Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:55:13

LOGOUT.hu

Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29292) Castell


Castell
aktív tag

üdv mki,

Egy kis esti mese :)

A szolgáltatás is újfent mostanában egyre gyakoribban akadozik, de épp költözésben vagyunk, 3 utcával arrébb nem lehet szolgáltatást átvinni a mostani havidíjat megtartva, új szerződést kell kötni cca. 30%-kal magasabb áron. A másik az, hogy ha bele is ugrunk, 1 hónap mire átkötik, mert most ennyi a várakozás. Továbbá az Inviteleseknek a Digi SIM kiadás sem olyan egyszerű. Online nem lehet igényelni, a Digi ügyfélkapuja hibát dob az Inviteles szerződészámra. Úgy látszik hiába a felvásárlás, a Digi-Invitel katyvasz még mindig tart, sőt újabban már megint Inviteles fejléccel jönnek a számlák. LOL :)

2. kör SIM ügyben: írtam a Digi-nek üzenetet, de hosszú ideje már nincs válasz. Maradt a személyes ügyintézés/igénylés. 1 hét alatt nagy nehezen sikerült nekik úgy kiadni, hogy visszarendeltek. Továbbá azt gondolom, hogy az ügyfélszolgálat szakmailag, khhm. :) Pl. nem tudják, hogy mi az a Digitális jólét csomag, telefonos ügyintéző jó pár percig várakoztatott, mire valakitől megtudakolta, hogy mi is az és végül közölte, hogy ilyen náluk már nincs. De a Digi SIM kiadásának a kálváriája is megérne egy misét (mesét).

Hozzáteszem a másik szolgáltatónál is jártam, ami elérhető nálunk és ott is "jó" volt a helyzet. A szemmel láthatóan vonzó pultos csajszival elakadtunk el, hogy tv-hez kell-e külön eszköz vagy mehet a kábel direktbe a dvb-c-s lapos tv-be. :)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Invitel (TV, internet, telefon) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.