Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 14

Hozzászólások

(#1451) Genji


Genji
őstag

Tegnap berágtam és eladtam az egész Seria A bandát és épp bevásárlok BBVA-ba.
CM pozikra kiket érdemes venni (433 lesz a felállás)?

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1452) MdewC válasza Genji (#1451) üzenetére


MdewC
nagyúr

Na igen. Sztem értelmes középpályást a spanyoloknál a legnehezebb találni. Sztem. Aki tud védekezni, az nagyon lassú, de többségére az a jellemző, hogy még azt sem tudnak, csak passzolni.

Talán 1-nek én őt raknám be, de csak a sebessége miatt (ami egyébként nem számít gyorsnak) és a labdavezetése miatt: [link] (védekezni sajna nem tud)

Nem rossz, de nagyon lassú: [link]

Szódával talán még ő a legjobb: [link]

Ízlések dolga... :) Talán 4-2-3-1-re egy gyorsabb és ütőképesebb csapatot lehetne összerakni, mert az LM és RM pozikra vannak kifejezetten jó és gyors játékosok. Ráadásul a Chemistry-t is lehet jó szinten tartani, ha mondjuk spanyolokkal rakod tele és mondjuk ha Di Maria nem felelne meg, akkor ott van Navas a City-ből, vagy Mata a Chealse-ből... :DDD

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1453) Genji válasza MdewC (#1452) üzenetére


Genji
őstag

Ezt sikerült kezdőcsapatnak összehozni.

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1454) HoReSz1975 válasza Genji (#1448) üzenetére


HoReSz1975
őstag

köszi a segítséges, hasznos infok :K :R

(#1455) Genji válasza Genji (#1453) üzenetére


Genji
őstag

(#1454) HoReSz1975 Szívesen, még én is tanulom a játékot :P

Na megvolt a tesztjáték az új csapattal TOTW ellen, hát ég és föld Seria A-hoz képest... Xabi Alonso (ugye ő CDM-ből CM High def workrate) magától elveszi a támadótól a labdát, Costát fellökni nem lehet tank (84 Strenght), szélen Koke elfut bead, Pedro vágja a gólokat, hátul meg minden beadott labdát lefejlnek a bekkek. Tátott száj. :Y

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1456) HoReSz1975 válasza Genji (#1455) üzenetére


HoReSz1975
őstag

;)

(#1457) MdewC válasza Genji (#1455) üzenetére


MdewC
nagyúr

Teljesen fullos!
Külön pozitívum, hogy figyeltél a chemistry-re! :) Annyi, hogy nekem kicsit lassúnak tűnik a kp, de mivel nem játszottam velük, ezért érdemben ezt biztos jobban látod. :)
Tényleg ennyire jobbak a Seria A-nál? Írsz egy kis összefoglalót? Mert akkor eléggé túlértékelték a spanyol ligát sztem... :))
Gratula!

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1458) Genji válasza MdewC (#1457) üzenetére


Genji
őstag

Online azért így is elpicsáznak mint a pinty, de az valószínűleg user error. :)
Sokkal játszhatóbb élvezetesebb a játék, több pénzt is kapok a meccsek végén.
Lehet formáció volt szar a Seria A-ban (4-5-1), egyelőre ez a 4-3-3 tetszik. A csatárhoz elég ritkán jut el a labda, kontrákból meg szélső beadásokkal lehet operálni.
A top játékosállomány itt is elég limitált, na majd egyszer PL-t is ki kell próbálni.

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1459) MdewC válasza Genji (#1458) üzenetére


MdewC
nagyúr

User error! :DDD
Sztem nagyon jó ez a keret, ha javasolhatok, akkor Alonsot és Fabregast cseréld le, de csak a sebességük miatt. Ők a nagy nevek, ez nem kérdés, de sztem lerontják az online esélyeidet! :R
Ők egy picit gyorsabbak, no meghát IF! :)
[link]
[link]

Amin még lehet variálni, az az egyéni taktika, a saját játékstílusodhoz igazítva. Ehhez a kerethez vétek lenne nem beállítani! :)

:)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1460) Genji válasza MdewC (#1459) üzenetére


Genji
őstag

Alonsonak nem kell gyorsnak lennie, rengeteg támadást megszűr középen (high def workrate) + jól osztja a labdákat (94 long és 88 short pass). Nem sok meccset nyomtam vele de preferálom a védekező gondolkodású középpályást középen. Rakitic tervben van, Garcíát is kipróbálom. Fabregás be-betalál és hasznos passzokat ad, nem név hanem stat alapján döntök. :) Sokat kell még tesztelni.

Amúgy érlelődik egy ideje bennem mi nem tetszik a játékban és arra jutottam, hogy 2 dolog van elbaszva MI tekintetében, de nagyon:

1, a szerelés
- becsúszni kb lehetetlen, ziher hogy ellenkező irányba fordul a labdával (kivéve pálya szélén ott sikeresen ki tudod rúgni a labdát becsúszással)
- szerelni úgy egyáltalán marha nehéz, tuti úgy forog össze vissza, hogy az ne sikerüljön

2, a szabálytalanságok
- én ha akarnék se tudok, mert kifordul
- ő meg nem csinálja és így kb mióta nyomom az egész játékot volt kb 1 szabadrúgásom. azért ezt jobban lemodellezhették volna, mert az életben viszonylag sok a falt és a pontrúgás.

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1461) losi73 válasza Genji (#1460) üzenetére


losi73
senior tag

szabálytalanságokkal hadilábon áll nagyon a játék,minap volt ez de rengeteg ilyen van oszkár viszi a labdát 16-osnál vagyok nyomok egy cselt az ellen csinál egy rosszul sikerült kapás lövést ezzel fejbe rugva oszkárt,erre a biró befuj ellenem és még sárga lapot is kaptam mert a 16-os elött fejbe rugnak,de ilyen volt jó pár :W

ui:ma megint semmit nem kaptam a webapp meg nyitásáért. :))

[ Szerkesztve ]

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1462) Genji válasza losi73 (#1461) üzenetére


Genji
őstag

Ma én se kaptam semmit...

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1463) MdewC válasza Genji (#1462) üzenetére


MdewC
nagyúr

:DDD Szintén nem kaptam, pedig egy Ibra lap jól jött volna... Tényleg nektek volt már használható játékos napi ajándék pakliban?
Az jó, ha sokat tesztelsz, akkor összeáll a játék. Alonsot te érzed, ha hasznosnak gondolod, akkor nyomatni kell...
Az IF-ek meg amúgy is jól mutatnak a csapatban! :)

A szerelések nehézségei főleg Ultimate-en jönnek ki, főleg a heti válogatottak ellen... Ők vmi "spéci" képességgel vannak felruházva. Már kezdem megszokni, ezért gép ellen ritkán próbálom 1-1-ben elvenni a labdát, becsúszást is csak akkor próbálom erőltetni, ha már elkerülhetetlen, például ha kapura lő és megpróbálom blokkolni... Sokat alkalmazom ellenük, hogy besegítek egy csapattárssal a védekezésben és próbálom labdajáratásnál az irányba tolni a védelmet amerre várhatóan passzolni fog (a csap társ közvetlenül a labdást támadja, én pedig a várható passz irányába helyezkedek). Tolódok és próbálok közeledni a labdatartó felé. Ha jól alakul, akkor néhány passz után be lehet lépni, ritkább esetben kényszerű passz miatt lehet megszerezni a játékszert. Ha nem sikerül, akkor üresben viheti gólhelyzetben, ilyenkor még lehet sansz menteni becsúszással, vagy még időben odaérni és szerelni... Nehéz körülírni, sokat kell játszani ultimate-en űber csapatok ellen (főleg a heti válogatott) és megszokja az ember, egyébként online nagyon hasznosak lehetnek ezek a berögződések. :)

Hajrá! :R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1464) MdewC


MdewC
nagyúr

Még egy fontos dolog, bár minden amit leírok csak gyakorlás kérdése, kinek mi jön be persze. Arra szoktam még figyelni, ha intenzíven hozzák rám a lasztit, szemben a kapuval, ha középpályán agresszíven letámadok és nem sikerül szerelni, akkor vagy egy szélre letett lasztival megkerülik a védelmet, bead és helyzet, vagy indítják a csatárt, levesz és helyzet, mivel a védekezésem elcsúszik.
Ilyenkor arra szoktam figyelni, ha besegítek a csapattárssal, hogy az a játékos, akit én irányítok, az mindenképpen védő legyen, vele hátra felé mozgok, ebben az esetben középpályásom fog letámadni. Ha minden rendben, akkor sikerül neki szerelnie (ez a legjobb), akkor tudok kontrázni, vagy gyorsabban támadást indítani, ha nem sikerülne neki, akkor mivel a védővel hátrafelé mozogtam, ezért gyorsabban visszaérek a saját 16-osomhoz. Még sokszor az is előfordul, hogy meg se várom mit lép az ellen, már sprintelek vissza védővel, a középpályásom ugyanúgy letámad, de ha nem sikerül neki szerelni és az ellen indítja a csatárát, a visszahozott védővel sokkal könnyeben szerzem meg én a lasztit. Aztán mehet a kontra. :d ;]
Ez a két dolog amit említettem, két különböző játékhelyzetben alakulhat így, attól függ, hogy lassan, vagy intenzívebben támadnak le.
:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1465) losi73 válasza MdewC (#1464) üzenetére


losi73
senior tag

üdv és az ellen mit javasolsz, akik szinte mindig valamelyik szélen cikk cakk passzokkal halad a kapuig majd be add,számomra ezt a támadást nagyon nehéz levédeni,egyszerüen csak rohangálnak össze vissza ilyenkor a védöim :B

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1466) dracox


dracox
addikt

Daily gift megint nincs a webb app-ben? Vagyis ma még nem kaptam kis csomagot :)

(#1467) MdewC válasza losi73 (#1465) üzenetére


MdewC
nagyúr

:)
Remélem jól értelmeztem. :D
Ebben az esetben arra próbálok figyelni, hogy a szélső védőm mellett ne tudjanak elszaladni, tehát vagy futkok vele vissza, vagy párhuzamosan a szélső labdás felfutó mellett próbálok maradni és zárom a szöget. Ebből elég gyakran az jön ki, hogy mikor felér a beadáshoz gyorsan visszafordul, én továbblépve ritmust vesztek, bead és helyzet. Ezért mikor futok fel fele, ha lehetséges, akkor megpróbálok egy csapattársat is bevonni, aki picit lemaradva zárhatja a szöget a visszapassznál vagy beadásnál. Ha sikerül úgy feltolódnia, hogy több passz lehetősége van visszafelé, akkor a szélsővédővel aki lekövette a támadást, megpróbálok középre a 16-osra beérni, a csapattárs pedig fentmaradhat területet szűkíteni. Ilyenkor már a védők rég visszaértek szerencsés esteben, mindenféleképpen a csapattárssal mozgok a labdás felé, akit pedig én irányítok megpróbálok a várhatóan elkerülhetetlenbbeadás környékére érni, ahol ha jól jön ki akkor fel lehet szabadítani.
A pontatlanságért elnézést, de ezt szerencsésebb látni, vagy megmutatni, mint leírni és olvasni. A jó hír, hogy sok a variáció! :D

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1468) MdewC


MdewC
nagyúr

Fontos: csapat társ bevonásnál arra figyelni kell, hogy amikor lenyomod a gomot, akkor ugyebár egy társad rohan a labda felé és próbál szerelni. :D Közben meg ha jön két gyors passz az ellentől, teljesen új játékszitu van, de neked még mindig ua az a szerencsétlen társad fut a labda után :D akkora üres területet hagyva maga mögött, hogy onnan fogsz szívni. Rengeteget morogtam ez miatt. :D Tehát érdemes figyelni arra is, hogy ha történnek passzok, változik a támadás, akkor ne nyomjuk folyamatosan a társ védekezik gombot, hanem többször, a játék ritmusához és a helyezkedéshez képest. ;)

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1469) losi73 válasza MdewC (#1468) üzenetére


losi73
senior tag

értem még annyi hogy ezt melyik gombal hozzom össze x360 joyal tolom: :B

Fontos: csapat társ bevonásnál arra figyelni kell, hogy amikor lenyomod a gomot, akkor ugyebár egy társad rohan a labda felé és próbál szerelni.

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1470) MdewC válasza losi73 (#1469) üzenetére


MdewC
nagyúr

PS3-on R1 ravasz. :D :D
De a beállításnál simán be tudon csekkolni. :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1471) losi73 válasza MdewC (#1470) üzenetére


losi73
senior tag

ok ezt használtam már csak nem sok eredményel :) :R

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1472) vegitossj7


vegitossj7
addikt

Esküszöm emberek, ezt a "játékot" a guantánamo-i börtön rabjainak készítették, mint kínzási eszközt...
Csak akkor kapnak enni, ha nem kapnak ki...
Én már régen éhen haltam volna, mivel sikerült MEGINT 1. osztály 22 pontról visszaverekedni magam nagy-nagy erőfeszítések árán a 8. osztályba, kieső helyen tanyázva most is... :W :W
Nem vagyok egy mérges ember és mindig nevetne néztem azokat a gémereket, akik dührohamot kapnak egy játék miatt...
De ezek után is így fogok tenni, hacsak nem a Fifa 14 Current genen játszanak. :W :W
Én nem tudom hogy lehet ilyen gyökér gólokat kapni, de van egy-két gól, amitől máig elönti a fos az agyamat.
:W
PL:
- A kapusom háttal áll a szögletnél... Gól.
- A kapusom beragad a kapufába és ezért nem mozdul, üres a kapu...Gól.
- A védőm leveszi az ellenfélnek a labdát, és ezért 1v1-ben megy a kapusomra... vagy 200 Gól.
- Mikor Schürrle kb. 40-50 méterről ballal ellövi az esőben (finesszel), és a kapusod meg közelről nézi, aztán meg dobálja a kezét, még csak el sem vetődik.Gól.
- Mikor N'zogbia elfejeli HÁROMSZOR is a Pique, Rami védőim mellől. 3 Gól.
stb.stb. :W

Ha nem fog semmi se esni most karácsonykor a pakkokból, én tuti eladom ezt a szart, vagy inkább bedarálom, vagy mittomén, de ez a lehető legfosabb Fifa amivel valaha is toltam... :W

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1473) Nazara válasza vegitossj7 (#1472) üzenetére


Nazara
őstag

"A védőm leveszi az ellenfélnek a labdát, és ezért 1v1-ben megy a kapusomra... vagy 200 Gól.
- Mikor Schürrle kb. 40-50 méterről ballal ellövi az esőben (finesszel), és a kapusod meg közelről nézi, aztán meg dobálja a kezét, még csak el sem vetődik.Gól.
- Mikor N'zogbia elfejeli HÁROMSZOR is a Pique, Rami védőim mellől. 3 Gól.
stb.stb. :W"

Ez szinte mind nálam is jelen van, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Már a Richard, Kompany, Vidics, Evra, Fellaini, Javi Garcia védőhatossal tolom, hogy ne kapjak fejesgólt, de még igy is besikerül néha, plusz általában átivelik a fejem felett a labdát... Már nagyon unom, hogy Reus, Kuba, Robben, hasonlókkal mindössze felrugdossák a bogyót, és Vida nyilván nem sprinteli le egyiket sem... :W

Más: Team of the Weak, megint érdekes lett, pl. egy Vidal, vagy Rooney elfért volna a BL és a hétvégi fordulók után...

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#1474) danikollar válasza vegitossj7 (#1472) üzenetére


danikollar
őstag

Együttérzek! :F
Hihetetlen dolgok tudnak történni és olyankor kap el az idegbaj és megy fel a vérnyomásom.
Tegnap végig uralok egy meccset, rúgok két gólt, de rúghatnék még vagy ötöt, ám vagy kapufa vagy hihetetlen védést mutat be a kapus, közben kapok egyet, 2-1 még mindig nekem. De aztán a meccs végén, mint a Főnix madár feltámad az ellenfél és 89. percben egyenlít, a 90. percben rúg még egyet és 2-3 a meccs vége.

[ Szerkesztve ]

(#1475) MdewC válasza Nazara (#1473) üzenetére


MdewC
nagyúr

NE IS MOND! Szánalmas EA kihagyta Vidalt? EZEK NEM NORMÁLISAK! :W
Semmit nem számít, de írtam is egy kedves üzenetet nekik... Ez hihetetlen, hogy egy BL mesterhármas és hibátlan teljesítmény után, képesek voltak egy Borja Valero-t berakni. Szánalom!

El kell ismerni, hogy tényleg vannak idegesítő gólok! Szerencsére nálam nincs ennyi fejes baki, elég kevés fejes gólt kapok. Nálam a véletlenül le, illetve rossz helyre pattanó labdákból jönnek az idegesítő és védhetetlen gólok.

Ami a legrosszabb, hogy a legjobb Fifa lehetne, ha megoldották volna a hibákat. Vagy legalább kiadnának frissítést, elég nagy a csend mostanában.
Ami viszont egy kis pozitívum, hogy a FUT 2. ligába kerülve, nem tudom miért, de megszűnt az online lag és élvezhetőek lettek a meccsek.

Nálatok mi a helyzet?

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1476) vegitossj7 válasza danikollar (#1474) üzenetére


vegitossj7
addikt

A mai nap raktam rá, én hülye 1050 fifa pointot, ami 2.3k ba fájt a hitelkártyámnak...
Haver megvette volna egy Jéger-ért, de így már túl sokat ér... (Hiába vettem 10k-ért.) :(((
Már-már egy szinten van ez a játék a PES 2014-el, esküszöm... :W

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1477) vegitossj7 válasza MdewC (#1475) üzenetére


vegitossj7
addikt

A másik meg hogy Ludolf Gelgely, hol volt ilyenkol??
Alcon kéne vágni az EA-t, de nagyon dúlván!

Egy sima patch-el, lehetne next-gen ez a Fifa is(a reakciók és a védők MI apró tuningolásával), csak már 100%-ban lefossa az EA a current-gent, mintha nem is létezne számukra... :(

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1478) Genji


Genji
őstag

Ez a jelenlegi keret, de annyira szarul játszom, hogy engem WorldClass is lenyom. Nem tudok gólt rúgni. Rövid passzokkal és szélről beadásokkal operálok. Néha egy 16-os elé tévedt labdát ill fejest tudok értékesíteni, de szenvedek mint a szíven szúrt disznó! Mit csinálok rosszul? Cselezést nagyon nem erőltetem, kellene valamelyiket? Emelt labdás szöktetéseimet mindig beszopom azt sem erőltetem. Help! :))

[ Szerkesztve ]

a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

(#1479) MdewC válasza Genji (#1478) üzenetére


MdewC
nagyúr

Privát ment! :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1480) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Csapat Itt a terv, ha nyerek a lottón :DD

• Honor Magic5 Pro •

(#1481) MdewC válasza fpatrik17 (#1480) üzenetére


MdewC
nagyúr

Szép! :D

[Bale] = Terminátor Gyilkoló Bérgyilkos Vadállat :DDD

Ez hihetetlen.

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1482) csabesz19100


csabesz19100
csendes tag

Hogy lehet átlépni a labdát, a 13 ba simán ment de itt nem tudom melyik gombbal kell ,másik kérdésem meg az h bill. en hogy lehet állitani a mentális képességeket? köszi

(#1483) MdewC válasza csabesz19100 (#1482) üzenetére


MdewC
nagyúr

Sztem ugyan úgy mint tavaly, csak nem mindig csinálja. Nem tudom miért.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1484) devon008


devon008
csendes tag

Én már 2 napja nem kapok napi giftet....... :(( :(

(#1485) MdewC válasza devon008 (#1484) üzenetére


MdewC
nagyúr

Hát igen! Pedig mindjárt jön a Télapó is... :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1486) dracox válasza fpatrik17 (#1480) üzenetére


dracox
addikt

Ennél jobb csapatot álmodni sem lehetne :D

(#1487) vegitossj7 válasza fpatrik17 (#1480) üzenetére


vegitossj7
addikt

Nekem meg ez esett most a pakkból :Y :Y :Y

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1488) losi73 válasza vegitossj7 (#1487) üzenetére


losi73
senior tag

jól néz ki de mi ez ki ez? :B

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1489) fpatrik17 válasza losi73 (#1488) üzenetére


fpatrik17
senior tag

(#1490) MdewC válasza fpatrik17 (#1489) üzenetére


MdewC
nagyúr

Ez beteg! :D

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#1491) Nazara válasza MdewC (#1490) üzenetére


Nazara
őstag

Anyám :DDD :DDD :DDD

Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.

(#1492) losi73 válasza vegitossj7 (#1487) üzenetére


losi73
senior tag

és milyen pakkból esett?

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1493) cettlee válasza losi73 (#1492) üzenetére


cettlee
őstag

:(

(#1494) vegitossj7 válasza losi73 (#1492) üzenetére


vegitossj7
addikt

Hidd el, sima mezei 5k-s pakkból :Y
Felrakni se érdemes piacra, gyors eladással 15 milliót ér:Y

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1495) vegitossj7 válasza losi73 (#1492) üzenetére


vegitossj7
addikt

ja és neki is esett :O
Hála az égnek, neki x-boxon.

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1496) losi73 válasza vegitossj7 (#1494) üzenetére


losi73
senior tag

basszus nagy maker vagy :) :R

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1497) vegitossj7 válasza vegitossj7 (#1495) üzenetére


vegitossj7
addikt

a mocsok nem tett linket :O

[link]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1498) losi73 válasza vegitossj7 (#1497) üzenetére


losi73
senior tag

ne már ennek a köcsögnek zsinorba dobálja a jó lapokat én meg 1 normális játékost nem kaptam még :W

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

(#1499) vegitossj7 válasza losi73 (#1498) üzenetére


vegitossj7
addikt

Akkor még nem láttál MatHDGamer-t :D
Na az mákos, Deji még a közelében sincs :D

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#1500) losi73 válasza vegitossj7 (#1499) üzenetére


losi73
senior tag

nem vágom anyira a dolgokat,erröl a e dejiröl se hallottam még soha. :B

"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 14
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.