Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18851) sztyui2 válasza jorden06 (#18849) üzenetére


sztyui2
őstag

Eddig inkább nem szóltam bele ebbe a témába, mert úgy gondolom, hogy akik ezt gondolják, mint amiket te itt leírtál, vagy sosem fognak túllépni a "nagyon kezdő" kategórián, és sosem fognak továbbfejlődni, majd egy idő után, mivel nem kapnak jó visszajelzést a képeikről, abbahagyják, vagy nem hagyják abba, és el vannak a saját világukban, és marad a "nekem tetszik, nem nektek fotózok" kategória. Egyik esettel sem érdemes foglalkozni, ezért én sem tettem. De amit Fejo, meg a többiek leírtak(úgy emlékszem én is írtam a képedre, hogy dől a horizont stb), az teljesen jogos.
Nem tudom mi alapján írod azt, hogy "butaságokba köttök bele". A dőlő horizont szerinted butaság? Meg mi alapján szűröd ki, hogy mi az értelmes tanács, és mi nem? Nézd meg Fejo képeit, és szerintem az alapján nem igazán mondhatod, hogy az ő tanácsai(de kb ugyanezt írta mindenki) értelmetlenek. Igazán megfogadhatnád azokat a tanácsokat, amiket olyan emberek mondanak, akik nálad sokkal jobban értenek a fotózáshoz. Ha pedig nem fogadod el, akkor ne rakd fel a képed olyan helyre, ahol elvileg kommenteket vár az ember a képére. És nem olyan kommenteket, hogy "nagyon jó", vagy hogy "király", vagy ilyesmi, hanem valódi kritikát, nála jobban hozzáértőktől. Én sokszor ezt várnám el, de sajnos ilyen kevés van. Mint mondták, ezért fizetni kell(és abban az esetben csak egy ember mond róla kritikát, ami eléggé szubjektív), ezért örülj, ha több ember is méltatja egy-egy hozzászólással a képedet.Ráadásul olyan hibákat ejtettél a képen(pl dőlő horizont), amire sokan simán csak annyit mondanak magukban, hogy "ha ő se foglalkozott a képpel, akkor én se foglalkozok vele, hogy kommenteljem. Látszik, hogy leszarja, ha még ennyit se tud megtenni a kép jobbá tételéért. Ráadásul még leméretezni is lusta volt. Na nézzük tovább, hátha van valami értelmes kép a fórumon"

Már nem azért, de nem egy ilyen képed lesz, amire azt hiszed, hogy "milyen jó", azonban egy az egyben kuka lenne. Szvsz ez a képed is egy az egyben kuka. Sokszor mondják, hogy egy profi és egy amatőr fotós között az egyik nagy különbség, az az, hogy a profi ki tudja válogatni a képeit, egy amatőr nem.
"Egy amatőrnek 100 képből 99 sikerül, egy profinak 100 képből csak 1".És ez nagy igazság, ugyanis legtöbbször a profi fotós egyetlen képe lealázza mind a 99 képet, amit az amatőr készített. És az amatőr hiába mondja, hogy "neki tetszik", ha az egész világon senki másnak nem.
Két okot is mondok, hogy miért kuka(a dőlő horizontot, és a többit nem is említve)
1.Ezt mindenki megcsinálja(ok, minden kezdőnek meg kell csinálnia mindent, de nem muszáj feltenni,főleg, ha nem fogadja el a kritikát)
2.Semmi érdekes nincs a képen. Tipikusan olyan kép, ami felett mindenki átsiklik, mert tényleg semmi sincs a képen, nagy sárgaságon, meg nagy kékségen kívül.

Félreértések elkerülése végett:Én is kezdő vagyok, azonban próbálok minél több szempontnál a profikra hasonlítani. Mindig próbálok mindent a legigényesebben megcsinálni, ami az aktuális tudásomból telik, mindig próbálom más szemével válogatni a képeimet, mindig igen erősen szelektálok, és próbálok minél több figyelmet fordítani a legkisebb részletekre is. Csak remélni tudom, hogy ez meg is látszik a képeimen.

[ Szerkesztve ]

(#18852) jorden06 válasza sztyui2 (#18851) üzenetére


jorden06
senior tag

Részben egyet értek veled, részben nem. A fotózás igenis szubjektív dolog. Az egyiknek tetszik, hogy lefényképezek egy villanypóznát, ő lát benne fantáziát, bele éli magát, aláfest vmit, odaképzel vmit. A másik csak átsiklik a képen, mondván, hogy ez egy random pózna, ilyet én is tudok akármilyen sarkon lőni. Erre mondtam, hogy én magamnak fényképezek, és javíts ki, de szerintem sokan vannak még így vele. Persze, hogy érdekli a másik véleménye, meg is fogadja, de nem törekszik mindenáron arra, hogy az összes aranyszabályt betartsa.
Másik: egyáltalán nem tartom magam jó "fotósnak". Sőt. Nagyon kritikus vagyok magammal szemben. Tudom, hogy mikor csináltam rossz képet, és mikor lett jó egy kép. Hidd el ki tudom válogatni a megfelelőket - ha ez nem is látszik-, és amit úgy gondolok, hogy publikálásra szánok. Nekem is van x giga képem, de ha soron követed, elég kevés képet töltök fel.
Sablonfotó? Nemhiszem. Hogyha felmész egy fotómegosztó portálra, és végignézel egy mappát, akkor látsz ezermillió féle képet. Márhamost ezekután te kimész a prérire/városba, és meglátsz egy témát, és arra gondolsz, hogy baszki ezt már lelőtték előttem, ilyet láttam fenn az oldalon, akkor neked sosem lesz témád. Oké, oké egyedi látásmód meg minden, de akkor sincs olyan amit már ne csináltak volna előtted.
Nálam jóval nagyobbaktól tanulni? Mindennel felér. De nem szeretem, mikor egy kompaktos- lelkes újonc (nem célzás senkire, aki nem inge ne vegye magára) lehúz, hogy bazz egy nemjó. Mutasson jobbat. Mégjobb: tanítson meg fotózni. Az hogy dől a horizont, elfogadom. Nincs semmi extra a képen, ez van. Ez volt ott. Bocs. Legközelebb újra megpróbálom más nézetből.

Szeretek itt lenni, olvasgatni, néha képet felrakni. De mivel nyílt fórum, ezért leírom a véleményem. Bocs. Ha nem akarnám, befordulnék a sarokba olvasni.
Mégegyszer kérek mindenkit. Ne feszüljetek. Chill.
üdvözletem

(#18853) sztyui2 válasza jorden06 (#18852) üzenetére


sztyui2
őstag

"nem szeretem, mikor egy kompaktos- lelkes újonc (nem célzás senkire, aki nem inge ne vegye magára) lehúz, hogy bazz egy nemjó"

Ezennel megkérem kedves fórumtársaimat, hogy csak olyanok kommenteljék a képeimet, akik legalább egy darab tükörreflexes fényképezőgéppel rendelkeznek(full frame-esek előnyben), és azok közül is csak azok, akik legalább "őstag" címmel rendelkeznek.
Köszönöm. :( :O
Egy, hónapja még nekem is kompaktom volt. Csakis a tulajdonomban lévő DSLR bátorított fel arra, hogy megírjam az előbbi hozzászólást, azonban szívesen kölcsönadom bárkinek egy-egy komment erejéig.

[ Szerkesztve ]

(#18854) jorden06 válasza sztyui2 (#18853) üzenetére


jorden06
senior tag

Elbeszélünk egymás mellett :W
Mérne lehetne kompaktal jó képet csinálni. De te is meg tudod ítélni egy kommentből, hogy ezt most egy hozzáértő ember mondta, vagy egy kezdő. És ne is haragudj, de szerintem te sem adsz mindig az olyan kommentekre, amiről tudod, hogy hülyeség.
ó jaj istenkém :(

(#18855) ottkar válasza sztyui2 (#18853) üzenetére


ottkar
addikt

Nekem volt olyan hogy egyszerre 18 tükrös gépem volt. Az beszámít?

(#18856) mustad1 válasza HellGreg (#18842) üzenetére


mustad1
tag

sziasztok

húúú ez nagyon jó. kár h a szárnya véége lemaradt. ja ez most nem kommentelés csak véleménnyílványítás. vagy kompktosok pozitívat mondhatnak? ( jó ez csak vicc, nem megsértődni senkinek, én értettem, hogy mire érti)! Szép napot nektek!

[ Szerkesztve ]

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#18857) #31757056


#31757056
törölt tag

Srácok, ezt a rang-témát igazán nem kéne felhozni egy topikban (de máshol sem illik), mert ez az ami a leginkább rontja a színvonalat. A rang kizárólag két dolgot mutat meg valakiről, egyik az, hogy milyen régen regisztrált, a másik, hogy hány számú hozzászólása volt a fórumokon. A rendszer ebből a két adatból dönti el, hogy mit ír a neved alá. Sose tudhatod azt , hogy aki például tegnap regisztrált ide újoncként, az előtte nem töltött-e már el 5 évet egy másik fórumon, ahol köztiszteletben állt a jó hozzászólásai miatt.

Az pedig, hogy "tükrös" vagy nem tükrös a gépünk, azt kisebb mértékben az igényünk, Magyarországon inkább a pénztárcánk dönti el. Szóval felemlegetni valakinek a gépe típusát, csak azért mert azt tudja megfizetni... A lényeg az, hogy minél többet ki tudjunk hozni a rendelkezésre álló technikából. Nemde? :)

(#18858) jorden06 válasza #31757056 (#18857) üzenetére


jorden06
senior tag

Ígyvan! :K
Remléelm nem sok embert bántottam meg, akit inge, annak bocs!
üdvözletem

(#18859) tete007 válasza sztyui2 (#18853) üzenetére


tete007
tag

he he

emberek miféle box lesz itt?
sok sport csatornát néztetek vagy sok Sport szeletettet etetek manapság :DDD
Én személy szerint minden kritikát szívesen veszek több szem többet lát és mindenkinek más a szép.
Ha én lefotózok egy levelet az lehet csak nekem fog tetszeni mert a kép mögött számomra élmények és történet.
Így egy amatőrnek mondani hogy sz@r a képed és kár volt feltenni az bunkósság. Javaslatot kell tenni hogy mi a hiba és hogy lehetne javítani vagy mire figyeljen legközelebb.
(én is lelkes amatőr vagyok mint a képeimen is látszik)
amúgy akkor kell egy Offolos topik ez mellé és ne itt gyilkoljátok egymást a hülyeség miatt

Nagy gáz kis szerencse. Győzelem vagy Halál!!! A bunkóságnak is vannak határai! - Nekem meg útlevelem :-D

(#18860) #31757056


#31757056
törölt tag

Ez a pár fotó a barátnőm gépéből repült ki még tavaly amikor még csak az autó és a scene módokat ismerte, egy majdnem 3 éves Samsung S600 ultrakompaktból. Én vágtam meg a fotóit, szerintem annyira nem rosszak de én tutira elfogult vagyok, ezért érdekelne kívülálló vélemény is. Most kezdem neki magyarázgatni az alapfogalmakat, már amiket én is tudok ugye, mert még én is alig tudok ezt-azt. Képek:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#18861) runner 125 válasza #31757056 (#18860) üzenetére


runner 125
nagyúr

Az igen!
Ügyes kislány. :)

1., 3., 6. bejön.

Kompakttól ritka az ilyen nagy dof, gratula innen is neki. ;)

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#18862) sztyui2 válasza runner 125 (#18861) üzenetére


sztyui2
őstag

Kompaktnál a nagy DOF inkább sűrű, mint ritka.
Gondolom te inkább a kis Dof-ra gondoltál, mert azokon a képeken éppen, hogy kicsi van.

[ Szerkesztve ]

(#18863) runner 125 válasza sztyui2 (#18862) üzenetére


runner 125
nagyúr

Gyáá, nah megyek még alszom egy kicsit. :)
Bocs, valóban. :R
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#18864) philoxenia válasza #31757056 (#18860) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

A csipkebogyósat kissé szűkre vágtad szerintem...

A képeket nézve, nem szeretnék a barátnőd célkeresztjében tartózkodni, amikor távcsöves puska van nála :D , nagyon biztos keze van, nem remeg egyáltalán, úgy látom. :K

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18865) #31757056


#31757056
törölt tag

Köszönjük a véleményeket :)

A csipkebogyós alapból olyan közelről készült, hogy semelyik irányból nem tudtam levenni belőle, csak alulról mert ott volt egy nagyobb tér, de ahogy elnéztem az eredetit, hagyhattam volna lejjebb is valóban...

(#18866) Hydra SR válasza runner 125 (#18861) üzenetére


Hydra SR
addikt

Csak a félreértések elkerülése végett: itt kicsi a dof, nem nagy, de az már igaz, hogy ez nem jellemző a kompakttal készült képekre. Leginkább azért nem, mert nagylátóban makróznak vele, pedig tele állásban azért lehet csökkenteni a mélységélességet. Nagyobb munkatávval persze, de még ennek ellenére is kisebb lesz, ami a hátteret illeti.

szerk. ja már írták :)

[ Szerkesztve ]

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#18867) Hydra SR


Hydra SR
addikt


Hát olyan nagyon ezt a harkályt se sikerült megvariálni, sima alap perspektíva akció nélkül, viszont ez kis fakopáncs, a másik meg nagy vagy közép, sajnos nem vagyok benne biztos. Ha szerencsém lesz, talán majd a fiókák kiröpülését sikerül elcsípni.
A másik képen pöszörlégy van.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#18868) pinnacle


pinnacle
nagyúr

Sziasztok!Kalibráltuk a Dell 2209WA monitoromat, RGB 97 93 95, fényerő/kontraszt 16/75, egészen jó eredményt kaptunk a deltaE 0-0,6 között volt.A fotók viszont túl színesek, nem életszerűek, főleg a bőr színén látszik.RGB 85 90 95, fényerő/kontraszt 20/75-al már egészen jó.Úgy tudom, hogy a szem legjobban a zöld árnyalatait tudja megkülönböztetni, de szerintem egy monitornak a bőr színének visszaadása a legnehezebb, mert ott látszik a legjobban, ha nem természetes.Abban kérnék segítséget, hogy tudtok-e olyan oldalt ajánlani, ahonnan le tudnék tölteni, profi géppel készített,tömörítettlen, portré fotókat?Arra gondoltam, hogy egy minőségi portré fotóhoz beállítanánk a színeket, és ehhez kalibrálnánk a monitort.

[ Szerkesztve ]

(#18869) Stitch válasza Hydra SR (#18867) üzenetére


Stitch
őstag

A pöszörlégyes milyen technikával készült, a 100-400-al? Szerintem nagyon rendben van, bár, igaz ekkora méretben nem zavaró, de az élességi sík lehetne szerencsésebb helyen is.

Azt viszont nem teljesen értem, mit is akartál a fakopáncsról írni. :)

(#18870) philoxenia válasza Stitch (#18869) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Szerintem nem az élességi sík nem jó, hanem a homályos helyeken bemozdult... :)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18871) Stitch válasza philoxenia (#18870) üzenetére


Stitch
őstag

A szárnya nyilván bemozdult. :) Én a szemére meg a szívókájára gondoltam, mert az már kívül van a mélységélességen, igaz nem sokon múlott. :D

(#18872) philoxenia válasza Stitch (#18871) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Mivel repül nyilván még mozog a szeme is, a szívókája is esetleg, sőt a virág szirmai is mozdulhatnak akár... :D

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18873) brumesz


brumesz
aktív tag

előszedtem egy régebbi képemet, mivel mostanában nem voltam fotózni, és feltoltam flickr-re. az eredmény:
kép

hogy tetszik? :B

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#18874) TA68


TA68
senior tag

Én is mindig szívesen veszem, ha véleményezitek a képeimet, szerintem minden kritikából lehet tanulni!

Egy kompaktos lelkes újonc. ;)

(#18875) Stitch válasza philoxenia (#18872) üzenetére


Stitch
őstag

Akkor ezek szerint a pöszörlégy, csak a valagát meg néhány lábát tartja mozdulatlanul lakmározás közben? :D

[ Szerkesztve ]

(#18876) Timyyy válasza #31757056 (#18860) üzenetére


Timyyy
őstag

Utolsó 2 :R bejövős nagyon!

(#18877) Timyyy


Timyyy
őstag

Mamám kertjében, variációk egy témára :))

És egy utolsó:) :

Jöhetnek a vélemények, utólag még annyit, hogy egy régi Canon kompakttal készültek.

(#18878) Darkness1 válasza pinnacle (#18868) üzenetére


Darkness1
aktív tag

Hello,

Az igazi megoldás egy műszer lenne, de az nagyon drága. Ha műszer nincs, akkor egy olyan nyomat (kinyomtatott ábra) is megfelel, amelynél a színek számodra megfelelőek és az a labor csinálta, ahová rendszeresen jársz. A harmadik módszer: vannak olyan weboldalak ill. programok, amelyek különféle tesztábrákat jelenítenek meg, azokat is lehet használni. Értelemszerűen a felsorolás sorrendje az eredmény minőségét tükrözi. A procedúrát pár havonta érdemes megismételni.

No stress, no work Today!

(#18879) D.Orion


D.Orion
veterán

Ma voltunk kint telken, kivittük tengerimalacokat, jól elvoltak. :) Egyikükről készült is pár jobban sikerült kép.

[ Szerkesztve ]

(#18880) runner 125 válasza D.Orion (#18879) üzenetére


runner 125
nagyúr

Az első, az-az a második jó! :C

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#18881) máyköl válasza #31757056 (#18860) üzenetére


máyköl
veterán

Rövid véleményem a fotókról:

1. Szerintem jobb lenne, ha inkább elöl lenne éles és hátul kicsit életlenebb, pont fordítva van.

2. Valahogy semilyen. Nincs sok mondanivalója.

3. Ez tetszik. Mi is ez? :DDD

4. Kb. a véleményem ugyanaz mint a másodiknál.

5. Nagyon szép! Nagyon tetszik, hogy a kép közepére van az élesítés beállítva. Szép ahogy a fotó eleje, és a hátulja életlen, és a kép közepe éles. Ez tetszik!

6. Ez tetszik a legjobban. Gyönyörűek a vízcseppek! Tökéletes az élesség, a vágás. Nagyon szép kép lett!

7. Jó a téma, a szemszög is nagyon jó. Csak lehetne egy kicsit élesebb... :(( :K

Összegezve tényleg nagyon szép képeket készít a barátnőd, csak szerintem egy kicsit figyeljen jobban oda arra, hogy minek van mondanivalója és minek nem, de szép képei vannak! :)

üdv: máyköl

(#18882) Darkness1


Darkness1
aktív tag

Üdv,

Egy pár kép tőlem is. A célszerűség jegyében a képeket háttérképként nézhetitek meg. Akinek tetszik nyugodtan töltse le a megfelelő felbontásban és használja.

A vár tudom, hogy nem lett az igazi, meg persze a Mátyás-templom állványzata se a legszebb. Majd megismétlem egy későbbi időpontban. :)

Képek itt
Plusz egy kis Bp-i extra

[ Szerkesztve ]

No stress, no work Today!

(#18883) D.Orion válasza runner 125 (#18880) üzenetére


D.Orion
veterán

Jah hopsz most már így marad. :DD Thx.

(#18884) Chapel


Chapel
addikt

Végre eljutottam a gépig....
Pörög a topic,kis feszültség is volt,szal peace emberek ;)


Link


Link


Link


Link

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#18885) mustad1


mustad1
tag

sziasztok. Veleményt kérnék! Köszönöm!

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#18886) Timyyy válasza Chapel (#18884) üzenetére


Timyyy
őstag

A Hold mindig olyan egyforma, azonkívül hogy csodálom az élességet és a részletességet ilyen távolságból, semmi különöset nem mond nekem, de ez minden Hold képre igaz. :B
A kacsás egyszerűen tökéletes :))
A "lesifotó" szép, hiába van tele az előtér, mégis a háttérbe terelődik a figyelem, pont ezért izgalmas :K
Az uccsó pedig olyan jó lett volna, kár hogy a túl fényes felületbe beleolvad az elülső éles cseppes rész :U

Valaki véleményezze már az enyémeket is.. :B

[ Szerkesztve ]

(#18887) Timyyy válasza mustad1 (#18885) üzenetére


Timyyy
őstag

Az elgondolás jó volt, csak gondolom párás volt a pohár, ezért homályosnak tűnik (de lehet hogy tényleg be is mozdult, nemtudom), amúgy mivel készült?

(#18888) Psytróger


Psytróger
tag

Ezt a napokban lőttem egy Canon Powershot 520-assal... Nem gondoltam volna, hogy a családi kompakt géppel ilyen makrót tudok csinálni! :Y

>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<

(#18889) mustad1 válasza Timyyy (#18887) üzenetére


mustad1
tag

nokia 5800-val készült, de már a 21-es szoft-tal.

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#18890) mustad1 válasza Timyyy (#18887) üzenetére


mustad1
tag

nokia 5800-val készült, de már a 21-es szoft-tal.

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#18891) runner 125 válasza mustad1 (#18889) üzenetére


runner 125
nagyúr

Van Fotók, videók mobillal c. topik. ;)

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#18892) Chapel


Chapel
addikt

no egy kicsit felzárkozom.

Psytróger lehet :K de ez télleg jó,kicsit alexpós de nem rossz.

mustad1 nem igazán lehet erre mit írni :U

Hydra pöszörlégyes :K :R

cayman: szépek lettek a vízcseppek!

Murderer69 ötletes holdfotó!

Timyy örülök h tetszenek. Kiemelkedőt nem látok köztük,de határozottan fejlődsz,látom tényleg utánna olvasol a témának. Az uccsónak pont fordítva kéne a fókuszpont,szvsz. ;)

[ Szerkesztve ]

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#18893) mustad1 válasza runner 125 (#18891) üzenetére


mustad1
tag

úgylátom front van, ezért megy itt napok óta a vita, és ezért lettem most énis betalálva vagy azért mert cigány vagyok? Jószándék emberek jóindulat.. Jah és ez egy digitális kép és ez melyik fórum is?

[ Szerkesztve ]

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#18894) j.bravo válasza #31757056 (#18860) üzenetére


j.bravo
addikt

Érdemes lennie belemerülnie a fotózásba, ígéretes, szerintem. :C

(A topikban futó iszapbirkózást majd végigolvasom meló közben, ha lesz mód rá... de lehet hogy inkább nem pofázok bele).

A régi ismerősök képei hozzák a színvonalat, amit megszoktam - köszönöm a képeket! De a többiektől is láttam tetszetőseket, majd igyekszem kommentálni (de nem ígérek semmit)

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#18895) Psytróger válasza Chapel (#18892) üzenetére


Psytróger
tag

Ja, kicsit egyébként feltúrbóztam gimppel, kapott egy kis élességet, meg lejjebb vettem a sárgából (a házunk vakolata szinte vakítóan napsárga).

>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<

(#18896) Timyyy válasza mustad1 (#18893) üzenetére


Timyyy
őstag

Szerintem nem sértésnek írták neked, csak addig kell szűkíteni a kört fórumon amíg lehet :) digitális kép, de azon belül telefonos. Semmi személyeskedés nincs benne szerintem. :))

(#18897) mustad1 válasza Timyyy (#18896) üzenetére


mustad1
tag

tudom én, csak nekem ilyen hulye poénjaim vannak és nem vagyok cigány sem! Csak én így viccelek. Amugy a kép minősége szar? Most telóról netezek nemláttam még monitoron!

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#18898) Murderer69


Murderer69
őstag

Igaz semmi extra de szerintem nagyon hangulatos kis képek aranyos volt a kis csaj ahogy esetlenkedett a faággal :)

https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/

(#18899) Timyyy


Timyyy
őstag

Csak egy kis érdekesség a házunk mögötti parkolóból: :))

Ugye milyen jól mutat mellette a Ladám? :DDD

(#18900) pinkypinky válasza mustad1 (#18885) üzenetére


pinkypinky
tag

Ezt a pohár Colada-t a kaputelefonunkkal lőttem, de még régi firmware-rel. :))

Hát őőőő... :-)

Telefon. Nagyjából mindent elmondtam. :-)

Kéne kis fény, meg paty-maty Photoshoppal szvsz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.