Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19029) 7 válasza GrandeP (#19022) üzenetére


7
addikt

Nem számít bele a rangba az itteni hozzászólás, de attól még nem mindegy, hogy mit írsz. A szabályzat továbbra is érvényes. A Facebookos csoportotokban nyilván szabadabban tudtok mozogni, miért nem használjátok azt dühöngőnek?

Chaser (#19023) és (#19027):
Igen, van benne sértő bőven. Egyet nem érteni pedig lehet, de nem mindegy, hogyan fejezed ki. Tudom, hogy szokás ekézni a moderátorokat (meg úgy altalában mindenkit, aki időnkent büntetéseket oszt), meg az emberek eleve nem szeretik, ha szájonkenik őket (akár csak virtuálisan), de attól még érdemes lenne magatokba néznetek, és nem állandóan támadni.
Elkanászodtatok, nem is kicsit, és visszaéltek azzal, hogy ezen a fórumon újabb és újabb esélyeket kaphattok. Aztán pedig még nektek áll feljebb, ha a sokadszori provokatív/sértő hozzászólások miatt repülnek a kitiltások.
Lehet, hogy néhányotoknál lazábbak a normák, ez meg az belefér, vagy pedig csak szerettek lázadni, de ez egy moderált fórum, ahol bizonyos dolgokat nem szabad és kész. Ha ti juszt is feszegetitek a határokat, leginkább saját magatokkal toltok ki, és igenis beleszaladtok egy-egy kitiltásba.
Persze ilyenkor többnyire jön a riposzt, hogy régen nem ilyen volt, és különben is, de igazából nagy különbségek nincsenek, ha elvonatkoztatsz a nosztalgikus torzítástól.

A névtelen moderátor pedig szükségből született. Idehaza úgy tűnik, egyre vadabb a hangulat (nem csak a fórumon, hanem általánosságban), és ennek kellemetlen hátulütői vannak egyre gyakrabban.

A mondataid egy része számomra nem volt egyértelmű, de igazad van abban, hogy ez nem egészen idevaló, úgyhogy nem is fogom itt folytatni. Keress meg privátban, ha akarsz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.