Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-03-20 09:38:09

LOGOUT.hu

Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21411) Exodion válasza Kaci84 (#21409) üzenetére


Exodion
aktív tag

Arra szerintem nincs jogszabaly hogy hasznalt termekre nem cserelhetne, de a panzvissza igenyed is tamadhato:

6:167. § [A kötelezett gazdagodási igénye]
(1) Ha a dolog kicserélésére az elévülés nyugvása miatt a kellékszavatossági határidő jelentős részének eltelte után kerül sor, és ez a jogosult számára számottevő értéknövekedést eredményez, a kötelezett a gazdagodás megtérítésére tarthat igényt. Fogyasztó és vállalkozás közötti szerződésben e rendelkezést nem lehet alkalmazni.

Ezalol persze kivetelt kepezhet ha az Aqua a garancialapodon nem 12+24honapkent hanem 36 honapos garanciaidot tuntetett fel. Mert ha az van akkor nem tud hivatkozni a 12honapos kotelezo jotallasra es a teljes vetelarat tudnad visszakapni. (Ezt sajat esetembol tudom polgarjogi ugyved altal az iponos esetemmel, mert az ipon a 12honapos kotelezo jotallasra hivatkozva akart kifarolni a BT-s kotelezettsegvallalasuk alol csak akkor nem kellett volna 36honapot vallalni a jotallasi jegyen aminek hala vegul visszakaptam a full vetelarat :DD) A cseret egyebkent ha jol tudom el tudod utasitani ha azt megfeleloen ala tudod tamasztani hogy neked miert nem jo a hasznalt kartya 3ev garival.
En nem veszodnek vele ha a kartya egyebkent jol mukodik, kulserelmi nyom mentes, jok a homersekletek enyhe huzas mellett nincs artifact akkor gyari beallitasokon elszuttyog az 3evig.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.