Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5304) Alfonz64 válasza denis.p (#5296) üzenetére


Alfonz64
csendes tag

Én a Selteka CIC-402HD használom. Egybe vesz fel nem darabol, az elterjedt .ts formátumban, nem szaggat, egyedül olyan problémám van vele hogy HDD dokkolóval használom 3,5" merevlemezzel és a boxot nem lehet kikapcsolni mert nem tudja elindítani a felvételt ha nem ő kapcsolja le a hdd-t, mer a hdd dokoló magától lekapcsol egy idő után ha nem használom mikor a gépre kötöm és onnan vissza a stb-ra. Amúgy azt írták fórumon usb merevlemezzel tökéletesen működik. Ez csak felvevőnek jó nincs rajta ilyenek hogy Youtube stb. Igaz nekem van egy asus oplay-em úgy hogy nem is kell. HDMI 1.3 van. Amúgy már Használom 2 hónapja és elég stabil és minden adást felvett amit szeretem volna, csak bekapcsolva kellett hagynom. Amúgy a gyenge pontja az adásoknak ha szeretnéd megtartani és megvágni, én csak egy pogit találtam de az nem időre hanem csomagra vág. Tehát sacperkábé.
"USB-s WIFI-vel is lehet használni?" nem tudom, a lant sem használtam van benne, amúgy én usb2 10méteres kábel hdd dokkoló gép mellé, usb átdug másol 30MB/másodperc. Az nem olyan rossz. Amúgy ha gyorsabban akarok másolni akkor meg a HDD dugom a gépre satásan. Amúgy lehet gondolkodni E-sata mobilrack, vagy USB3 -is. Vagy ilyen merevlemez. Vagy hotswap-os merevlemez azt rádughatod a sata portra a gép menet közben is vagy ugyan ilyen mobilrack stb....
----------
-MÁS:-
----------

Amúgy nem tudjátok van olyan stb ami ha beállítom az epg-t akkor a műsor kezdéstől veszi fel az adást úgy mint a digitális jelet küld mikor kezdődik és mikor végződik az adás.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.