Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2324) Heffer válasza LamaCube (#2323) üzenetére


Heffer
csendes tag

Szevasz!!
Én alaplapival használom, Realtek HD audio driverrel, és beraksz 1 minimal vagy techno zenét vagy 1 sima bass testet, megmaszírozza a fejedet azt garantálom.:D
Deee tényleg van rezgő basszus ami nagyon durva benne, plána a driver beállításánál van egy olyan hogy mélyhang-kezelés. http://www.youtube.com/watch?v=6hGB1jzp29M
a basszust én ezzel a zenével teszteltem, ésss eléggé jó eredménnyel.
MW2-re biztosan jobb mint CS-re, mert egy úkabb játék és erre odafigyeltek a készítők, deee például én CSS-ba is nagyon jól hallok vele.
Csak egy üresjárati alapzaj van benne, ami azt jelenti ha semmiféle hang nem megy rajta csak akkor hallható,deeee nem olyan hangos mint ahogy azt sok ember elképzeli, nekem pl a gépem zúgása majdnem h el is nyomja, tehát játék közbe nem fogsz hallani semmiféle zajt/hangot belőle.
Egy hátránya van, ha az ember mégis lefekvésközben vagy csak úgy szimplán filmet akar nézni hangfalról, akkor kikell húzni mind a 4 kábelt, kivéve a mikrofont.
Remélem érthetően válaszoltam mindenre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.