000-ből egyáltalán lehet "clouding" mentest találni?

Hogyan tudom ezt a leggyorsabban és legbiztosabban letesztelni?

Boltban általában tök nem egyszerű észrevenni a hibákat...

(#4594) BBéci válasza TaliGa (#4590) üzenetére


BBéci
titán

Próbáld máshová elhelyezni a tévét, például valamelyik szabad falfelületre! Jó szívvel még 37-est sem ajánlok, mert másfél méter az ideális nézési távolsága.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4595) kissj83


kissj83
tag

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Szüleim le akarják cserélni a 23 éves tv-jüket. :)
Fater ki is nézte a következő készüléket 100ezer Ft-ért.:
[link]

Nekik csak tévézésre lenne, semmi dvd, képnézés, stb.
Én inkább lebeszélném róla, mert nem használnának ki semmilyen funkciót rajta és a Full Hd-t is fölöslegesnek tartom.
Szerintetek milyen tv érné meg egy 60 év körüli házaspárnak, csak tévézésre?
Olyan 80 cm körüli átlóval jó lenne, egy megbízható egyszerű készülék, aminek azért a képe is szép, de nekik szerintem nem kell full HD.
Várnék bármilyen ajánlatot 100e Ft alatt! :)
Köszi előre is!

(#4596) TaliGa válasza BBéci (#4594) üzenetére


TaliGa
aktív tag

A helye sajnos fix, de mivel 3cm hiányzik most konzultálok egy asztalos ismerőssel, hogy miként lehetne lefaragni a polcból, vagy állványt tenni belülre /így a talp magassága kiesne/.

"So say we all"

(#4597) runner 125 válasza kissj83 (#4595) üzenetére


runner 125
nagyúr

Csak TV-zni én mindenképpen plazmát javasolnék, bár 100k-s kategóriába újonnan valszeg nem fér bele, de nézz szét neten.
Egyébként manapság már nagyon nehéz olyan TV-t venni, ami nem Full HD.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4598) Dorian válasza kissj83 (#4595) üzenetére


Dorian
félisten

Én inkább keresnék használtan valami 72 centis 100 Hz-es CRT-t.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#4599) runner 125 válasza Dorian (#4598) üzenetére


runner 125
nagyúr

:D

..azért ennyire viszont nem kell leadni szvsz. Egy jó Pana plazmát pár hónaposa, sok garival ki lehet fogni. TV nézésre - főleg sima kábel tv-hez - az a legjobb választás.
Jó 2 éven belül elvileg minden átáll digitálisra, s akkor meg mit csinál a CRT-vel?!

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#4600) nightshadow válasza runner 125 (#4599) üzenetére


nightshadow
veterán

Jó 2 éven belül elvileg minden átáll digitálisra, s akkor meg mit csinál a CRT-vel?!

Erre találták ki a scartos STB-ét.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.