Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25527) Gabesz84 válasza Dave567 (#25511) üzenetére


Gabesz84
őstag

Én már nem vennék et5e-t, van utódja. Egyébként csalódtam az IPS kijelzőkben, a feketéjük, és ezzel a valós kontrasztjuk messze elmarad egy normális *VA paneltől. Sötét filmeket nézni rajta nem nagy élvezet :(
Felhősödés van, de ne ilyen nagy foltosodásra gondolj, hanem inkább ilyen kis foltocskákban, teljesen homogén háttéren nem tűnik fel, csak ha valami mintázat mozog a képen, szóval csak nagyon ritkán észrevehető. Ellenben oldalról nézve van IPS glow rendesen, ez zavar.
Ezt leszámítva a színek teljesen rendben vannak.
A smart rendszere elég buta, +találtam benne egy bugot is: ha USB háttértárat dugok rá, akkor néha tönkremegy benne a wifi (egyszerűen nem lát semmilyen hálózatot), ilyenkor vagy főkapcsolós áramtalanítás kell hogy megjavuljon, vagy factory reset.
Wifin keresztül DLNA-n max 720p-s filmek lejátszása ami csont nélkül megy, néhány alacsonyabb bitrátájú 1080-ast megeszik, LAN kábellel kicsit jobb a helyzet. USB-ről még nem találtam olyat amit egyáltalán ne játszott volna le, max kicsit hibásan.
Input lag az Game módban teljesen rendben van (értéket ne kérdezz, nem mértem), de TV-n nem FPS-ezek, csak TPS, vagy autós játékok.
3D: szokásos polarizáltra jellemző dolgok, crosstalk szemből nézve nem észrevehető.

dvd_R+: szerintem a normalizálódni szót keresed :)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.