2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lost Boys 2: The Tribe (Film)

    Sziasztok!
    Tegnap alkalmam volt megnézni a Lost Boys (Elveszett Fiúk) folytatását. Mivel az első rész a kedvenc filmjeim közé tartozik, ezért gondoltam, írok róla egy kis ismertetőt azoknak, akik még nem látták az első részt.

    21 év telt el az első rész bemutatása óta. A folytatás csak DVD-n és BluRay Disc-en jelent meg Amerikában (Az Európai megjelenés Szeptember 8-án lesz), mozikban nem fogják vetíteni, de ez ne riasszon el minket. Jó pár ismerős bukkan fel az első részből, például Corey Feldman a vámpírvadász szerepében. Most egy havernak hála, aki kint dolgozik és hazajött a hétre, én is megnézhettem a filmet HD-ben, igaz, csak angolul.

    A történet dióhéjban:
    A Kaliforniai Luna Bay-ben a vámpírok gyorsan elintéznek mindenkit, aki keresztezi az útjaikat. Chris és Nicole, a szüleiket nemrég elvesztett testvérpár éppen ide kerül nagynénjükhöz, az excentrikus Jillian-hez. A baj akkor kezdődik, amikor Nicole szerelmes lesz a helyi vámpírklán főnökébe. Chris-nek muszáj felkutatni a vámpírok tanyáját és végezni a fővámpírral, mielőtt a húga teljesen átalakul (Azaz mielőtt gyilkol). És hogy ezt véghez tudja vinni - mivel még fel sem tudja fogni az egészet - ezért rá van utalva a vámpírvadász Edgar Frog szakértelmére és segítségére.

    Itt találhattok rengeteg képet a filmből.

    Folytatás...

    Vistaboy 16 éve 0

  • Szívátültetés után. (Intel Core 2 Quad Q6600)

    Sziasztok!
    Biztosan sokak számára már megszokott dolog, de én csak most kerültem abba a helyzetbe, hogy bővítsem a gépemet egy négymagos processzorral. Annak idején a Core 2 Duo E6600 alá elég borsos áron vettem alaplapot, de pontosan az volt a célom, hogy a maximumot hozzam ki belőle később - és természetesen nem szerettem volna a következő processzorcserénél ismét alaplapot is cserélni. ;]
    Azóta már le lett cserélve a VGA (7800GTX -> 8800GT), és a RAM (2x1GB -> 2x2GB), már csak a proci volt hátra. :D

    A processzor főbb jellemzői: LGA775 foglalat, 2.40GHz órajel, 8MB L2 cache, 1066MHz FSB. A csomagolás dátuma: 06/26/08, tehát pont egy hónappal ezelőtt csomagolták be. :P

    Kinézetre a processzor szakasztott ugyanolyan, mint az elődje, a Core 2 Duo E6600 volt. Még a hűtője is ugyanolyan, a sebessége is megegyező, mégis van egy csekély különbség, ugyanis a régi processzorra a Vista "csupán" 5.3-at adott, erre pedig 5.9-et. :P Itt a rendszerinformáció:

    Folytatás...

    Vistaboy 16 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.