Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

LOGOUT.hu

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6351) Warton válasza Chabe89 (#6346) üzenetére


Warton
őstag

Elkezdtem egyet Survival módban. Szerintem a Hard fokozat nehezebbnek tűnik mint ez, a fast travel hiánya elég zavaró. Viszont így már van értelme az ételnek, meg a szanaszét heverő matracoknak. Sőt meg is betegedtem, de valahonnan volt antibiotikumom. :Y

A fegyvereknél még nem tartok, de sok pontot tettem az endurance-ra. Most lassan az intelligenciára is rakok pár pontot, hogy gyorsabban fejlődjek.

(#6352) #74018560 válasza Plazmacucci (#6350) üzenetére


#74018560
törölt tag

Igen, ott kiválasztottam mind a 3-at, hogy dupla statot adjon rájuk, bár small guns felesleges volt. Itt viszont nem lesz annyi pont mint a 2-ben.

(#6353) Chabe89 válasza Warton (#6351) üzenetére


Chabe89
addikt

Szükséged is lesz rá, mert az elején nem nagyon van doktor és DC-be se tudsz eljutni egy kattintással. :) Hamar ki kell húzni azokat a perkeket amivel tudsz magadna készíteni így annyira nem gáz. Figyelni kell, hogy rendszeresen egyél/igyál/aludj, mert ha nem akkor lebetegedsz. Még parazitát is össze lehet szedni. :D Koffein tartalmú italokkal ki lehet húzni egy darabig alvás nélkül, de előbb utóbb muszáj találni valami ágyat, hogy kipihend magad. Ja és ne csak ilyen egy órákat aludj, hanem 6-8-12 órát. Ha épp csak menteni fekszel le előbb utóbb az is káros hatással lesz rád. :) Mondjuk engem ez egy idő után idegesített így felraktam egy modot, hogy holotape-el bármikor tudjak menteni. Ennyi szerintem kell survivalban, mert az, hogy állandóan ágyak után rohangálni elég fárasztó. Ami a FT-t illeti én nem bánom, hogy nem lehet. Sokkal több részét láttam így a játéknak, mint mikor FT-vel ugráltam egyik pontból a másikba. Arról nem is beszélve, hogy így jobban meg kell tervezni az utat, mert ha útközben rajtad ütnek és a legutolsó mentésed fél órája volt, akkor elég gyorsan elmegy az ember kedve attól, hogy folytassa. :)

[ Szerkesztve ]

(#6354) Warton válasza Chabe89 (#6353) üzenetére


Warton
őstag

jah néztem, hogy lehet antibiotikumot csinálni, egyedül a világító gomba hiányzott. Na mondom nem gond, mert tele van gombával a redrocket alatti barlang, bemegyek aztán vissza az abernithy farmra, és akkor látom, hogy chemist perk kell. Na nem baj, majd meg lesz, aztán látom, hogy ahhoz 7 int kell, van kb. 4. :U Aztán szerencsére találtam egy ládába 3 antibiotikumot, azzal el leszek egy darabig.

(#6355) micafighter válasza Chabe89 (#6353) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én survivalban igyekeztem minél hamarabb eljutni Covenantba, nincs is messze és nem nehéz az út, ott van orvos meg ágy is egyből :)

(#6356) esikl012


esikl012
tag

A kutya mennyit tud sebezni?

Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.

(#6357) Warton válasza micafighter (#6355) üzenetére


Warton
őstag

Jah, csak nekem zárva volt a boltos/orvos ajtaja olyan zárral, amit nem tudtam kinyitni. :U Mindegy Sanctuaryba visszamentem és építgetek, azzal is jön az XP, aztán majd, ha egy kicsit megerősödöm el kezdek barangolgatni.

(#6358) #74018560


#74018560
törölt tag

Teljesen magába szippantott a Wasteland :DDD Nagy mázlimra van most időm a játékot tolni, úgyhogy egész jól haladok / átélem a dolgot :DDD 30+ óra már benne van, de nem értem el Diamond Citybe :D Valahogy annyira nem sürget h megtaláljak egy csecsemőt ;]
Viszont merő véletlenből már megtaláltam mind 3 DLC story belépési pontját :U
NukaWorld király, tiszta Saw feeling, aztán miután kijutottam már nem mentem tovább. Lehetnék raider vezető, meg ki is takaríthatnám őket :F lehet az lesz a vége, szerintem a vidámparkozást majd a fő szál utánra tartogatom.
Elkövettem azt a hibát, hogy az Ada nevű robotot a fő telephelyemre küldtem és most folyton pofázik :Y Kiiktatni meg nem lehet, mert egyből újraindul..... :U :W
Viszont a FarHarbor / Lost Island valami elképesztően jó.... hatalmas respekt jár a játék készítőknek, amiért ennyi contentet összehoztak! Ennyi játékidő alatt már 3x végigvittem volna Doomot meg a TombRaidert, amik a maguk nemében jó játékok, de story 0 Fallouthoz képest. Folyton képest meglepni a játék. Ma pl találtam egy lakóbuszt, mondom megnézem mi van benne, erre megyek közelebb és elkezd valami izé kijönni belőle, egyre nagyobb és a végén egy kamion méretű rák bámult rám :Y Akkorát néztem! :D

Meg szerintem a kiscsaj nem Synth, viszont nem akarom mondani neki h "mennyé haza" mert akkor tuti nem fog! :D Egyelőre várok mi lesz a fő synth megbízásának a vége.... mondjuk elhozni az emlékeit baromi kockázatonak tűnik, sőt nagyon rossz ötletnek! :D De ki fogom deríteni :))

Speaking of rossz ötletek: eddig egyik chemet sem próbáltam ki, de volt egy szörny, ami egy fáról bábozódott ki :F sehogy nem akart meghalni (velem ellentétben :DDD), na mondom nézzük mim van még a hátizsákban ;] Psycho: +damage +resistance, ez kell ide :DDD beadtam erre ilyen halálhörgéssel betolja: "Leeet's killl 'em arggghh" :C beszarok :))

[ Szerkesztve ]

(#6359) #74018560


#74018560
törölt tag

Rifleman Perk elég nagyot dobott a sebzésen +60%-al és egylőre elég könnyen lépegetek szinteket. Sokszor simán csak barkácsolás közben :F lvl24-en vagyok asszem.

FarHarborban a dokinál volt egy beteg, kiírta h vagy kell 8-as INT vagy 2-es Medic és akkor meg tudom menteni. Hát mondom jó, pont 7-es INT-el nyomulok és 1-es Medicel, de akkor a következő szintlépésnél adok rá.... visszamegyek, erre a doki közli h viszlát, az illetőt már elföldelték :( Pedig elég lett volna egy Mentas cukrot bekapni :W :O

Meg amúgy folyton azt érzem h arra megyek "amerre kell" mert folyton találok valami érdekeset. :DDD FarHarborban első utamon 5 perc után egyből találtam egy PowerArmort :D Mondjuk sose használom ezeket, mert sose tudom mikor lesz rá tényleg szükség, meg ugye jaj kevés a Core (van már 20+ :U).

Sokat agyaltam h mire kéne adni a pontokat, hogy kéne "megtervezni" a karaktert, de arra jöttem rá, hogy mindig csak az aktuális problémáimat fogom orvosolni. Érzi az ember minden kéne erősíteni és arra ad, és kész :U A terep felfedezésével is így voltam: sose kajtattam a küldetéseket, mindig csak figyeltem h merre lenne legérdekesebb menni és 30 óra játékidő alatt 5 percet nem unatkoztam még :R

Ez egy igazi remekmű! :R

[ Szerkesztve ]

(#6360) micafighter válasza Warton (#6357) üzenetére


micafighter
nagyúr

Azért mert ott este mindenki megy aludni ;) Nappal van nyitva a boltos meg az orvos.

(#6361) Warton válasza micafighter (#6360) üzenetére


Warton
őstag

Nem, nappal is zárva volt nekem. Mikor ment aludni az orvos akkor kaptam el és gyorsan meggyógyíttattam magam.

Eljutottam Diamond Citybe is. Végülis az se egy nagy táv, kb. negyedóra sprinteléssel letudható DC és Sanctuary.

(#6362) #74018560


#74018560
törölt tag

Gondolkozom rajta, hogy újrakezdem Survival mode-ban :) Fura, hogy valakit fejbe lövök .50 Cal Sniperrel és elsétál. Én is olyan vagyok már mint egy tank lvl25-ön :DDD
És javítsatok ki ha tévedek, de magasabb szinten könnyebb lesz a játék arányaiban, nem nehezebb. Nem? :F
Surival mode nagyon nehéz? Mi van ha egyszerre 5-en támadnak rám. Annyi golyót lehetetlen kikerülni :DDD

(#6363) Warton válasza #74018560 (#6362) üzenetére


Warton
őstag

Nem nehéz annyira, csak kényelmetlen. nem tudsz menteni csak alvásnál, nincs fast travel. Kaját, piát, gyógyszert muszáj magaddal cipelni.

Attól függ, hogy ki támad rád. 5 db csótánnyal könnyen megbírkózol, viszont 5 db supermutánssal már nem biztos, főleg az elején. Én ha mutánst látok már szaladok is. Cambridge-ben szembe jött négy-öt zombi, a hátam mögött meg megjelent 3-4 mutáns, minden hezitálás nélkül, egyből el kezdtem sprintelni a zombik felé, pedig azok sem egyszerűel lvl 10 alatt.

Összegyűjtöttem pár fusion core-t, úgyhogy lassan nekivágok a Paladin Danse küldetésnek PA-val...

(#6364) Chabe89 válasza #74018560 (#6362) üzenetére


Chabe89
addikt

Live Dismemberment

Survivalhoz kötelező! :P

(#6365) #74018560 válasza Chabe89 (#6364) üzenetére


#74018560
törölt tag

Mi ez, gore mode? :DDD

Elkezdtem survivalon, nyomtam egy másfél órát, sikerült nem meghalni :DDD Dúrva h 1 biliárd dákós ütéstől eltört a karom :F

Sokkal izgalmasabb így a harc, remélem nem lesz játszhatatlanul nehéz :)

(#6366) Chabe89 válasza #74018560 (#6365) üzenetére


Chabe89
addikt

Is. Ezzel a fejlövés az tényleg fejlövés és PA-ban sem fogod magad olyan keménynek érezni. :)

(#6367) #74018560 válasza Chabe89 (#6366) üzenetére


#74018560
törölt tag

Gyakorlatilag sose használok PA-t, egyedül az első küldetésben próbáltam ki :) Inkább otthon csinosítgatom :DDD

Normalon már így se fognak rajtam a golyók, lehet ideje lenne masszívan délre rongyolnom, dehát szeretek szimplán csak felfedezni :F

Nem tudom, hogy a survival nekem való lesz-e, mert kicsit nyűgös ez az evés-ivás. Pontosabban vizet alig találok, kajából van dögivel, a betegségek "feelingje" meg valahogy nem jön át :DDD A mentési rendszer nem zavar, mert így is alig használok quicksave-et, sebzési rendszer mondjuk elég kíméletlen így az elején .....

Normalon is csak az elején tűnt nehéznek páncél nélkül. De nem csak rajtam nem fognak a golyók, hanem az ellenfelen se :DDD ezért nem akarok hardon menni.... :U Megpróbálok inkább rágyúrni még a sebézésekre, remélem lesznek keményebb ellenfelek, mert ezek a kiskaliberű cuccok pont úgy pattognak le rólam, mint a Toughness Perkje mutatja :DDD (adtam rá 2-t :) )

Meg kicsit fura volt úgy újrakezdeni, hogy minden tudom hol van. Pont ez a jó a játékban h nem tudom mi van a látóhatáron túl! :D

[ Szerkesztve ]

(#6368) Scholes9


Scholes9
nagyúr

Üdv. A Form Ranks küldetést hogy lehet teljesíteni? Folyamatosan csinálom a küldiket, amit a csóka ad, de semmi :U Elvileg telepeseket kell toborozni vagy mi :U

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#6369) Chabe89 válasza Scholes9 (#6368) üzenetére


Chabe89
addikt

8 településednek kell, hogy legyen.

(#6370) Scholes9 válasza Chabe89 (#6369) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Farmok? Vagy pontosan mit értesz alatta? :)

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#6371) Chabe89 válasza Scholes9 (#6370) üzenetére


Chabe89
addikt

Yap! Ahová az emberkéket küldheted. Settlement, ha így jobban tetszik. :P

(#6372) Scholes9 válasza Chabe89 (#6371) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Oké, köszönöm :)

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#6373) #74018560


#74018560
törölt tag

Végigvittem a FarHarbor DLC-t, basszus jó hosszú volt, de nagyon érdekes! :) Nagyon megérte...
Először úgy voltam vele h csak átugrok a lányért, aztán wow mondom ez érdekes, megcsinálok pár questet, aztán végül majdnem mindet megcsináltam :DDD

Találtam sok jó cuccot:
- Zöld PA-t egy trélerben
- Piros PA-t VIM Factoryban
- PA vázat LightHouse-nál, amit hazahoztam
- Radium Rifle
- Plasma Pistol
- Gamma Pistol
- Búvár ruha (küldetésnél kaptam)
- És kb a legerősebb nem PA páncél szettet, amit láttam eddig (szépen eldobozoltam, mert nem vagyok benne biztos h nem borítaná fel a játék egyensúlyát, mert nagyon OP)
+ léptem vagy 6-7 szintet :DDD

Ti milyen döntéseket hoztatok a küldetéseknél?
Én segítettem FarHarbornak és a Syntheknek is. Azt eltitkoltam h a főnök is synth, turbinát nem kapcsoltam ki, a lányt pedig hazahoztam.
Children of Atomnak pedig elhoztam a próféciát ;] Annyira imádtam volna ha még nagyobbat szól :C

Amúgy most egész jó a game balance: .50Cal sniperemmel elég sokszor 1 headshot, de a kiszupárt lézer puskával is :R Pár legendary ellenfél volt, ami alig akart megmurdelni, azok alá meg ment 4-8 akna ami megoldotta a problémát :DDD Ranged ellenfelek közül csak az Assaultron jelent veszélyt, viszont az 1 lövéssel kiszed. Melee ellenfelek tudnak még kellemetlenséget okozni, de ha nem érnek el, akkor simán végzek velük. Igazából tényleg nem egyszerű gamebalance-et elérni egy RPG shooterben, hiszen könnyen túl nehéz vagy túl könnyű lesz. Végülis jó nekem a normal mode, nem variálok rajta :)

[ Szerkesztve ]

(#6374) 4264adam


4264adam
veterán

Én is elkezdtem ismét a játékot 4. karakterrel, azonnal Survival mod. Teljesen más mint amikor ezelőtt játék közben az előző karakterekkel egy idő után állítottam be ezt a nehézséget.

Még Codsworth-hoz érkeztem meg amikor már étel is ital kell. A mentést meg kell oldanom, sajnos valami bug miatt van hogy a dupla monitoros rendszeremen egy idő után elmegy a kép az egyik monitoron majd vissza jön de utána a fő monitor is ezt a betegséget mutatja, CTRL ALT DEL a megoldás ami az összes nem mentett haladásomat is viszi.

[ Szerkesztve ]

(#6375) Chabe89 válasza 4264adam (#6374) üzenetére


Chabe89
addikt

(#6376) #74018560


#74018560
törölt tag

Pár helyre nem tudtam bejutni, ide csak küldetéssel lehet majd? (Pl Észak Keleten az őrültek otthona; szintén onnan délnyugatra valami kórház karantén osztálya, szellem múzeum stb) :F

Meg lesz olyan ruha, ami jobb mint a vault kezeslábas? Valamiért egyik sem upgradelhető :F

(#6377) 4264adam válasza Chabe89 (#6375) üzenetére


4264adam
veterán

Végül a sátras camping-et telepítettem. Tiszta helyen aludni is tudjak.

REIT:

Mást is viselhetsz alsó öltözetnek nem szükséges a Vault 101 kezeslábasa

[ Szerkesztve ]

(#6378) bLaCkDoGoNe válasza #74018560 (#6376) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

A diliháznál a Parsons State Insane Asylum-ra gondolsz? Oda valóban egy küldetés visz majd. (A neve: The Secret of Cabot House.)
A másik két helyszínnél nem tudom mikre gondolsz, szerintem azokon a helyeken nem jártam.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#6379) Shadowguard válasza bLaCkDoGoNe (#6378) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Szerintem az egyik McCready küldetése lesz, a másik a szálemi múzeim :)
És igen, azok küldetéshelyszínek. :K

(#6380) #74018560 válasza bLaCkDoGoNe (#6378) üzenetére


#74018560
törölt tag

Értem, és azt a fő szál hozza elő? Még mindig nem jártam Diamond Cityben pedig már bőven 2 nap játékidő felett vagyok :) Egész jó fegyvereim vannak, kimaxoltam egy csomót, meg PA-ból is van már... 6 :DDD
Iszonyatosan élvezem a játékot, nagyon meg van csinálva az "élettér" nincs az az érzésem h valamit 2x láttam volna már benne....

A múzeumba bejutottam, nem akarom lelőni a poént, de érdemes megnézni! :D Észak-Keleten van és egy varázskalap jelöli. A pincén keresztül lehet bejutni :)

(#6381) #74018560


#74018560
törölt tag

Találtam ma egy fél X-01 PA-t, erre tovább bóklásztam és meglett a másik fele is! :Y

Az a fura, hogy T-45-ből és T-51-ből már van full szettem, de T-60-at még nem is láttam sehol :F

Pár szint és tudom upgradelni F-ig :))

(#6382) Warton


Warton
őstag

Tegnap vagy 45 percnyi játék ment a kukába a survival mód miatt. Gondoltam barangolok egy kicsit keleten. Railroadot felfedeztem, Cabot házba mentem, kinyírtam egy rahedli gunnert, raidert supermutánst. Goodneighborbe akartam eljutni, de már nagyon ágyat kerestem, erre felrobbant mellettem egy autó és újra Boston kertvárosában találtam magam. :U Ezután jött a ragequit. :(((

(#6383) Chabe89 válasza Warton (#6382) üzenetére


Chabe89
addikt

Ezért kell save modot használni. :))

(#6384) bLaCkDoGoNe válasza #74018560 (#6380) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ja így megvan, a Museum of Witchcraft-ben voltam már.

A diliházas küldetés nem a fő sztori része, és nem Diamond City-ben kapod. Előbb-utóbb valószínűleg belebotlasz.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#6385) #74018560


#74018560
törölt tag

Találtam pár jó fegyvert :Y
Minigun ami ad +50% sebzést az emberek ellen :U ;]
.50 Cal Sniper Rifle (hangtompítóval) ami lelassítja az időt ha célzol. Eszméletlen jó :DDD
De az a plasma rifle sem gyenge, ami dupla critical hitet ad :Y :D

Egy Winter nevű gengszternek megtaláltam a holotape-jeit, nagyon eredeti az az akcentus :DD

Meg kell hagyni az Ammo találó perk sokkal többet ér, mint a Barter (Capfinder :F). Lőszernek ugyanúgy nincs súlya és többszörösét éri, mint a Caps. Mondjuk nem todom mennyire van értelme gyűjteni, van már több mint 20.000 és eddig még kb semmit nem vettem (max cseréltem) :U :DDD
-----------

Meg azt jól sejtem, hogy a saját szintemtől is függ, hogy milyen erős ellenfeleket spawnol be?
Mert most azt látom, hogy már elég erős a karakter lvl40-en és itt az arányokon már csak rontani lehetne szinte .... (fegyverek is maxon vannak).

[ Szerkesztve ]

(#6386) Warton válasza Chabe89 (#6383) üzenetére


Warton
őstag

Akkor elveszítené a tétjét a dolog.

(#6387) Chabe89 válasza Warton (#6386) üzenetére


Chabe89
addikt

Nem igazán. :U Egy idő után rohadt idegesítő, ahogy azt a fenti példa is tökéletesen mutatja.

(#6388) Rossi


Rossi
addikt

Sziasztok!

Én is elkezdtem újra.

Lehet tudni valamit arról, hogy lesz-e további DLC. Engem egyelőre csak a Far Harbor érdekel, így nem venném meg a Season Pass-t, de ha van kilátásban még valami komolyabb tartalom, akkor talán mégis.

Köszi!

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#6389) Chabe89 válasza Rossi (#6388) üzenetére


Chabe89
addikt

Nem valószínű, hogy lesz több DLC. :(

(#6390) Ryder62 válasza Chabe89 (#6389) üzenetére


Ryder62
őstag

Sőt biztos, hogy nem lesz, ezt a a Beth is megerősítette.

(#6391) Ryder62


Ryder62
őstag

Hoppá!

Jön high-res textúra pack PC-re.

"OFFICIAL HIGH RESOLUTION TEXTURE PACK FOR PC

Also available next week, with so many fans still actively playing Fallout 4 on Steam, we’re excited to announce the release of the game’s High-Resolution Texture Pack. Consider this free download a love letter to our amazing PC fans that have supported us – not just with Fallout 4, but across multiple decades and games.

Note: To utilize the High-Resolution Texture Pack, make sure you have an additional 58 GB of available and that your system meets/exceeds the recommended specs below.

Recommended PC Specs
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i7-5820K or better
GTX 1080 8GB
8GB+ Ram

If your system can handle it, the Commonwealth will look better than ever. Give it a shot and if you need to return to the original textures, you can disable them within the game’s launcher menu."

(#6392) Plazmacucci válasza Ryder62 (#6391) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ez nem fog hozzátenni semmit a játékélményhez. Amúgy sem volt kimondottan ronda.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#6393) Ryder62


Ryder62
őstag

Ki mondta, hogy hozzá fog tenni? Amúgy igen is ráfér, mert a játék kinézete felemás, helyenként bűn ronda tudott lenni.

(#6394) Chabe89 válasza Ryder62 (#6393) üzenetére


Chabe89
addikt

Max azoknak akik írtóznak a modoktól, de a modolt textúrák legalább optimalizáltak.

(#6395) esikl012


esikl012
tag

Üveggyapot szállítmány van valamelyik kereskedőnél?

Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.

(#6396) Chabe89 válasza esikl012 (#6395) üzenetére


Chabe89
addikt

Lucas Miller vagy Deb.

(#6397) esikl012 válasza Chabe89 (#6396) üzenetére


esikl012
tag

Lucas a vén fószer akinek kellett a sörfőző? A másikkal nem találkoztam még, hol találom?

Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.

(#6398) Chabe89 válasza esikl012 (#6397) üzenetére


Chabe89
addikt

Nem. Tenpines Bluff-nál elég sokszor megfordul. Keress egy széket és várd meg, az a legegyszerűbb. :) Debet pedig Bunker Hillben találod. Vigyél pár kupakot, mert nem olcsó. ;)

(#6399) esikl012 válasza Chabe89 (#6398) üzenetére


esikl012
tag

Kösz, így már tudom, hogy kik ők! :K

Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.

(#6400) #74018560


#74018560
törölt tag

Megérte 50 órán át gyűjteni az álámíniumot, végre kész az MK VI Advanced PA :DDD

Csakúgy:

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.