Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  aTAB5 okostelefon

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-04 15:53:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5801) Milcsii válasza ufo13 (#5800) üzenetére


Milcsii
csendes tag

De tuti, hogy a jó simnél van az internet, mert amikor a másik simbe volt akkor be se kapcsolat az adatforgalom. Amibe most van abba bekapcsolt. Szóval tuti, hogy jó helyen van :S

Várom még az ötleteket, hogy mi baja lehet a play áruháznak.

(#5802) #19708160


#19708160
törölt tag

mától 37990 ft a tescoban a telefon.

(#5803) Lacika0002 válasza ufo13 (#5800) üzenetére


Lacika0002
aktív tag

Mind a 2 foglalatban müködik a mobilnet. Csak az egyik 3g a másik 2g, lassabb.

(#5804) tomtombat


tomtombat
tag

Hali!
Jeleztem a múltkor, hogy a fülhallgató aljzatom megsérült, és kértem tanácsot ezzel kapcsolatban.
Addig gondolkodtam, hogy a forgalmazóra a javítást a sok "jó" vélemény miatt, inkább kihagynám, és egyenlőre kis szervizbe sem adom be. majd később még erre lehet sor kerül.
Inkább veszek az ebay-ről bluetooth sztereo headsetet. Sok olyat látok, ami 3.0 szabványú.
A mi telónk ha minden igaz 2.0 estleg 2.1 szabványú, és nem találok róla infót, hogy az ilyen kütyük visszafele
kompatibilsek-e?
Szerintetek, hogy van ez?
Vagy válasszak 2.1-es szabványút az a biztos?

(#5805) Milcsii válasza Lacika0002 (#5803) üzenetére


Milcsii
csendes tag

Tényleg? Ez fura. nekem a másik foglalatban nem sikerült beállítani a mobilnetet. A w+g vagy a gsm-hez kell rakni a mobilnet kártyát?

(#5806) Milcsii válasza Milcsii (#5805) üzenetére


Milcsii
csendes tag

Fuhaaaa. Köszi... tényleg rossz helyen volt a mobilnet sim kártyája... Most már tökéletesen működik :-)

Arra pedig még mindig keresem a magyarázatot, hogy ha számítógépről szeretnék usb-n keresztül a google playről rárakni alkalmazásokat, miért írja minden alkalmazásra azt, hogy nem kompatibilis az eszközzel :S

(#5807) grotib válasza Milcsii (#5806) üzenetére


grotib
tag

Csak egy ötlet, de lehet, hogy a Play a számítógépet érzékeli, az meg természetesen nem kompatibilis a Play-es progikkal.

(#5808) Lacika0002 válasza Milcsii (#5805) üzenetére


Lacika0002
aktív tag

Elvileg nem is kell beállítani semmit. Én úgy használtam hogy a 3g-s ben volt egy vodafon mobilnet feltöltőkártyás sim, a 2g-ben pedig a rendes telenoros amivel telefonáltam. És amikor bekapcsoltam a mobilnetet megkérdezte melyiket akarom haszálni. Voda HSDPA-val ment,a telenor meg EDGE.

(#5809) ufo13 válasza #19708160 (#5802) üzenetére


ufo13
tag

ennyiért ez **va jó vétel...

(#5810) ufo13 válasza Milcsii (#5806) üzenetére


ufo13
tag

na ugye? :DDD

(#5811) Nefretic


Nefretic
csendes tag

Sziasztok! Ma vettem egy ilyen telefont, véletlenül pont olcsóbban :) 37990-ért a T-betűs helyen...
Az egyik kérdésem az lenne, hogy van-e olyan samsung v valamely más ismert típus, aminek a tokja rámegy erre a típusra?
A másik, hogy a dobozban nem volt pót akkumulátor, most akkor át****tak, vagy már nem adnak hozzá még egyet?
Előre is köszi

(#5812) Zsoltwader45 válasza Nefretic (#5811) üzenetére


Zsoltwader45
aktív tag

Hali. én úgy tudom hogy csak az első generációshoz adtak két aksit és lyukacsos hátlapvédőt.

élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!

(#5813) #19708160 válasza Nefretic (#5811) üzenetére


#19708160
törölt tag

Én a note 1 szilikontokját használtam hozzá a note 2 tok nem jó hozzá máshol vannak a kivágások

(#5814) bioengin


bioengin
tag

Sziasztok!

Nincs ötletetek arra, hogy a Viber miért omlik össze, ha frissítem?
A gyári változat elindul, üzenetet tudok küldeni-fogadni hiba nélkül, de pl. ha hívnak, és válaszolnék, összeomlik. Ha frissítek (az elmúlt időszakban bármelyik dátumú változatra is próbáltam frissíteni) az induláskor összeomlik. Bármi javaslat?

(#5815) remzi3650


remzi3650
csendes tag

Sziasztok. Nekem ismerősöm adott egy aTab 5-öt igazából azt sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák :D naszóval van vele egy olyan probléma, hogy indítom a telefont és a képernyő nem reagál... mit tudnék vele kezdeni ? valaki tudna nekem segíteni a megoldásban ?(ha van ilyen). Előre is köszönöm, ha valaki tudna hozzám pár jó szót szólni :)

Üdv.! Richie

(#5816) tomtombat válasza tomtombat (#5804) üzenetére


tomtombat
tag

Na szóval. Ma sokat keresgéltem bluetooth dolgokkal kapcsolatban, és egyszer csak elkalandoztam egy oldalra, ahol megemlítették,hogy ezek a szabványok, visszafele kompatibilisek.
Csak gondoltam leírom..... :C

(#5817) Milcsii


Milcsii
csendes tag

http://gsmotthon.hu/files/accessory/500/35/samsung-gt-n7000-galaxy-note-bor-hatasu-muanyag-hatlap-fekete-brando.jpg

Ez iszonyú jól néz ki... de itt is máshol vannak a kivágások nem? pedig ez elvileg note1...

(#5818) pamesz


pamesz
tag

No! Szerintem az idióta rózsaszín nyithatós, kínai hídalatti telefontok témát nem itt kéne megbeszélni. Szó szerint lefosom mit raksz a szarodra, valljuk be ez egy fos telefon, de ennyi pénzért elég jó hardvert kap az ember. Nekem minden bajom van vele, nagyon bánom hogy ezt vettem. Aki ilyen telefon vásárlásán töri az agyát már most felejtse el. Csak lebeszélni tudom róla. 3mat kaptam már belőle, midig elromlott és átlagban 2 hónapot ültek rajta, ha úgynézed a pénzeden. Én azért járok ide hogy okosodjak telefon szoftver téren. Root CMD recovery, custom ROM stb, és nem azért hogy kinek milyen tokja van. Sok embertől kaptam hasznos infókat amiket nagyon köszönök. Viszont most jött egy egy lány és hirtelen egy szaros tok miatt nagyon megnőtt a hozzászólások száma. Basszátok meg egymást ahol akarjátok de ne itt. Intézzétek el privátba, szerintem sokakat nem érdekel a téma. Én napi szinten látogatom az oldalt. Nem írogatok szerintem sokan vannak még így ezzel. De most ez a toktéma kibaszta nálam a biztosítékot. Ha moderáljátok a szövegemet ne csak ezt moderáljátok. Olvassatok vissza és töröljétek a szarságokat. És az se érdekel hogy most erre milyen hozzászólás fog jönni, mert nem fogok válaszolni. Viszlát...

[ Szerkesztve ]

(#5819) Milcsii válasza pamesz (#5818) üzenetére


Milcsii
csendes tag

Látom, hogy nálad is csak a "rózsaszín" szót fogta fel az iciripicuri agyad, és hogy egy hímsoviniszta marha vagy. Arról nem én tehetek sajnálom. Bezzeg, ha nem rózsaszín tokról lett volna téma, hanem feketéről, akkor már teljesen rendben lenne és nyugodtan társaloghatnánk róla akár oldalakon keresztül... Ezt annyira utálom -.- Bocsánat, hogy itt kérek véleményeket, mielőtt megveszek egy olyan tokot, amit használni se fogok tudni, mert nem lesz jó a telefonomra... Azt hittem, hogy azért van ez a téma, hogy segítsük egymást a telefon ügyben, és akár tetszik neked akár nem, a tok is része a telefonnak, ugyanis marhára nem szeretném, hogy 2 hét múlva már zsebkarcos legyen ... Kértem segítséget, hardveres témákban is, meg is kaptam rá a válaszokat, ez az egy nyitott kérdés maradt számomra, de hiába magyarázom egy hímsovinisztának, akinek a fejében meg a picike agyában, csak a rózsaszín szó maradt meg... :-) sebaj...

[ Szerkesztve ]

(#5820) grotib válasza pamesz (#5818) üzenetére


grotib
tag

Jó képet választottál magadnak, vagy rólad készült?

(#5821) #19708160 válasza Milcsii (#5819) üzenetére


#19708160
törölt tag

Azért van a forum hogy segitséget kérjünk.Valaki romot keres valaki tartozékot valaki tanàcsot kér,ezért talàltàk ki.Szerintem semmi gond a rózsaszin tokkal. :)

[ Szerkesztve ]

(#5822) Trotter66 válasza pamesz (#5818) üzenetére


Trotter66
tag

Ha kiverte a biztosítékot, akkor ugye egy másikat teszünk a helyére és nem rövidrekötjük...

Ha zavar a tokmizéria, egyszerűen ugord át. És fel sem bosszant. Ha jól tudom, volt már tokokról szó ebben a topicban bőven.

Na, Peace!

(#5823) lalszi válasza Milcsii (#5819) üzenetére


lalszi
aktív tag

Nyugodtan kérdezzen bárki bármit a telefonnal kapcsolatban ebben a fórumban, azért is indítottam annak idején. És szerintem a tok is fontos egy ekkora telefonnál, és lehet épp valaki máson is segítesz a kérdéseddel ilyenkor. Ha meg valakit nem érdekel, akkor én is azt javaslom, hogy ugorja át a kérdést és ne bunkóskodjon itt (főleg ne egy lánnyal).

(#5824) tomtombat


tomtombat
tag

Szerintem sincs baj a tok témával. Nyomon követem a történéseket, már két tokot vettem, de még mindig keresem az igazit. :)

(#5825) Milcsii válasza Milcsii (#5817) üzenetére


Milcsii
csendes tag

Én is úgy gondolom, hogy a tok egy fontos kérdés, egy olyan telefonnál, amelyre nem minden sarkon lehet kapni bármilyen tokot... így az előző témámra vissza térve... Aki megnézte a linket amit küldtem, tud választ adni arra, hogy ez a tok jó lenne-e rá? Ugyanis azt mondtátok, hogy a Note1-nek a tokja jó rá, amit linkeltem az pedig a Samsung galaxy note N7000 vagy galaxy note1 tokja... Viszont teljesen ellentétes irányban vannak a kivágások rajta. Ez csak a kép problémája lehet, hogy tükrösen fotózták, vagy valami, vagy 2 féle note 1-et gyártottak? Vagy rossz márkát írtak a telefontokhoz???

Illetve nem pont az a lány vagyok, aki évekig meg oldalakon keresztül fog lovagolni ezen a tok témán. Amint megtalálom a nekem tetsző, és ráillő telefontokot, befejezem az erről való témázást. Ha olyan lány lennék akinek csak a "külcsi" számít, akkor biztosan nem ezt a telefont vettem volna meg... Viszont minden ember szereti, ha valamilyen szinten jól néz ki a telefonja, "személyre szabhatja" a saját ízlésének. Ezért is gondolom úgy, hogy nem követtem el bűnt, azzal, hogy már 1 oldalon keresztül témázok a tokról...

[ Szerkesztve ]

(#5826) Misk15


Misk15
csendes tag

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek az M-Tech aTAB 5-ről? Hamar melegszik-e ? Akkuja mennyit bír? Játékokra, zenehallgatásra, netezésre mennyire felel meg?

Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7

(#5827) Trotter66 válasza Milcsii (#5825) üzenetére


Trotter66
tag

Nézd nekem mindkét telónkon PC (Pierre Carden) tok van, nincsen kivágva rajta semmi, ha kell egy húzóval lehet kiugrasztani a telefont. A Speedshopban vettem, ott próbálgattuk, hogy melyik lesz rá jó. Passzentos, tökéletes. Meg kellene kérdezni, hogy van-e rózsaszínben.

Ha jól emlékezem ez is egy Note tok.

(#5828) Trotter66 válasza Misk15 (#5826) üzenetére


Trotter66
tag

Olvasd el a topic elejét, egyebekben a kérdéseidre a válasz szintén a topicban.

Nekem az általad említett feladatokra tökéletesen megfelel.

(#5829) #19708160 válasza Misk15 (#5826) üzenetére


#19708160
törölt tag

szia.Játékokkal boldogul,nem melegszik,zenehallgatásra se lenne rossz de nekem egy kicsit konrakthibás gyárilag a jack dugó,de bánja a fene 38000 ft a tescoba és ennyiért ajándék.Nekem a 2 sim a lényeg azért vettem meg és nem bàntam meg.Egyáltalán nem lassú modern combat 3,real racing 2-3 nekem rendesen elfut.

(#5830) Milcsii válasza #19708160 (#5829) üzenetére


Milcsii
csendes tag

Akkor azt hiszem én szerencsés vagyok. játékokat tökéletesen akadálymentesen viszi, zenehallgatásra is tökéletes, a gyári fülessel is, telefonálással sincsen probléma. a 2 simet is jól futtatja együtt, bár az enyémből az egyik internet kártya, így csak egyiken fogadok hívást. mivel az internet problémám megoldódott hála egyik kedves fórumozónak, így az internet is csodálatosan fut... iszonyúan meg vagyok elégedve, így a 15. dual simes telefon után, ez a telefon egy csoda számomra... és nem túlzok...

(#5831) skinner01


skinner01
csendes tag

Üdv!
Körülbelül egy hónapot volt a készülékem a szervízben.
A hibáim a következők voltak. Állandó jelleggel repülő üzemmódba kapcsolt a készülék, egy idő után már térerőm sem volt. A speaker nagy recsegések közepette megadta magát illetve az egyik akkumulátorral csak akkor működik a készülék,ha erősen felfelé van nyomva.
Mindent megcsináltak rajt, kivéve az akkut, mert az elmúlt fél éves. Arra csak fél év garancia van... megjegyzem nem értek egyet, ugyanis nem lemerül, hanem "összement"...:D
Mindegy... A lényeg, hogy éppen valamicskével egy hónapnál többet volt bent, úgy hogy az Auchanba (Szfvár) a vásárlás helyére vittem vissza. Így a garancia is annyival tolódik ki rajta. A szervízben antennát és speakert cseréltek a jegyzőkönyv szerint. Viszont ezek után rá sem lehet ismerni a telefonra. Nem akad nem szaggat semelyik program futtatásakor, az appok hiba nélkül települnek. Előtte volt, hogy 3.- 4. alkalommal sikerült telepíteni valamit is hiba nélkül.

Ha van valakinek gen2-höz akksi ami jó is, és már nincs szüksége rá, ésszerű áron átvenném!
Nem értek hozzá, a Build szám a következő...
G503HH_JL_D_XYL_V0.2_S20121022

Ha ez a ketyere húz 1-2 évet, nagyon nem is szeretném lecserélni, mert nagyon megszerettem!

(#5832) Zsoltwader45 válasza skinner01 (#5831) üzenetére


Zsoltwader45
aktív tag

Üdv! Pici idő ráfordításával orvosolható!! Pákával egy pici cint vigyél fel az aksi érintkezőire. Tökéletes lesz. Sok sikert.

élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!

(#5833) H_András válasza poganytamas (#5785) üzenetére


H_András
tag

Maximális riszpekt. Nem tudom mi lenne ezzel a topikkal nélküled.. :R :R

[ Szerkesztve ]

Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal

(#5834) skinner01 válasza Zsoltwader45 (#5832) üzenetére


skinner01
csendes tag

Hogy ez eddig nem jutott eszembe...
Nos akkor ki fogom próbálni!
Az akksi vásárlás attól még aktuális!
Olvastam valahol, itt a topikban, hogy valaki kísérletezett külső töltővel...
Ez a probléma megoldódott?

(#5835) poganytamas válasza skinner01 (#5834) üzenetére


poganytamas
senior tag

Mire gondolsz kísérletezgetés alatt?
Én aktívan használok külső töltőt hozzá: [link]

(#5836) szutyok13


szutyok13
csendes tag

Sziasztok.

A belső adattárolómon 32 mega szabad helyet vél felfedezni a rendszer és néha sikítozik is, hogy ez így nem lesz jó. Amiről tudok, azt mind az SD-re raktam, mi a franc lehet ami elfoglalja a majd 500 megát? Mivel tudom ezt megnézni? (alkalmazásokra 340 megát ír ki foglaltnak, de más infót nem látok)

(#5837) poganytamas válasza szutyok13 (#5836) üzenetére


poganytamas
senior tag

Egy alkalmazás sok összetevőből áll:

Az alkalmazás fájl (apk)
Dalvik cache fájl (dex)
Library, könyvtár (mint windowsban a dll)
Gyorsítótár (ezt pedig menet közben szedi fel)

Amikor egy alkalmazást átmozgatsz sd kártyára az Android beépített eszközével, akkor csak az alkalmazás fájlt mozgatja. Szóval hogy mi eszi meg a belső tárad? A maradék!

A problémát végleg megoldani a data partíció növelésével lehet, erről bőven találsz itt infót, vagy link2sd-t hasznáhatsz még, erre szintén keress rá.

(#5838) hhatika


hhatika
tag

szerintetek hová tűnt a subway surfers indítóikonja a programok közül? azazhogy jártam már így néhány szoftverrel, aminek egyszerűen eltűnt az indítóikonja a programok közül, ugyanakkor pl link2sd-ben (vagy más fájlkezelőben is) ott van, illetve el is tudom indítani...

hm :(((

(#5839) Nefretic


Nefretic
csendes tag

Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám... A telefon kamerája bedöglött... Ha rámegyek a fényképezőre, sötét képernyő majd kiírja, hogy nem lehet csatlakozni a kamerához...
Az lenne a kérdésem, hogy mivel BP-n vagyok, és én a szegedi T-ben vettem, akkor bevihetem itt rögtön a pesti szervízbe, vagy muszáj tescoba mennem vele? A másik pedig, hogy mik a tapasztalatok? Sokáig javítják? Mert szükségem van eléggé a telefonra... Nem volt egy hete, hogy megvettem... de már lejárt a 3 nap :/ Meg még 1 problémám van. Túl érzékeny a bal oldali virtuális gomb :S
Bocsi a sok kérdésért :)

(#5840) botonddeak válasza Nefretic (#5839) üzenetére


botonddeak
csendes tag

Én is tesco-ban vettem, de nem oda vittem vissza, hanem direktbe a szervizhez. Gondolom a Tesco-ban is ülnének rajta pár napot mire eljuttatnák a forgalmazóhoz, szóval értelmetlennek tartottam oda vissza vinni.

(#5841) klaci89 válasza botonddeak (#5840) üzenetére


klaci89
tag

SZiasztok!

Tudom nem nagyon ide tartozik, csak pls adjatok vmi választ vagy más fórum linket :D

A minap vettem egy hp 364-es 4 szinből álló patron csomagot, mint egy okos ember a blokkot kidobtam. A próbléma az hogy a patronokból úgy jönne szín ha már kifogyóba lenne. Vmi ötlet? már ráztam mindegyik szint vagy 1 percig nem volt javulás, és nyomtattam 5-6 oldalt hátha elkezd jól jönni semmi.Ötlet

Köszi

Üdv Laci

(#5842) Zsoltwader45 válasza klaci89 (#5841) üzenetére


Zsoltwader45
aktív tag

a patron tetején szabad a lélegeztető lyuk?

élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!

(#5843) klaci89 válasza Zsoltwader45 (#5842) üzenetére


klaci89
tag

hát ilyenről eddig nem tudtam hogy van e, melyk részénél van ez?

(#5844) klaci89 válasza klaci89 (#5843) üzenetére


klaci89
tag

meg szabadnak kell lennie?

(#5845) Lacika0002 válasza Nefretic (#5839) üzenetére


Lacika0002
aktív tag

Én a Tescoba vinném, én is ott vettem anno. Azt mondták hogy ha nem tudják javítani a Tesco visszafizeti az árát :U

(#5846) botonddeak válasza Lacika0002 (#5845) üzenetére


botonddeak
csendes tag

Itt természetesen a saját problémámra értettem első sorban. Gondolom, hogy kontakt hiba lehetett, mert csak úgy tudtam tölteni a telefont ha rátettem valami nehezet a töltő kábelére pl.: váza ( :DDD ) vagy könyv, ha hozzá értem a vezetékhez egyfolytában kiírta, hogy töltés majd újra és újra. Amennyiben egy ilyen problémát nem tudna a szervizük megoldani, akkor tényleg rájuk kell borítani az asztalt. :D

[ Szerkesztve ]

(#5847) Zsoltwader45 válasza klaci89 (#5844) üzenetére


Zsoltwader45
aktív tag

elvileg a tetején van minden színnek külön. mielőtt betettem a patront akkor kellett leszedni a tetejéről a fóliát. nem biztos hogy nálad is így van.

élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!

(#5848) Milcsii


Milcsii
csendes tag

Sziasztok!

Ismét egy problémával kell szembe néznem. Valamit megint sikerült elállítanom a telefonomon, mert az ébresztésnél nem csörög a csengőhang amit beállítottam, csak rezeg. A telefon nincs némán, a hangszórójával semmi gond, mert hívásnál megy a csengőhang. Ébresztésnél a rezgés és a csengőhang is be van pipálva. Próbáltam újra indítani a telefont, illetve valami alapértelmezett csengőhangot beállítani a telefonnak ébresztéshez, hátha az én szerkesztett csengőhangommal van probléma, de ez sem használt neki. Ami még érdekes az az, hogy mikor be akarok állítani 1-1 csengőhangot az ébresztéshez, nem játsza le mielőtt beraknám. Tudjátok, mikor csengőhangnak beállítasz valamit, és elindítja, hogy megnézd tetszik-e... Na az ébresztésnél ezt sem csinálja, pedig a beszédhívásnál igen.
Légyszi segítsen valaki, holnap 7-kor kell kelnem és nincs másik ébresztő a lakásban :(((

(#5849) motinka


motinka
tag

mivel a szervizt napokon , heteken keresztül nem tudtam felhívni, a telefonom fülhallgató hangszórója meg meghalt így gondoltam rendelek hozzá. Szétkaptam a telefont, sajnos a hangszóróig nem jutottam el, mert az alsó résznél van 3 kis érintkező ami a hátfal lebontásakor 2 lejött a panelról. Ezzel azt értem el, hogy mikorr összeraktam az alsó része a telefonnak nem működik. USB port, középső gomb, mikrofon, most már kihangosítás sincs :o(
szerintetek ezeket a kis réz érintkezőket vissza tudom forrasztani, vagy inkább vigyem szervizbe?
Meg egyátalán ezek miatt nem működik az alsó része?

MoTiNka

(#5850) grotib válasza Milcsii (#5848) üzenetére


grotib
tag

Én megyek ébreszteni, csak add a címedet! ;] Egyébként halvány fogalmam sincs mi lehet a hiba. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  aTAB5 okostelefon
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.