Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Asus G551 notebook

Hozzászólások

(#1671) Patrick76496 válasza Hawaii2249 (#1669) üzenetére


Patrick76496
őstag

5-10 percnyi játék után mindig összeomlik. És ez már 8.1 alatt is így volt.

Értem, köszi. Csak csodálkoztam, mert az előző laptopomnál nem volt ilyen. Vagy az az USB port pont üres volt, ami áramot adott.

Na majd akkor egyszer kipróbálom, ma már nincs sok kedvem foglalkozni vele, holnap pedig elutazok. Akkor azért nem vettem észre, mert én csak letiltottam és ennyi. Meg aznap mikor felraktam a 10-et, csak kis ideig használtam, utána csak 3-4 nappal később kerültem a közelébe. Addigra meg lehet megjött az ASUS driver. Te amúgy tiszta telepítést végeztél, vagy te is csak frissítettél?
- - - - - - - - - - - -
Tegnap megint elővettem a WoT-ot és 2db kékhalállal lettem gazdagabb. :DDD Mindig, amikor tenném le tálcára félek, hogy megint kiakad. Olyan, mint egy időzített bomba. Teljesen random az egész, bár lehet függ attól is, hogy hogy teszem le a tálcára. A Windows + D és az Alt + Tab-tól kiakadhat, most a Windows + Tab-ot próbálgatom (hál istennek visszahozták).

Szerintem ha kapok még egy kékhalált, akkor letiltom az Intel VGA-t. Elvileg az okozza a bajt, pedig azóta már frissítettem drivert. Az előtt meg így nézett ki a játék.

(#1670) etejedu: Be kell állítani a CPU max teljesítményét 99%-osra az energiagazdálkodási menüben az általad használt sémánál. Ennyi, ezek után 2,77 GHz lesz a legnagyobb órajel amíg vissza nem állítod 100%-ra.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Asus G551 notebook
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.