2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy Vérelf naplója 2. rész

    3. fejezet: Erdei kalandok

    Üdv mindenkinek!

    A múltkor ott hagytam abba, amikor megérkeztem Silvermoon városába, hogy kitanuljam azokat a szakmákat, melyekre szükségem lesz a későbbiekben. Ahogy beléptem az Ősök Sétányára (Walk of Elders), teljes pompájában elém tárult a nyüzsgő főváros. Annak ellenére, hogy Silvermoon továbbra is a Vérelfek életének központja, utcáin a Horda teljes faji képviselete megtalálható. Megszokott látvány az Orkok, Trollok, Taurenek, Goblinok és Élőholtak jelenléte, de egyre több Pandarent is látni itt, akik a nemrég felfedezett kontinensről, Pandariáról érkeztek. Személy szerint nekem tetszenek ezek a pandamackók (Bár néha kezdem úgy érezni, hogy a Horda egyre inkább egy állatkerthez hasonlít, ahol rajtunk kívül alig akad kellemes küllemmel rendelkező faj). Természetesen ezt nem sértésnek szántam, hiszen egyrészt nem lehet valakit pusztán a külseje alapján megítélni, másrészt pedig egyedül egy Ork hadúr, Thrall segített a Vérelfeken akkor, mikor mindenki más elfordult tőlünk. Szóval a külső egyáltalán nem minden.

    Folytatás...

    Vistaboy 9 éve 2

  • Egy Vérelf naplója 1. rész

    1. fejezet: Minden kezdet nehéz

    Üdvözlöm a kedves olvasót!

    A nevem Vistagirl, azon kevés túlélő Vérelfek egyikének leszármazottja vagyok, akik a háborúk után visszatértek az egykor szebb napokat látott Quel'Thalasba. Mintha csak tegnap történt volna. Alig múltam 110 éves, amikor néhány sorstársammal együtt üres zsebbel, de nagy reményekkel szálltam partra Sunstrider szigetén. Kisgyermekként tátott szájjal hallgattam a hős tündékről szóló legendákat, így elhatároztam, hogy ha felnövök, magam is hőssé válok. Ahogy cseperedtem, először csak hébe-hóba, majd egyre többször csórtam el a konyhából a késeket, hogy azokkal célbadobást és hasonló trükköket gyakoroljak. Míg a barátnőim már kezdtek érdeklődést mutatni a fiúk iránt, én továbbra is arra voltam a legbüszkébb, hogy zsebpénzemből összegyűjtöttem egy egész ezüstöt, így megvehettem első tőreimet.

    Ezekkel felfegyverkezve érkeztem, majd rögtön partraszállás után meg is kaptam első feladatomat: ejtsek el egy tucatnyi repülő manahüllőt, melyek nagy számban tenyésznek a szigeten. Bár nem épp a leghősiesebb meló apró állatkákat elejteni, de mégis boldog voltam, hiszen legalább élesben is letesztelhetem frissen szerzett tőreimet. Mindössze pár perces sétával értem a helyszínre, ahol nyüzsögtek ezek a lények.

    Folytatás...

    Vistaboy 9 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.