Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37229) b. válasza #45185024 (#37228) üzenetére


b.
félisten

mivel Intelen kívül AMD és NV bérgyártat ez a waffer hatékonyság pénz kérdése. NV nek megéri akár drágább waffer áron is gyártatni nagyobb GPu-t jelenleg.
NV nek és Samsungnak pedig ARM lenne a nyerő, nem véletlenül. NV nek ARM betörése megváltás lenne a PC és PC gaming vonalra, mert a kártyáik akkor gyorsulnának a legtöbbet , működhetne a memóriamenedzsmentjük , X86 licenc kötöttségek nélkül, ráadásul IGP vonalon is ott lennének ahol kell.
Samsung gyártja a kisebb pascalokat Nv nek lehet Turing is ott fog készülni.

Intelt várd ki az egy alvó és szemét oroszlán- attól, hogy most AMD IGP van némely CPU-ban ugyan úgy veszélyt jelent AMD re is. és gondolj bele, hogy ha egy ekkora gyártóra ilyen hatással lesz a VGA piacon( mint ahogy írtad NV 40%) akkor a kisebbekre milyen hatást gyakorol? gondolod NV től vesz el piacrészt? Nv től fog nehezebben elvenni, mert jelenleg gyorsabb és kevesebbet fogyasztó megoldásai neki vannak főleg a felsőházban ugye. AMD-t könnyebben be fogja húzni ilyen téren, már csak azért is mert Raja éppen ott dekkol Intelnél és mindent tud arról ,mit hogyan merre a vörösöknél.
Intel ugyan úgy veszélyes ilyen téren AMD re is, sőt IGP piac miatt még többet veszíthet AMD Intel miatt.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.