Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#2001) LLam


LLam
senior tag

ha bevételt akartok a hardverapróból akkor tegyétek vissza a régi kinézetet, pár funkciót tegyetek bele (ott a topik hogy mit szeretnénk) és mondjátok meg mennyi a tagdíj.

Stay hungry!

(#2002) ssppiikkee


ssppiikkee
tag

Szerintem, hiába nyavikolunk, és hiába is kérjük, ugyse kapjuk vissza a régi HA-T. Sajna bele kell törödnünk ebbe a designbe. Én sajnálom... Régi HA-n órákat töltöttem, csak böngészéssel, de ez már nemhiszem hogy fog müködni...

Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee

(#2003) djculture válasza LLam (#1996) üzenetére


djculture
félisten

Ja de avval semmi se oldódik meg hogy elkezdünk fröcsögni meg szidni mindent. Normális választ csak normális irásra várhatsz.

(#2004) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Hehe, nézzétek meg a HA impresszumnal a webdesing céget. [link] Sokatmondó a saját oldala is. :D 2006 óta nincs referenciája...az élet nem habostorta... ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2005) redbiro válasza djculture (#1982) üzenetére


redbiro
őstag

hát még most is ökölbe szorul a kezem, ha rágondolok. ;)
pedig a jó szándék szerintem ott is megvolt, de valahogy nem akart összeállni.

a jelenlegi dizájnt érő kritikákat egyébként el tudom fogadni (függetlenül attól, hogy nekem tetszik-e az új, vagy sem), tényleg jó 10 éves hangulatot áraszt, de a HA, és fórum mostanra tényleg elérte funkcionális oldalon közel a maximumot.

ezt most luxusnak érzem beáldozni.

it never gets easier, you just go faster

(#2006) Grafiqs válasza LLam (#1979) üzenetére


Grafiqs
őstag

Csak olvasom a kommenteket a fröcsögést, szapulást, feszkózást, és csak ingatom a fejem. :(
Ingatom mert nem értem az okát. Kaptunk-kaptatok egy új felületet amin hirdetni lehet. Valóban másképpen néz ki mint esetleg vártátok. Valóban elôfordulnak még benne bug-ok, de melyik új és igen komplex rendszerben nincsenek az elején hibák? A hibák azért vannak, hogy javítsák ôket. Ezen nem kellene lovagolni.
Igen, nekem is furcsa elôször a PH! designja és felépítése után ez az új portál. De. Ha egy kicsit jobban megnézitek felépítésében és logikájában a jól megszokott PH! az alap.
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy haladni kell a korral. Fejlôdés visz elôre, nem pedig az egyhelyben toporgás. Erre a legjobb bizonyíték maga a PH!. Én elég régóta itt vagyok, Látom azt a munkát és eredményét amit a PH! csapata abba fektet, hogy nektek-nekünk minél könnyebb, jobb és nagyobb élményt jelentsen a forumozás illetve hírfogyasztás. Az új hardverapró ennek a fejlôdésnek a legújabb állomása.
Szinte minden új feature bevezetésekor lehetett olvasni sok-sok negatív és pozitív kritikát. De. A kritikának pont az a lényege legyen az akár negatív vagy pozitív, hogy építô jellegû. Ez az amit itt és most nem látok. :(
Ha elmondjátok, hogy mi az ami tetszik, mi az ami nem. Illetve mi az amin még javítani kellene vagy hibát találtok és ezt jelzitek az segítség. De ha csak fröcsögtök, azzal nem segítetek, és áttételesen nektek lesz rosszabb.
De az, hogy sok ember sok ezer munkaórájával és hatalmas halom pénz befektetésével elkészített portál rendszert egyszerûen "IZÉ"-nek nevezni több mint bunkóság. A tisztelet mindenkinek kijár. Legalább annyival tiszteljétek meg a PH! csapatát és legfôképpen Parcit, hogy beszéltek (írtok) ilyen hangnemben...

ps.: Mielôtt azt kapnám meg (bár tudom fogom), hogy persze mert védem (mert kell...). Ki kell ábrándítsak mindenkit. Ez a poszt saját elhatározásomból születt.

További kellemes forumozást és aprózást mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#2007) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Gratulálok az új harverapróról... nem tudom milyen a dizájner szépérzése, de ez egyszerűen FÖRTELMESEN ronda lett... a sok f*s színű dolgot színezzétek át feketére, és máris jobban fog kinézni (kicsit). Kezdve a bannernél...

[ Szerkesztve ]

(#2008) djculture válasza redbiro (#2005) üzenetére


djculture
félisten

Nemtudom emlékszel e még pezsgőt is felajánlottunk hogyha rendezik a bugokat. Aztán kb két hétig volt lendület és otthagyták az egészet félkészen. Én még most is járok oda de csak az ismerősök miatt, amúgy meg 90% az ottani régi forumozóknak ide jár már.

[ Szerkesztve ]

(#2009) LLam válasza jerry311 (#1997) üzenetére


LLam
senior tag

Hangyányit értek a webes témához.

Ha ezt a váltást úgy tervezték, hogy az előzőt nem mentették le tokkal vonóval n időpillanatban akkor valamit nagyon elkeféltek. Ugyanis, pontosan 1 perc lenne amíg visszaélesíteném a rendszert a régi "mentés"-ből. Persze a közben felkerült apróhirdetéseket, hszeket, etc. kezelni kellene.. Na meg a sok lúd disznót győz aspektust is jól kellene kommunikálni.

Btw. ekkora reklámot nem is tudnának maguknak ingyenbe szerezni!! :) De a kommunikációs tanácsadást meghagyom másnak :)

Stay hungry!

(#2010) fluiid válasza wwenigma (#2004) üzenetére


fluiid
csendes tag

2000 körül dolgoztam egy reklámügynökségnél. Ők tolták ennyire orrba-szájba a pasztellt és a gradientet :D

Que?

(#2011) troland26


troland26
őstag

Igazából nem a kinézet az ami (igazán ) zavar ( bár határozottan nem tetszik ) . Az dícséretes , hogy fejleszteni /újítani akarták a HA-t , de számos olyan régi funció nincs meg ami számomra fontos volt . Tényleg egyedülálló volt magyarországon ez a lapcsalád beleértve a HA-t is ..azt gondolom , ha ez így ebben a formában marad veszíteni fog a respektjéből és a látogatottságából is az oldal . :(

(#2012) ttt1


ttt1
őstag

Én szomorúan konstatáltam, hogy a napi 2 up/termék helyett napi 2 upp lett.. Nem vagyok egy nagy eladó inkább vásárló, de esetenként 3 4 termékem is fent van (ilyen esetben 2 naponta tudom előrerakni őket). Elhiszem,hogy vmiből értelemszerűen pénzt kell csinálni,hogy megérje ,csak mint öreg motorost ez rosszul érintett ..:)

(#2013) wwenigma válasza fluiid (#2010) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Tönkrementek már? ;]

Nem tom, ez igy el lett kefélve, lehet bármekkora jóindulat az újításban.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2014) lajtika


lajtika
aktív tag

Végre sikerült belépnem új jelszóval. Eléggé meglepődtem azon,- hogy eddig naponta kétszer lehetett előre helyezni egy hirdetést, most is kétszer lehet, csak ez az összes hirdetésre vonatkozik. Tegyük fel hogy valakinek van öt hirdetése az vehet 508 forintért 10 up-ot, ezt 3 nap alatt elhasználja, az havi 5800 forint. Persze, ha például 3000 forintért hirdet valamit akkor nem igazán éri meg. Ez az egész a kereskedőknek kedvez, nem pedig az átlag felhasználóknak, akik csak arra használták a Hardveraprót hogy a saját gépüket fejlesszék vagy jobbra cseréljék.

(#2015) syl5 válasza Grafiqs (#2006) üzenetére


syl5
őstag

Persze, hogy a fejlődés visz előre, de egy ilyen mértékű változást fokozatosabban is meg lehetett volna valósítani szerintem.
A PH, MA azért mem változott meg ilyen szinten.
Most a túl radikális változás miatt a pozitív kritika eltörpül, gyakorlatilag nincs a negatív mellett.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#2016) prmcsk válasza Grafiqs (#2006) üzenetére


prmcsk
addikt

Ma egy honlap jóságát, hatásosságát és erejét a megnyitása után azonnal az átláthatósága és kezelhetősége dönti el.
Egy témát említek. Gyözz meg, hogy a mostani paicdizájnon keresztül 3 kattintással kiválaszthatom 200db s775 lap közül a nekem barátságost, miközben mind a kétszázat látom és gyorskereshetek közöttük.

A dizájnról: Mond, ki az a barom, akinek egy főképpen olvasói honlapon a fehér háttérmánia a trendi ?

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#2017) torocsik


torocsik
tag

Hogy lehet felhasználó név szerint keresni, én sehol nem találom vagy itt már nincs is.
Jó lenne az újba is belekalkulálni nagy segítség lenne.

Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.

(#2018) LLam válasza Grafiqs (#2006) üzenetére


LLam
senior tag

No, ha nem érted valaminek az okát akkor kérdezd meg. Aztán ingathatod a fejed, ha nem értesz egyet a válasszal.

Ez a cucc amit kitoltatok, azaz azt mondtátok tessék lehet használni, egy bughalmaz. Az "izé"-t mint fogalmat azért használtam, mert nem jutott eszembe jobb szó rá. Ha ebbe sok ezer munkaóra van és sokba került az baj. Mert jelen formájában ez kidobott pénznek látszik az én oldalamról (user).

Továbbá lehet, hogy neked a szerkesztőségben dolgozónak aki látja a hatalmas igyekezetet bunkóságnak tűnik az új "portál" le "izézése", de jelezném, hogy igen visszafogottan reagáltam arra, hogy egy x éve használt rendszert kihúztatok alólam. Nagy felelősség ám az, hogy van egy jól működő rendszer amit megszoktak az emberek aztán az ő megkérdezésük nélkül élesítünk egy bugoktól hemzsegő valamit.

Szóval ezt a fajta kötődést ami pl. az én viszonyomat jellemzi a Hardverapróhoz, és ami alapján le izézem ami nagyon nagyon nem tetszik, szóval ezt bunkóságnak gondolni adabszurdum leírni (!) hovatovább erős korlátoltságnak érzem. A személyeskedésért elnézést kérek, de amilyen az adj Isten, olyan a fogadj Isten.

Igen igazad van a tisztelet kijár, nem is olvastam eddig, hogy valamelyikőtöket direktbe fikázta volna valaki. Én sem téged vagy bárKIT izéztem, hanem a produktumot ami nem élőlény, hanem egy eredmény. Egy nekem nagyon nem tetsző eredmény.

Stay hungry!

(#2019) troland26 válasza torocsik (#2017) üzenetére


troland26
őstag

nem lehet felhasználóra keresni.....

(#2020) Peetry válasza Grafiqs (#2006) üzenetére


Peetry
senior tag

Nem a fejlődéssel van a baj. Igazad van a fejlődés kell. Az alapvető probléma, hogy nem lett megfelelően átgondolva ez a dolog, vagy ha igen akkor nagyon nem hozzáértők tették. Szinte minden hibáját felsorolták már a fórumozók. Én nem értek a webhez, de katasztrófa hogy apróhirdetés portálon félképernyős banner meg 60-as betűk veszik el a helyet a hasznos tartalom elöl. Nem a csicsa kell elsősorban hanem a gyors, hatékony használhatóság, amit mind magáénak tudhatott a régi rendszer. Elég lett volna a terveket a közönség elé tenni, és akár tételesen a funkciókról szavazást tartani, hogy kell/nem kell. Aztán persze nem ennek eredménye lett volna a döntő, de egy jó irányvonalat adott.
A régi rendszerben könnyen, gyorsan lehetett a hirdetéseket átlátni. Fájó hogy megszűnt a fa szerkezet, a tömör lényegretörő megjelenés, halom alapvető információ hiányzik egy hirdetésnél (pl sorrendezés, város, stb).

Fejlődni/fejleszteni kell, de NEM így. Nem akarok szapulni senkit, tudom hogy sokan, sokat tettek bele, de ez így hiba volt.

Tény hogy ha nem lenne bugos, ha minden menne pöccre (kisebb dolgoktól eltekintve), akkor önmagában a design-on lenne egy kis felháborodás, de megszokná az ember, meg lehetne csiszolni rajta. Csak ez így hogy a hasznos funkciók hiányoznak, szemkiégető, ergonómiailag 0 felépítésű, halom nagyon komoly hibát tartalmazó rendszer került elénk, ez így sok. Én is fejlesztő vagyok. Ha negyed ilyen rossz minőségű munkát kiadnék a kezemből, másnap nem kéne jönnöm dolgozni. És ez most a kivitelezőt minősíti, nem titeket.

(#2021) TaliGa


TaliGa
aktív tag

+1 szavazat arra, hogy vissza a régit...

"So say we all"

(#2022) LLam válasza prmcsk (#2016) üzenetére


LLam
senior tag

"Ma egy honlap jóságát, hatásosságát és erejét a megnyitása után azonnal az átláthatósága és kezelhetősége dönti el."

+1000

Stay hungry!

(#2023) Faxxx válasza Peetry (#2020) üzenetére


Faxxx
csendes tag

+1

(#2024) LLam


LLam
senior tag

tisztelet?

"Elég lett volna a terveket a közönség elé tenni, és akár tételesen a funkciókról szavazást tartani, hogy kell/nem kell. Aztán persze nem ennek eredménye lett volna a döntő, de egy jó irányvonalat adott."

ez lett volna a tisztelet a mi irányunkba kedves PH-s dolgozó!

Stay hungry!

(#2025) Grafiqs válasza prmcsk (#2016) üzenetére


Grafiqs
őstag

Nem akarlak meggyôzni. Ez a topik pont arról szól, hogy jelezni tudd, hogy ha valami nem tetszik, vagy ötleted van, hogy mit kellene másképpen esetleg jobban.

A fehér háttér engem is zavar, de mint Parci is írta nincs kôbe vésve.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#2026) LLam válasza Peetry (#2020) üzenetére


LLam
senior tag

"Én is fejlesztő vagyok. Ha negyed ilyen rossz minőségű munkát kiadnék a kezemből, másnap nem kéne jönnöm dolgozni. És ez most a kivitelezőt minősíti, nem titeket."

tiszta vízként iszom szavaid tagtárs! Csak az idézett mondataid végével nem értek egyet. Ez amit kitoltak élesbe a PH-t minősíti. Ugyanis ők engedték, hogy ez elénk fogyasztók elé kerüljön. Aztán még le is bunkózzák az embert, ha meg meri mondani hogy NEM JÓ.

Stay hungry!

(#2027) torocsik válasza troland26 (#2019) üzenetére


torocsik
tag

Ez a baj pedig elég fontos dolog lenne mert vannak felhasználók akiktől szeretek vásárolni és szeretném tudni mikor mit árulnak.Ezért lenne fontos.

Az időnek egyetlen oka van: minden nem történhet egyszerre.

(#2028) ttt1


ttt1
őstag

Stack overflow at line 0.. Ez a hibaüzenet szinte mindíg megjelenik.. Egy c2D 2,1es gépen használhatatlanul lassú 80 mbites net mellett...Lehet ez fejlődés ,csak kérdés,.hogy előre v hátrafele..

(#2029) wwenigma válasza LLam (#2026) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nézd meg a kivitelező honlapjat, utana rajossz hogy igaza van. Link HA impresszumból.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2030) djculture válasza torocsik (#2027) üzenetére


djculture
félisten

Szintén zenész ahogy szokták mondani :R Eddig nagyon könnyű volt kilistáztatni egy eladó termékeit illetve városra listáztatni. Most sehol ilyen. Már pedig én tuti nem fogok 5000 oldalt végiglapozni egy ember miatt, akkor inkább irok neki privibe vagy a mailcimére hogy öreg van e most valami cuccod. De akkor meg totál felesleges az az oldal.

[ Szerkesztve ]

(#2031) stevve válasza LLam (#2024) üzenetére


stevve
nagyúr

Mivel a közösségre nézve az oldalnak nincs anyagi vonzata, míg a tulajoknak van, szerintem ezen kár lovagolni.

A funkciókról tételesen egyáltalán nem lett volna értelme szavazást tartani, legfeljebb a dizájnról.

Ha még emlékeztek, a MA és a PH átalakulása után is még változott a dizájn a közösség kérései szerint és funkciók is átalakultak pont ugyanígy.

Ha meg tudnátok várni, amíg összeáll a kép, utána talán lehetne erről is értelmes beszélgetéseket folytatni. :K

Nem látom, hol bunkóztunk le, ne szállj el. :N Persze arra, aki alpári stílusban tud csak megnyilvánulni, az eddig is ismert szabályok vonatkoznak.

[ Szerkesztve ]

(#2032) captainm


captainm
tag

Kiváncsi voltam az új hardverapróra, de amit most látok az sajnos abszolút nem tetszik és nem csak nekem :(, haverok is fogják a fejüket, hogy mi ez a borzalom.
A dizájn egy dolog, vagy tetszik, vagy nem, nekem utóbbi, de a felépítés is nagyon gáz lett. Semmit sem lehet megtalálni egyből, hogy eljussak a saját hirdetésemhez minimum 3 oldalt kell végigjárnom érte, a termékek listája pedig nagyon elnagyolt, hiányos, abszolút érdektelen (pl nincs kiírva a város, nincs keres-kínál jelzés, stb), de főleg az zavar, hogy nem látom hol állítom át a legutóbbi hirdetések megjelenítésére.
Ha lehetne szavazni az előző kinézetet és felépítést kérném az új funkciókkal, az tökéletes lenne, de ez így részemről nagyon gázul néz ki és használhatatlan :(.

(#2033) Doyle válasza Grafiqs (#2025) üzenetére


Doyle
tag

Nem lecseszésből írom de ennek hol van köze a jól megszokott ph-hoz és hogy haladni kell a korral :D ez inkább visszafejlődés mert egy ilyen külsőt bármelyik ingyenes honlapkészítővel meg lehetne csinálni ha van egy kis tapasztalat

Egy komoly gép összerakásához nem az új több száz ezres cuccokra van szükség hanem kellő tapasztalatra.

(#2034) LLam válasza wwenigma (#2029) üzenetére


LLam
senior tag

néztem azt a linket, hirtelen nem is tudtam, hogy hol vagyok :D

Stay hungry!

(#2035) Kufár81 válasza Grafiqs (#2006) üzenetére


Kufár81
tag

Hát ha képesek voltatok ezért egy halom pénzt kiadni irtó hülyék voltatok.

És ha már kérted, le írom mik a problémáim. Egy kicsit értek hozzá (10 éve vagyok a web iparba)

1, mi ez a motor? Drupal? Sürgősen dobjátok vissza ez ilyesfajta tartalomkezelésre nem való, hogy apróhirdetések. Megoldható, de jelenlegi formában ez nem fog működni. Nem lehet épp kézláb keretrendszert szerkeszteni alá ami jól is néz ki és ami az apróhirdetéseknél fontos a képek listázása is elég nagy problémába fog ütközni. A Drupal fórumnak való, de nem apróhirdetésnek.

2. Viszont van a Drupal-nak egy nagy előnye css-be egész könnyen lehet vele Skin-eket kezelgetni.

3. Úgy látom nem nagyon értettek a MYSQL-hez vagy és PHP-hoz. Ha ezt így vettétek át sürgessen vissza kell doni a cégnek. Nagy nehezen képes csak belépni a rendszer, a jelszó-emlékeztetőnél 8-szor küldte el nekem a levelet!! Belépek és kidob az oldal stb. ezek mind PHP és SQL problémák.

Már ne haragudj, de most nekünk mondod, hogy "örüljünk, hogy ingyen hirdetünk". Mert ezt vettük le a szövegedből mint hirdetők.

Nektek kellene örülni, hogy itt hirdetünk ingyen!!! És kicsit nagyobb tiszteletet tanúsítani felénk! Ugyanis hanem lenne ennek az oldalnak ekkora látogatottsága a banner-ekkel apró pénzt tudnátok keresni nem úgy mint most.

(#2036) prmcsk válasza Grafiqs (#2025) üzenetére


prmcsk
addikt

Mégegyszer és feladom:

Ha nem tudtok jobban átlátható, kezelhető, kinézetű és felhasználó barátabbat csinálni attól, amit le akartok váltani, akkor nem kell borítani mindent.

A hardverpiac üzletiesített részét integráljátok be a meglévő és a sok év alatt szinte tökéletesre fejlődött, fejlesztett környezetbe és mindenki boldog.

Őszintén mondd már meg, amikor az első terveket láttátok, nem tűnt ez fel senkinek.

Kezdem azt érezni, hogy valamiért muszáj nektek pénzt költeni, fejleszteni, nehogy már minden siker a régi legyen...

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#2037) priti


priti
addikt

gyááááááj ... most láttam hogy megszűnt a hardverapró és lenyúlták a nevét valami vaterás *oshoz...
kéne valami fórum ahol döntés születhet milyen címen induljon a régi "HA" másolata, hogy legalább ne induljon már egyszerre több, bár valszeg ígyis-úgyis több lesz... mindegy valamelyiket csak kinevezi a többség aztán visszapörög reméljük, de ebből az utódból HA nem lesz az elsőre látszik.

Hardverlesen

(#2038) Grafiqs


Grafiqs
őstag

Valahogy így néz ki egy bugreport.

Ha valakinek észrevételei ötletei vannak akkor azt valami hasonló formában tenné meg az bizton meghallgatásra talál.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#2039) pisti


pisti
őstag

Ez az új kinézet és elrendezés borzalmas.
Az átláthatóság jelentősen csökkent, pedig direkt szoktam most egy-két napig, de nem javult a véleményem.
Ráadásul a stabilitásával is vannak problémák az oldalnak a váltás óta.

Ez egyelőre sajna azt kell mondjam visszafejlődés.

[ Szerkesztve ]

(#2040) LLam válasza stevve (#2031) üzenetére


LLam
senior tag

Hátőőő... akkor sorjában:

1. Hogy ne lenne anyagi vonzata ránk nézve? Ha a sok szemét csaló gazember beözönlik az az ÉN zsebemre megy.

2. Mindenről érdemes megkérdezned a fogyasztóid, kivéve ha ti vagytok Steve Jobs reinkarnációja.

3. Na ez veri ám csak le a biztosítékot:
"Ha meg tudnátok várni, amíg összeáll a kép, utána talán lehetne erről is értelmes beszélgetéseket folytatni."
Nem ez a sorrend tisztelt uram! Nektek kellett volna VÁRNI az oldal élesítésével, atán látva hogy 12 óra alatt mit kap az oldal gyorsan viszakozni, hogy hoppá béta ment ki bla bla. De nem. AZ USER VÁRJON, egy élesbe kitolt oldal esetében az USER NEM dumálhat hanem várjon????????????? ezt most komolyan mondod??

4. nekem jött válaszban a Grafiqs kolléga hozzászólása, abban bunkózik a srác, én meg magamra vettem. Érzem a finom célzást az offtopicba pakolt mondatban s lám ezt nem is veszem magamra. :)

+1. a lényeg az, hogy ismerem magam és ha ez a hardverapro így marad akkor keresnem kell más helyet, és tudod a megszokott (ebben az esetben jó) dolgokról nehéz lemondani.

[ Szerkesztve ]

Stay hungry!

(#2041) Mozsa válasza prmcsk (#2036) üzenetére


Mozsa
tag

Gondolom pályázaton nyert lé, amit muszáj elkölteni. A fejlesztő kiszámlázza amit kell, amit majd elosztanak jól. Ennyi.

(#2042) djculture válasza stevve (#2031) üzenetére


djculture
félisten

Minden esetre én azt látom hogy ebben a formában csak a cég hírnevét rombolja, így érdemes lenne inkább lekapcsolni...Aztán legalább az alapvető hibákat kijavítani, ami itt jelezve lett.

[ Szerkesztve ]

(#2043) easy...rider válasza torocsik (#2017) üzenetére


easy...rider
őstag

Ez az opció nekem is hiányzik :( Jó lenne felhasználónévre is rákeresni.

A másik dolog ami hiányzik, az hogy a hirdetéseim adminisztrációnál lehetne egy "megtekintés" link. Vagy csak én vagyok vak hogy nem látok ilyesmit? Mert így mindig ki kell keresni a hirdetésemet hogy megnézzem írt e valaki.

A másik dolog amin még lehetne változtatni, hogy ne napi 2 upp legyen, hanem hirdetésenként egy. Mert ha valakinek van 3 hirdetése, akkor abból az egyiket hagynia kell a süllyesztőben mert mindig csak a két fontosabbat tudja uppolni. Mindjárt megnézem hogy is vanak a fizetős opciók hogy van e valami olyan hogy napi 1 upp minden hirdetésre :)

Meg ez a színvilág szerintem is borzasztó. Egybemosódik nekem az egész. Lehetne kontrasztosabb.

[ Szerkesztve ]

(#2044) wwenigma válasza Mozsa (#2041) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Azt ki kéne irni az adott oldalra. Szerintem csak nagyon-nagyon-nagyon jo barat... a designer ceg referenciai ahogy neztem mar rég nem aktualisak, mindegyik valtott másra...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#2045) prmcsk


prmcsk
addikt

Tényleg nem veszi észre senki, hogy olyan változtatásokat javasol az új oldalhoz, amik a régiben alapból benne voltak ?

"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

(#2046) troland26 válasza torocsik (#2027) üzenetére


troland26
őstag

Tudom miért fontos , én is számtalanszor használtam a HA ezen funcióját . Nekem is voltak "jól bejáratott " eladóim akaiktől szívesen vásároltam mert tudtam , hogy mit is képvisel az ő személyük egy adott üzletben . Sajna van ellenpélda is ezért fontos hiányosság , hogy a főlapon nem látom a hírdetett termék "gazdáját " vagy annak tartózkodási helyét egyéb adatait... Lényeges hiányosság még az , hogy 15 terméket jelenít meg egy oldalon , vagy az , hogy külön kell belépkednem nem elég az , hogy pl a PH-n már beléptem. Sok a hiányosság , remélem azért a fejlesztők figyelembe fogják venni a fórumozók szempontjait és igyekeznek javítani a problémákat .

(#2047) werszomjas


werszomjas
őstag

Ezen hibákkal kapcsolatban:

3) A hirdetés módosításakor "nyers formázási parancsok" (HTML tagek - nem a
PH!-s szerkesztő megszokott tag-jei) jelennek meg a szerkesztő dobozban,
szerkeszteni így gyakorlatilag nem lehet a hirdetést. Gondoltam azért lehet,
de sajnos nem: beleírtam, és kiderült, hogy ugyanúgy, mint HSZ írásakor, nem
fogad el itt sem HTML tageket, azaz nem konvertálja őket - magyarán egy sima
szerkesztési próbálkozás hazavágta az egész (korábban formázott) hirdetésem.

Nálam hasonló a helyzet, a hirdetéseim tele vannak </b></p><p class="mgt1"> jelekkel.

Gondolom/remélem ez javítva lesz, a kérdés, hogy most álljak-e neki átírni a hirdetéseket, kiszedni ezeket a jeleket és sortörés nélkül ömlesztve beírni mindent, vagy ha javítják ezt a hibát, helyre fog állni a rendes forma?

üdv

(#2048) easy...rider válasza easy...rider (#2043) üzenetére


easy...rider
őstag

Megtaláltam a megtekintést :D bocsi!

(#2049) tdd587 válasza easy...rider (#2043) üzenetére


tdd587
őstag

Ezt az UP dolgot mondjuk nem értem, ilyenkor azt kell csinálni, hogy időnként egyiket, időnként a másikat UP. Az egy hétnél régebben nem UP-olt hírdetésnél merül csak fel, hogy lehet már nem is élő.

Az tök mindegy, hogy 3 perc erejéig fent vagy a lista tetején vagy sem. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#2050) LLam válasza Grafiqs (#2038) üzenetére


LLam
senior tag

Csak abban az esetben, ha az állapotot, miszerint váltás történt elfogadottnak tekintjük. Én nem tekintem annak.

Stay hungry!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.