Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Autó+mobil  »  iGO Primo

Hozzászólások

(#14001) kisguly válasza Karelke (#14000) üzenetére


kisguly
tag

Sötét oldal.

(#14002) huncutka1029 válasza DM43 (#13998) üzenetére


huncutka1029
addikt

aham, lehet,

de pont úgy műxik mint a tom-rom- os cuccok,
saját frissítő és telepítő szoft van rajta, és csak neten keresztül enged frissíteni, és csak az adott típusnak megfelelő csomagot.

főzött rom-mal biztosan megoldható, a tom-tom ot is sikerült már megoldani...
Én nem mennék bele, mert elég macera

a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

(#14004) B.Junior


B.Junior
tag

Köszi, már megoldottam, szépen fut rajta..... :C

(#14005) kuksa90 válasza B.Junior (#14004) üzenetére


kuksa90
őstag

A canada 310 az egy brand...a matricán van a tipus, pl: 3110...
Műholdat is látja? :F

»» Redmi Note 13 ProPlus5G 12/512««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««

(#14009) B.Junior válasza kuksa90 (#14005) üzenetére


B.Junior
tag

Igen látja...SYS-ben kitöröltem a GPS adatokat...utána ő generált magának.....most :DD tökéletes..

(#14011) sbamar


sbamar
csendes tag

Sziasztok!

Hátha van vkinek ötlete...
Egy eddig jól működő Primo 2 (Zozo 13-as skinnel) egyszer csak bekapcsoláskor belassult. Konkrétan minden bekapcsolás kb 5 percig tart. Ha életre kelt, onnantól már rendesen működik. Semmilyen változtatás, átalakítás nem történt mostanában rajta.
Mi lehet a probléma?

Előre is köszi a válaszokat!

Amar

(#14012) plajos válasza sbamar (#14011) üzenetére


plajos
aktív tag

Próbáld meg skin nélkül.

(#14013) LámaZ


LámaZ
addikt

Hamarosan elfelejthetjük az ájgót és hasonlókat.
Ne légy kishitű!

U.i. Szerintem nem lesz szükség arra, hogy végigmenj egy útvonalon, elég lesz az is, ha más végigment rajta, és átadja neked az infókat. Mint a waze-nél. Majd lesz az útvonalaknak is egy piaca, ahol lehet csereberélni, vagy pontokat kapsz a másoknak átadott útvonalinfókért, és cserébe kapsz te is. Jól mondom?

Legyen minden jó!

(#14014) gipsztigris válasza LámaZ (#14013) üzenetére


gipsztigris
addikt

"Hamarosan elfelejthetjük az ájgót és hasonlókat."
....ahogy azt Móricka elképzeli! :DD

[ Szerkesztve ]

"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

(#14015) snowdog válasza LámaZ (#14013) üzenetére


snowdog
veterán

Igazad van, merjünk nagyot álmodni! :))

A cikk szerint GPS vevő nem kell hozzá, de kell olyan speciális fedélzeti computer, ami ki van egészítve "lézerekkel és kamerákkal". Szerinted ezek mikor lesznek minden autóban szériafelszerelések?

[ Szerkesztve ]

(#14016) LámaZ válasza snowdog (#14015) üzenetére


LámaZ
addikt

5-6 év.

Legyen minden jó!

(#14017) snowdog válasza LámaZ (#14016) üzenetére


snowdog
veterán

Legyen igazad. Bár szerintem 10 éve meg azt mondtad volna, hogy mára minden kocsiban szériafelszerelés lesz a navigációs eszköz, mint az autórádió. Ez pedig nem jött volna be. :)

(#14018) LámaZ válasza snowdog (#14017) üzenetére


LámaZ
addikt

Optimista ember vagyok. :-D

Legyen minden jó!

(#14019) kuksa90 válasza LámaZ (#14016) üzenetére


kuksa90
őstag

Azért ehhez még hozzá kéne optimistálni az autók 10+ átlagéletkorát is...

»» Redmi Note 13 ProPlus5G 12/512««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««

(#14020) biglion-lord


biglion-lord
tag

Üdvözlök mindenkit ezen az oldalon!
Véletlen találtam ide erre az oldalra és gondoltam leírom problémám amiben segítséget szeretnék kérni. Korábban próbáltam megoldást keresni googl segítségével, de sajna nem sok sikerrel angol meg nem az erősségem, most meg egész véletlen bukkantam ide :)

Van 1 KENWOOD DNX 521 VBT típusú Navigációs fejegységem. Anno kutatásaim alapján ezt találtam elfogadhatónak mint funkcionális felszerelés, mint működésileg és a navigáció miatt vettem meg, teljesen magyar kezelési felülettel.
NAVTEQ térképet használ gyárilag, viszont a programmal nem vagyok megelégedve ami kezeli a térképet.
Sok esetben nem jól vezet az utakon a megadott célra elvisz apró felesleges manőverekkel, például az út folyamán autópályán vannak a letérő lehetőségek ahol sok esetben levezetne, de ugyanott vissza is vezet az út. Külső sávban ami lehetőséget ad az autópálya le illetve felmenésére, a fejegység levezetne és ott vissza. Ezen felül városokban ahol sok út illetve felüljáró is van és keresztezi az utat lehetetlen eligazodni merre is vezet a nyomvonal, amit mutat nem konkrét. Szerencsémre van a telefonomon is navigációs rendszer, aminek segítségével tudom a helyes haladást követni, ha a fejegységet követném sokszor rossz irányba mennék illetve apró felesleges kitérőket tennék. Telón IGO-t használok amivel nagyon megvagyok elégedve még soha nem tévedtem el mellette, és nagyon jól kivehető minden esetben a haladás útja. Viszont vannak olyan helyek (hegyek, borult idő) külföldön ahol 20-30 perc is kell mire talál műholdat emiatt is vásároltam ezt a fejegységet és külön műhold antennával rendelkezik és jól is funkcionál extrém körülmények között is, csak a térkép jó funkcionálását kellene megoldani.

Szeretném segítségeteket kérni, hogyan tudnám IGO-ra lecserélni a KENWOOD DNX 521 VBT típusú készülékben a navigációs rendszert?

Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni a megoldásban, sok bosszankodástól megmentene és kínlódás egyszerre a kettő készülék használata főleg olyan helyen, ahol a teló műholdat nem talál a fejegység meg nem mutat pontos nyomvonalat. Külföldön 1x benézem az utat és elég sokat lehet utazgatni mire vissza térek a jó útra. Előre nagyon szépen megköszönném a segítséget és a türelmet.

(#14021) Bog válasza biglion-lord (#14020) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Legálisan sehogy. Illegális dolgokkal pedig nem foglalkozunk.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#14022) biglion-lord válasza Bog (#14021) üzenetére


biglion-lord
tag

Miért ha megvan legálisan az igo akkor miért nem lehet összehozni, én a cserére gondoltam nem feltörésre. Ami meg elvileg lehetséges csak mivel nem vagyok jártas ezért kellene a segítség.

(#14023) Bog válasza biglion-lord (#14022) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Mert tilos. Az iGO szoftvert hogyan vetted meg? Igazából tökmindegy, ha egy gép nem iGO-val jön ki gyárilag, akkor arra utólag tilos feltenni a hatályos jogszabályok szerint. Vonatkozik ez a telefonokra is, kivéve iOS és régi WinMo.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#14024) biglion-lord válasza biglion-lord (#14022) üzenetére


biglion-lord
tag

Ha jól funkcionálna nem lenne probléma, de pont ez az hogy nem működik jól, és több százezret fizettem ezért a kütyüért félig a semmire mondhatni. Azért meg túl drága volt hogy zenét hallgassak meg pár egyéb funkciót használjak, de ugye a cél az volt, hogy jól működjön a navi minden körülmények között, amire nagyon nagy szükségem van, ahogy korábban írtam a kutatásaim során ez bizonyult a legjobbnak csak ugye nem kezeli megfelelően a térképet ami pont elég. Pár félrevezetett út és duplán vagy többszörösen fizethetem ki az árát. Elég szenvedős tud lenni külföldön, ha nem tudja az ember a jó utat volt már rá példa nem egyszer sajnos. Esetleg ha valaki tud olyan oldalt ahol tudnak segíteni a térkép cserében küldje el püben vagy a megoldást, köszönöm.

(#14025) biglion-lord válasza Bog (#14023) üzenetére


biglion-lord
tag

Korábban olvastam valahol, hogy megoldható, de bővebb leírást nem találtam ráadásul a leírás is angol volt.
A rendszer wint használ. A rendszert úgy alkották, hogy lehet bővíteni. Ez 2012 kiadás. Minden esetre köszönöm a segítséget remélem 1x sikerül valamilyen oldalt találnom ahol megoldást találok, mert így kidobott pénz és nem kevés. Köszönöm.

(#14026) Bog válasza biglion-lord (#14025) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Szerintem ne az oldalt hibáztasd azért, mert nem ad teret az illegális dolgoknak. Minket ugyanis felelősségre tundak vonni, veled ellentétben, aki nicknévről írsz.
Másrészt meg azt sem értem, hogy ha nem körültekintően vásároltál valamit sok pénzért, amiről kiderült, hogy nem felel meg az elvárásaidnak, akkor miért hibás rajtad kívül mindenki más.
Harmadrészt, ha ez egy gyárilag NavteQ térképekkel szerelt cucc, akkor miért nem veszed fel a gyártóval a kapcsolatot a frissítési lehetőség kapcsán?
Egészen biztosan nem az a legelgánsabb megoldás, hogy warez programot akarsz felhekkelni a cuccra.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#14027) biglion-lord válasza Bog (#14026) üzenetére


biglion-lord
tag

Először is félreértettél mert nem hibáztatok senkit miért tenném, és nem az illegális dolgokról érdeklődtem, csak segítséget kértem. Nem azt kértem mit honnan tudnék letölteni értve tört verzió stb. csak a megoldást kérdeztem hogy tudja e valaki a cserét.
Másodszor nem a térképpel van a gond hanem a kezelővel ami a térképet kezeli. Ezenfelül írtam hogy körültekintő voltam ezért vettem meg, de amint írtam a probléma a kezeléssel van, ez nem derült ki érdeklődéseim során vásárláskor sem. A készüléket külföldön vásároltam mivel Magyarországon több 10ezerrel lett volna több. Vásárlás előtt érdeklődtem Magyarországon a fejegység térképéről és kérdeztem az igo cserét azt mondták megoldható teljesen hivatalosan, csak még több pénzbe került volna ami még drágította volna az amúgy sem olcsó terméket.
Próbálkoztam a frissítéssel is, de nincs megoldás. Sajnos elég szomorú az a tény, hogy ma vesz az ember 1 terméket és mivel szeretem a minőséget, ami már árban is ott van a végén nekem/nekünk kell megoldani a működést és mivel nincs más megoldás az ember igyekszik megoldani a működését valahogy, lehetne itt beszélgetni a legelegánsabb megoldásokról főleg ha az ember fizetett érte. Mivel nekem megvan az igo ezt használtam is és tudom jól működik ezért szeretném átcserélni. Mindegy részemről téma lezárva csak segítséget akartam kérni.
Tehát ha levelemből félreértés érthető a segítség kérésem alapján akkor elnézést!

(#14028) snowdog válasza biglion-lord (#14027) üzenetére


snowdog
veterán

Hogy a témát rövidre zárjuk, a képlet egyszerű. Jelenleg NNG terméket (értsd alatta bármelyik iGO vátozat) csak gépekre előtelepítetten lehet kapni (az egyetlen kivételt most hagyjuk). Minden más megoldás illegális (ha jobban tetszik warez). És mint olyan ennek ezen a fórumon a megtárgyalása is tilos. A problémádat már mindenki érti, és aki tud és akar segíteni, az meg fog keresni magánban. Ha senki sem keres meg az azt jeleni, az itteniek közül senki sem tudja a megoldást. Ennyi.

(#14029) Bog válasza biglion-lord (#14027) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Hát esetleg keresd fel azt a helyet, ahol legális iGO-t ígértek a cucchoz. Bár szerintem annyit értettek hozzá, mint a nagyanyám.
Az iGO nem tehető rá olyan készülékre, ami nem ezzel került forgalomba. Ez a jog.
Az iGO ma már kábé mindenre feltehető. Ez a warez.
Utóbbiban itt nem kaphatsz segítséget.

[ Szerkesztve ]

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#14030) embe


embe
nagyúr

Hali!
A következő probléma miatt kérném a segítségeteket:
Van egy MAGNEO i500 HD navi. Rátettem egy IGO Primo navit. Minden ok lenne, ha találna műholdat. Ha talál, akkor hamar eldobja, és akkor megy a GPS jel keresés. :F Ilyenkor egy idő után bejön a GPS ki van kapcsolva. majd újra keres..és ez így megy tovább, és tovább, és....

Előre is köszi a segítséget! :R

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#14031) beller


beller
aktív tag

Valamiért nem működik a térképcserélőm. Tudna valaki privátban segíteni, hogy mi lehet a gond?

(#14032) kisguly válasza beller (#14031) üzenetére


kisguly
tag

Ha megvannak a megfelelő map könyvtárak és a utility, akkor a utility.ini-ben az útvonal rossz.

(#14033) Bog válasza embe (#14030) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Úgy tudom, hogy a Magneo gépek iGO8-cal jöttek ki és hivatalosan nem frissíthetők Primora.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#14034) beller válasza kisguly (#14032) üzenetére


beller
aktív tag

Ment pü.. Köszi.

(#14035) embe válasza Bog (#14033) üzenetére


embe
nagyúr

Ok. Köszi a választ!
Ez okozhatja ezt a hiba jelenséget?

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#14036) Bog válasza embe (#14035) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Nem tudom. De mivel innentől a dolog warez, ezért ezt nem itt kéne megvitatni.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#14037) embe válasza Bog (#14036) üzenetére


embe
nagyúr

Ok. Értem, köszi a tippet mégegyszer!

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#14038) bagira48


bagira48
csendes tag

http://data.hu/get/6221136/Holtankoljak_2013.02.15.RAR

(#14039) embe válasza bagira48 (#14038) üzenetére


embe
nagyúr

Ezt a POI mappába kell bemásolni igaz? Igaz.

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#14040) bagira48 válasza embe (#14039) üzenetére


bagira48
csendes tag

igen

(#14041) embe válasza bagira48 (#14040) üzenetére


embe
nagyúr

Köszi! Közben rájöttem, be is emeltem. :R

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#14042) szjozsi63


szjozsi63
csendes tag

Köszöntök mindenkit! Primo2 , ZoZo V2.0.13. Skint használok. Ha megtervezek egy útvonalat, akkor a menetidő lényegesen nagyobb lesz a vas szerint mint általában várnánk. Pontosan, teherautós módban 23 km-t 1 óra két perc alatt, személyautós módban pedig 36 perc alatt tervezi be! Így az átlagsebesség teherautónál megközelítőleg 23 km/h, személyautónál kb.45 km/h. Ezek az értékek véleményem szerint sehogy nem jók.A kérdésem az lenne, hogy van-e valami beállítás vagy lehetőség arra hogy a valósághoz közelebb lévő menetidőt számoljon? Köszönöm a segítséget! :(

(#14043) plajos válasza szjozsi63 (#14042) üzenetére


plajos
aktív tag

Skin nélkül jól tervez? Ilyen hibáról még senki sem írt a skinnel kapcsolatban.

(#14044) szjozsi63 válasza plajos (#14043) üzenetére


szjozsi63
csendes tag

Köszönöm a gyors válaszodat! Több Skinnel is próbáltam már, de az volt az érzésem, hogy mindegyiknél sokkal több menetidőt számol. Először azt gondoltam, hogy kamionos módban hosszabb távon talán beleszámolja a pihenőidőket is. De így sem pontos, mert most direkt rövid távra terveztem, hogy ne kelljen neki pihenőidőt beiktatnia. Valamint személyautónál pihenőidő sincs. Most terveztettem vele egy 240 km-es utat, itt 6 és fél óra menetidőt számolt ki.Kamionos módban a maximális sebességet 90 km/h-ra állítottam be!!
Nem értem miért így számol !!

(#14045) puhakex


puhakex
tag

Sziasztok!

Elnézést, ha rossz helyre írok, de itt biztosan tudtok rajtam segíteni.
IGO 2006-hoz keresek legfrissebb térképeket ha léteznek olyanok.
Tudnátok segíteni honnan szerezhetném meg?
Előre is ezer hála ha tud valaki segíteni! :R

Üdv:
puhakex

(#14046) snowdog válasza puhakex (#14045) üzenetére


snowdog
veterán

A 2006-os verzióhoz évek óta nem adtak ki frissítést, és már nem is fognak.

(#14047) puhakex válasza snowdog (#14046) üzenetére


puhakex
tag

Elnézést, hogy több helyre is írtam, de ahogy láttam egy jó ideje nem írtak már ezekbe a topikokba.
Köszönöm a választ.

Üdvözlettel:
puhakex

(#14048) szumo


szumo
senior tag

Üdv!

Egy érdekes problémám lenne. Nyomkodtam a készüléket, és valamit nagyon elállíthattam, mert amikor leveszem a gyújtást, akkor a primo mindenáron ki akar lépni, vagy alvómódba kapcsolni.
Ez nekem azért probléma, mert 200-500 m -enként megállok a kocsival, körbenézek, fényképezek, jegyzet, majd vissza a kocsiba, és újabb 200-500 m.
Ha esetleg tudja valaki, hogy kapcsolhatom ki ezt a funkciót, azt nagyon megköszönném.
Eddig csak kiírta, hogy a tápellátás megszűnt, de most visszaszámol, és ki akar kapcsolni.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#14049) widi válasza szumo (#14048) üzenetére


widi
tag

sys.txt-be legyen bent ez:

[interface]
shutdown_time=0

(#14050) szumo válasza widi (#14049) üzenetére


szumo
senior tag

1000 köszönet
:R :R :R

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Útvonal

Fórumok  »  Autó+mobil  »  iGO Primo
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.