Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9038) King Unique válasza gun111 (#9037) üzenetére


King Unique
titán

Ehhez azért nem ártana tudni, hogy pontosan mi is a helyzet. Kezdve ott, hogy felpörög-e rendesen a külső házban a merevlemez, aztán hogy milyen az állapota, ha pl. a HDS felismeri. Továbbá az sem teljesen mindegy, hogy a lemezkezelő pl. nem lefoglalt / RAW állapotot mutat a lemeznél, illetve a rajta lévő kötetnél. Ahogyan az sem, hogy az előbbinél kért-e esetleg a lemezkezelőben inicializálást a Windows és az le lett-e okézva, vagy ignorálva.

"Arra van esély, hogy legalább azt lássam, hogy mik voltak a wincsin, ha az adatok nem is jönnének vissza?"

Ha gond van az eszközzel, illetve jó esetben csak a merevlemezen lévő kötettel, akkor annak tartalmához normál módon nem lehet hozzáférni a fájlkezelőben. Ilyenkor otthon Windows alatt max. egy adatmentő programot (példák) lehetne ráengedni, aztán megnézni, hogy mit talál. De ezt is akkor, ha OK a merevlemez állapota, máskülönben nem feltétlen javasolt órákat nyúzni a teljes kereséssel. Na meg, ha komolyabb gond van az eszközzel, illetve a merevlemezzel, akkor lehet csak profi adatmentő tudna segíteni.

Egyébként a tv-nél tipikus hibaforrás lehetett USB-n az elégtelen tápellátás, ha nem a "HDD 5V 1A" jelölésű porthoz volt csatlakoztatva a 2,5"-os külső merevlemez. De nyilván egy asztali PC esetében is javasolt emiatt az USB 3.X portok, illetve elsődlegesen a hátlapon lévő portok használata.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.