Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27992) Devid_81


Devid_81
nagyúr

De sok bajotok van, hitel, haz, auto. :)
31 evesen van egy 2 eves notebookom (akkor volt 131.000ft amikor vettem) , van egy hasznaltan vett biciklim (90font volt, 100rol alkudva) van egy LG Ledes projectorom, egy torott kijelzos Galaxy S3-am meg masfel ev huseggel, es itt be is fejeznem a vagyonom felsorolasat.
Nincsenek font ezreim megsporolva, mindig kell valamit venni ahhoz, hogy pont semmi ne maradjon fizuig, viszont jokat zabalok, es el tudok jarni edzeni...ha mar abban a kurva teremben dolgozok, gondoltam ennyit had engedjek meg magamnak.
7 evesen voltam utoljara csaladdal nyaralni, biza akkor Bulgaria-Torokorszag volt a celterulet, utana maradtak a nagy csalados-buszos es a nyugdijas klubos-buszos-jott az unoka veletlenul kirandulasok, amiket amugy imadtam.
Laktam Soltvadkerten, majd Pecsett/Pecsen, Budapesten, majd 2009 ben a vesemet majdnem eladva kijutottam az Usaba, dolgozzunk, nem jott be, hazajottem, es 2011 ota Londonban vagyok.
Szoval meg azt sem mondhatnam nem probaltam meg...de jelen allas szerint sem autom, sem sajat hazam nincs/nem lesz, sem hitelre, sem KP-ra az eletben.
Mi mar nem abban a generacioban nottunk fel amikor a munkat annyira "megajandekoztak" hogy tudtal belole magadnak hazat venni vagy epiteni, es lehetett uj 1200es Ladad, vagy neked volt elsore szines TV-d a faluban/varosban.
Ket lehetoseg van, hitelt veszel fel, es egyszer talan a sajat hazadban laksz, vagy alberlet es soha nem lesz a tied amiert fizetsz minden honapban.
Aki meg felelotlenul vette/veszi fel az bizony igy jart, azokkal soha nem lehetett mit kezdeni, az olyan emberek a lotto 5-ost is elvernek ugy hogy par ev mulva arra ebredne semmije nincs...

...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.