Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5031) finest válasza King Unique (#5030) üzenetére


finest
őstag

Köszi a választ. Valószínűleg más a baj, nem a külső vinyó. Függetlenül attól, h mivel állítom le a windowst pl shutdown.exe /s /f parancssorból a powerled nem alszik ki, pörögnek a ventik, ill. égett a piros led a racken. Ez megtévesztett, inkább az alaplap nyűgje lesz. A windowsban, ha kikapcsolom a gyorsindítást, akkor nem kapok kritikus leállás hibaüzenetet, ha a leállási fokyamat után a power gombot hosszan lenyomva tartva állítom le a gépet. Vagyis a windows a maga részéről leáll, de a leállítási folyamat valahogy a legvégén elakad és az alaplap nem kapcsol ki. Nincs tuning, a BIOS-t frissítettem, ill. megcsináltam ,amit írtál az energiagazdálkodásban, de nem változott, 10-ből 9x nem tud leállni tökéletesen a lap. Kikapcsoltam viszont az alaplapi smart CPU fan dolgot, utána hibátlanul leállt, de nem teszteltem tovább.

ON:
Kipróbáltam egy Evolveo Tiny 7g házat, full műanyag, de tetszetős a kidolgozás, a ledes csíkok aránylag nagyok. A ház szépen működik, a ledek kialszanak leválasztás után és leáll a vinyó is. A Smart működik, alvás működik rajta, trimet nem néztem, mert HDD-t tettem bele, de JM578 chipes, szóval képes rá a chipset.
A doboza nem volt leragasztva, olyan dobozba jött, mint az Axagon EE25. Korábban valakit ez aggasztott, belül a ház cskmagolásán, ill. a csatoló csomagolásán látszott, h új. Nekem fél nap használat alapján bejön.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.