Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5060) W!nman


W!nman
csendes tag

Sziasztok!

Infopatika szerviz részlegével bajlódom...
Konkrétan:
Van egy IAudio 5 1GB-os lejátszóm, mely immáron 4,5éves, de utóbbi időben majdnem 3hónapot volt náluk szervizben.
Novemberben leadtam azzal a hibával, hogy néha nem látja magán a lejátszó a fájlokat, vagy másoláskor, vagy formázáskor meghal... Egyből memóriahibára gondoltam, főleg, hogy nagyon sokat használtam már tényleg. 3K-ért nekem forrasztás hibát írtak, kijavították. Egy ideig tényleg hibamentes volt, de nem sokáig, kb 1hétig... Azalatt nem is tudom, h töltöttem-e meg teljesen a memóriáját, illetve hány alkalommal másolgattam rá. Ezt követően sokkal rosszabb lett a helyzet, mert formázni se tudtam sehányszor... Jeleztem nekik ezt frissen, visszavinni pedig bő 2hónap után vittem vissza nekik(3hónapot vállalnak rá).

Ezen kívül a 3ledből egyébként javítás után a zöld nem égett. Ezt jeleztem, h korrigálják, gondoltam, tuti vmi trehány javította... Jött a válasz: kiégett a zöld LED!!!!:D Visszaírtam... Led? Kiégett? Köszönöm, nem kérem a szolgáltatást... (Tudom, h ki tud égni, de én még nem találkoztam ilyennel... Másrészt 100év felett van az élettartamuk ha jól tudom.)

Na szóval visszavittem és bő 40nap után, mikor már napi szinten írtam, h mi van a lejátszómmal... Jött egy válasz, h jött még egy iaudio 5, így sikerült könnyen kiszűrni a hibát: meghalt a memória, cserélték... Gyakorlatilag ma elhoztam és nem... Maradt a probléma!

Kérdésem az lenne, hogy mit tehetek ez ügyben? Megvan az összes email, dátumok, minden... Írtam nekik is, remélem tartják a hátukat is kijavítják végre normálisan...
De egyébként megfejtettem miért nem csinálták meg... Mikor forrasztáshibát mondtak elkértek 3K-t(+2400 hold gomb csere, mert bíztam, h jó lesz, akkor ez is legyen jó újra), most pedig nem tudtak bepaliznia világítás modul cseréjére (2K lett volna), így kb szuficites lett volna nekik ez a teljes buli, így csak kamuztak, h memóriát cseréltek... Mekkora görény emberek, hihetetlen. És ültek a 2alkalommal a lejátszómon kb 80napot... A semmiért... És én meg fizettem 5400at nekik, meg rohangáltam... :(( :(

Előre is köszi a válaszokat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.