Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21401) M_AND_Ms válasza SipiBcs (#21397) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Axn-nel alapból ne számolj, mert hamarosan kikerül a kínálatból.

Csak az adótól függ a felirat. A tv-k felirat funkciója ilyenkor működik is. Épp nemrég néztem meg a Tv2-n, hogy a "Búra alatt"-hoz is van (és angol hang is)

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#21402) qpakcovboy


qpakcovboy
őstag

Sziasztok!

Újpalotán lakom, van DIGTV előfizetésem HBO pakkal, ami kábelen jön. A DIGITV által adott boxot használom, mert csak ebbe jó az általuk adott kártya, amivel tudom nézni a HBO-t.
A Box elég régi nincs benne HDMI kimenet, nem tudja a HD felbontást sem. Szerettem volna ezt cseréltetni a szolgáltatóval. Közölték, hogy olyan ami tudja a HD-t de nem tud műsort felvenni pendrivra és nincs benne timeshift funkció sem. Közölték, hogy megvehetem 32 000 Ft-ért vagy bérelhetem havi 1000 Ft-ért.

Szeretnék egy olyan box-ot, amivel tudok műsort megállítani, visszatekerni, pendrive-ra felvenni, van benne HDMI kimenet. Fontos, hogy tudja kezelni a DIGITV által adott kódkártyát a HBO miatt.

Létezik ilyen, vagy le kell mondanom a jobb box érdekében a HBO-ról?

Előre is köszönöm!

(#21403) Watt25 válasza qpakcovboy (#21402) üzenetére


Watt25
veterán

Ugye nem baj, hogy megsértődök? :)

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#21404) qpakcovboy válasza Watt25 (#21403) üzenetére


qpakcovboy
őstag

Ne tedd, csak próbálkozok. Eléggé felbaszott a DIGI ügyfélszolgálatosa, ezért még itt is futok egy kört, hátha valaki tud valami csodamegoldást.
Az a baj, hogy én meglennék HBO nélkül, de az asszony ragaszkodik hozzá...

(#21405) Watt25 válasza qpakcovboy (#21404) üzenetére


Watt25
veterán

Nézd, az, hogy csak szolgáltatói box-szal megy, az annyira tény, mint hogy az ég kék, a fű meg zöld. Felesleges emiatt köröket futni.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#21406) qpakcovboy válasza Watt25 (#21405) üzenetére


qpakcovboy
őstag

Értettem, köszi.

(#21407) SipiBcs válasza M_AND_Ms (#21401) üzenetére


SipiBcs
őstag

Köszönöm, hogy utánanéztél! :R

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#21408) xantan22 válasza M_AND_Ms (#21401) üzenetére


xantan22
csendes tag

A tv2-ön , m2-HD-n Duna-sd/HD-n , DunaW-sd/HD-n van működő felirat. Az rtl klubon is lenne , de rossz oldal van van kijelölve sajnos . Eddig az m1-hd-n mintha lett volna felirat ? Furcsa - a közszolgálatiknál is vegyes a mewgoldás. Ha rosszul kapják rosszul adják tovább , de talán nem értik meg - a diginél , reklamálniuk lehetne. Vagy nem minden beltéri kezeli rendesen ? Másik szolgáltatónál a viasat explorer és historin is van idegen nyelvű txt felirat például . Kézzel bekapcsolni a teletexet és kiválasztani az oldalt működik , de csak akkor ha tényleg van felirat , mert ha éppen nincs , akkor vagy számol a végtelenségig - (amíg nem jön felirat ) , vagy nem csinál semmit, esetleg fekete a kép közepe . Eléggé elb* megoldás , mert a műsorszolgáltatók nem csinálják jól . Az adások csak egy része megfelelő .

[ Szerkesztve ]

(#21409) f4lcon válasza qpakcovboy (#21402) üzenetére


f4lcon
őstag

van ilyen box, sőt - privi

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#21410) Flashget válasza qpakcovboy (#21404) üzenetére


Flashget
félisten

Értesd meg vele van gyors neted nem kell a HBO. Ebben a pillanatban felszabadultok a béklyótól és választhatsz e közül meg ezek közül

Realme GT Master Edition

(#21411) Flashget


Flashget
félisten

már nincs tré a névváltás miatt..most olvastam (lehet jó nagy lemaradásban vagyok) kamukom lettek ;]

Realme GT Master Edition

(#21412) GP-Sz


GP-Sz
senior tag

Üdv! Az érdekelne, hogy van-e itt olyan vagy ismertek-e olyat, akinél mostanában kötöttek digit ftth hálózaton. Csak érdekelne, hogy csak minket szopatnak két hónapja vagy sehol nem kötnek. Ez utóbbi esetben egyébként nem értem, miért nem tört még ki a balhé.

(#21413) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Megvolt a csevej az ügyfélszolival az Okos csomaggal kapcsolatban - persze nem akarnak belemenni azt javasolták hogy mondjam le a telefont 3 hónapra.
Én meg válasznak bedobtam mindent: vacakol a netem (ez mondjuk mostanság igaz 2x voltak kint a háznál) hiányoznak egyes csatik - Sportklub, Discovery, Animal Planet és hogy beszéltem a UPC Directes üzletkötővel hogy hogyan is lehetne velük szerződést kötni a Digi ellenében )

Havi 2040 forint kedvezményért csak bepróbálkozok. Pláne mivel akkor ennyivel kevesebből megúszhatom a UPC Direct+ bekötését, ami sanszos dolog, fater hiányolja a megszokott csatornáit és az olasz és orosz bajnoki meccseket is néznéén meg az alba Volán jéghoki és a magyar kézilabda bajnokság meccseit szeretném követni....

Meglátom hogy reagálnak-e majd....

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#21414) Flashget válasza Bogyi007 (#21413) üzenetére


Flashget
félisten

1 hete bepróbálkoztunk már ezzel..lemondtuk a telefont, kértek mobil számot. mondták postán küldik majd a nemtom mit (nem én intéztem)..eltelt 8 nap azóta se levél, se telfon hívás, viszont még mindig működik a teló ;)

Realme GT Master Edition

(#21415) Sazoll


Sazoll
tag

Sziasztok! Most akarom beköttetni a digit, arra a kérdésemre már választ kaptam, hogy a tv-m tudja a DVB-C akkor nem kell külön box a digitális adások vételéhez. Viszont úgy néz ki, hogy csak online fogom tudni megrendelni a szolgáltatást, ott viszont ezt olvastam a megrendelő lap kitöltése közben: "A Szolgáltató jelen szerződés alapján analóg szolgáltatást nyújt, kivéve, ha Előfizető a digitális jel vételére alkalmasset-top-boxot igényel Szolgáltatótól!" Ha bejelölöm, hogy akarok boxot csak akkor vált át a szolgáltatás típusa digitálisra. Ilyenkor mi van?

Köszönöm a segítséget!

(#21416) Watt25 válasza Sazoll (#21415) üzenetére


Watt25
veterán

Ez ilyen jogi izé. :)
Ha nem kérsz boxot, azzal hivatalosan analóg előfizetésed lesz. Technikailag nem változik semmi, így is megkapod a digitális csatornákat, azonban ha valamilyen hiba lép fel (tipikusan alacsony szokott lenni a jelszint), akkor el fognak hajtani, ha azt mondod, hogy a digitális csatornákkal gond van. (Ilyenkor az a trükk, hogy azt kell bejelenteni, hogy az analóg csatornák szemcsések, a kijövő szerelővel pedig megbeszélni a valós problémát.)

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#21417) Sazoll válasza Watt25 (#21416) üzenetére


Sazoll
tag

Köszönöm a gyors választ! :)

(#21418) GP-Sz válasza GP-Sz (#21412) üzenetére


GP-Sz
senior tag

Muhahahhhhaaa. Az előbb beugrottam hazafelé a III. kerületi ügyfélszolgálatra, gondoltam megkérdezem, mi van az ftth-s bekötésekkel, a fickó közölte, hogy van friss hír, két napja kapták fentről, bizonytalan ideig szüneteltetik az ftth-s bekötéseket, már ki is kerültünk a honlapon az utcajegyzékből. Kurva nagy szarban lehet a digi pénzügyileg.

(#21419) M_AND_Ms válasza GP-Sz (#21418) üzenetére


M_AND_Ms
addikt

Miért vezeted ezt vissza azonnal a pénzügyekre? Pl.: itt Pécsen évekig szopatta az Eon a Digit a lépcsőházi szekrények áramellátásával kapcsolatban. Olyan extra biztonsági igényeket támasztott, amit csak atom-tengeralattjáróknál szoktak megkövetelni. Aztán egyszer csak mégis jó volt a hagyományos megoldás.

[ Szerkesztve ]

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

(#21420) GP-Sz válasza M_AND_Ms (#21419) üzenetére


GP-Sz
senior tag

Hát talán azért, mert
-ha rajtuk kívül álló oka lenne, akkor azt elmondanák,mert ugye ez nekik elég égő.
-ők kezdtek korábban eszközhiányra hivatkozni, annak meg így több hónap után már csak egyetlen reális oka lehet szerintem: mivel tartoznak és nem tudnak fizetni, nem szállítanak nekik.

Ugye nem kell mondanom, mennyire előnytelen ez a cégnek, mennyi veszteséget okoz az, hogy egy rakás pénzért kiépítenek egy alapból lassabb megtérülésű kertvárosi optikai hálózatot és most nem tudják használni. Ilyet viccből nem csinálnak,csak nyilván nem találtak megoldást.

Egy dologban reménykedek: néha nyilván felszabadulnak eszközök, mert csak van némi fluktuáció az előfizetőkben, és akkor bekötik a várakozókat.

(#21421) zichie válasza GP-Sz (#21418) üzenetére


zichie
senior tag

Kispest kertvárosban csak néhány utcában húzták ki az optikát. A kiépítés és a bekötés között kb. egy év (!!!) telt el. Én szerencsés vagyok, mert a szomszéd utcában már nincs optika, így digi sem.

(#21422) Flashget válasza GP-Sz (#21420) üzenetére


Flashget
félisten

a rajtuk kívül álló oka lenne, akkor azt elmondanák,mert ugye ez nekik elég égő.
ű
nem fogják elmondani ahogy nem is mondták el hivatalosan sem soha. legtöbbször kőkeményen betartanak nekik a kiépítésnél...csak úgy vannak vele nem fognak behányni előre olyan területre amit megszerezhetnek 1-2 évvel később.

Realme GT Master Edition

(#21423) GP-Sz válasza zichie (#21421) üzenetére


GP-Sz
senior tag

De nálunk nem most építették ki, hanem egy-két éve és már vannak régebben bekötött előfizetők, működik a hálózat.

(#21424) GP-Sz


GP-Sz
senior tag

Én nyitott vagyok bármilyen értelmes magyarázatra, de nemigen látom, milyen rajtuk kívülálló oka lehet annak, hogy az orrunk előtt kihúzott saját, működő optikai hálózatukra nem tudnak rákötni, állításuk szerint eszközhiány miatt, most már kicsit több, mint két hónapja és jelen álláspontjuk szerint lehet, hogy soha a büdös életben :) Elég meghökkentő ezt egy szolgáltatótól hallani.

(#21425) ruzsass válasza GP-Sz (#21418) üzenetére


ruzsass
tag

Elárulom neked, hogy az FFTH-hoz való GPON-t a romániai digi szerzi be a magyaroknak is és rendszeres, hogy 2-3 hónapot várnak rá a szerelők, mire ők is megkapják.

(#21426) GP-Sz válasza ruzsass (#21425) üzenetére


GP-Sz
senior tag

Ez szuper, de most nem csúszás van, hanem mint említettem egy az egyben közölték, hogy nem kötik be és új rendeléseket se vesznek fel és terv sincs arra, hogy ez mikor változik.

(#21427) dontibee


dontibee
tag

Sziasztok!

Múlthét kedden voltam a DIGI helyi ügyfélszolgálatában és megkérdeztem, hogy nincs-e lehetőség, hogy újra okos csomagot kössek. (Az előző két év hűségem lejárt.)
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy ők helyben ezt nem tudják jóváhagyni, de írunk egy szerződés felmondó lapot, amin felmondjuk a telefonszolgáltatást, anyagi okokra hivatkozva.
Ezek után a központi ügyfélszolgálat fel fog hívni (olyan 3-6 napon belül), hogy nem akarok-e kedvezményesen újra szerződni kedvezményesen.

Már lassan két hét telt el és még nem hívtak, viszont ma reggel volt egy DIGI-s szerelő a lépcsőházban és mire hazaértem a telefon már néma volt.

Most mit csináljak?
Írjak nekik, hogy szeretném felmondani a tv és net szolgáltatást is, hátha akkor hívnak?
Vagy várjak még hátha?

(#21428) fess válasza dontibee (#21427) üzenetére


fess
őstag

csak végül még nehogy a tv-t és a netet is kikössék :D legyél telefon nélkül 3 hónapig,így már akkor úgyis mindegy

(#21429) Flashget válasza dontibee (#21427) üzenetére


Flashget
félisten

nyugi a beírók fele nagy kamu volt...mert nálam is kikötötték a telefont :D

Realme GT Master Edition

(#21430) rocket válasza dontibee (#21427) üzenetére


rocket
nagyúr

Szia!
Azert arra gondolni kellett volna, hogy nem lehet csak ugy "fenyegetozni" a lemondassal, beirjak a cimet, es rogton latjak mik az alternativak.

UPC-nel is igy volt, nem akartak meglevo ugyfelkent kedvezmenyt adni az ismerosomnek, erre benyomtam a T-Home nevet (ami valos konkurencia arban is), mindjart jott a "kerem varjon", majd 2 perc mulva mar volt kedvezmeny 1 ev huseggel.
DIGI esetenel meg annyival rosszabb a helyzet, hogyha van alternativa akkor is dragabban, ugyhogy azert ovatosan.
(plusz meg lehet, hogy aki megszunteti a telefont, akkor a telefonszama lehet ugrik.)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#21431) gatto_ válasza Flashget (#21429) üzenetére


gatto_
senior tag

Engem tényleg felhívtak, és megkaptam a kedvezményt. Lehet, hogy azon is múlik, hogy milyen lábbal kelt fel a döntéshozó, vagy most mát túl sokan rákaptak, és behúzták a féket.

(#21432) Kecskoss válasza Flashget (#21429) üzenetére


Kecskoss
csendes tag

Nem szoktam kamuzni. Már meg is kaptam az új számlát, és már az okos csomag szerint számláztak...

Lehet, hogy nem csak a telefont kellett volna lemondani ((#21427) dontibee), szerintem aki megkapta a kedvezményt, az a teljes lemondást (tv, net, teló) lebegtette meg, nem csak egy szolgáltatásét...

Igaz írtam nekik, hogy itt van a T-Home optikai kábele is, meg a UPC koaxa is a lépcsőházban, aztán ha nincs okos csomag, akkor jöhet a másik kettő közül valamelyik...

[ Szerkesztve ]

(#21433) rocket válasza Kecskoss (#21432) üzenetére


rocket
nagyúr

Igazad lehet, mert a telefon elofizetesi dija 200ft/ho, a kedvezmeny amit adniuk kene cserebe havonta sokkal nagyobb.

Magyarul egy pelda DIGI+Startnet+Telefon 5700ft/ho, telefon lemondasaval lenne 5500ft/ho, ha megadnak a kedvezmenyt akkor lenne 3990ft/ho, ugyhogy szerintem ratapintottal a lenyegre, telefon lemondasaval nem erdemes probalkozni :)
Gondolom azt se tart sokaig megnezni az ugyfelszolgalatasokoknak, hogy az elofizeto mennyit telefonal es mennyit fizet erte, es az alapjan tudnak donteni, ha valaki sok ezer forintokat telefonal el havonta akkor annak biztos megadjak, de akir parszaz forintot annak nem, mert 1510ft-os telefonszamlakor lesz egal a ket variacios lehetoseg (3990ft es a 5500ft kozti kulonbseg).

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#21434) 803phw válasza Flashget (#21429) üzenetére


803phw
csendes tag

Valóban, én is kamuztam...

Bizonyíték:[KAMU]

https://www.facebook.com/groups/kasperskyklub/

(#21435) Flashget válasza rocket (#21430) üzenetére


Flashget
félisten

DIGI esetenel meg annyival rosszabb a helyzet, hogyha van alternativa akkor is dragabban, ugyhogy azert ovatosan.

nálunk lehet tré, upc direkt sőt mindigtvextra is...
viszont a digitől semmi sem olcsóbb csak a mindigtv..tehát ez sem szempont náluk mi alapján döntik el.
annyit nem ér meg nekem ez a bohóckodás, hogy lemondjam a tévét/netet, (főleg az utóbbival vagyunk maximálisan elégedettek)hogy aztán tényleg kikapcsolják. a telefont nem használtuk amúgy sem, így nem hiányzik 3 hónapig. Ha még lesz akció januárban vissza kötetjük, ha nem lesz akkor kivárjuk amikor lesz. :)

Realme GT Master Edition

(#21436) BeLac


BeLac
tag

Most hívtak telefonon és felajánlották az okos csomagot.
Novembertől már az lesz.
:DD
Előzmény, írtam nekik, és kifogásoltam, hogy azért mert nekem megvan minden, akkor én már nem is kötelezhetem el magam két évre. Meg hogy miért gondolják, hogy nem fogok váltani szolgáltatót, UPC kábele még mindig itt van lakásban (UPC-s voltam előttük) Stb-stb…
:C

(#21437) f4lcon


f4lcon
őstag

ha ez hamarabb kiderül, akkor még mindig digisek lennénk othon.
így csak a másik lakásomban van digi :)
vesztettek egy előfizetőt....

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#21438) dontibee válasza rocket (#21430) üzenetére


dontibee
tag

Szia

Nem fenyegetőztem, a helyi DIGI ügyfélszolgálaton mondták, hogy így próbáljam. Nem jött össze!
A telefont havonta egyszer ha használom, úgyhogy kibírom nélküle 3 hónapig, vagy ameddig kell.
Azért jó lett volna ha egyből felajánlják a 2 év hűséget.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

(#21439) Flashget válasza f4lcon (#21437) üzenetére


Flashget
félisten

azért az sem szar érzés, ha valakinek két lakása van, nem? ;)

Realme GT Master Edition

(#21440) Flashget válasza dontibee (#21438) üzenetére


Flashget
félisten

Ugyanez volt nálunk is..Vagy adják meg mindenkinek vagy senkinek aki régi ügyfél és van mind3 szolgáltatása.
Ha én vagyok a digi pr-sa nem így tettem volna.
Már csak pr szövegként sem hangzik rosszul a többi szolgáltató felé, hogy:
Mi így jutalmazzuk a hűséges előfizetőinket! Aki 5 éve digi előfizető annak 6 hónapig aki 10 éve az előfizetőnk annak 1 évig adjuk kedvezményesen mind három szolgáltatásunkat.
Jó persze tudom megadnak vagy 30 réginek okos csomagot, jóval kevesebbe van nekik mintha 80.000-nek kellene ;) ingyen reklám így is terjed a fórumon. :p

Realme GT Master Edition

(#21441) ocsi19


ocsi19
senior tag

Sziasztok!

Most csatlakoztam a Digi táborhoz és szeretnék egy HD/full HD PVR-es set top box(DVB-C)-ot beszerezni hozzá. Van már olyan ami jól bevált példány? Milyet javasolnátok?

Előre is köszi!

ocsi

(#21442) MasterMind


MasterMind
tag

Sziasztok!

Előfizetett HBO-ra újabban azt írja ki a box, hogy "Az intelligens kártya lejárt".
Valakinek ötlet esetleg? :)

(#21443) localhost válasza MasterMind (#21442) üzenetére


localhost
Közösségépítő

.... és mit mond erre az ügyfélszolgálat ?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#21444) dh66e válasza MasterMind (#21442) üzenetére


dh66e
veterán

Áramtalanítsd a boxot,hátha.Aztán üsz felhív ha nem változik semmi.

(#21445) Flashget válasza ocsi19 (#21441) üzenetére


Flashget
félisten

[link] és [link]

Realme GT Master Edition

(#21446) leslieke


leslieke
Jómunkásember

A sportcsatornák el-eltünedeznek (gyenge vagy nincs jel üzenet) nálam. Más találkozott ma ezzel?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#21447) GP-Sz válasza Flashget (#21445) üzenetére


GP-Sz
senior tag

Én vettem egy hónapja egy LG HR929C-t, akkor még nem sejtettem, hogy a Digi nem hajlandó szolgáltatni :)

(#21448) penge111


penge111
addikt

Sziasztok!

Mai nap a csatornák fele eltűnt itt Csepelen, valaki találkozott ilyen problémával! Digitálisan veszem a jelet, de nincs boxom, idáig nem volt gond! Szerintetek időleges vagy állítsam az egészet analóg vételre?

Ok, minden rendben visszajött az összes adó, érdekes volt ez a 20 perc kicsit megijedtem :))

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#21449) bakos1 válasza penge111 (#21448) üzenetére


bakos1
tag

Ma is tegnap is többször eltünedeztek a csatik Pécsett is, csak a Viasat 3 maradt meg, de visszajött egy idő múlva.Erre gondoltál? Nem tudom mi a fenét csinálnak. :O

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4

(#21450) digikábeles válasza bakos1 (#21449) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Angyalföldön is eltűntek a csatornák több mint fele.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.